עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by evy,

תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by pssheba,

שלום, כ 5 שנים אני עושה ימים כלילות לקבלת מענק הכנסה אך בקשותי החוזרות ונשנות נדחות בתואנת: "נכס מזכה". ביליתי ימים רבים בתור המשתרך במשרדי מס הכנסה כל זאת כדי לקבל תשובה מפקיד המס שברשותי 2 דירות. ברשותי דירה אחת בלבד ! מה עושים ?! אני ניגש כל שנה למס רכוש\מקרקעין, משליש לידם סכום הגון כדי שישלחו אותי לסניף הדואר הקרוב ולהמתין שם שעה ארוכה לתשלום מס בולים ולחזור למס רכוש, מקרקעין עם בול שעלה לי כסף. מס רכוש מפיק טופס שעלה לי ממון רב ושעות המתנה ממושכות וכשאני מציג בפני פקיד המס את הטופס אני נענה שזה לא הטופס הנכון. אני שב למס רכוש, ממתין שעות ארוכות בתור, משליש לידיו של פקיד המס סכום הגון ונשלח לסניף הדואר הקרוב לשלם כסף לבול. אחר המתנה ממושכת בסניף הדואר…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by solikt,

איך אני מחשב מאיזה ספרה ויש שמה שתי שעונים וגם איך מחשבים וגם למשל לדעת כמה המזגן שלי עולה לשעה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  4. אהלן אנשים!!! יש לי בעיה דיי מעצבנת כאשר אני בא להגדיר את דף הבית ... בכל פעם שאני מגדיר את דף הבית זה ניכנס לי באופן אוטומטי ללינק הזה: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome תודה מראש לכולם ! ! !

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by סמיילי,

מכירים משהו? תודה

6. נא ערנותכם בנדון - https://tech.walla.co.il/item/3340810 כל אחד ואחת בנגזרת שלו. שבוע טוב !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. משפחת זכרונות ה-Trident Z5 מנפצת שיא מהירות עולמי נוסףלכתבה

8. Started by omri09,

או ליתר דיוק KSP ??? ניסיתי להתקשר גם לסניף וגם למוקד הארצי כמה פעמים ולא עונים. עריכה: הצלחתי לתפוס אותם במוקד הארצי, אני נוסע. והרי הקנייה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460975.0

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by POD,

שלום לכם, מצאתי את הכבל הזה (DKU-5) בכל מיני אתרים, במחיר של לפחות 100 שקל. רצית לדעת אם אפשר להשיג אותו בפחות איפה שהוא? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת Web host לצורך הקמת בלוג Wordpress. האתר שלהם בעייתי מכיוון שאני לא יכול להעלות פלאגאינים משלי. דרישות: חינם גישה ל-FTP שטח אחסון גדול לא קריטי אמין ולא איזשהיא חברה קקיונית ללא פרסומות קופצות תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. נכון יש את הפרסומת של MTV ויש כמו כדורים כאלה שחורים מבריקים.. אז אני רוצה תמונה/רקע שלהם, הרזולוציה לא משנה(זה לאייפון) וגם יש כמו בובות כאלה עם מלא פרווה צבעונית אז אני מחפש גם תמונה/רקע שלהם(גם לאייפון) תודה סהר!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. שלום לכולם! אני צריך עזרה בלמצוא את השאלון במוט"ב של קיץ 2009 נא לא לשאול למה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Boris_yo,

נדמה לי זה קורה בכל מאווררי עמוד ונמאס לזרוק ולקנות אחד אחרי שני. עם הזמן הם נעשים יותר איטיים עד שבקושי מסתובבים. האם שימון יעזור ואם כן איפה משמנים? אמרו לי שמן של מכונת תפירה הכי טוב. אם שימון יאזור אקנה את SINGER כי זה מותג שכיח.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by ag43,

