עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Gohan,

חשבתי על לבנות רשת טלפוניה בתוך הבית שלי השאלה היא מה אני צריך כדי לעשות את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. הקליפ בשדות. נראה לי שהשיר בספרדית או משהו דומה (של המקסיקנים),. באמצע השיר קופץ אחד מכוער רצח עם צמות ומקל, שר על הפנים... קיצר שיר מצחיק יש אותו לפעמים ב YTV. :

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. אני רוצה לבנות לפרוייקט של 3 יח' מחשבים מסד נתונים לבניית מפרטים (ACCESS) והייתי רוצה עזרה וחו"ד בבניית המסד. מצורף קובץ של הטבלאות וקשרי הגומלין (ראשוני מאוד) אם אפשר, תעירו, בקרו, הציעו הצעות שיפור ותעזרו לי למצוא שאילתות נוספות(יש לי כמה, אני צריך למצוא איפה רשמתי אותן ולמצוא עוד). אני אעדכן כשיהיה לי זמן וכוח לארגן את הדברים תודה רבה על כל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by TimoTy,

טוב השיר הזה לא ידוע הוא מלפני 4-2 שנים ככה שר אותו גבר והשיר הוא על מישל ואני חושב שאחת השורות בפיזמון הולכות ככה : michel...... what im gonna do with you michel ........... וככה זה ממשיך אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וחשבתי שאולי יש סיכוי שאחד ממכם ידע ....... נ"ב אם אתם מכירים איזה אתר או שניים שאפשר לכתוב שורה משיר והוא יתן לך את הטקסט ואת השם של השיר והמבצע זה גם יעזור ..... תודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  5. לא יודע אם אתם יודעים או לא אבל התחרות השנתית של המגזין DJMAG שמדרגת את 100 הדי ג'ייז הכי טובים בעולם התחילה ותכף ההצבעה נסגרת בואו נעשה מאמץ ונעזור לאינפקטד להגיע כמה שיותר גבוה כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לפה: www.djmag.com/top100 לדרג את אינפקטד ראשונים ברשימה שלכם(אתם מוזמנים לדרג גם אומנים אחרים שאתם אוהבים) למלא פרטים ולאמת את ההצבעה דרך המייל שתקבלו(חשוב-בלי אימות הקול לא נחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by maverick,

מסתבר שמה-1.1.04 סלקום משנה תעריפים של דברים מסויימים ולא ממש טורחת להודיע. כל מי מנוי על מסלול שבו משלמים סכום כסף מסויים (70 ש"ח בערך) ומתקשרים ל-6 יעדים בלי זמן אויר הולך לשלם יותר: התעריף על המסלול יורד ל-35 ש"ח בערך אבל השיחות כבר לא בחינם. הן יעלו 16 אג' לדקה! זו שערוריה לשנות הסכמים לאחר שהם נחתמו!!!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. אהלן, במקרה סיימתי קורס שבסופו קיבלתי את תעודות ההסמכה האלו,במה הם יכולות לעזור לי בחיים? אפשר למצוא עם זה עבודה משהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. אני מתכוון למשחק האסטרטגיה שיצא אחרי רדאלרט . אפשר לשלוח גם לאמייל שלי את המספר אי סי . nati8056@walla.com

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by evy,

תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by pssheba,

שלום, כ 5 שנים אני עושה ימים כלילות לקבלת מענק הכנסה אך בקשותי החוזרות ונשנות נדחות בתואנת: "נכס מזכה". ביליתי ימים רבים בתור המשתרך במשרדי מס הכנסה כל זאת כדי לקבל תשובה מפקיד המס שברשותי 2 דירות. ברשותי דירה אחת בלבד ! מה עושים ?! אני ניגש כל שנה למס רכוש\מקרקעין, משליש לידם סכום הגון כדי שישלחו אותי לסניף הדואר הקרוב ולהמתין שם שעה ארוכה לתשלום מס בולים ולחזור למס רכוש, מקרקעין עם בול שעלה לי כסף. מס רכוש מפיק טופס שעלה לי ממון רב ושעות המתנה ממושכות וכשאני מציג בפני פקיד המס את הטופס אני נענה שזה לא הטופס הנכון. אני שב למס רכוש, ממתין שעות ארוכות בתור, משליש לידיו של פקיד המס סכום הגון ונשלח לסניף הדואר הקרוב לשלם כסף לבול. אחר המתנה ממושכת בסניף הדואר…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by solikt,

איך אני מחשב מאיזה ספרה ויש שמה שתי שעונים וגם איך מחשבים וגם למשל לדעת כמה המזגן שלי עולה לשעה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  13. אהלן אנשים!!! יש לי בעיה דיי מעצבנת כאשר אני בא להגדיר את דף הבית ... בכל פעם שאני מגדיר את דף הבית זה ניכנס לי באופן אוטומטי ללינק הזה: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome תודה מראש לכולם ! ! !

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  14. Started by סמיילי,

מכירים משהו? תודה

15. נא ערנותכם בנדון - https://tech.walla.co.il/item/3340810 כל אחד ואחת בנגזרת שלו. שבוע טוב !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. משפחת זכרונות ה-Trident Z5 מנפצת שיא מהירות עולמי נוסףלכתבה

17. Started by omri09,

או ליתר דיוק KSP ??? ניסיתי להתקשר גם לסניף וגם למוקד הארצי כמה פעמים ולא עונים. עריכה: הצלחתי לתפוס אותם במוקד הארצי, אני נוסע. והרי הקנייה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460975.0

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by POD,

שלום לכם, מצאתי את הכבל הזה (DKU-5) בכל מיני אתרים, במחיר של לפחות 100 שקל. רצית לדעת אם אפשר להשיג אותו בפחות איפה שהוא? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת Web host לצורך הקמת בלוג Wordpress. האתר שלהם בעייתי מכיוון שאני לא יכול להעלות פלאגאינים משלי. דרישות: חינם גישה ל-FTP שטח אחסון גדול לא קריטי אמין ולא איזשהיא חברה קקיונית ללא פרסומות קופצות תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. נכון יש את הפרסומת של MTV ויש כמו כדורים כאלה שחורים מבריקים.. אז אני רוצה תמונה/רקע שלהם, הרזולוציה לא משנה(זה לאייפון) וגם יש כמו בובות כאלה עם מלא פרווה צבעונית אז אני מחפש גם תמונה/רקע שלהם(גם לאייפון) תודה סהר!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. שלום לכולם! אני צריך עזרה בלמצוא את השאלון במוט"ב של קיץ 2009 נא לא לשאול למה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Boris_yo,

נדמה לי זה קורה בכל מאווררי עמוד ונמאס לזרוק ולקנות אחד אחרי שני. עם הזמן הם נעשים יותר איטיים עד שבקושי מסתובבים. האם שימון יעזור ואם כן איפה משמנים? אמרו לי שמן של מכונת תפירה הכי טוב. אם שימון יאזור אקנה את SINGER כי זה מותג שכיח.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by ag43,

אני מנסה להירשם למסלול החודשי של ASTRAWEB אבל כל פעם שאני לוחץ על הקישור של הPAYPAL לא קורה כלום. עוד מישהו נתקל בבעיות איתם? אני מנסה להירשם לSPECIAL OFFER ב11$ לחודש. כ"כ למי שמעוניין הם עושים מבצע של 96$ לשנה UNLIMITED.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.