כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
אשמח אם תשתפו אותי מה בחרתם ללמוד במכללה/אוניברסיטה כדי לעסוק בו בעתיד למחייתכם . הסבר קצר על המקצוע יתקבל בברכה. השרשור נפתח עקב מכינה שעשיתי להנדסה וגיליתי שזה פשוט לא אני וכרגע שובר את הראש מה ללמוד... לילה טוב.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני חודש נרדמתי בטעות אצל אחותי במרפסת שיש לידה עץ עם עטלפי פירות. נכנסה לי מחשבה שמא ננשכתי מעטלף בשינה מבלי שהרגשתי, אז הלכתי ועשיתי חיסון נגד כלבת. מאז ועד היום היו לי כאבי ראש, מיגרנות, כאבי גרון, כאבי גב, התקפי חרדה ובשבת האחרונה היו לי דקירות באזורים שונים בגוף. הרופא משפחה אמר לי שאין לי כלום, הייתי במיון בעקבות התקף חרדה ואמרו לי שאין לי כלום. עדיין אני אוכל סרטים ולא מצליח לצאת מזה. הפסקתי ללכת לעבודה בעקבות כך. רציתי להתייעץ איתכם, לשמוע את דעתכם: מה הסיכוי שזה קרה, שננשכתי מעטלף פירות בשינה מבלי להרגיש?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפעמים אני רואה בקבוקי מים מינרליים, שהם בגודל ממש קטן, בערך כמו כוס אחת. האם מוכרים כאלה בארץ? בחו"ל רואים אותם יותר, אבל אני צריך לקנות אחד כזה עכשיו... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים בחודש האחרון אני וחברים מתאספים כל יום שישי למסיבת רשת, השבוע לא כולם יכולים לבוא, וחסרים לנו אנשים, רציתי לדעת אם יש עוד "חבורות" כמונו שנפגשים מדי פעם למסיבות רשת, ואולי יש אפשרות שנכיר ונפגש למסיבות כאילו, בעיקר לצורך הגדלת מספר השחקנים, אנחנו בסביבות גיל 25 מאיזור המרכז- ראשל"צ, פ"ת, ת"א, התיכנון הוא ליום שישי בערב, בראשון (ליד היקב) , 12 שחקנים, חסרים לנו בערך 6, בעיקרון אפשר גם להביא בודדים, אני לא מחפש דווקא קבוצת חברים, אז אם יש לך רישיון ורכב, מחשב טוב, ואתה אוהב משחקי רשת, תענה.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מישהו שמע על התפקיד בצבא סיג IT אני מתמיין לשם רוצה לדעת עם כדאי.. זה תפקיד שעושים יג על חשבון הצבא אחר כך עושים טירונות ואז כמה קורסים של תקשורת ודברים נוספים אחר כך מייעדים לך מסלול.. (שיכול להיות תקשורת, תמיכה , אבטחת מידע.. וכל מה שקשור לIT בהתאם ליכולות והרצון) זה מה שהבנתי בכל אופן מישהו שמע יכול להרחיב קצת?
-
- 18 תגובות
- 25.4k צפיות
-
-
אני זקוק לעצות עם סיפור קצת מביך לפני כמה שעות נפלה לי שקית קטנה (אני לא יכול לפרט מה היה בפנים) אבל היא שוקלת כמה גרמים בודדים לתוך תיבת דואר גדולה (הייתי שיכור לא היה לי מושג מה אני עושה). חייב להוציא את זה בלי שאף אחד יראה כי זה יכול להכניס אותי לצרות. אני צריך ממכם עצות או המלצות לדבק כלשהו שאני יכול להכניס ולהוציא את השקית בעזרתו. הוספתי ציור פחות או יותר איך התיבת דואר נראית מבפנים, העיגול זה השקית וזה נמצא באורך של זרוע מהפתח, הפתח הוא צר ואני יכול להכניס 4 אצבעות בלי האגודל. אני חייב עזרה חבר'ה אל תסתלבטו עליי [attachment deleted by admin]
-
- 32 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. למי שעוד לא הספיק לראות, גם השנה עורך HWzone את אליפות האוברקלוקינג הארצית. האליפות תתקיים ב-18 לחודש (יום שלישי) באולם "קוקטייל אירועים", רחוב ששת-הימים 55 בכפר-סבא. נשמח לראות כמה שיותר מחברי הפורום מגיעים לאולם התחרות לא רק בכדיי להשתתף בתחרות האוברקלוקינג, שם מיטב האוברקלוקרים הישראלים יפגינו את יכולתם,(מי שרוצה להרשם ועוד לא עשה זאת - קדימה!) אלא גם על מנת להתרשם מעמדות התצוגה המרהיבות (ולראות דברים אשר ממש לא רואים בכל יום), לפגוש אחד את השני ובאופן כללי להינות! לא רק למנצחי תחרות האוברקלוקינג יחולקו פרסים אלא גם לכם יש סיכוי לזכות בהגרלות שיערכו במקום! לכבוד האירוע, תציג חברת RSM שירותי מחשוב מגוון מוצרים לגיימרים ואוברקלוקרים במחירים …
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רק בישראל יש את הקיצור בשליש לאסירים על התנהגות טובה או בכל מדינה דמוקרטית?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.informa-tv.co.il/Hebrew/ViewMovie.aspx?Movie=71 WTF?!?! עוד משהו הזוי..
