כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מחר ומחרתיים מתקיימת תערוכת ניו טק במרכז הירידים. היא מיועדת לתעשיית ההי טק ולא לחובבים, אבל תמיד מעניין לבוא. http://new-techevents.com/events/new-tech-2013 נדב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, עקבות שפורסם שמערכת הפורומים הולכת להתעדכן, אעדכנתי מייל חדש. לאחר זה התחלתי לקבל הודעות למייל על כל נושא חדש שנפתח. נכנסתי לפרופיל => מעקב ודוא"ל => מה אני עושה לא נכון, זה כבר התחיל לשגעה אותי. נכנסתי דרך הלינק שמופיע בבכתב עצמו: Unsubscribe to new topics from this board by using this link: אבל משום מה הדואר ממשיך לזרום לי למייל בכיף שלו.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום , יש לי זימון לראיון למסלול אניגמה חיל המודיעין (מחשוב). האם המסלול הזה טוב? ומה בערך יש בראיון? ומה בערך התפקיד? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אני צריך לחשב מקדמים מתוקננים ואינני מבין כלל את הנושא: Sx1= 0.45 Sx2= 0.73 Sy=2.4 b1=8.6 b2=-15.69 כמו כן לאיזה מקדם יש השפעה גדולה יותר ולמה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
שאלה: למה אין היום כבר איזה fan בתוך כל ראוטר כברידת מחדל? פעם אפשר היה להשאיר את המכשיר בתקן g דולק רצוף חודשים. היום, כמעט אין ראוטר N שלא צריך לאתחל פעם ב-3 ימים במקרה הטוב. הם גם מתחממים הרבה יותר, מרגישים כששמים יד. אז למה כבר לא הפך ברירת מחדל איזה fan שקט, לפחות בראוטרים האימתניים?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. בנתיים יש לי את המוכרים (Gamespot, IGN, gameinformer, The Verge, Angry Joe) וכל אתרי הטכנולוגיה בארץ+כמה ערוצי היסטוריה שמצאתי.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מתכנון טיול של כחודשיים מתישהו בין יולי לאוקטובר. מעוניין בטרקים, צלילות, בע"ח. כמובן מעוניין לראות גם מנזרים/ארמונות, אך זה לא העיקר. לא מתעניין במסיבות למינהן. במגבלות הזמן - היכן מומלץ לדעתכם לבקר בתאילנד עצמה ובמדינות השכנות? טיפים כלליים בעניין יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה מספר ימים, בעת שאני מבצע חיפוש בפייסבוק (על בסיס שם), תוצאות החיפוש מוגבלים רק למה שמופיע ברשימת החברים שלי. אם, נניח, רשמתי את השם 'עמית' בשורת החיפוש וברשימת החברים שלי אין אדם בשם הזה, מנוע החיפוש מדווח על-0 תוצאות. האם מדובר בכשל טכני כלשהו, בשינוי מדיניות של פייסבוק, או בשינוי כלשהו שבוצע בהגדרת החשבון? כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו (חיפוש במערכת העזרה של 'פייס' ובגוגל לא מצא לי תשובה כלשהי)? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קורית לי לעיתים בעייה ביוטיוב כאשר אני מעלה סרטון, ורוצה להחליף את תמונת הפתיחה (Thumbnail) שלו, מכיוון שהמקורית לא נראית טוב, או באיכות גרועה, בעת שאני בוחר תמונת פתיחה אחרת בעריכה ושומר את השינויים, התמונה נעלמת לזמן רב (לפעמים למשך כמה ימים) או לצמיתות. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מקבל אימיילים לג'ימייל כשחשבונות יוטיוב מעלים סרטון. לפני שבוע בערך בשורת הנושא היה אפשר ללחוץ ולעבור לעמוד הסרטון מבלי לפתוח את ההודעה. אהבתי את זה מאוד כי זה חסך הקלקות אבל משום מה זה נפסק אחרי יומיים בערך ועכשיו עדיין זה מופיע אבל כשלוחצים על זה אין משמעות וזה פותח את ההודעה. יש קושי למצוא מידע בגוגל לגבי הבעיה כי מקבלים תוצאות שקשורות לצפיה ביוטיוב מתוך ההודעה וזה בדיוק ההפך ממה שאני רוצה. אני מקווה שהבנתם ואם לא אני מצרף תמונה כמו שזה נראה. אני מאמין שגם אתם מקבלים כמוני (במידה וביקשתם לקבל איזכורים לג'ימייל על סרטונים)
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה עזרה במציאת חנות פיזית לקנות בה NEXUS 4 16GB השבוע ליד מלון Grand Hyatt Washington DC. חיפשתי וחיפשתי בכל מיני דרכים ולא הצלחתי למצוא חנות פיזית שמוכרת. מישהו יכול לתת טיפ או לעזור? זה דחוף: מחר החבר שאמור להביא בשבילי טס. תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם במשהו שלא קשור למחשבים ..אולי תתנו לי רעיון איך לסדר את זה יש לי שעון שאני אוהב עם רצועת עור אמיתית ויש לו בצד הפנימי התחתון סדקים גדולים ואני צריך איזה חומר שאני יכול למלא שם את הסדקים(יש לי עוד רצועה רזרבית אבל אני רוצה למשוך עוד עם זאת הקיימת) זה לא סדקים הכי גדולים אבל זה גודל עם הזמן יש למישהו איזה המלצה על חומר ספציפים למילוי איזה סיליקון ייעודי לזה? (ניסיתי עם סופר 7 שחור אבל הוא לא ניצמד טוב והתקלף) דבק מגע יכול להדביק אבל הוא לא ממש יעיל אני חושב למילוי החריצים כל חומר שיש לחם בראש תציעו כי אין לי רעיונות למה יחזיק שלא התקלף.. תודה אלי.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי, דיון מעט הזוי אני מודה,אך אם יש דיונים אודות תוצאות ביצועים באוברקלוק אני לא מאמין שתהיה בעיה גם ליצור דיון שכזה אודות שיפור הביצועים שלכם ב ה צ ל ח ה!
