כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
קניתי רדיו דיסק לרכב של LG LCS510IR עכשיו יש להם תכונה מסוימת שנקראת 2WAY CONTROL FOR IPOD עכשיו בפיוניר הקודם שהיה לי הייתה האפשרות לשלוט על האייפוד גם מהרדיו וגם מהאייפוד האם יש אפשרות לעשות את זה גם פה? מישהו יודע איך או איפה לשאול"?(לא באתר הדפוק של LG)
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחפש בנרות שם של שיר שרץ לאחרונה בגלגל"צ , השיר באנגלית אבל הוא של יוצרים (או מפיקים?) ישראלים, תמיד מציינים את העובדה הזאת לפני השיר, לא ממש קלטתי את השם, משהו עם mosaic . זה שיר שמשלב קצת אלקטרונית וקצת רוק, משהו נחמד, לא ממש זוכר משהו מהמילים... תודה לעוזרים מצאתי! הוא נקרא Mosaic Project - Rhytm by rhtym למי שמעוניין
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו ממערב ראשון שיכול לתרום לי כמה טיפות בבקשה? הוצאתי את ההיטסינק כדי לנקות אותו וגיליתי שאזל לי החומר..\יש לי ממ"ן להגיש למחר הצילו!!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, יש לי צלחת לווין בבית וגם HOT בבית. יש 2 ממירים של הוט בבית, אני רוצה להתחיל להשתמש בצלחת לווין יש לי נקודת לווין בחדר מצורפת תמונה. ההורים שלי אומרים שאם אני משתמש בלווין אז הHOT בבית מושבת והם לא יוכלו לראות. שאלתי אותם אז אם אני אשים YES זה יהיה גם ככה אמרו לי שכן. זה נשמע לי קצת מוזר אין דרך לעקוף את זה?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות על חנויות...? האם צריך לשלם איזשהוא מס בכניסה לארץ, חוץ מהתשלום על המוצר+משלוח??? תנו אתרים???
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש אתר להוריד ממנו או לשמוע ממנו האוסים חדשים...יש למישהו?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אשמח אם תרשמו לי כאן רעיונות או זכרונות שלכם של משחקי הפעלה של ימי הולדת שה D.J. אמור לעשות/להכין לילדים ביסודי.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם החנות בכפר סבא הנקראת COM4U? אני מעוניין להזמין כמה חלקים משם ורציתי לדעת איך השירות במקרה וצריך לממש אחריות. אני רוצה להזמין דרך האתר, ושמתי לב שכאשר לוחצים על כפתור ההזמנה, אני מקושר לאתר אחר ששם צריך להזין את הנתונים באתר שנקרא e-shop.co.il, פשוט רציתי לדעת אם אין בעיה להזמין דרך האתר.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מרצה שאני לומד אצלו, סטטיסטיקה ומסדי נתונים ... הוא מתנהג בדיוק ככה ואותי הכתבה הזאת קרעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש יודע איפה אני יכול לדבר על הנושא הזה, אז אני ינסה לדבר עליו בפורום הזה. שמי מיכאל, ואני מלש"ב. עשיתי טעות נוראה שלא לקחתי ברצינות את המיונים לצבא, ועכשיו אני ממש מפחד על העתיד שלי. אני מבין שפישלתי בענק...וזה יעזור לי מאוד אם התגובות ישארו ברמה בוגרת, בלי קללות, השפלות וכדומה. ליפני בערך שלושה שבועות עשיתי יום מבחנים לחיל הקשר והתקשוב, ולהגיד בפשטות, לא הלך לי הכי טוב. המבחן כלל שלושה חלקים, כשאני יכול להגיד שאת החלק הראשון (חלק שדומה לחלק של הצורות בדפ"ר) הלך לי חלק. החלק השני (חלק שצריך לבצע אחרי מה שההוראות אומרות) שהלך לי לא כל כך טוב, וחלק שמדמה קטעי קוד שצריך לעקוב אחריהם שממש, ממש, לא הלך לי טוב, ויש לי הרגשה …
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ל-ICQ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
סמסונג יוצאת למאבק משפטי נגד חברת Oura במטרה להגן על הפטנטים של טבעת ה-Galaxy Ring המיועדת שלה, בניסיון למנוע תביעות פטנטים מצד המתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
- 1 follower
-
-
אותי זה לא יזיז מהאתר, אבל יש מצב שזה ימשיך כל השבוע? :'( :'( :'(
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3414460,00.html סעו בזהירות.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר שיכול לתת לי גרף ע"פ חתך של חודשים שנים של הבורסה ברוסיה, האם יש אתר כזה ? מצאתי משהו טוב ממש טוב אבל יש שם את כל הבורסות חוץ מרוסיה מבקשה עזרה דחופה מדובר בכסף. נ.ב צרפתי את הקישור לאתר שציינתי מעלה אם מישהו יכול למצוא אתר דומה שמדבר על המדד של רוסיה אני אשמח. או אולי יש באתר הזה אבל אני לא מצאתי.... http://stock.rbc.ru/demo/index.0/intraday/index.eng.shtml שימו לב שניתן להיכנס לכל בורסה בעולם בצד ימין ולראות גרף בחתכך שונה... כזה אני צריך לרוסיה תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן-בוחן על שני ספרים, חצוצרה בוואדי והתפסן בשדה השיפון. לא קראתי עמוד אחד מהספרים האלה לפי מה שהמורה אמרה זה רק בוחן כדי לבדוק אם קראנו בחופש או לא, שאלות על השמות של הדמויות קצת עלילה ודברים בכאלה, מבחן אמריקאי. אני צריך סיכום קטן על הדמויות, עלילה. אם מישהו יכול לתת פה אחד או להפנות אותי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
צלצול של henree & maayan - finally, אני פשוט לא מוצא בשום מקום ואני רוצה להוריד אותו...תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=859736
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי יש לי אתר בשרת האיכסון החינמי free host. האתר שלי קרס, וראיתי שגם האתר free host קרס. מישהו יודע מה קרה להם? והאם יש סיכוי שהאתר שלי יחזור לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש תחרות של בלו בירד תעזרו לי לנצח ותעשו לי לייק תודה לכל מי שעוזר.. http://www.facebook.com/photo.php?pid=4544408&id=267999054540
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זה סרט די ישן.. לא חדש או משהו שנקרא אולי אולי אולי "שעת הדמים" או משהו כזה... הקיצר זה על איזה חברה\מאפיה שהיה לה מנהל סיני ולכל השכירים היה כישור מסויים היו סינים היה אחד עם רובה וזה... הקיצר אחד בוגד בהם ואז הוא בורח עם אשתו וכל שאר המאפיה מחפשים אותו ולאט לאט הוא הורג את כולם בסוף יש קטע שהמנהל יורה בו והוא על הרצפה, ואז הוא אומר לעובד שלו לרצוח אותו ואז העובד שלו יורה במנהל ומציל את הבוגד... איך קוראים לזה באנגלית
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-