כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שמתם לב לתמונה המוזרה הזו של פרס עם מה שנראה כמו חבל תלייה סביב הצוואר שלו ? YNET יודעים משהו שאנחנו לא ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236643,00.html *וכן אני יודע שזה לא באמת חבל תלייה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
זה פשוט מרתיח!!!! בלי קשר לכוננים הקשיחים.. לפני כמה חודשים i5 2500 עלה בחנויות האלה 850 ועכשיו הוא עולה 960.. i5 2400 עלה 800 ועכשיו לפחות 900.. היה ניתן למצוא gtx 570 ב1300 ועכשיו ב1500.. amd 6850 עלה 600 ועכשיו 650.. גם הבאנדלים של מארזים וספקים התייקרו.. הכל מתייקר!!!!! למה?!!?!?!?! מה אנחנו מתקדמים או הולכים אחורה?? אני שואל פה כי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אולי הם לא סתם מתאמים מחירים כמו בני זונות..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש סרט עם הורים שלוקחים לאימוץ ילדה מהונגריה ששמה גיטה ואיזה עורך דין אחד מרמה אותם ,מישהו יודע את שם הסרט? נא לכתוב את השם באנגלית! תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בזמן ניקיון הדירה במעונות נתקלנו מתחת לכיור בחפץ מוזר זה פלסטיק אפור עם נוזל בפנים וסוגר מנייר אלומיניום לא רשום עליו שום דבר ולכן אין לי מושג מה זה לא פתחנו את הסוגר לכן אני לא יודע עדיין מה הוא אותו נוזל אני פשוט חייב לדעת מה זה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מצאתי את האפיקומן אבל האחים הז**** שלי גנבו לי אותו ייקח אותם השד, אני יכול לתבוע אותם ?! טוב, לא חברים, אתעלם מהברכות הבנאליות ואאחל לכם בפסח הזה המון כסף, המון אהבה והמון _______(השלם בעצמך). בברכת אם שותים לא נוהגים - בשביל זה מסנג'רים חברים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו, באמת הצלחם ללמוד את כל 100 המושגים האלה?! אני יודע שלפעמים אנחנו מתלוננים יותר מידי על מבחנים ושיש יותר מידי חומר וכל הח** הזה אבל WTF משרד החינוך השתגע! 100 מושגים?! אנחנו בכתה עם המורה למדנו בקושי 50 וזה עוד אחרי חרישה! מישהו באמת הספיק ללמוד הכל?או לפחות כמעט הכל? אני הלכתי להתכונן עוד קצת בתקווה להגיע ל-70 מושגים . בהצלחה לכולם (וכנראה שכולנו נצטרך את זה ..)
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איתן כבל, השר הממונה על רשות השידור הסביר את המטרה של אותו גוף, אז אם שאלתם את עצמכם למה אתם משלמים אגרה, היה התשובה: http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000194665 ובל נשכח להוסיף "וכל הכבוד לשר" (ע"פ מילות השיר המפוסם...)
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
Rodney Carrington - Show Them To Me.mp3 אני מחפש את השיר הזה, עדיף להורדה ישירה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=609177&sid=127
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן פרויקט שהוא בעצם אמור להוות אולם ענקי בתלת מימד אליו יוכלו להיכנס אתם הגולשים. כמובן כל מי שנכנס ייראה בתור דמות תלת מימדית, יוכל לצוטט אחד עם השני. כמובן לא פירטתי פה את הכל..אני מתכנן עוד הרבה פרטים ואפשרויות כמו מנוע של תנועות מימיות, אפשרות לשבת על רהיטים ועוד ועוד! לא הכל כל כך פשוט איך שזה נשמע! הרי צריך גם לדאוג לתוכנת הadmin אשר דרכה יהיה אפשר לנהל את כל החדר הזה.. עוד נקודה חשובה שכל העסק הזה צריך להיבנות בגראפיקה טובה! (לא כמו icity למשל, משהו שדומה יותר לsims 3D ) ועם רמת פירוט גבוה יחסית! כמו שאני מבין אי אפשר לשלב כזאת תוכנה במסגרת של דפדפן אינטרנט וזה אמור להיבנה בתור אפליקצית מולטיפלייר ברמה של משחק (תקנו אותי אם אני טועה). אני בנאדם ריאלי, …
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מתחילות להיות לי רגשי נחיתות על זה שיש לי "רק" Q6600 ו HD4870. המחשב אצלי כבר קצת מעל שנה, ואני מתכנן להעיף (למכור) אותו לקראת סוף שנה, שיתחילו לבוא משחקי FPS דורשי DX11. לגבי שדרוג-אני לא מת על הרעיון. אני לא אוהב להתעסק עם חומרה יותר מדי-אני תמיד חושש שמה אני אהרוס חלק חשוב ויקר. חוץ מזה, לקח לי מעל שלוש שעות כולה להחליף משחה טרמית ( ), ואני לא רוצה לשבת שבועיים על לוח אם (וגם אין לי הרבה מקום לעבוד ככה שזו גם מגרעה). בקיצור-מה אתם ממליצים? נ.ב תורידו הצבעה אחת ב"לא מחליף, משדרג לאט לאט" בגלל שאני הצבעתי כדי לראות את התוצאות.
