עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RUONXHEV,

שלום לכם אני ממש מבקש שתקנסו ותחתמו:http://www.atzuma.co.il/thsho/ תודה ענקית לכולם!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ביום הראשון שעבדתי בארומה, לא שמעתי על החוק שאסור לעשן והוצאתי מעפרות והם קיבלו קנס על זה חחחחח באותו המקום, אחרי כמה זמן זרקתי זבל, ולא שמתי את השקית בתוך הפח כי הוא היה מלאה אלה ליידו, וגם על זה הם קיבלו קנס :

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by Geffen DIY,

קיבלתי את האוזניות שלי שהזמנתי מחו"ל. אוזניות פשוטות... אבל היה שם משהו מוזר האורכים לא שווים. זה אמור להיות ככה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי יום הולדת בעוד 6 יום זה יום שמח וגם עצוב (שואלים למה? כי יופ כיפור ביום הזה חח) אגב אני בן 14 ביום כיפור ;D ;D ;D.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

gs

6. שלום לכולם היום הייתי במיונים לתפקיד מאבחן פסיכוטכני וגיליתי שזה דווקא תפקיד די נחמד וקליל ובאופן עקרוני אין לי בעיה לעשות אותו. בכל מקרה, עברתי את השלב הראשון(ועכשיו יש לי רק לעבור וועדה). מהרגע שאני נכנס לוועדה והלאה אין לי אפשרות לחתום וויתור ככה שאני צריך לחשוב טוב טוב אם זה מה שאני רוצה לעשות. אבל הבעיה היא שאני גר בכפ"ס, ולהגיע לתל השומר(שם נמצאת לשכת הגיוס) כל בוקר הלוך חזור זה סיפור של 6 אוטובוסים ויותר, ככה שזה די בעיה, וגם תמיד יש את הסיפור של "אולי אני אקבל תפקיד יותר טוב אם אני לא אלך לזה?" ויש לי גם אפשרות לבקש לשרת רחוק מהבית ואז אני יכול גם לגור בבית החייל שזה כמו אכסניה נחמדה שכל החיילים גרים ביחד. בקיצור עד יום שלישי אני צריך להחליט מה אני עושה ואין לי מו…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by SilverCivic,

אהלן. אני גר בחדר ממ"ד שאני רוצה להתקין בו דלת מנעול. דיברתי עם חברת רב-בריח והם לא מתעסקים בהתקנת דלת מנעול לחדר ממ"ד (תקנות בטיחות וכאלה). שאלתי היא האם מישהו מכיר חברה אשר מתקינה ביעילות דלתות מנעול בחדרי ממ"ד (מנסיון עדיף). תודה מראש ושבוע טוב. שחר.

• 12 תגובות
    • 23.2k צפיות
  8. Started by OR007,

http://www.manzonderkop.be/Post/?P_ID=651

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Alex89,

יש לי תאריך גיוס ב 7.6 של מי תאריך הגיוס הזה? (איזה חייל)? אני אחרי סיום יד'. התמיינתי למודיעין ואמרו לי שנישאר לי סיווג בטחוני וכל הזמן אומרים לי שאני יעשה אותו אחרי הגיוס. יש איתי עוד 5 אנשים בערך שיש להם סיווג ב 26/27 לחודש מה זה יכול להיות שאין לי סיווג עכשיו?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, עשיתי חיפוש,ב-7 עמודים ולא מצאתי מידע שכזה, אני צריך כמה חנויות מחשבים באמריקה, ולא חובה שהם ישלחו לארץ. בתודה, MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by WUID,

שלום , חבר מארה"ב מעוניין לשלוח את המחשב הנייד היישן שלו לארץ. המחשב לא יגיע באריזה מקורית, הוא פשוט יארוז אותו טוב וישלח אותו לארץ. בנוסף המחשב תקול יש לו בעיה עם המסך. האם צפויות בעיות כלשהם ? יש איזושהי סיבה שישלם משהו מעבר למשלוח ? מכס, מע"מ

