עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ALÞHA,

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

שלום, אני פונה אליכם, אנשים טובים, בחיפושיי אחר... תפוח אדמה אפוי עם דברים טעימים בפנים. מי שיודע על מה אני מדבר, יודע על מה אני מדבר. מי שלא - בדיזינגוף סנטר כל שבוע בימי חמישי ושישי יש "יריד אוכל" שבו יש כל מיני דוכנים שונים של מאכלים שונים ומשונים. אחד הדוכנים הפופלריים ביותר(ובצדק, כי זה כ"כ פאקינג טעים) הוא דוכן שנקרא Alex Potatoes ובו מוכרים תפוח אדמה אפוי(תפוח אדמה שנאפה בתנור ענק שגורם לו לטעם דומה לקרטוצ'קע) וממלאים אותו בדברים כמו המון חמאה, גבינה, שעועית וכו' וכו'. אתמול הייתי בסנטר וכהרגלי, אכלתי שם וזה היה פשוט כ"כ טעים... אני רוצה עוד... הגיוני שיש להם רק דוכן בסנטר פעמיים בשבוע בסוף שבוע וזהו? או אולי הם ממוקמים איפושו ואני אוכל להתחיל דיאטת תפוחי אדמ…

• 42 תגובות
    • 8.9k צפיות
  3. Started by Lost Spirit,

NOT ;D תראו את מי מצאתי מדבר לעצמו על AMD http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=348086 :lol:

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

מזל טוב!! אתה מוזמן לשים את זה בחתימה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 115 תגובות
    • 8.6k צפיות
  5. משחק פלאש-תפוס 33!!נראה בכמה זמן אתם תצליחו לתפוס את כולם!! מה שבעצם אתם צריכים לעשות זה לעבור על כל מספר מ1 עד 33 בכמה שפחות זמן. http://www.gamextra.co.il/p193/תפוס-33 קחו עוד משחק פלאש,תרשמו גם כמה נקודות השגתם במשחק הזה: http://www.gamextra.co.il/p68/ספיידרמן תהנו!! אם אני אראה שהרבה משחקים אני אעשה רשימה של 10 הכי טובים וארשום באשכול. אני הצלחתי בראשון 45.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

לוותיקי הפורום בלבד (ומי שבכלל זוכר מפאת גילו המתקדם), המשחק המסורתי של יום כיפור חוזר... המשחק פשוט מאוד... נכנסים לאתר http://www.ayalonhw.co.il, בוחרים את המצלמה התחתונה במפה מימין (צומת וולפסון), מאתרים רכב ספציפי ומתחילים לרדוף אחריו עם המצלמות שפרוסות לכל אורך נתיבי איילון, עד מחלף הרצליה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Fighter,

http://www.ayalonhw.co.il/template/default.asp?maincat=3&catId=2&pageId=16 תפסתי מישהו בקקל נוסע ברכב

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by WildFire,

התאכזבתי לגלות שאין נושא כזה עדיין. את הכופרים ניתן לתפוס בצורה יעילה בכתובת: http://www.bizniz.co.il/ayalon.asp עבד לי בIE, אבל לא בפיירפוקס.

9. מחוזק, מחוזק ביותר הסנאק הזה. בקצב הזה נראה לי שאני אחליף את ג. יפית.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

לא לשכוח להקפיד לקרוא כל יום את תפילת הדרך: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tombcatz,

בנות הן כמו הורדות באימיול-לוקח להן זמן,אבל בסוף הן יורדות.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  12. עבר דיי הרבה זמן מאז "איציק" אבל התשוקה שלי לעכבישים לא תמה , אתמול ירדתי להוריד את הזבל ומצאתי בחדר זבל באחת הפינות מלא קורי עכביש, שני עכבישים וביצים (השרצים שלו). בדקתי קצת באינטרנט עליהם והבנתי שהם דיי ארסיים, והם ממין האלמנה השחורה. קצת נרתעתי מזה אבל לא חשבתי שזה יהיה כ"כ נורא, הבאתי מהמטבח קופסא מפלסטיק (הזאת ששמים בה את הזיתים בסופר). ירדתי לשם בחזרה, חמוש בשקית ניילון (כדי שלא יוכלו לעקוץ אותי ..) ועם הקופסא המפורסמת. פתחתי את הדלת וגיליתי עוד עכביש, קצת שונה טיפה יותר קטן, ומאחר שהוא היה על הריצפה והיה לטרף קל בשבילי מיד סגרתי עליו עם הקופסא והבאתי הביתה. שמתי אותו בתוך צנצנת זכוכית עם כלמיני "אטרקציות" (גלילי נייר טואלת) וג'וק קטן שמצאתי שם למטה. אך ליבי…

• 172 תגובות
    • 15k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום היום מת לי העקרב שהיה אצלי חצי שנה אז אני וחברים שלי הלכנו לחפש עקרבים ומצאנו שתי נחשים אחד קטן ואחד גדול הגדול מת כי בטעות הכנסנו אותו לבקבוק שהיה שם דלק והקטן אצלי בבית או באורך כ8 או 9 סמ דק מאוד ובצע סגול כהה וכמעט לא רוים לו את הראש אם מתקרבים רואים איך שאו מוצי לשון קטנה השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת איזה סוג זה ואם או ארסי ובמה אני מאכיל אותו כי עכברים או לא יכול לאכול כי או קטן מה אני צריך להביא לו לאכול בבקשה דחוף תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

הייתי רוצה לדעת באיזה תאריכים החנויות יסגרו דרך אגב אני מדבר על KSP בחיפה, אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  15. איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  16. איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by Koss,

אהלן, אני צריך להעביר הרצאה של שעה על תקפיד התקשורת בעימות הצבאי, וחשבתי על להראות 2 סרטונים שמציגים את הצבא, אחד באור שלישי ואחד בחיובי, ניסיתי לחפש משהו ביוטיוב אבל לא מצאתי משהו מעניין. מישהו מכיר אולי איזה סרטון ? ובכלל אם למישהו יש רעיונות אז שתפו. תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. שלום! כמו שמצויין בכותרת- האם ישנו תפקיד קרבי שמשלב עבודה עם מיחושב אם זהו תיכנות או עבודה עם חומרה, וכשאני אומר קרבי אני מתכוון לפעילות מבצעית ולא קירבה לגבול. אם כן מהו ומהן הדרישות להתקבלות?

• 87 תגובות
    • 13.9k צפיות
  19. תפקידו החדש של שר ההסברה העיראקי תחת פיקודו של הדיקטטור הגדול מרדמונד כמובן! ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eliil1,

אני חתמתי בינתיים עם חיל התקשוב לפרוייקט עדן, עתודה טכנולוגית באלקטרוניקה. קודם כל בגלל הגיל ותאריך הגיוס שלי יוצא שאני אסיים את ההנדסאי בערך חצי שנה לאחר התאריך גיוס , כך שאני לא מבזבז הרבה זמן בכל מקרה, ומהשיקולים שאני לא בטוח שאני רוצה לעבוד בתחום האלקטרוניקה אלא תכנה(זה מה שתמיד רציתי האמת, אבל המורה שלי במגמת אלקט' שהוא סגן מנהל במכללה אליה אני הולך ללמוד אומר שזה לא מקצוע הכי יציב, יש להם תקופות טובות ויש רעות, ועדיף לבחור את תחום האלקטרוניקה/חשמל), ואין דרך יותר טובה לבדוק את זה מאשר למעשה לעבוד בתחום הזה , מה שהעתודה מאפשרת. ולבסוף השנה וחצי קבע, זה לא נראה כזה נורא, כי במקום שאחרי צבא אני אצא ואתחיל לעבוד במלצרות או עבודות כאלה אני אעבוד במקום קצת יותר... מעניין …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by DarkMoh,

אני מחפש תפקידים בצבא שיכולים להיות מעניינים. סוג התפקידים והמקומות שאני נמשך אליהם הם דברים כמו משטרה צבאית חוקרת, קצין ביטחון, ודברים בסגנון. למישהו עולה תפקיד שדומה באופן כזה או אחר למה שציינתי?

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. שלום. אני מחפש תפרוסת אוכלוסין במלסיה משהוא מעודכן. חיפשתי בגוגל, מצאתי הרבה דברים אחרים על המדינה אבל לא תפרוסת. תודה.

23. Started by ETB,

יש עכשיו ספשל של חברי הWU TANG קילר פריסט ורמדי שמופיעים באנגר 11 עוד שבוע. תתפתחו את הראש שלכם למוזיקה חדש, חוץ מהטרש מטל שאתם כל הזמן שומעים. לא שיש לי משהו נגד מטאל. תפתחו, תנסו , ותהנו. יש גם זיכה יהודית לאחד הזמרים, השירים שלו חבל"ז. עם למישהו יש מוסג איך להקליט את התוכנית דרך תוכנה שמקליטה מהמדיה פלייר.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by MOFRA,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360268,00.html מי לדעתכם אחראי לדבר

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ערוץ 10.. עכשיו!!!!! צפו.. זה חשוב.. ;D

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.