עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by theman miki,

סתם אני מתעניין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by X-_PLOSIVE,

מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?

3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

ואני מתכוון רק לאנשים שיודעים מי זה.....

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yoav9,

מה יותר טוב? קרב בין ענקים! מי ישלוט! מי ינצח, אתם תקבעו!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Xenasis,

נקלעתי לוויכוח אוד גדול אם חברים שלי על האם טוב טוב הגמד הוא גמד? אני טוען שלא פשוט צריך להסתכל עליו ולראות שהוא פטריה מייצרת אנטיביוטיקה בשם שושו השועל אתם יכולים לעזור לי בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by theman miki,

למה אף פעם אני לא מקבל תגובות ??? יש אנשים שכתבו הודעות 3 דקות לפני ויש להם איזה 17 תגובות!!! אני לא מבין, אני כותב 1000 הודעות ואני לא מקבל אפילו תגובה אחת!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DAN,

http://www.pcforums.israel.net/ דן

8. Started by as,

[תתחילו לתקתתק

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ואם יש לו אז כמה זה עלה לו? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by chupie,

למבינים בתחום ... אני מעונין לקנות טלויזיה מדגם : Grundig 72-490 אחת מהסיבות לקניה של הדגם הספציפי זהו החיבור VGA שקיים בטלויזיה . הבעיה היחידה היא שלא יצא לי לראות את איכות התמונה שמתקבלת והאם היא אכן מתקרבת לרמה של מסך מחשב רגיל . השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו מהפורום שהיה לי נסיון עם טלויזיה דומה או עם חיבור זהה , אם כן האם זה שווה את ההשקעה על הטלויזיה כי היא לא משהו מיוחד לדעתי . הנה לינק למפרט : http://www.europeantv.com.au/mf72-490.html תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by OmEr8,

וזהו... אני כ"כ שמח!

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by yoav9,

הוא ירד מהדף הראשי!!!!! :-/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by the_jackal,

???מה זה פורט ???

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by YAIR,

הוצע לי לשווק GPS דובר עיברית לרכב שאתה נותן לו התחלה וסיום יעד והוא מדריך אותך איך להגיע ליעד כמו כן המכשיר כולל מחשב ניד בגודל כף יד מאחד החברות המובילות בעולם מחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולר האם יש לזה סיכוי? למי כדאי למכור? מי ממכם מעוניין במכשיר כזה? מי אתם מכירים שהיה מעוניין? תודה למי שיענה ברצינות ובלי חוכמולוגיה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by goku,

היי.... ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by KapiSH,

:lol:hAhAhAhAhAhAhAhAhAhA :lol:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

שלום היה לי משעמם אז התחלתי נושא חדש אנא הגיבו..... דרך אגב פרטים על עצמי: אני משועמם ולא יודע מה לעשות אני רשע..... :asthanos: וכרגע אני גם מסטול טבעית להפך מהסמיילי ללא שום חומרים מבחוץ.... :smoke:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by iib,

המממ... כמו שאתם רואים מהשאלות אין לי שום עדיפות לאחת התשובות ;D \מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by SharP,

ישלי מצר לקנות מחשב ממשהו בקנדה ,P4 2GHZ NORTHWOOD,512RDRAM , 120GHZ SEAGATE,GEFORCE 3 Ti500, DVD ROM x8 , CDR Plextor X24 ,3dcom 100mbit by Sony for only 400$!!!!! כמה יעלה לי ההובלה אני כבר יודע (100$) אבל מה עם מסים .. מה אתם חושבים ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

הוא לפי ניורון http://go.walla.co.il/newnewron/ המחשב הנ"ל עם הכרטיס SIS 128 ושימו לב שאם תקראו את ההסבר קצת נתקעו עם ההתלהבות ואמרו (לא כולל הסוגריים) "כרטיס מבית (רגע רגע זה לא מסתדר זה כרטיס זבל מה נוכל להגיד עליו ?) תלת מימדי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by YAIR,

תודה על היתיחסותכם לעניין

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by demultiplexer,

מתי ייצא גיפורס 4 ומתי יצאו לוחות שתומכים ב agp8x???

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. למי שעדיין לא קרא הכתבה מעניינת למדי, ושיא השיאים YNET ממליץ על רכישת athlon xp( דודי גולדמן פרש לגימלאות?)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by DAN,

אתם חושבים שאני אפס ??????? מי הגבר שחושב שני אפס שיהיה גבר ויודה ויגיד למה !!!!!!!! (בקרוב מסע צלב להורדת הדרוג). דן :smoke:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים