עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נכון יש חורים כאלה כמעט בכל חדר (לפחות בבתים שיוצא לי להיות בהם יש את זה) למעלה קרוב לתיקרה שמכוסים במין פלסטיק עגול כזה בצבע לבן? ועוברים שם כל מיני חוטים ואם עושים איזה שהיא עבודה בחדר דואגים שלא לסתום את זה (אם שמים שם ארון או מזגן או כל דבר דומה) אם לא היה מובן (וסביר להניח שאני לא מובן) תכתבו אני יצלם תמונה ויעלה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by OmerS,

היי, תמיד רציתי לברר, מי מחברי הפורום הזה חבר גם בתנועת הצופים? אם כן, באיזה הנהגה (ושבט) אתם? ומה התפקיד שלכם בשבט? אני אישית בהנהגת שרון, שבט פולג (תל-מונד), שכב"ג ואני בשנת קורס (ט') עוד מעט יוצא לקורס חמישיות..

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  3. http://www.apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/trailer3_large.html

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by jessica,

כמה שאלות: יש דרך לסגור דיון שכבר לא אלוונטי? י ש אפשרות למחוק הודעה? יש מקום באתר שיש בו סוג של הוראות שימוש באתר, לא חוקי האתר... תודה מראש🤭

5. בעיות משתמשי מחשבים למחלקת תמיכה תומך: איזה מחשב יש לך? > לקוח: לבן... > ----------------------------------------------- > תומך: תלחץ בבקשה על אייקון 'המחשב שלי' בצד שמאל של המסך. > לקוח: שמאל שלי או שלך? > ----------------------------------------------- > תומך: שלום, במה אפשר לעזור לך? > לקוח: שלום, אני לא מצליח להדפיס. > תומך: אוקיי, תלחץ בבקשה על 'START'... > לקוח: תשמע חבוב - אל תתחיל איתי עם שפה טכנית - אני לא ביל גייטס!!! > ----------------------------------------------- > שלום, אני לא מצליח להדפיס. כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה 'לא מוצא את > המדפסת'. אני אפילו כבר שמתי את המדפסת מול המסך אבל הוא עדיין אומר שהוא לא…

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by timac,

בוקר טוב, השתחררתי לפני כשבועיים ויש לי בחירה של 2 העבודות האלו... מה אתם אומרים ? יש לציין שאני עושה קורס מנהל רשתות על הדרך

• 38 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by R0ck,

http://vkinetic.com/temp/flash_outsourcing.swf חמוד.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by x^fighter^x,

אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by x^fighter^x,

אשמח לביקורת

10. רציתי לגוון קצת ולעבור מרוק קצת לטראנסים ומוזיקה אלקטרונית וכאלה... הרבה אני לא מבין בזה, אז עם אפשר המלצות על שירים אלבומים.. תודה!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אבל לא ישנים כל כך מ 1990..... :smile1

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by Tik_Tak,

משהו עם החברה, או לבד. רצוי משהו טוב שיצא בתקופה האחרונה (לא מעודכן), לא גיי מידי תודה (אקשן-קומדיה-כל דבר משעשע-עמוק תופס)

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by mrraz,

ביקשו ממני ואני לא מבין בזה תודה למי שיכול להמליץ

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה תמליצו לי על טרנסים,לא טרנסים דפוקים בלי בסים וזה! אני רוצה טרנסים כבדים עם הרבה בס! כאלה ששמים במסיבות! [עדיף שתביאו אלבומים]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. hello במסגרת סקרנות מוזיקלית טבעית,הייתי רוצה לשמוע עם איזה מוזיקה אתם נרגעים,ואני לא מתכוון כמו שמטאל עוזר לי להרגע,אלא מוזיקה שאפשר לשמוע שאתה הפוך,אפשר להגיד. נמנעתי להגיד צ'יל אאוט,כי זה לא הז'אנר שאני מתכוון,זה בדרך כלל ממש משעמם. כמה דוגמאות: david bowie-space oddity the connells- 74 75 Lynyrd skinyrd- freebird דברים בסיגנון הזה,רוק רגוע. אני עם אוזן פתוחה,רק תציעו...

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by com,

מכירים את האהילים הגדולים האלו.. שמניחים על הרצפה.. והם בצבעים נורא יפים ויש בהם מנורה והם מפיצים אור יפה לאלא? אני רוצה לקנות כזה גדול יפה ומרשים לחברה שלי.. ראיתי בקניון, אבל הם קטנים לא יפים ויקרים בנוסף לזאת. איפה מוכרים דברים כאלו בזול ובמבחר? באיזור הצפון (חיפה והסביבה) או באר שבע, שאני הולך להיות שם מחר. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש סרט בשבילי ולחברה להיום בערב שיש ברשת באיכות טובה. ז'אנרים מועדפים - קומדיה-רומנטי אימה-מתח מתח קומדיה לא נעורים. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Dr__MIKO,

שלום בדיוק סיימתי לראות את נמר דרקון קודם כל- סרט ענק! מישהו מכיר סרטים בסיגנון הזה ובסיגנון גיבור? תום

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by CyberBot,

בעיקר קומדיות אבל כאלו שמפילות לרצפה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Boris_yo,

שלום, אני צריך רדיו נייח למטבח. רדיו עם רמקול/ים טוב/ים וקליטה טובה. גם עם תכונית חיפוש תחנות טובה. מכירים מותג ודגם טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by Funkyzord,

הגעתי למסקנה שכול המוזיקה שיש לי גבר משעממת אותי ונמאס. אז תמליצו לי על שירים יפים כיקרון איזה סוג שיר לא ממש חשוב רק שיהיה יפה אבל יש לי עדיפות לרוק.

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו Angina. תודה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by J0n1,

אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by Skeleton,

יש לי טעם חופשי, רק לא שיר שקט כי אני עלול להרדם מאחורי ההגה. בבקשה תמליצו על שירים טובים וחדשים.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.