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. בעוד יומיים אני אעשה את הנחל הנ"ל ואני לא בטוח איזה בגדים אני אמור ללבוש. הבנתי שנרטבים, אבל לא באיזה מידה. כלומר, האם לקפל את המכנסיים עד מעל הברך יספיק? בגד ים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש שותפים לטיול אופנים שימשך שבוע באלזס. למה דווקא אלזס? מדובר באחד האזורים היפים ביותר באירופה. המחוז נמצא בשטח צרפת וגובל בגרמניה. צרפתים וגרמנים נלחמו במשך מאות שנים על השליטה באלזס כי זה אזור מאוד עשיר ויפה. כתוצאה מכך באלזס התפתחה תרבות שהיא הכלאה בין התרבות הגרמנית לתרבות הצרפתית. מצד אחד אלזסים מאוד מסודרים כמו גרמנים, מצד שני הם מאוד אוהבים אוכל טוב כמו צרפתים. אלזס אחד המקומות הטובים ביותר באירופה לרכיבה על אופניים מהסיבות הבאות: א. אקלים מאוד נוח. ארבע עונות שנה מובהקות. הקיץ באלזס מאוד נעים ומזג האוויר נהדר. ב. המון - המון - המון כבישים ושבילים יעודיים לרוכבי אופניים עם שילוט מתאים. כמעט ולא נצטרך לעלות על הכבישים. באלזס יש את ריכוז שבילים לאופנים הגדו…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי איזה שהוא סירטון (לא רשום) ביוטיוב, שברצוני לצנזר קטע מסויים מהפסקול שלו. האם יש אפשרות לבצע זאת ע"י Youtube Editor, במקום לצנזר בקובץ ואז להעלות מחדש את הסרטון בגרסה המצונזרת. זה חשוב כיוון שהוספתי כתוביות לסירטון ביוטיוב, והן תימחקנה אם אני אעלה את הסרטון מחדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי סכין גילוח ג'ילט פיוז'ן פאוור חשמלי עם חמש להבים. הבעייה היא שמחיר של רביעיית להבים מקוריים של ג'ילט פיוז'ן פאוור עולים 100 ש"ח בממוצע, וגם אין רביעייות של להבי ג'ילט פיוז'ן רגילים (אין הבדל בין להבי הפיוז'ן פאוור לפיוז'ן הרגיל, חוץ ממחיר נמוך יותר). על כן, ברצוני לדעת האם יש להבים חלופיים בשביל הסכין הזה. האם להבים שמיועדים לסכינים אחרים זולים יותר, יכולים להכנס לסכין שלי? תודה.
-
https://www.youtube.com/watch?v=B4X_FzmNsM8
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני בן 26 כיום ואני שונא מוות את הפייסבוק הזה,זה דבר ראשון. דבר שני אני עושה כיום תואר ראשון בהנדסת חשמל ודי אין חיים חברתיים מרוב הלחץ שיש לי מן האוניברסיטה וגם מן הבית(בעיות כלכליות,אבא שלא יכול לעבוד ואני נאלץ לכלכל את המשפחה). עכשיו יש לי מספר חברים שאני יכול לספור על האצבעות משהו כמו 5 או 6 שאני מחשיב כחברים טובים ושותפים מן האוניברסיטה שמכירים אותי שנה שנתיים ככה. עם בנות לא הולך לי,כי אין לי זמן כרגע להשקיע בעצמי. עכשיו שמתי לב לתופעה די משונה ב-3 שנים האחרונות,כול שנה שיש לי יום הולדת : אף אחד לא מברך אותי במזל טוב(היית לי אחת שבירכה אותי וזה נפסק לאחר שנתיים).עכשיו כול אותם 5 עד 6 חברים אפילו לא טורח לרשום לי יום הולדת שמח כבר 3 שנים,למרות שהייתי בקשר …
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקובץ הזה מופיע בכל חור ואיאפשר אחרי זה למחוק אותו!@!!#$ איזה עצבים איך אפשר לגרום שהוא לא יופיע יותר?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
משפחה אמורה להגיע מארה"ב בערך עוד חודש וכמובן צריך להעמיס עליהם קצת מטען. בינתיים ברשימה תוספי תזונה למינייהם. אני מחפש אתרים שמוכרים בגדים לאימונים (בגדי ספורט) שיש להם מבצעים ומחירים טובים, המלצות לדברים נוספים להביא מארה"ב יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-