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
באיזה תוכנה אתם משתמשים להדפיס עטיפות לקופסאות DVD ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מהו עמוד הבית שלכם? לי יש שניים: 1.Walla בשביל האימייל 2.HWZone (איך לא )
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בן דוד נוסע לניו יורק ויש לי מלא כסף להביא דברים, אני מחפש חנות מחשבים גדולה וטובה עם אתר אינטרנט שני יכול לבדוק מחירים והכל... אני מכיר רק compusa שהם רשת גדולה, אבל אין להם הרבה מבחר לכל מיני דברים כמו זיכרון שאני רוצה... רק קינגסטון והשאר חרא תודה!!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אם אפשר זה יהיה אחלה כי יש לי למחר להגיש באנגלית.. ;D תודה
-
- 7 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן פרסומת מגניבה לאללה של איזה 2-3 דק' (האמת ראיתי שתיים). אח"כ אמרו לי שזה של mountain dew, משקה כזה. הצלחתי להוריד איזה 2 פרסומות שלהם, אבל זה לא זה. הם גם קצרים יותר. בגדול בפרסומת רואים איזה מרדף מגניב כזה של שני אופנוענים במהירות אדירה בעיר, יש שם גם את האפקט של זמן יריית כדור (מ'המטריקס'). בפרסומת השניה יש גם איזשהו מרדף על אופנועים אבל עם שתי בחורות. יש שם פעלולים ממש יפים. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להגיד לי מאיפה להשיג את הסרטונים. ד"א, גם באתר שלהם הם לא מופיעים, יש שם סרטונים אחרים (יש שם אחד עם סטיבן סיגל. מומלץ! ) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להמיר כסף של PAYPAL יענו מהחשבון לכסף אמיתי לחשבון הבנק? כי יש לי שמה סכום כסף נכבד ואין לי דרך להעביר אותו. ואל תציעו לי לקנות בEBAY. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לספר לכם שאני הצטרפתי היום לפיפל סטררינג.. דבר ראשון זה אחלה של אתר! אתה יכול להרוויח בו הרבה מאוד כסף.. אני אישית כבר עשיתי בו 198 דולר שזה סכום נאה לילד בן 14 אשר לא מוצא עבודה לחופש.. וכמובן שאתם יכולים להגדיל את הסכום תלוי כמה חברים אתם תזמינו.. טוב בגלל שאני די מוכר בפורום ואני הרבה זמן פה אני נותן לכם קישור מיוחד אשר על ההתחלה איך שאתם מתחברים דרכי אתם מקבלים בונוס כי אני די וותיק באתר ורק דרכי ודרך 25 ילדים בארץ ניתן לקבל את הבונוס הזה.. אז תאמינו לי לא כדי לכם לפספס..אין גם מה להפסיד כי אתם לא משלמים כלום על ההתחלה.. סתם להגיד חברה שלי הרוויחה 780 דולר!! רק בחודש וחצי אתם יודעים מזה? והיא לא השקיעה שקל! כל מי שרוצה להעביר את הזמן שלו בקיץ שיפנה אליי בפ…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או בשמו הרישמי "2 Fast 2 Furious" בגירסא הלא חוקית הראשונה עלתה לרשת! איכות גרועה ביותר אבל זה אומר שהסרט מגיע לקולנוע בקרוב... יש!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה תמונה ישנה... אבל זה עדיין נכון... http://unix.rulez.org/~calver/pictures/arguing.jpg
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-