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השתמשתי גם בסטרימר של יס ובממיר (שהוא גם סטרימר לדעתי) של סלקום. בשני הממירים חוויתי איכות ירודה בשידורים חיים (דיליי, לאגים וכו'). בדוגמא של סלקום, אני מחובר לאינטרנט במהירות של ג'יגה (ואכן מקבל את המהירות הנדרשת בבדיקה במחשב) והממיר מחובר עם כבל רשת ישירות מהקיר. החשד שלי זה שהממיר עצמו לא תומך במהירות של ג'יגה וכנראה גם לא קרוב לזה ולכן איכות השידור הירודה. מישהו/י יודע לאמת לי את החשד? או לחילופין יודע להסביר את איכות השידור. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אורגים דברים כי אני רוצה לארוג משהו , זה יותר מקורי מלקנות
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בינתיים זמן פנוי אז החלטתי ללמוד לתכנת. תביאו לי בקשה לינקים לאתרים שמלמדים לתכנת ממש מההתחלה לכאלה שאין להם ידע בנושא? שפה לא ממש חשוב לי אבל עיברית קצת יותר עדיף ובקשה בשפה פשוטה וקלה להבנה תודה לכול העונים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה הוארו עיני לכמות גדולה של אתרי מכרזים ברשת שמציעים מגוון רחב של מוצרים. לכאורה, הדבר נראה משתלם ביותר, אתה קובע את המחיר שאתה מוכן לשלם תמורת המוצר שאתה מעוניין בו. האמת שבסופו של דבר הדבר אינו כך במציאות. בדר"כ המוצר שנמכר במרכז באותם מכירות הוא ביחידה בודדת ולכן יש רבים אשר מציעים הצעות על אותו המוצר ובכך מעלים את המחיר במהירות. נודע לי גם כן, כי יש חברות אשר מפקידות את העובדים שלהם להשתתף במכרזים ולהעלות את המחירים כמו כל גולש מן השורה ובך לרמות את המכרז ולגרום למחיר לעלות בצורה משמעותית. בסוף כל הסיפור הזה, השאלה הנשאלת, היא האם זה באמת שווה ומשתלם ? האם המחיר באמת אטרקטיבי לעומת מחיר השוק? אשמח לשמוע את דתעכם בנושא, מבלי להזכיר שמות של אתרים וחברות כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברות רבות מתחרות על השליטה במטאברס - האינטרנט העתידי. בשיחה עם עובדי חברת מטא (לשעבר פייסבוק), פירט המנכ"ל צוקרברג את מאפייני התפיסה השונה של החברה שלו לעומת אפל, שלא הצהירה באופן רשמי על כניסה לתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 240 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כותרת תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
התגייסיתי יום חמישי טירונות 02, אני רוצה לעשות תפקיד משמעותי בצבא ולתרום את חלקי בצורה הטובה. הייתי רוצה קצת פרטים על סמל מבצעים, איך היציאות, מה התפקיד, ועוד כל מיני נתונים שיעזרו לי לדעת אם אני מעוניין בתפקיד...
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתם על עתודה בכלל, ותוכנית פסגות בפרט? יש פה מישהו שעשה עתודה? אני יודע שבד"כ עתודאים מוצבים אחרי הלימודים בתפקידים הכי משעממים בארץ.. למישהו יש נסיון עם פסגות? איזה תפקידים הם מקבלים בד"כ אחרי הלימודים? ומה עם עתודאים לפיסיקה? או מתמטיקה? ומה לגבי התנאים בזמן הלמודים? כמה זה מפריע ללמוד עם אנשים שגדולים ממך בלא מעט שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת - השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף חלקים בחומרה (ספציפית - מעבד ולוח אם, כי אני יודע שכרטיסי זיכרון אפשר להוסיף ואני מניח שאפשר גם להוריד בלי שום בעייה) בלי לגעת בדיסק הקשיח? או שזה סתם יעשה בעיות? תודה איל
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש שיר או יותר נכון מוזיקה אלקטרונית. יש שם משהו עם שומאכר. מישהו מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-