כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
-
מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
-
נקלעתי לוויכוח אוד גדול אם חברים שלי על האם טוב טוב הגמד הוא גמד? אני טוען שלא פשוט צריך להסתכל עליו ולראות שהוא פטריה מייצרת אנטיביוטיקה בשם שושו השועל אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה אף פעם אני לא מקבל תגובות ??? יש אנשים שכתבו הודעות 3 דקות לפני ויש להם איזה 17 תגובות!!! אני לא מבין, אני כותב 1000 הודעות ואני לא מקבל אפילו תגובה אחת!
-
-
-
ואם יש לו אז כמה זה עלה לו? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למבינים בתחום ... אני מעונין לקנות טלויזיה מדגם : Grundig 72-490 אחת מהסיבות לקניה של הדגם הספציפי זהו החיבור VGA שקיים בטלויזיה . הבעיה היחידה היא שלא יצא לי לראות את איכות התמונה שמתקבלת והאם היא אכן מתקרבת לרמה של מסך מחשב רגיל . השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו מהפורום שהיה לי נסיון עם טלויזיה דומה או עם חיבור זהה , אם כן האם זה שווה את ההשקעה על הטלויזיה כי היא לא משהו מיוחד לדעתי . הנה לינק למפרט : http://www.europeantv.com.au/mf72-490.html תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
הוצע לי לשווק GPS דובר עיברית לרכב שאתה נותן לו התחלה וסיום יעד והוא מדריך אותך איך להגיע ליעד כמו כן המכשיר כולל מחשב ניד בגודל כף יד מאחד החברות המובילות בעולם מחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולר האם יש לזה סיכוי? למי כדאי למכור? מי ממכם מעוניין במכשיר כזה? מי אתם מכירים שהיה מעוניין? תודה למי שיענה ברצינות ובלי חוכמולוגיה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
המממ... כמו שאתם רואים מהשאלות אין לי שום עדיפות לאחת התשובות ;D \מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי מצר לקנות מחשב ממשהו בקנדה ,P4 2GHZ NORTHWOOD,512RDRAM , 120GHZ SEAGATE,GEFORCE 3 Ti500, DVD ROM x8 , CDR Plextor X24 ,3dcom 100mbit by Sony for only 400$!!!!! כמה יעלה לי ההובלה אני כבר יודע (100$) אבל מה עם מסים .. מה אתם חושבים ?
-
הוא לפי ניורון http://go.walla.co.il/newnewron/ המחשב הנ"ל עם הכרטיס SIS 128 ושימו לב שאם תקראו את ההסבר קצת נתקעו עם ההתלהבות ואמרו (לא כולל הסוגריים) "כרטיס מבית (רגע רגע זה לא מסתדר זה כרטיס זבל מה נוכל להגיד עליו ?) תלת מימדי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
למי שעדיין לא קרא הכתבה מעניינת למדי, ושיא השיאים YNET ממליץ על רכישת athlon xp( דודי גולדמן פרש לגימלאות?)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם חושבים שאני אפס ??????? מי הגבר שחושב שני אפס שיהיה גבר ויודה ויגיד למה !!!!!!!! (בקרוב מסע צלב להורדת הדרוג). דן :smoke:
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-