עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו שאתם שמים לב, עבר שבוע, היה שבוע נחמד, באמת, נהנתי, אתם יודעים, מודינג קטן פה Overclocking קטן שם, ממשיכים עם החיים, וכמו שאומרים "חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? ה-ti 500 המז**** עכשיו התקשרתי לאורן מזיגזאג וכו תמיד הוא היה מאוד מאוד נחמד. אבל מה? הוא יודע שהכרטיסים נשלחו לארץ, מצד שני גם הוא וגם אני ידעתי את זה כבר לפני שבוע וחצי, הוא לא יודע להגיד לי איפה הם [עדיין באונייה, הגיעו בטעות לנמל של עזה במקום תל אביב, מכס, אילת, גרמניה, טורכיה, יוון, בולגריה, איסלנד, פינלנד, צרפת, דרום קוראיה, צפון קוראיה (למרות שלא נראה לי שזה שם) ואולי זה בכלל בכלנית ואף אחד לא שם לה!!!!!!!) בקיצור, הוא אמר לי שזה יגיעה בימים הקרובים, בתקווה עד סוף השבוע... ואתם יודעים מה, …

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

ניסיון נואש של AOL להפחיד כמה שיותר אנשים ולגרום להם לשדרג לגירסת הפירסומות של ICQ.... http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4000

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DAN,

לאחר שעות השקעה והמון רצון טוב לעזור אני מקבל מיכם דרוג שלילי כל כך !!! תאמינו לי שלא נתתי אף תשובה אחת באתר שלא מבוססת על ידע מיקצועי (אני עוסק בתחום שנים רבות). מעכשיו עד שהדרוג שלי לא ישתפר אני מכריז בזאת כי אחשוב פעמים לפני שאני משקיע מיזמני ועוזר לאנשים ועוד ללא תמורה על חשבון זמן עבודתי היקר....................... דן :'(

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Component,

מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ

6. Started by Onam_Y,

חשבתי שזה יהיה כייפי ומעניין עם כל אחד יעלה תמונה של שולחן העבודה שלו הנה שלי: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yair_h,

אני חושב שהנושא מדבר בעד עצמו. האם מישהו יודע מה קורה פה? כל פעם שאני מנסה להכנס אני מקבל דף ריק. תנסו להכנס ועדכנו. תודה יאיר ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by תומש,

שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה? אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גם

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by MarkeR,

חשתי צורך להכריז על בוקר טוב , ביחד עם התרנגולים !

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by djsharon,

למי יש אתר טוב של שירים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MHIR,

איזה מצלמת אינטרנט יש כיום בשוק שהיא לא יקרה אבל עם איכות תמונה טובה איך מדברים עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש מיקרופון במצלמות האינטרנט איך זה עובד בתודה מראש מאיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by omri_ro,

:jump: :jump: :bash: :bash: :lol: :lol: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PeaS,

מותר? אוקיי, זה עובד עכשיו.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

;D

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

גררר.... עוד פעם הטמפיט הזה צעק לי לסגור את המיים... ישר הלכתי ופתחתי את המיים בכיור, עד מחר בבוקר. שיצרח עד מחר, האידיוט. :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by SharP,

[22:26] <MiniMizer> where's SanbrWolf? [22:26] <MiniMizer> I have to notify him he might be banned for ever from HWzone [22:26] <MiniMizer> SharP`: you too [22:27] <MiniMizer> I just don't see how, a person that doesn't know what IPC or pipeline is, talking about CPU u can ban everybody that supporting p4 ... typicly israeli thing .. get rid of everybody that thinks different

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by SaberWolf,

משהו קטן ש MINIMIZER אמר לי ב IRC והוא פשוט משוכנע ש משחקים לא משתמשים ב CPU בכלל : [16:26] <MiniMizer> SabrWolf: games are like TOTALLY NOT processor related אז בבקשה אוליי שמישהו יסביר לו....

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אחרי שעברתי ל-012 המג'נונים האלה ואחרי שעידכנתי את הכתובת אי מייל החדשה שלי רק אבל רק ב-HWzone, אני מתחיל לקבל על בסיס יומי כול יום איזה חמש הודעות עם טרויינים!!! נשבע לכם אם אני תופס ת'חרא ששולח לי אותם אני מ*יין אותו בתחת כול כך חזק שהוא לא יוכל לשבת כול החיים שלו!!!!! :AR15: :asthanos:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Michael_e,

יש מלא אתרים שמצעים כסף על גלישה בכך שאתם מורידים תוכנה אשר רצה בצד ( כמו איי סי קיו) ורצים בה פרסומות והם משלמים לכם על זה!יש כאלה שמשלמים על קריאת איי מיילים!(אנא אל תפיצו פה אתרים- אני בטוח שכל מי שצריך יודע איך למצוא אנחנו לא צריכים את עזרתכם!) :asthanos:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MiniMizer,

Yaay! סוף סוף אני 1337! (קיצור של elite למי שלא יודע!) איזה כיף לי! איזה כיף לי! w00t!!! עכשיו המטרה היא 31337 ;D ענקודר: בדיוק!

21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://magazine.nana.co.il/thestory.asp?Storyid=2541 אבל לפחות לגבי התיאור של מוכר מחשבים הם די קלעו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by B@By-KiLLeR,

למישהו יש רעיון לשם למפעל של נרות ריחניים בתוך כד ? ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yair_gobani,

• 32 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. רציתי לדעת... אם כן למה לעזאזל הם לא יוצאים בארץ בין המדינות הראשונות !?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים