עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

סתם אכלתי אחד ורציתי לברר מה דעתכם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by MishaK,

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

לשיפוטכם... אם לא אהבתם אעיף את זה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי טלוויזיה של PANASONIC מדגם tx-34p300x. הבעיה היא שה- INTERNAL SPEAKERS מכוונים ל-OFF, לא כתוב ב-MANUAL כלום על זה המוכר בחנות לא ידע (אין לי את הדגם הזה מול הפנים, תירוץ עלוב...) ולא מצאתי באינטרנט. אולי מישהו מכיר את הדגם ויכול לעזור לי? או שאולי מישהו מכיר אתר עם MANUALS או אפילו פורום שמתעסק במכשירים מהסוג הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח ^Rockford

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by KoM,

058424340 מבקש שתשלחו לו הודעה לפלאפון איפה התערוכה חלומות 2002, דחוווווווווווווווווווווף...

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  7. הנה קצת מפלצות שאני עובד עליהן לאחרונה... {כל הזכויות שמורות לקובי חסון, והעתקה או שיכפול של השרטוטים הינם עבירה על החוק !!! }

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by DJO,

חבר שלי הכין תמונה שיש בה משהו טיפה מוזר. תסתכלו על התמונה טוב טוב ותחפשו דברים מוזרים, תנו לזה איזה 15 שניות. אני עד עכשיו הצלחתי למצוא 2 דברים מוזרים. אמורה להיות מוזיקת רקע אז תגבירו קצת. http://outspired.yo.lv/whatswrong.swf

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ewingum,

http://www.sci-fighter.com/news/newsfeb02/feb21aluminium.php3

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by com,

היו אצלי. (אחרי המפגש) ;D (לשים תמונות? טוב נו) ***מצטער מאוד האיכות גרועה זוהיא הואאבקאם שלי. יניב

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אורח ^Rockford

פיגוע ירי נוסף בירושלים... :'(

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by guy94,

נו אז איך היה ? מה היה ? יש תמונות ?

• 161 תגובות
    • 11.1k צפיות
  13. Started by X-_PLOSIVE,

לצערי נאלצתי לעזוב עקב סיבות..... אבל נראה לי שלפחות צילמו אותי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Shmoolik,

איפה IBM ? :lol: :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by blabla2002,

מה זה lol

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by frenzy,

תראו מה אפשר למצוא מרוב שיעמום.. :-/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. נו יאללה נסעתי סוף סו :auto: :ylsuper: ף

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by tazok,

'אם לא תתחיל לסתום את הפה שלך ולהתייחס יפה לאנשים פה בפורום אני אישית אדאג לזה שיעיפו אותך קיבינימט לשוק בעזה שממנו הגעת לפה בטעות' כמובן הכל בהודעה פרטית אבל אתם לא חושבים שזה קצת חוצפה מצידו?... כאילו מי אתה בכלל.... :lol: אתה תדאג שיעיפו אותי קיבינימט... פחחחחחחח ולמה זה?

19. Started by yirmi,

לא רוצה להרגיש קטין.....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אתם באים עם se7en אם ברכבת?? כי אם ברכבת צרו איתי קשר ASAP !!!

21. מבצע לגיוס שירים. אני צריך דיסקים עם שירים שאפשר לרקוד בנושאים הבאים..: אלטרנטיבי טראנסים האוס MTV דאנס רוק והכל בקיצר... כל דבר שאפשר לרקוד.. בתמורה "יחולקו" מאווררים 80 ממ'.. עוד כל מיני צעצועים.. כל נושא יטופל לגופו..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DarK_NaF,

הסתפרתי.... :

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. פרטים סופיים על המפגש: זמן - מחר, יום שני 25/2, בשעה 13:00.. מקום מפגש - קניון עזריאלי בת"א, סניף מקדונלדס (בקומה השניה). מה יהיה ? קודם כל ניפגש.. אח"כ נאכל.. ;D ואז יהיו הפתעות רבות! נעשה הגרלות על מספר גדול של פריטים, כולל מאווררים שקופים לחלוטין של Enermax, ועוד... יהיו גם נציגים של מספר יבואנים בארץ, אשר יתנו לנו ולכם מספר סקופים בלעדיים! חשוב מאוד שהם יראו שקהילת אנשי החומרה בארץ גדולה ומשגשגת, כדי שנוכל סוף סוף להשפיע על היבואנים בארץ! השתתפותכם חשובה! כדי שנוכל להעריך בערך כמה אנשים הולכים להגיע, אנא הצביעו בסקר הבא... תודה, צוות HWzone.

• 107 תגובות
    • 11.1k צפיות
  24. Started by CoronaLover,

היי רציתי רק לישאול אם למישהו יש מאורר 80 מ"מ שהוא רוצה למכור כי אני צריך דחוף אז אם מישהו רוצה שיביא אותו למפגש ויענה כאן דרך אגב זה למארז

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים