עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FireandicE,

אני בוגר! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2. Started by The Terminator,

תשמעו יש לי איזה בעיה שאני לא מבין. אני כותב הודעות (זה לא רק בפורום הזה), ואנשים נותנים תגובות... (כרגיל) אבל יש איזה מקום שרשום כמה הודעות יש לי, אז הבעיה היא שגם אם אני מקבל תגובות לא רשום לי שקיבלתי הודעות! תגידו זה רק אצלי או שגם אצלכם? אני לא מבין את זה!!!

3. Started by Ewingum,

מתקינים לי YES ביום חמישי... לפי מה שהבנתי אני יכול להקליט רק מה שאני רואה בממיר... איזה פתרונות יש? האם ברגיל (לא דרך הממיר) אני יכול לראות ערוצים 1 ו2, וככה להקליט 1/2 ולראות משהו בממיר (או להפך)? רעיונות נוספים מישהו?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by theman miki,

סתם אני מתעניין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by X-_PLOSIVE,

מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?

6. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

ואני מתכוון רק לאנשים שיודעים מי זה.....

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בפגישת מחזור :lol: :lol: :lol:

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by OmEr8,

מהי האפשרות המועדפת?! הצעות נוספות יתקבלו בברכה... [glow=gold, 4, 700]KILL YOAV9!!![/glow] :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :hanged: :hanged: :hanged: :lsvader: :lsvader: נ.ב למי שלא הבין, יואב הוא חבר שלי ולכן אני מרשה לעצמי לפתוח כזה ת'רד. אני פשוט חושב שהוא טיפש מושלם וכותב שטויות רבות בפורומים. לכל מי שדורש הוכחה יש לי רק דבר אחד לומר: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=;action=usersrecentposts;userid=352;user=yoav9.

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Damn! > :( :asthanos: נמאס לי מהמחירים !!!!!!!!!!!!!!!! :AR15: די נשבר לי לשלם פי שתיים !!!!!!!!!!! חברים, אנו חייבים להתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נבצע הפיכה, נכנס ביבואנים, במכס לא יודע מה, נעשה משהו!!!!!!!! אני לא מבין למה כשבצרפת רצו להעלות את מחירי הלחם, כל העולם שם שבת, וכאן אנו סותמים את הפה!!!!!!!! נמאס לי לראות אנשים בחו"ל קונים בכיף!!!!!!!!! למה גם אני לא יכול? למה שמישהו יססביר לי למה???????? לעזאזל!!!!!!!!!!! :'( :'( כולם כאן יושבים בשקט ומשלמים כמו גדולים למדינה, על לא כלום!!!!!!!!!!! אני לא יכול לקנות כאן מה שאני רוצה!!! רציתי מיני דיסק, קומבו של לוח אם+מעבד למחשב, מערכת סטריאו בחלקים!!!!!! אין לי כלום מהנ"ל! למה??????? בגלל המדי…

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by yoav9,

מה יותר טוב? קרב בין ענקים! מי ישלוט! מי ינצח, אתם תקבעו!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח athlon

טוב, מה באמת אנשים, שהם לא עושקי קברים, צריכים לעשות כשהם מוכרים חלקים יד שנייה? ואני מדבר על משתמשים פעילים מאוד בפורום.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. ואם יש לו אז כמה זה עלה לו? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. הסקר הזה נועד בשביל לדעת את הגיל של האנשים שכותבים פה בפורומים, כי כפי שנראה לי כולם פה מבוגרים ומאוד מבינים...ואל תגידו שזה לא בפורום המתאים כי זה פורום כללי...

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by theman miki,

למה אף פעם אני לא מקבל תגובות ??? יש אנשים שכתבו הודעות 3 דקות לפני ויש להם איזה 17 תגובות!!! אני לא מבין, אני כותב 1000 הודעות ואני לא מקבל אפילו תגובה אחת!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by the_jackal,

???מה זה פורט ???

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by DAN,

http://www.pcforums.israel.net/ דן

17. Started by chupie,

למבינים בתחום ... אני מעונין לקנות טלויזיה מדגם : Grundig 72-490 אחת מהסיבות לקניה של הדגם הספציפי זהו החיבור VGA שקיים בטלויזיה . הבעיה היחידה היא שלא יצא לי לראות את איכות התמונה שמתקבלת והאם היא אכן מתקרבת לרמה של מסך מחשב רגיל . השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו מהפורום שהיה לי נסיון עם טלויזיה דומה או עם חיבור זהה , אם כן האם זה שווה את ההשקעה על הטלויזיה כי היא לא משהו מיוחד לדעתי . הנה לינק למפרט : http://www.europeantv.com.au/mf72-490.html תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by as,

[תתחילו לתקתתק

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by SharP,

ישלי מצר לקנות מחשב ממשהו בקנדה ,P4 2GHZ NORTHWOOD,512RDRAM , 120GHZ SEAGATE,GEFORCE 3 Ti500, DVD ROM x8 , CDR Plextor X24 ,3dcom 100mbit by Sony for only 400$!!!!! כמה יעלה לי ההובלה אני כבר יודע (100$) אבל מה עם מסים .. מה אתם חושבים ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

הוא לפי ניורון http://go.walla.co.il/newnewron/ המחשב הנ"ל עם הכרטיס SIS 128 ושימו לב שאם תקראו את ההסבר קצת נתקעו עם ההתלהבות ואמרו (לא כולל הסוגריים) "כרטיס מבית (רגע רגע זה לא מסתדר זה כרטיס זבל מה נוכל להגיד עליו ?) תלת מימדי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yoav9,

הוא ירד מהדף הראשי!!!!! :-/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

שלום היה לי משעמם אז התחלתי נושא חדש אנא הגיבו..... דרך אגב פרטים על עצמי: אני משועמם ולא יודע מה לעשות אני רשע..... :asthanos: וכרגע אני גם מסטול טבעית להפך מהסמיילי ללא שום חומרים מבחוץ.... :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by goku,

היי.... ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Xenasis,

נקלעתי לוויכוח אוד גדול אם חברים שלי על האם טוב טוב הגמד הוא גמד? אני טוען שלא פשוט צריך להסתכל עליו ולראות שהוא פטריה מייצרת אנטיביוטיקה בשם שושו השועל אתם יכולים לעזור לי בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. טוב, הגיע הזמן ל"משחק המילים-Killer"... ;D איך משחקים: המשתמש הראשון כותב מילה, והבא אחריו מעתיק אותה ומוסיף אחריה מילה נוספת, שתתאים למשפט אך לא תסיים אותו! זה יכול להיות משעשע למדיי... מילה ראשונה: יום

• 296 תגובות
    • 21.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים