כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 344 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש לאטום ממי גשם את הגלאים ir שעל קיר חיצוני עם שפריץ. מצאתי חומר שמשמש לאריזות אבל לא יודע איפה לקנותו מצרך תמונות הקיר והחומר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=2448795&userid=0&perpage=40&pagenumber=1 אני כבר בעמוד 9 וזה רק הולך ומשתפר
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני לומד עצמאית ורוצה לגשת למבחנים באופן עצמאי היכן המקום הכי זול והכי קל (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)לגשת למבחני הסמכה אילו אשמח גם לשמוע טיפים ועצות בתודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כי אני רוצה לקנות שם גוק לסני Crystal Chip והאים אלו מחירים אמיתיים?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי עכשיו אני בכיתה יב,לומד במגמת שיווק,ובנוסף אני לומד ניהול התיפעול הציונים שלי במקצוע הזה טובים מאוד,בבחינה האחרונה הוצאתי 89,מה שאומר אם אני רוצה אני יכול עכשיו,מציעים לנו מאורט חנה סנש בחיפה להמשיך לימודי המשך מה שאומר יג-יד לעשות תואר של הנדסאי תעשיה וניהול ולעסוק בתחום הזה בצבא אני לא יודע אם כדאי ללכת על זה,אין לי ניסיון עם זה ואני לא ידוע אם אני אפול בפח זה כדאי?זה לא יחסום לי בעתיד אם אני ארצה ללמוד תואר ראשון במשהו אחר ולאו דווקא בתחום הזה,אלא בתחום כמו תקשורת? חוץ מיזה לא צריך קצת שיחרור אחרי סיום התיכון? תנו דעות תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
המכירה המוקדמת למשקפי המציאות המדומה המסקרנות נפתחה באופן רשמי, ונראה שגם עלויות שמגיעות ל-900 יורו באירופה לא מרתיעות את הרוכשים שמעוניינים בטעימה מהטכנולוגיה של המחר עם הספק שכזה – לא נתפלא לראות את HTC הופכת בקרוב מאוד לחברת מציאות מדומה בעיקר, ויצרנית סמארטפונים ומכשירים חכמים אחרים כתוספת צדדית. משקפי המציאות המדומה המסחריים הראשונים של החברה הטאיוואנית, ה-Vive, יצאו לזמינות לרכישה מוקדמת כמובטח, עם תאריך זמינות ראשוני שמכוון ל-5 באפריל 2016. יחד עם תחילת ההזמנות המוקדמות, ב-HTC גם חשפו כי מחיר המשקפיים שהוצג לפני מספר שבועות, 800 דולרים אמריקאים, הוא למעשה מחיר אמריקאי בלבד שאינו כולל מס מקומי (אשר משתנה ממדינה למדינה בתוך ארצות הברית), ועל כן המחיר שאותו …
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.dinaor.co.il/HTMLs/popup.aspx?C2021=11986&BSP=822&BSS21=11986&BSCP=822
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שמעתי שהכנת פרוייקט כלשהו במחשבים עוזר מאוד להתקדמות לקראת יחידת מחשבים בצבא. מישהו מכם יכול לספר על: פרוייקט שהכין/איך הוא התקבל/ מה עזר לו/ כל דבר שיכול לעזור לי פה כדי להתקבל לגאמא או ממרם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רשימות תפוצה.. של דברים מצחיקים. של חדשות ספורט מסעירות, של חדשות של תוכנות חדשות שיוצאות, של משחקים חדשים, סרטים חדשים, ביקורות על סרטי קולנוע, וכל מיני דברים. תודה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
ה-JRE התריע לי שקיימת גרסה חדשה שלו להתקנה: 6.0.29. לאחר ההתקנה, נכנסתי לפיירפוקס, לתוספות שלו, ולתדהמתי הרבה גיליתי כי למרות שהגרסה היא חדשה ויצאה לאחרונה, ה-Java Console של הגרסה החדשה של ה-,Java שהיא 6.0.29, לא תואם עם פירפוקס 7.0.1, ומנוטרל!!!! למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מתלבט איזה טעם להזמין. כרגע יש לי את הבננה ומרוצה, אבל בא לי לגוון. הכוונה היא רק לאבקות של Optimum Nutrition. לחילופין, אם יש טעם שהיה ממש רע, ציינו אותו בהודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אפשרי? ומשו אחר לגמרי,נכון שאתה מזמין כ.אשראי חדש ונותנים לך מ.סודי,אני רוצה לבחור אותו...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם שירים מומלצים בסיגנון הזה sum 41 fat lip sum 41 in too deep
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התרגלתי לעובדה ש SMF הוא הכי בטוח ושימושי, היום אני רואה פורום חינם חדש שנקרא SNitz מישהו מכיר? http://forum.snitz.com/forum/
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
שלום. מישהו יכול לקשר אותי לאיזה אכסון אתרים טוב ובחינם בסגנון של off.co.il רק בלי הקטע שצריך לבקש הזמנה ממשהו שכבר רשום. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יהיה גם פלאפון ועדיף שמערכת ההפעלה תהיה של microsoft ולא palmos שהמחיר יהיה עד400$ (אפשר גם מחול - עדיף שתתנו אתר אמין שגם שולך לארץ אם אתם ממליצים מחול) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני טס לארגנטינה-בואנוס איירס עוד 10 ימים. חשבתי אולי מישהו פה יוכל להגיד לי איך המחירים של ציוד היקפי למחשבים שם.. יותר זול/יקר מפה? אם זה יותר זול אז כמה בערך הפרש? חשבתי לקנות שם איזה הגה למחשב אולי Logitech Momo שפה בארץ הוא עולה קרוב ל-700 ש"ח ואולי עוד כמה דברים קטנים...למישהו יש מושג כמה הוא עולה שם? חשבתי גם לקנות שם דיי הרבה בגדים(אני במחסור חחח) מהמותגים המובילים..(לדוגמא: Rip curl,billabong,Op וכו'..).. אז מישהו יודע איך המחירים של זה לעומת פה? האם יש שם הרבה זיופים שכדי להיזהר? אשמח לקבל אתרים ושמות של חנויות מומלצות בבואנוס איירס.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
נתקלתי בזה היום ופשוט מדהים איך שזה פועל! לא ראיתי את זה אף פעם בפורום אז אם זה היה פה לא להתנפל עלי ;D ועוד שניים שפועלים קצת פחות טוב
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-