כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שבועות פרסמתי מודעה על רמקולים שאני מתכוון לרכוש באנגליה... מחר בלילה דודים שלי נוסעים לאנגליה להביא לי רמקולים (5.1) שכבר הזמנתי למלון שלהם. לקחת את הסטילייטים בתיק למטוס לא תהיה בעיה... מה שמדאיג אותי זה הסאב וופר - אם שמים בתוך מזוודה וזה עובר ברנטגן יחד עם כל המזוודות , הגיוני מאוד שיחשבו שזה פצצה וירצו לבדוק את זה , ואולי לא ירשו להעלות את זה או שיפתחו את זה ויהרסו את זה ! לא ? אחרי הכל זאת קופסה לא קטנה בצבע שחור , בפנים יש חוטים וכל מיני דברים ממתכת. וזה גם משהו שהם לא יעלו למטוס איתם , כמו תיק יד , ככה שאין להם אפשרות לראות מה עושים לזה ... האם אני טועה או שיש פיתרון אחר לזה ? בבקשה תעודדו אותי :\
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מהיום, אני לא מקבל יותר הודעות ממשתמשים שלא ברשימה שלי..
-
בפורים יהיה המפגש של הפורום, אתם יודעים, לראות את הפרצופים מאחורי המילים וההודעות. המפגש יהיה בתאריך ה25.2, יום שני. כול הפורום וכול מי שרואה את ההודעה הזאתי מוזמן בכיף. תביאו גם את החברים שלכם. המפגש יהיה משעה 12 בצהריים עד שעות הערב(כנראה). כול מי שבא, יציין את זה פה, כדי שנקבל רושם על ההענות למפגש. עריכה - המפגש יערך בקניון עזריאלי, קומה שנייה במקדונלדס.
-
- 76 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אחרי חמש שנים של איסוף החלטתי להפוך את הטרוף למשהו רציני אני רוצה להקים מוזאון למחשבים ישנים יש לי כבר המון זבל אבל אני צריך עוד אז אם יש לכם כל מני דברים שונים ומשונים עוברים או מקולקלים....... עשיתי דף ראשוני באתר שלנו http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/museum/museum1.tmpl חסרים לי כל כך הרבה דברים כמו מחשבים של סינקלייר וכמה דגמים של אטארי ודראגון ואוריק ומחשבי MSX ולעומת זאת יש לי דברים כמו הליזה של אפל ומחשב עם כונן 8 אינצ' (כן. היה דבר כזה) ומחשב נייד עם טייפ ומדפסת מובנים. הרעיון הוא גם להפעיל את הכל אז לא אכפת לי לצבור כפולים. חלק מהציוד יהיה בתצוגה אצלנו מעוד שבועיים שלושה. אולי אפעיל את ה BBS שרץ על ה APLLE 2E שלי עם שני מודמים של 1200 באוד ? בק…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
נחליט על משהו ? כל הודעה אשר לא קשורה לתאריך ולשעה של המפגש בעזריאלי, תמחק...
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
6 חיילים הרוגים (כמובן עדיין לא הוזכר "חיילים" אלא "ישראלים שעמדו במחסום"), ועוד אחד פצוע, מחסום ליד ראמללה. :'( החיים זה לא Half-Life, אי אפשר לעשות LOAD אחרי שמחוררים אותך... ואני לא צוחק, ביום ראשון אני מתייצב ל-20 יום תעסוקה מבצעית בחברון. המממ... כיף !
-
- 38 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
במהלך שנת 2004 תציג BMW את סידרה 6 החדשה שלה (התבוסס על ה-Z9 הנוכחית..). ה-M6 תכלול מנוע V10 בנפח 5 ליטרים, תספק 500 כ"ס ב-8000 סל"ד, והיא תהיה מהירה יותר מהמרצדס SL55AMG. כלומר, 0-100 קמ"ש בפחות מ-4.6 שניות, ומהירות מקסימלית מעל 300 קמ"ש (שתוגבל ל-250.. אותו הסכם עם פרארי...). סידרה 6 הישנה, וה-Z9 מקור: MotoCar
-
- 80 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-
שלום ! רציתי להאיר את עינכם בעובדה מעניינת שגיליתי ... הנושא הוא רוחב פס של כרטיסי מסך ואי הדיוק בפרסום (אפילו על הקופסאות ובחוברות). דוגמא : GeForce 2 MX 200 זכרונות (אמור להיות) 6ns 64bit 166MHz רוחב פס רישמי 1.3GB/sec כלומר 64/8x166/1024 =1.29GB/sec עכשיו, כל כרטיס MX200 מפורסם כבעל רוחב פס של 1.3GB/sec אבל ... כרטיסים מהליגה הנמוכה, Powercolor, Pine, Milky Star Pc partner וטובים אחרים מגיעים בד"כ עם זכרונות המכוונים לתדר נמוך מ 166MHz אפילו עד כדי 143MHz אשר נותן רוחב פס של כ 1.11GB/sc למרות מה שמצויין על הקופסה ובחוברת. כל זה תופס גם לגבי כל כרטיס אחר (כלומר צ'יפ אחר). בנוסף, כמובן שכל o/c על הזכרונות מעלה את רוחב הפס לכן אני מציע לצאת כנגד כל החרטא הזה …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שסכמתי עליו (פרטים פה) מבוסס AMD כמובן עכשיו המחשב הנוחכי, לקחתי אותו לחנות פה בערד לברר כמה אפשר לקבל עליו זיכוי ככה נושא השיחה שלי ושל אמי עם המוכר התגלגל ובסוף הוא שאל עם אני עדיין רוצה מחשב עם מעבד amd אמרתי שכן, הוא התחיל לצחוק וכל מיני שטויות ואמר שזה מעבד נחות, יש בו בעיות מוזרות וממש לא שווה קניה לעומת האינטל, מעבד יציב, חזק וטוב בביצועים (כמובן החרא הקטן מייצג את אינטל :'() ועכשיו נכנס לאמא שלי לראש, ש AMD זה חרא של דבר, והיא לא רוצה לקנות כזה מחשב ואני לא יודע מה אני רוצה לקנות בכלל ואני סתם עקשן לקנות דברים שבכל זאת זה לא טוב, ולסיכום, היא אמרה שאני מטומטם () ויש ילד אחד מהכיתה שלי, שאבא שלו קנה שמה מעבד אינטל, אבל בהתחלה הוא התלבט (בטח בגלל ש…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בתור הבן אדם הכי לא יציב מנטלית בפורום הזה , וכנראה בארץ בכלל , אני מודיע בזאת ששבתי שוב פעם . אשמח להישלח לטיפול קבוצתי כלשהו , כל עוד זה לא יהיה על חשבוני . יאללה אנשים , נגלגל את העגלה הזאת פעם שלישית מהמדרון , נקווה שהפעם היא תגיע לתחתית , ובדרך תוריד איזה 2 עזים ועציץ .
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
HUH? ??? ???
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ובכן מעתה והלאה אני פותח בפינה חדשה בפורום כללי, אני אפרסם כל שבוע רשימת שירים שבועית, מכל הסוגים, מומלצים שלי, להורדה בשבילכם (בלי לינקים להורדה אלא רק שמות) מי שרוצה יכול לפרסם משלו גם.... ובכן הנה הרשימה השבועית שלי: Alanis Morissette -Hands Clean Alien Ant farm - Movies Anastacia - Paid My Dues Blink 182 - Stay Together For the Kids Goldtrix Pts Andrea Brown - It's Love Incubus - Nice To Know You kylie minogue - In Your Eyes natalie imbruglia - wrong impression Nickelback - How you remind me no doubt - Hey Baby Mary J Blige Feat Common - Dance For Me kosheen - catch Nelly Furtado - on the radio P. O. D. - Alive Puddle Of Mud - Control R Kelly - The Worlds Greatest…
-
- 37 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
כן כן, אני נפרד מהאיי בי אמ שלי והחלטתי לעשות זאת בדרך מסודרת, קבורה ! היום עשית הכנות לקבורה כאשר מספר חברים קבורתיים משהו באו לבקר... הנה חברינו המככב במחשבי כ(ק)בר לא מעטים, הסיירוס לוג'יק, כאן בגרסא כ(ק)ברת (KVRT)ביותר, 2 Mb זכרון ! ואל תדאגו אפשר להרחיב ל-4 מגה בייט... רוצים לשמוע משהו מרושע מעט ? אני חושב על לקבור אותו בארון אשר הרג אאותו, המגירה הפתוחה אשר אותצה אתם רואים בצד ! וכאן תוכלו לראות את ה-"חברים שבאו לנחם..." והנה הנפטר בכבודו ובעצמו ! פרטים נוספים : תעודת פטירה תצא בקרוב, מפורטת לחלוטין ! ההלוויה תערך בקרוב, המשיכו לבדוק לתאריך מדויק...
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
אני שם לב כי באתר שלהם הם מביאים את רוב המוצרים שחנות מסויימת , וממליצים עליה בחום רב, לא נראה מאוד הגיוני,שהם משבחים מוצרים יקרים שאינם שווים כלל וכלל ועוד מושכים אנשים אחרים, ממש רמאות ני צריך להגיד, וכן רוב הכתבות בפורום פה לא מחמיאים למוצרים שלהם . אני חושב שאתר HWZONE לפחות מאוד " לא " משוחד משאר אתרים שקיימים בישראל.
-
-
-