כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
דוגמאות-Alice In Chains - Them Bones Metallica Whiskey In The Jar Pantera Psycho Holiday תמשיכו...
-
- 117 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בא לי לשמוע שירים רגועים בסגנון של אלה (כמה דוגמאות) johnny - cash hurt johnny cash - i won't back down green day - time of your life Plain White T s - Hey There Delilah בקיצור שירים רגועים שאפשר לשבת ולשמוע בכיף... אם יש לכם גם שירים בסגנון שהם קלים לניגון על גיטרה אקוסטית (למתחיל) אז זה בונוס!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/265178/this_is_a_cool_computer_program/
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מת לישמוע שירים ברוסית אם אתם מכירים שירים יפים זמרים תמליצו פה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יאלה קצת לעלות את מצב הרוח כמה בדיחות ממני , גם אתם יכולים לשתף. בדיחות אמא'שך: 1.אמא שלך כל כך שמנה... שהיא יורדת במדרגות ולובשת חולצה צהובה חושבים השמש שוקעת. 2.אמא שלך כל כך מכוערת... שכשהיית קטנה שמו לך חלונות שחורים בעגלה...!!! 3.אמא שך כ"כ דפוקה... היא רואה הבית של פיסטוק עם פיצוחים.... בלונדיניות: 1.שאלה: "מה משותף בין רגליים של בלונדינית לדלת אוטומטית?" תשובה: "אתה הולך לכיוון שלהם וזה ישר נפתח..." 2.בלונדינית אחת הולכת למסיבת תחפושות ערומה. בחור אחד שואל אותה: "למה התחפשת?" עונה הבלונדינית: "לבן!" שואל הבחור בשנית: "לא חסר לך משהו?" עונה הבלונדינית: "אמרו לי שאת מה שחסר לי, אני אקבל פה." 3.בלונדינית הולכת להתקלח, לוקחת חלוק באה להיכנס לאמבטיה ודו…
-
- 8 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
קטע קורע, תשימו אוזניות או שתגבירו כי לא שומעים ממש חזק. ואם מישהו יכול להעלות את הקובץ לעוד כמה אתרים בשביל שיהיה גיבוי :-* ואני גם צריך למחוק תקובץ אז שאחרים יוכלו להוריד, מי שמעלה למקום אחר, לשלוח לי הודעה פרטית או לרשום את זה מודגש שאני אוכל להוסיף לפה :-* http://www.execute.proweb.co.il/nim901-mobo/fffffff.mp3
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כולם =] מישהו יכול להביא לי מקור או משהו שמסבירים שם את שמ"א פרק יא'? תודה רבה ערב טוב לכולם!
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם היום גיליתי שצה"ל אישר את קבלתי למסלול עתודה באוניוורסיטאת תל אביב, תשובה מהאוניוורסיטה אני מקבל רק מחר. בכל מקרה יש לי ידידה שנרשמה יחד איתי לאותו המסלול בדיוק. הציונים שלה הם-ממוצא בגרויות של 107 ופסיכומטרי של 610 (מגמה ראשית פיזיקה ומחשבים) הציונים שלי הם-ממוצא בגרויות של 96 ופסיכומטרי 620... (מגמה ראשית כימיה) אני אושרתי ע"י הצבא והיא לא? איך זה הגיוני?
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב. אני כיתה י'ב,הראש שלי לא כ'כ בלימודים(זה לא אשכול חיזוקים אני מבקש),אני רק רוצה 12 שנות לימוד וזהו,הוצאתי עד עכשיו כ10 יח'ל אם זה משנה,ויהיה לי גם מקצוע שאני כנראה יוציא(טכנאי CISCO,בתנאי שאני יעשה ת3 יח'ל במחשבים שיש השנה). השאלה שלי בעצם היא למי מגיע תעודה של 12 שנות לימוד לפי החוק?
