עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איפה אני מוצא את הטופס הירוק של התאוריה שממלאים בו תפרטים הרפואיים והתמונה וה"עבר"\"נכשל" אני חשוב שפעם ראיתי את זה להדפסה באינטרנט או שדמיינתי........

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  2. קודם כל, יש מישהו מפה שלומד שם ? ובקשר למה שכמה אמרו בקשר לאשכול של THE HUNTER : אני מהתלמידים שבקושי לומדים ובקושי עושים כ"כ ויש לי ממוצא 80 (עם 85 זה מכתב הצטיינות ו91 זה ספר הצטיינות) למרות שמפצצים בשיעורים ואני קם ב6 בבוקר וחוזר ב4 אחה"צ עדיין יש רמה גבוהה מאוד, למשל מה שאנחנו לומדים בכיתה ט' בהקבצה ב' במתמטיקה לומדים בעמ"ל בנהריה אחרי שנה בערך... וחוץ מזה המורות שלנו תמיד אומרות לנו להביא אנשים ;D ועוד משהו, אלימות לא מוצאים בבית הספר הזה... אם מישהו רב מכות משעים אותי ליומיים אוטומטית... אבל בעיקרון... אם רוצים להצליח שווה להגיע לשם. למרות שהתשלום הוא 12 אלף בחודש (זה היה דורש ;D)

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by First Squad,

אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מכירים את השטויות האלה שאתה יכול לבצע "כריזה" בטלפונים חכמים? אתה יושב לך, פתאום מישהו מדבר דרך ה-Speaker של הטלפון שלך בלי שבכלל הרמת את השפופרת איך מבצעים את זה בDKT-1110 הנפוץ ? תמונה: http://www.tel-ar.co.il/Images/1023-s.jpg

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Lev-UFO-Child,

6. Started by intel suck,

אני לא מאמין שאני צריך לבלות תסילבסטר בבית בללמוד למתמטיקה טוב יש לי בעיה עם תרגיל מסוים במשולש ABC נתון: (C (-2,1 הצלע AB מונחת על הישר: Y=-3X+4 והצלע AC מקבילה לציר ה-Y צריך למצוא את שיעורי הקודקוד A הבנתי שאם הוא מקביל לציר ה-Y אז יש להם את אותו X אני צריך למצוא את הצלע AC בהתחלה ובזה אני לא מצליח תודה למי שיעזור ושנה טובה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני יכול לכתוב סטטוס בפייסבוק על הוואל שלי, ושלא יהיה אפשר להגיב אליו?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

היי מישהו יודע על שירותי "144" לטלפונים סלולריים של שלושת המפעילים (פלאפון, סלקום, אורנג'), עדיף אינטרנטיים ?

9. אני צריך צילום מסך של דף זה+ אם אפשר גם כשהמוצר בעגלה: לא עזר vpn או אם יש יותר זול www.jerrysartarama.com%2Falbrecht-durer-watercolor-marker-wallet-set-10-colors-0v32946000000%3Fsrsltid%3DAfmBOorxxVLMqpfWEf7_ivcIJuxeX21s9CcS3FkItuUsEGPqKVw29eFG&ref=https%3A%2F%2F

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברת מיקרון מכריזה על סיום פעילות מותג Crucial שתחתה ומעבר ליצור מוצרים עבור עולם השרתיםלכתבה

11. Started by aldema,

איך אני פותר את התרגיל חזקות הזה: (3 יח"ל 002)- נתון: X בריבוע = 9 חשב והדגם - 2 בחזקת (מינוס)1.5X הנה תמונה: חשוב שתראו לי את הדרך..(זה לא אמור להיות שם \ אלא נקודה - מינוס 1.5X)