אני מנסה להירשם למסלול החודשי של ASTRAWEB אבל כל פעם שאני לוחץ על הקישור של הPAYPAL לא קורה כלום. עוד מישהו נתקל בבעיות איתם? אני מנסה להירשם לSPECIAL OFFER ב11$ לחודש. כ"כ למי שמעוניין הם עושים מבצע של 96$ לשנה UNLIMITED.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. היי חברים אני הרבה זמן כבר מתעניין לגבי התחום הזה. לאחרונה עלו כל מני שמועות על כך שהשוק כבר רווי במהנדסי תעשייה וניהול ויש בו הרבה מובטלים ומשכורות נמוכות. האם יש משהו בשמועות האלו? מכיוון שלא מצאתי מידע קונקרטי בעניין. בנוסף, אם מישהו התנסה בעניין, אני רוצה ללמוד באונ' ת"א ולפי הציונים שלי אני יכול להתקבל רק להנדסת מכונות (לא מספיק לי לתעשייה וניהול) האם זה יהיה צעד נכון, להתחיל את השנה הראשונה ב"הנדסת מכונות" ובהמשך לעבור לתעשייה וניהול? האם זה אפשרי? כי מבחינת הקורסים- הם די חופפים בשנה הראשונה. תודה, ושבוע טוב בר.

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by TheCrow34,

שבוע שעבר יכולתי לראות 1080p חלק ועכשיו גם סרטוני 480p בקושי רצים. זה קורה רק לי? אני בבזק

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  17. אני לא מוצא איפה מוחקים מודעה שפרסמתי במדור יש שניה כאן באתר..

• 0 תגובות
    • 7k צפיות
  18. Started by oded6188,

במסגרת פרוייקט גמר הנדסי שלי באוניברסיטה אני צריך לבנות מכונת CNC המנועים שאני משתמש בהם עובדים במתח 36 וולט - מתח ישר. מהו המתח המקסימלי עבורו אין צורך באישור של חשמלאי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב, יצאה לי כותרת קצת ארוכה, אבל העניין די פשוט - לאחר בטא שיצאה מקודם, אדובי מוציאה עדכון הן לפרמייר פרו, הן לאפטר אפקטס והן למדיה אנקודר שיאפשר האצת יצוא הווידיאו תוך שימוש בכרטיסים גרפיים, משתי החברות עם כל המשתמע מזה. גם ישנה תמיכה בפורמט של אפל. כל זה דווח כבר בשלב הבטא ע"י @urib. אז עכשיו, זה רישמי וניתן לשימוש. https://www.theverge.com/platform/amp/2020/5/18/21262371/adobe-premiere-pro-gpu-hardware-acceleration-support-video-encoding כמובן שהכרטיסים החדשים של נווידיה יטיסו את העניין בצורה מפעימה . לידיעתכם.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. 1.האם לסוני-אריקסון ישנם כרגע פלאפונים עם כניסה 2.5-3.5 מ"מ לאוזניות שנמצאים במלאי של החברות הסלולריות? 2.איך המגברים בפלאפונים הללו לעומת נגן MP3 איכותי? בל נשכח שאני מדבר על סדרת ה W של סוני( יעודיים למוסיקה) תודה.

21. Started by HingedEmu2,

לא היה לי ברור לאן זה שייך, אז ננסה פה אני מתנסה קצת עם וורדפרס כדי להבין מי נגד מה... והקמתי אתר נסיוני - http://xlfuntube.com/ -לא ברור לי איך אני יכול לשלב פלאגינים משלי באתר כשהמערכת שלהם כל כך סגורה. -האם יש דרך להטמיע פלאגינים בלי להוריד את כל האתר ולהעלות מחדש לשרת אחר? -חוץ מזה, האם יש דרך לגשת ישירות לhtml ולcss המובנה כדי לשנות שם דברים ספציפיים? -בנוסף אשמח לדעת האם יש דרך לשלוט בהתאמה למובייל, כי כרגע זה נוראי. ואם זה לא שייך לפה, מתנצל מראש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.