-
- 61 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך בשביל חשבון עם כרטיס אשראי בינלאומי? (VISTA או MASTERCARD שיעבדו עם פאייפאל) אני כרגע כבר בן 18 ויש לי סתם בכרטיס כספומט של לאומי שרשום עליו "חייל" בשביל להוציא כסף מהחשבון (החשבון שלי בלאומי). הייתי מעדיף כרטיס שיעבוד עם פאייפאל אבל עוד לא ביררתי את התנאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תנו 2 דוגמאות לתכונה תורשתית המושפעת מהסביבה (אחת מעולם החי והשנייה מעולם הצומח) תכונה תורשתית המושפעת מהסביבה היא תכונה שבאה לידי ביטוי רק בהשפעת הסביבה. בבקשה תעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי חברה קיבלתי צו ראשון וכמו שאמרו לי קודמיי שאחד הבדיקות שמה זה בדיקה פסיכוטנכית (אני מבין שאם אני רוצה עדית במחשבים בצבא אז כדאי לי להואציא ציון טוב!) השאלה שלי לוותיקים ביניכם שכבר עברו את השלב הזה בהתגייסות.. איזה מן תרגילים יש שמה? כמה זמן נותנים לך? כמה תרגילים צריך לפתור? ובכלל איך אני יכול להתכונן לזה \ לקבל דוגמאות? יש אולי אתר עם דוגמאות לבחינות צבאיות כאילה ?? ובכלל למבינים ביניכם האם זה ישפיע על בקשותי להתקבל ליחידת מחשבים?! תודה רבה מראש. 8)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלי קיבל מתנה דיסק [בפלו ררוזלפנד ] אז אני יכל להחליף אותו... תנו המצלות לאלבומים חזקים! למה אני חושב שזאת הפעם הראשונה שאני 'קונה 'דיסק! חשבתי בנתיים על דיסק של רובי ווליאמס....
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ;D בקרוב אני נוסע עם המשפחה לאילת ורצינו המלצות לכל מני אטרקציות (אנחנו בגילאי 14-21). אשמח אם תתנו מסעדות בשר טובות או מקומות ספורט אתגרי או מופעים מיוחדים ודברים מהנים אחרים. כתבו כל מה שעולה לכם לראש ואני כבר אבדוק מידע על זה. תודה רבה לכם
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן הביאו לי מחשב נייד של IBM פנטיום 3 733 עם כונן DVD ובטרייה נוספת. המחשב במצב טוב אפילו נהדר 256 DDR עם 40 גיגה דיסק קשיח אני הייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה ??? תנו הערכה כל אחד לפי דעתו (כמה הייתם משלמים עם נניח רציתם ליקנות אחד) תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
צעירה בת 23 הקימה אתר בו היא מבקשת "תירמו לי עבור ניתוח הגדלת חזה"; למרות המאמצים הגולשים עדיין לא שלפו את הארנקים תנו יד לשד ! http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=333315 אני תורם, מי איתי?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אין כתוביות בעברית והתכנים אינם מגוונים או מלאים? אל תאבדו תקווה, המהפכה הגדולה של מי שהפכה לחברת תוכן הוידאו הגדולה בעולם רק מתחילה בין מאות מסיבות העיתונאים ואלפי המוצרים החדשים שאייפנו את תערוכת CES 2016, דווקא ההכרזה של רייד הסטינגס (Reed Hastings), המנכ"ל הנמרץ של חברת Netflix, היא לטעמי החשובה והמשמעותית ביותר.ההחלטה של החברה לפתוח את שירות ה-VOD שלה לשימוש חופשי במרבית המדינות על גבי הגלובוס,ובכלל זה גם בישראל, הפכה אותה במחי יד לחברת הטלוויזיה הגדולה בעולם. את המשמעות של צעד מהפכני שכזה לא ניתן לבחון בהסתכלות קצרת טווח על הצע התכנים המוגבל, על חוסר התמיכה בעברית ועל העדרן של תוכניות ילדים וספורט. להכרזות "שוברות שיוויון" מסוג זה אין אפקט מיידי ולתו…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תחשבו איך זה להיות קטן, חסר אונים ללא אוכל, מים, בית חם, קורת גג ואהבה. ככה מרגישים אלפי כלבים, חתולים, וחיות נוספות שביתן הוא הרחוב. השנה אנו נעזור לחיות אלה לעבוראת החורף ונציל אותם ממות. ביום שבת הקרוב יום התרמה ענקי, זכרו קליק אחד מצלי חיים!!! לחצו על הלינק הבא: לחצו כאן תצילו חיים של אלפי גורים החיים ברחוב
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תנו לי אתר פשוט לעלות אליו תמונות מהמחשב שלי ושיצא לי לינק.תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה אתר למכירון רכב טוב בלי תשלום