עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dncohen,

משהוא יודע איפה אני יכול למצוא רדיו מפעם? בעיקר חדשות מהמלחמות ומתקופת המחתרות

2. חדשות טובות וחדשות רעות: אחרי שנים של המתנה, רוקסטאר חושפת סוף סוף את תאריך ההשקה המדויק של אחד המשחקים המדוברים בהיסטוריה - אבל הוא רחוק יותר מהצפוילכתבה

3. חם מהתנור: Rockstar שחררה לפני דקות את הטריילר החדש של GTA VI - והוא מפוצץ באקשן, רמזים חדשים, ודינמיקה מסקרנת בין ג'ייסון ולוסיהלכתבה

4. https://www.youtube.com/watch?v=2cMtBVtYsqk וכמובן יש עוד ועוד ....

5. שירות התמונות הפופולרי Google Photos מציין עשור עם קפיצת מדרגה טכנולוגית: כלי עריכה מבוססי בינה מלאכותית, שהיו נחלתם של משתמשי פרימיום ומכשירי פיקסל, זמינים כעת ללא עלות למיליארדי משתמשים, לצד חידושים בשיתוף ובחיפושלכתבה

6. Started by A-10,

כרגע, משודר אירוע הפתיחה של כנס המפתחים של אפל. יש מערכת הפעלה חדשה עם "זכוכית נוזלית" ושאר שמות מפוצצים כדרכה של אפל בקודש ... לידיעתכם.

7. Started by g2c,

שלום, מחפש לאטום ממי גשם את הגלאים ir שעל קיר חיצוני עם שפריץ. מצאתי חומר שמשמש לאריזות אבל לא יודע איפה לקנותו מצרך תמונות הקיר והחומר תודה מראש

8. מודלים של בינה מלאכותית תוכננו ללא בקרות בטיחות מספקת או שונו באמצעות פריצות, כך חושף מחקר חדש שנערך באוניברסיטת בן גוריון בנגבלכתבה

9. Started by galai198777,

שלום איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? אני צריך מסך עד גודל 24 או 27 אני רוצה לחבר את המסך למחשב נייד ואני גם מחבר אקס בוקס למחשב דרך מתאם לכידה ומשחק באקס בוקס ורציתי גם לדעת איזה מתאם לכידה הכי טוב ועוד משהו איזה מחשב מומלץ? מיני pc? או מחשב נייד?

10. אחרי ציפייה ארוכה, נטפליקס שחררה הצצה אמיתית לעונה האחרונה של סדרת הלהיט. כל הפרטים וגם - מהם הספוילרים שדלפו לרשת?לכתבה

11. יצרנית הרכבים הגרמנית היא הראשונה להטמיע באופן מובנה את פלטפורמת הפגישות של מיקרוסופט - כן, בדיוק זו שרבים אוהבים לשנוא - תוך הפיכת הנהיגה לחוויה משרדית מתוחכמתלכתבה

12. נראה לי מאז שהפייסבוק ניהיה פופולארי , הפעילות בפורומים השונים ירדה פלאים . אני היחיד ששם לב לזה ?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by 114508534,

ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  14. בתל אביב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  16. שיר חדש שלי

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  17. שלום אני צריך לשלוח מעגל חשמלי לארה"ב דרך DHL\FEDEX\UPS השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? אף פעם לא שלחתי חבילה לחו"ל המעגל הוא בגודל של 20/20/1 איך כדאי לארוז אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by vk,

אני רוצה להחליף סוללה לone x ובדרך גם את הנחושת שמודבקת אליו. מצאתי גלילים כמו סילוטייפ רק עם הנחושת באייבי אבל מחיפוש אני לא מוצא בארץ ברוחב המתאים או כאלה שבאים עם דבק. מישהו יודע איפה ניתן לקנות גליל כזה בבאר שבע? ואם אני שם יותר משכבה אחת זה יעזור לפזר את החום יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ברוב חלקי הארץ יש הרבה עצים שלטעמי, היה אפשר להחליף אותם בעצים הרבה יותר יפים ופחות מלכלכים. מידי שנה נשתלים פה הרבה עצים שאקולוגית, לא כל כך מתאימים אנדמית לאיזור ולעיתים מתבררים גם כמזיקים. אז אנחנו לא נגדע את מה שנשתל כאן, אבל מה אתם אומרים על רעיון כזה שבו נוטעים בעיר במקום עצי נוי, עצי פרי שיהיה ניתן להשתמש בהם לטובת התושבים לתרום או למכור אותם בזול למי שצריך לא חייב לנטוע את שבעת המינים, רק עצים מסויימים. העירייה למשל גוזרת קופון שמן מגדידת עצי התמר בסוכות וגם מוכרת את הסכך. אז למה לא להרחיב פרוייקט נטיעה עירוני שבו כולם מרוויחים? מה אתם אומרים, זה אפשרי? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2483450#response

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by eran256,

היי, אני רוצה שבאחת העמודות, למחשב יהיה מילון שימיר את המילים למספרים (מדובר על זמן). לדוגמא, שעה, אז שיהיה רשום בתא שעה אבל שהוא התייחס לתא הזה כ1, שעתיים=2. אבל בנוסף גם יכול להיות שירשמו "4", או "3 שעות". איך ניתן ליצור מעין DB ידני כזה? ולהגדיר אותו? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. אני רוצה להתחיל לתרום חלק קבוע מהמשכורת שלי. (חלק קטן אבל בכל זאת הוראת קבע) אני מעדיף להיות שותף למשהו יותר גדול ממה שיש בארץ, מה גם שאני כבר הרבה זמן תורם בארץ ומחפש עמותה חדשה. יש כמה עמותות אמריקאיות שאני מתלבט לגביהן. השאלה איפה אני מוצא מידע ממשלתי רשמי על הפעילות שלהן? בארץ חייבת להיות שקיפות לציבור לגבי העמותה, איך זה עובד בארה"ב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Zeev86,

רציתי להצטרף לאינטרנט של HOT...

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  23. בידור:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by noodle,

שלום לכם, 77% הנחה באתר של xtremeguard, בהזמנת 2 מוצרים ומעלה עם הקוד: 77off2 http://www.xtremeguard.com/Default.asp המשלוח שלהם לארץ עולה בערך 3$-4$. תהנו. בטעות פירסמתי בפורום כללי, אפשר להעביר לפורום המתאים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זה האתר שלהם: http://www.nirdoshisrael.co.il

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים