עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תקלה בדפדפן Chrome גרמה למיליוני משתמשים לאבד גישה לסיסמאותיהם השמורותלכתבה

2. דיווחים חדשים חושפים מחירים תחרותיים במיוחד עבור סדרת המעבדים החדשה של AMD, העשויים לשנות את מאזן הכוחות בשוק המעבדיםלכתבה

3. Started by dncohen,

משהוא יודע איפה אני יכול למצוא רדיו מפעם? בעיקר חדשות מהמלחמות ומתקופת המחתרות

4. ענקית הטכנולוגיה מציגה את Veo 3, מודל יצירת וידאו פוטו-ריאליסטי המשלב וידאו, דיאלוג ומוזיקה ביצירה אחת עם תוצאה מרשימה עד חרדה, לצד שורה של חידושים בתחום הבינה המלאכותית, ומאותתת על שינוי דרמטי בעולם התוכן הדיגיטלילכתבה

5. לקחנו את הדגם הזול ביותר של RTX 4080 SUPER מ-GIGABYTE לסקירה על מנת לראות כיצד נראה היום מיקומו בשוק בביצועים וביחס תמורה למחירלכתבה

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  6. דו קוון, אחד ממסיידי מטבע הקריפטו טרה, שקרס בחודש שעבר והביא למחיקה של 20 מיליארד דולר, אמר לוול סטריט ג'ורנל כי איבד כמעט את כל הונו בעקבות ההתרסקות ■ יחד עם זאת, הוא מאמין כי אפשר לבנות מערכת חדשה - אפילו טובה יותרלכתבה

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  7. סמסונג יוצאת למאבק משפטי נגד חברת Oura במטרה להגן על הפטנטים של טבעת ה-Galaxy Ring המיועדת שלה, בניסיון למנוע תביעות פטנטים מצד המתחרהלכתבה

8. Started by FrankMCH,

שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  9. סכסוך משפטי ומאבקי אגו בין שתי חברות מובילות בתעשיית וורדפרס עשוי להשפיע על מיליוני אתרים ברחבי העולםלכתבה

10. אחרי שכלי הפרטיות שהשיקה גרם לחברות כמו מטא וסנאפ לאבד הכנסות בגובה מיליארדי דולרים, אתר בלומברג מדווח כי החברה מתכוונת להסתער על תחום הפרסום. התוכנית: לשלב יותר מודעות במערכות ההפעלה שלה, בדגש על האייפון והאייפד - בין היתר באזורי תוכן שעד כה לא הופיעו בהם פרסומותלכתבה

11. קו מוצרים חדש עמוס ביצועים שכולל את לוחות האם AMD X870E / X870 המוכנים לבניית מחשבי בינה מלאכותית מתקדמים, מצנן בשיטת הכל כלול, אביזרי משחק, מסכי משחק, ציוד רשת וגם ספקי כוחלכתבה

12. הכרזת הקונסולה החדשה של סוני מעוררת תגובות מעורבות ברשת, כאשר רבים מופתעים ממחירה הגבוהלכתבה

13. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים לאחור…

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  14. Started by GALAI30,

אני צריך את השלט הנגיש הבעיה שזה עולה 5000 שקל אתם מכירים מישהו שיכול לתרום לי? זה הפרטים של השלט הנגיש https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid01FSf4XJEc7zozS6jHPL2feKC4o8pRw5Wn647amQVzhKBeibZdjK87z5t9bGsX97cl&id=100000381096494

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  15. חוקרי האוניברסיטה גילו תופעה מגנטית פורצת דרך שעתידה לשפר את הייצור הטכנולוגי. החוקרים: "הגילוי יכול לשנות את הדור הבא של מכשירים ננו-אלקטרוניים עם צריכת חשמל מופחתת ויכולות מהירות יותר"לכתבה

דיונים חדשים בפורומים