כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,581 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הכנתי לעצמי תמונה.....נחמדה לדעתי...... אז לא מספיק שהיא נהרסת בגלל פורמט JPG....אז גם כשמקטינים אותה בצורה כזו.....זה בכלל נראה איום.... ככה היא ניראתה אחרי שהעברתי אותה לפורמט JPG.... ואחרי שנאלצתי לצמצם אותה בערך פי 10 מהגודל שלה..... אתם רואים מתחת לשם שלי מה קרה..... עצוב...... אוף........ :-/
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://sg.vr-zone.com/?i=3716 100 תמונות שפשוט הייתי חייב..במיוחד היפניות/סיניות של ATI...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
nasa פירסמו לאחרונה תמונת פנורמה באיכות גבוהה היישר ממאדים וחוץ מהצורך לשתף, הופתעתי לגלות שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד. התמונה שוקלת 94 מגה! שפתחתי אותה על המחשב עם image browser הדיפולטי של ווינדוס (xp) ועשיתי זום או גררתי לצדדים לקח למחשב שלי כמה שניות ארוכות עד לביצוע הפעולה. קישור לתמונה אני לא צריך להסביר לכם איך להוריד נכון ותגידו לי אם גם אצלכם המערת נענקת או שאין צורך במחשב על כדי להסתכל בתמונה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ושוקל למכור את החלקים הישנים שהם Core2Due e6300(הישן), GigaByte GA-945P-S3, קיט Geil 512MB 667mhz X2 וקיט Corsair 1GB 667mhz X 2. חשבתי על 550 להכל, ריאלי? בשביל פחות מזה לא שווה לי לטרוח ואני מעדיף לשמור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה לעזאזל בסופר או בחנויות אני רואה מחירים 49.99 שקל... מה הקטע עם האגורה הזאת?! אותם חנויות/סופרים/רשתות בטוחים שהם יתעשרו מאגורה למוצר?! אנשים צריכים לקנות 100 מוצרים במחיר עם 99 אגורות בשביל שחנות/סופר/רשת תרוויח מאותו המוצר... מה הבעיה פשוט לרשום מספר עגול וזהו??
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
שלום, אני מקווה שהפוסט הזה במקום הנכון. בכמה +/- כדאי לי למכור משתמש סטים צנוע עם המשחקים הבאים: Call of Duty Modern Warfare 2 (שבא עם הדיסקים המקוריים, הקופסא והספרון הכול כמו חדש) Portal Alien Swarm (אם אפשר להחשיבו בכלל כי כרגע זה משחק ללא תשלום) ?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ניתן לתקן לבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
גם אני לא. עד עכשיו. לפני כמעט שלושה שבועות התחיל לכאוב לי פרק כף יד ימין. הכאב היה חזק במיוחד כשהשתמשתי באגודל. לא התייחסתי לזה כי הייתי בטוח שזה שטות וזה סתם קרה ממכה שחטפתי או משהו שהרמתי. הבעיה שבימים שאח"כ הכאב רק הלך והתחזק. אחרי שבוע כזה, הגעתי למצב שממש כאב לי להקליד, להחזיק כל דבר (כמו דיסק או פלאפון) ביד ואפילו לבצע פעולות פשוטות כמו ללחוץ על הכפתור של המעלית. כשהלכתי לרופא, לא לקח לו יותר מדי זמן לאבחן אצלי את ה- Carpal Tunnel Syndrome. הוא הסביר שזה נגרם המון אצל אנשי מחשבים, בגלל הלחץ שמופעל על פרקי הידיים בעת השימוש במקלדת ועכבר, ושאפילו מקלדות מפוצלות שאמורות להיות בריאות יותר לא עוזרות למנוע את המצב הזה. מאז הביקור אצלו הספקתי לעבור סדרת צילומי רנטגן, ח…
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אאוריקה! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=371573&sid=127
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נכון יש חורים כאלה כמעט בכל חדר (לפחות בבתים שיוצא לי להיות בהם יש את זה) למעלה קרוב לתיקרה שמכוסים במין פלסטיק עגול כזה בצבע לבן? ועוברים שם כל מיני חוטים ואם עושים איזה שהיא עבודה בחדר דואגים שלא לסתום את זה (אם שמים שם ארון או מזגן או כל דבר דומה) אם לא היה מובן (וסביר להניח שאני לא מובן) תכתבו אני יצלם תמונה ויעלה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, תמיד רציתי לברר, מי מחברי הפורום הזה חבר גם בתנועת הצופים? אם כן, באיזה הנהגה (ושבט) אתם? ומה התפקיד שלכם בשבט? אני אישית בהנהגת שרון, שבט פולג (תל-מונד), שכב"ג ואני בשנת קורס (ט') עוד מעט יוצא לקורס חמישיות..
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/trailer3_large.html
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כמה שאלות: יש דרך לסגור דיון שכבר לא אלוונטי? י ש אפשרות למחוק הודעה? יש מקום באתר שיש בו סוג של הוראות שימוש באתר, לא חוקי האתר... תודה מראש🤭
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
בעיות משתמשי מחשבים למחלקת תמיכה תומך: איזה מחשב יש לך? > לקוח: לבן... > ----------------------------------------------- > תומך: תלחץ בבקשה על אייקון 'המחשב שלי' בצד שמאל של המסך. > לקוח: שמאל שלי או שלך? > ----------------------------------------------- > תומך: שלום, במה אפשר לעזור לך? > לקוח: שלום, אני לא מצליח להדפיס. > תומך: אוקיי, תלחץ בבקשה על 'START'... > לקוח: תשמע חבוב - אל תתחיל איתי עם שפה טכנית - אני לא ביל גייטס!!! > ----------------------------------------------- > שלום, אני לא מצליח להדפיס. כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה 'לא מוצא את > המדפסת'. אני אפילו כבר שמתי את המדפסת מול המסך אבל הוא עדיין אומר שהוא לא…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-