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by orenc17,

תשמעו סיפור אבא שלי חזר לפני כמה ימים מברצלונה והביא לי ת'נעליים האלה אני יודע מה אתם חושבים(נעלי הומואים) כמו שאני חשבתי אמרתי תודה יפה ובפנים רתחתי עכשיו מה אתם אומרים מה אפשר לעשות עם הנעליים האלה חוץ מצבע חדש שזה חייב סקיצות יעזרו מאוד תודה לכל מי שיעזור נ.ב. אבא שלי לא הומו

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by asafasaf29,

חוץ מ: KSP איבורי פאנדה ונועה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by etz,

אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום הנכון, והאמת לא בדיוק יודע אם מותר לעסוק כאן בזה... אז אם יש בעיה, מודים תרגישו חופשי להעביר/לנעול/למחוק. אבל אני מתחנן, אני מקרה צדקה בעניין הזה, תנו לאנשים לשמוע אותי אז ככה, כרגע ממש אין לי כוח להכנס לכל הסיפור, זה עדיין כואב ואני מעדיף לא לחפור כל עוד אין צורך אבל בגדול רק בגלל חברת האשראי (שלא ננקוב בשמה) אין לי כרטיס להופעה! ואני לא מתכוון לזה שלא נתנו אישור לקניה כי אין לי כסף... אני יודע שעוד יש מכירת כרטיסים להופעה, אבל אני ספציפית צריך כרטיס לטבעת הכסף או איך שהם לא קוראים לזה, והכרטיסים האלה נגמרו כבר די מזמן. אולי מישהו ממש ממש במקרה מוכר אחד/מכיר מישהו שמוכר וכו'? אני שונא להשמע כמו ילדה בת 12 אבל אני פשוט חייב להיות בהופעה! אנש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nforce,

אהבתי את הרעיון של הטמפלטים באתר... יפה מאוד ! אני משתמש ב- Black Eye ! פ33תי ביותר! במה אתם משתמשים ?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. הלכתי על הליכון במשך 40 דקות (הליכה מהירה ) והמכשיר הראה לי ששרפתי 180 קלוריות ( על 5 קילומטר ) , זה הגיוני ? זה לא מעט מידי ?

• 17 תגובות
    • 12.7k צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by galz,

יש סרט אחד על איזה ילד ממנצ'סטר שהוא בקבוצת כדורגל והוא אפס ואז הוא מקבל נעליים מיוחדות ונהיה תותח משהו כזה מישהו יודע על איזה סרט אני מדבר?

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by Kriz,

אוקי.. אז הינה קצת מהתמונות של המסיבה האחרונה של CSL :> (יש הרבה וייתכנו עידכונים) -למי שלא יודע CSL מתמקדת במשחק CS בעיקר אך משחקים אחרים שוחקו גם כן לתמונות : http://csl.co.il/LP/csl_winter/

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום,ראיתי בסופר מברשות שיניים עם בד בצד השני של המברשת שכתוב שהוא ל ניקוי הלשון ובנוסף רשום שהלשון הוא המקום עם הכי הרבה חיידקים. האם זה נכון?,האם לקנות מברשת כזאת?. תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. נכון שזה אולי בערך השיר הכי שמח ביקום? אם מישהו ימצא לי אותו, תבוא עליו הברכה.

• 44 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. מתי נכנסת התקנה שתהינה 60 שאלות במבחן התאוריה? צודהה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כידוע, לא כל המוכרים באיביי שולחים לארץ, אני קונה מוצר מאוד מסויים ואני צריך לשלוח אותו לחברה שתשלח אותו לארץ. יש חברות מוכרות/מומלצות/אמינות וכו' שאתם מכירים? בבקשה לענות לי כמה שיותר מהר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Lol10k,

מחפש שם של סרט די דפוק,אני לא יודע אם מישהו מכיר. זה עם ג'ניפר אניסטון,היא אישתו של איזה אחד שמן שקשה לו להביא ילדים,ויש לה רומן עם אחד שהיא עובדת איתו והיא צריכה לשכב עם חבר של בעלה כדי שלא יספר... למישהו יש מושג? אולי איפה אוכל למצוא את השם? עריכה,מצאתי The Good Girl אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים