כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
יש מלא אתרים שמצעים כסף על גלישה בכך שאתם מורידים תוכנה אשר רצה בצד ( כמו איי סי קיו) ורצים בה פרסומות והם משלמים לכם על זה!יש כאלה שמשלמים על קריאת איי מיילים!(אנא אל תפיצו פה אתרים- אני בטוח שכל מי שצריך יודע איך למצוא אנחנו לא צריכים את עזרתכם!) :asthanos:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
משהו קטן ש MINIMIZER אמר לי ב IRC והוא פשוט משוכנע ש משחקים לא משתמשים ב CPU בכלל : [16:26] <MiniMizer> SabrWolf: games are like TOTALLY NOT processor related אז בבקשה אוליי שמישהו יסביר לו....
-
Yaay! סוף סוף אני 1337! (קיצור של elite למי שלא יודע!) איזה כיף לי! איזה כיף לי! w00t!!! עכשיו המטרה היא 31337 ;D ענקודר: בדיוק!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שיטה חדשה לגילוי העתיד http://www.bip.co.il/news.asp?catID=24&pgID=4498 דן
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
??? מה הקטע של דירוג משתמשים ואיך הוא עובד ?? (סליחה על הבורות.. ;D)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בעעעעעע!!!!! אחותי הכלבה התלוננה שיש ניתוקים מהאיטרנט (להעלות את הFBS, להתקין תוכנה, מזה משנה...) עכשיו אני עובד כבר איזה 3 חודשים בשביל לסדר שרת, שלא יהיה את כל הניתוקים, ושמדפסת תעבוד כל הזמן.. והיום, הפעלתי את השרת, P166 עם ווידוס 2000 עובד כמו P4 2.2.... עם 4 הרדיסיקם כדי שתגבה את המסמכים המפגרים שלה!, והמדפסת עובדת כל הזמן, הסברתי לה איך לגשת אליו דרך Remote Administrator v2.1, איך להתחבר, איך להתנתק. ומה הכלבה שתיחנק עושה לי?!?! סיימה לגלוש ומתנתקת מהאינטרנט שאני גולש!!!!!!!!!!, ומוריד קבצים, ומדבר עם אנשים!!!!!!!!! תנו לי דרכים להתעלל בכלבה!!!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 66 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
גררר.... עוד פעם הטמפיט הזה צעק לי לסגור את המיים... ישר הלכתי ופתחתי את המיים בכיור, עד מחר בבוקר. שיצרח עד מחר, האידיוט. :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://magazine.nana.co.il/thestory.asp?Storyid=2541 אבל לפחות לגבי התיאור של מוכר מחשבים הם די קלעו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אווטר נוכחי: שוקל: 20.7K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: מכונית בימבה גבוהה במיוחד... אווטר חדש (מצורף): שוקל: 2.6K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! מקווה שתאהב. יום טוב, אריה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת... אם כן למה לעזאזל הם לא יוצאים בארץ בין המדינות הראשונות !?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האיסיקיו המזורגג הזה לא מוכן לעבוד יותר עם המספר הישן שלי..אררר!!! אני מבקש מכול מי שברשימה שלי ליצור איתי קשר באיסיקיו החדש שלי במספר 146728249 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בלילה, שכולם ישנים, קורים דברים מוזרים למחשב שלכם... למשל כמו זה:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היו היה ילד קטן בשם יואב, חלק קרו לו גיבורי, חלקם קרו לו ארוכי שרוכי וחלקם סתם קרו לו אח שלי, (כמובן שיש מיוחדים שקרו לו בראד פיט, טום קרוז, השרירי הזה מהבית ליד וכו...) יום אחד הוא החליט להציו מטרה בחיים, חיפש חיפש חיפש ומה מצא, לקנות ati radeon 8500 ליום הולדת! הגיעה היום הולדת, הלך יואב ובירר טיפה בקשר לraeon אשר בארץ, הלך וגילה שכול הראדונים בארץ הם של חברה זדונית בשם palit, עכשיו היות והכרטיס שהיה ליואב הוא של powercolor השם הזה עשה לו צמרמורת והוא החליט לוותר, יואבי שלנו עסף עוד כסף והחליט, פתאום משום מקום לקנות HERCULES - 3D Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 Titanium 500 - 64MB DDR - TV out - DVI out לאחר ספירה מהירה של הכסף בידיו הוא גילה שיש לו מספיק כסף! אך…
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הספק עבודה כולל של 750 וואט (2 סאבז 12" 350 וואט/6 קומפוננטים 400 וואט). המגברים : RF PUNCH 400A4 & RF POWER 350A2!!! לפרטים נוספים... www.rockfordfosgate.com עוצמת רעש בפנים הרכב : 151.3 דציבלים. עוצמת רעש מחוץ לרכב (במרחק של 5 מטרים) : 92.6 דציבלים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יכול להכנס לצ'אטים...החלון של הצ'אט נפתח אבל אין צ'אט... מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן,כן גם אני הופתעתי למצוא סקין כזה לWINAMP אתם מוזמנים להוריד אותו מכאן :asthanos:
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז כמו שאמרתי לכם אני יפרסם רשימה של חנויות שאיתם יבואן סי.די.לוג,עובדים איתם... ירושלים: אלוף מחשבים תל-אביב: ענק מחשבים דרום,באר-שבע: מימד אחר באזור הצפון,קיסריה והסביבה: ברנד בוקס כל החנויות שהזכרתי כאן,נילקחו ממה שהיבואן אמר לי. הוא לא אמר לי טלפונים של היבואנים,אני מניח שכל אחד יכול ליצוא את הטלפון של החנות הרצוייה לו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6120 מישהו יודע איך אני מגדיר אותו לרכב אני מתכוון דרך הפינים (למשל מי שרוצה לנסות דיבורית אישית- לוקחים חוט חשמל ומחברים את הפין השמאלי לזה שלידו מימין) אז הבנתם אני מחפש את האפשרות של הרכב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי ביקוש שני בשירותים היום, והתייעצות עם חבר שלי, הגעתי למסכנה שצריך להקים חברת סטארטאפ שתמציא מתקן, או משהוא, שיחתם את האסלה המזדיינת, לפני שבאים אליהה.!! כל מי שיפתח חברה כזאת יהיה מליונר!!!
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס ללינק הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=12;action=display;threadid=2690 אני רואה את זה: אין לך גישה לחלק זה ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-