עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

http://vkinetic.com/temp/flash_outsourcing.swf חמוד.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by x^fighter^x,

אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by x^fighter^x,

אשמח לביקורת

4. רציתי לגוון קצת ולעבור מרוק קצת לטראנסים ומוזיקה אלקטרונית וכאלה... הרבה אני לא מבין בזה, אז עם אפשר המלצות על שירים אלבומים.. תודה!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אבל לא ישנים כל כך מ 1990..... :smile1

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by Tik_Tak,

משהו עם החברה, או לבד. רצוי משהו טוב שיצא בתקופה האחרונה (לא מעודכן), לא גיי מידי תודה (אקשן-קומדיה-כל דבר משעשע-עמוק תופס)

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by mrraz,

ביקשו ממני ואני לא מבין בזה תודה למי שיכול להמליץ

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה תמליצו לי על טרנסים,לא טרנסים דפוקים בלי בסים וזה! אני רוצה טרנסים כבדים עם הרבה בס! כאלה ששמים במסיבות! [עדיף שתביאו אלבומים]

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. hello במסגרת סקרנות מוזיקלית טבעית,הייתי רוצה לשמוע עם איזה מוזיקה אתם נרגעים,ואני לא מתכוון כמו שמטאל עוזר לי להרגע,אלא מוזיקה שאפשר לשמוע שאתה הפוך,אפשר להגיד. נמנעתי להגיד צ'יל אאוט,כי זה לא הז'אנר שאני מתכוון,זה בדרך כלל ממש משעמם. כמה דוגמאות: david bowie-space oddity the connells- 74 75 Lynyrd skinyrd- freebird דברים בסיגנון הזה,רוק רגוע. אני עם אוזן פתוחה,רק תציעו...

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by com,

מכירים את האהילים הגדולים האלו.. שמניחים על הרצפה.. והם בצבעים נורא יפים ויש בהם מנורה והם מפיצים אור יפה לאלא? אני רוצה לקנות כזה גדול יפה ומרשים לחברה שלי.. ראיתי בקניון, אבל הם קטנים לא יפים ויקרים בנוסף לזאת. איפה מוכרים דברים כאלו בזול ובמבחר? באיזור הצפון (חיפה והסביבה) או באר שבע, שאני הולך להיות שם מחר. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש סרט בשבילי ולחברה להיום בערב שיש ברשת באיכות טובה. ז'אנרים מועדפים - קומדיה-רומנטי אימה-מתח מתח קומדיה לא נעורים. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Dr__MIKO,

שלום בדיוק סיימתי לראות את נמר דרקון קודם כל- סרט ענק! מישהו מכיר סרטים בסיגנון הזה ובסיגנון גיבור? תום

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by CyberBot,

בעיקר קומדיות אבל כאלו שמפילות לרצפה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Boris_yo,

שלום, אני צריך רדיו נייח למטבח. רדיו עם רמקול/ים טוב/ים וקליטה טובה. גם עם תכונית חיפוש תחנות טובה. מכירים מותג ודגם טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by Funkyzord,

הגעתי למסקנה שכול המוזיקה שיש לי גבר משעממת אותי ונמאס. אז תמליצו לי על שירים יפים כיקרון איזה סוג שיר לא ממש חשוב רק שיהיה יפה אבל יש לי עדיפות לרוק.

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו Angina. תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by J0n1,

אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by Skeleton,

יש לי טעם חופשי, רק לא שיר שקט כי אני עלול להרדם מאחורי ההגה. בבקשה תמליצו על שירים טובים וחדשים.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  20. דוגמאות-Alice In Chains - Them Bones Metallica Whiskey In The Jar Pantera Psycho Holiday תמשיכו...

• 117 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. Started by artyom,

בא לי לשמוע שירים רגועים בסגנון של אלה (כמה דוגמאות) johnny - cash hurt johnny cash - i won't back down green day - time of your life Plain White T s - Hey There Delilah בקיצור שירים רגועים שאפשר לשבת ולשמוע בכיף... אם יש לכם גם שירים בסגנון שהם קלים לניגון על גיטרה אקוסטית (למתחיל) אז זה בונוס!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

http://www.metacafe.com/watch/265178/this_is_a_cool_computer_program/

23. Started by ran19,

אני מת לישמוע שירים ברוסית אם אתם מכירים שירים יפים זמרים תמליצו פה... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by First Squad,

יאלה קצת לעלות את מצב הרוח כמה בדיחות ממני , גם אתם יכולים לשתף. בדיחות אמא'שך: 1.אמא שלך כל כך שמנה... שהיא יורדת במדרגות ולובשת חולצה צהובה חושבים השמש שוקעת. 2.אמא שלך כל כך מכוערת... שכשהיית קטנה שמו לך חלונות שחורים בעגלה...!!! 3.אמא שך כ"כ דפוקה... היא רואה הבית של פיסטוק עם פיצוחים.... בלונדיניות: 1.שאלה: "מה משותף בין רגליים של בלונדינית לדלת אוטומטית?" תשובה: "אתה הולך לכיוון שלהם וזה ישר נפתח..." 2.בלונדינית אחת הולכת למסיבת תחפושות ערומה. בחור אחד שואל אותה: "למה התחפשת?" עונה הבלונדינית: "לבן!" שואל הבחור בשנית: "לא חסר לך משהו?" עונה הבלונדינית: "אמרו לי שאת מה שחסר לי, אני אקבל פה." 3.בלונדינית הולכת להתקלח, לוקחת חלוק באה להיכנס לאמבטיה ודו…

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. Started by nim901,

קטע קורע, תשימו אוזניות או שתגבירו כי לא שומעים ממש חזק. ואם מישהו יכול להעלות את הקובץ לעוד כמה אתרים בשביל שיהיה גיבוי :-* ואני גם צריך למחוק תקובץ אז שאחרים יוכלו להוריד, מי שמעלה למקום אחר, לשלוח לי הודעה פרטית או לרשום את זה מודגש שאני אוכל להוסיף לפה :-* http://www.execute.proweb.co.il/nim901-mobo/fffffff.mp3

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.