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by shaypoi1,

אני לא מבין את המרוקאים (והאמת את כל עדות המזרח) זה לא שיש לי משהו נגדם, ובלי קשר לצורת התנהגות שלהם, הדיבור, המוזיקה וכל השאר הכי הורג אותי זה האוכל למה כל מרוקאי שתשאל יספר לך על נפלאות החריימה והקציצות המרוקאיות של אמא שלו וכל פעם שהוא יזכר באשכנזים, הוא יזכר בגפילטע פיש (שתכלס זה טעים, תלוי איך מכינים את זה) ויגיד שבגלל זה האוכל של המזרחים יותר טוב מאוכל אשכנזי מה שאני לא מבין זה איך בכלל בן אדם מעלה על דעתו להשוות בין שיפודים, קציצות מרוקאיות וחריימה לכל המטבח הצרפתי, האיטלקי וההונגרי גם יחד..

• 105 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. ????.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. אני אוטוטו קונה מחשב מKSP. אני יודע שהחנות הזו לא מי יודע מה אבל אין לי הרבה מה לעשות, היא הכי קרובה אלי לבית,אין לי ממש אוטו וזו חנות זולה. מצד אחד, תמורת ה70 שקל בערך של ההרכבה, אני מקבל חסכון של לא קצת כאב ראש..להרכיב מחשב זה לא כזה קל ולוקח מספר שעות... מצד שני, זו חנות מפוקפקת מעט. הייתי מעדיף לקבל חלקים חדשים בקופסאות שלהם, ארוזים טוב ויפה כמו שצריך, לפתוח הכל לבד ולהרכיב לבד, כמו שאני רוצה.. אם ירכיבו לי בחנות, אלוהים יודע אם אלה חלקים חדשים בכלל, אני הרי לא רואה אותם מוציאים את הרכיבים מהקרטונים, אלא מקבל מארז מוכן עם כל המכלולים של המחשב. יש אולי אפשרות להיות נוכח בהרכבת המחשב שלי? או שאין מצב לדבר כזה? חוץ מזה, בחיים לא הרכבתי מחשב לבד. אני יודע לחבר הארד דיסק,כ…

• 54 תגובות
    • 7k צפיות
  15. אני מנסה כבר שעה למצוא את האתר שלו ולא מצליח.. אם הוא בכלל קיים עדיין למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. Started by DeaglinG,

שלום אני מחפש חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ. (אתר) אני מחפש בעיקר לכרטיסי מסך אז חשבתי לפתוח את הנושא פה.... תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. מישהו יודע איפה אפשר לראות את המשחק היום של הולנד - איטליה ? ... דרך האינטרנט בחינם או בתשלום , העיקר שהאיכות תהיה טובה . בכל החברות משדרים בערוצי הזמנה ... ולא בא לי לעשות עכשיו תהליך בשביל משחק אחד .

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by IG,

המשחק יתבצע ע"י כתיבה של שורה משיר (3 מילים לפחות) ונסיונות של אנשים להגיד מה שם השיר ומי המבצע (המקורי) * נא לא לתת "חידה" חדשה לפני שנפתרה הקודמת ** לא להשתמש בגוגל! מי שמרמה מנייק. אני אתחיל במשהו קל: But nothing ever happens and I wonder בהצלחה

• 39 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by X-It,

Fat Kid on Rollercoaster http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo הילש כמעט מת שמה והיא רק צוחקת... חח נקרעתי

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. לפני חצי שעה שני טילים פגעו בבניינים באשדוד. אין מילה בתקשורת כדי לא להרוס את התמונה היפה של קלינטון עם מורסי. בזיון.

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by iem,

מישהו מכיר חנות גדולה שמוכרת את ה- Creative zen vision m 30GB WHITE במחיר נמוך מ-200$ ??? או לחילופין יכול לרשום שמות חנויות גדולות וזולות בארה"ב ואני אחפש בעצמי ? תודה !

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by klayton,

http://soundcloud.com/theprodigy/99-problems-the-prodigy-remix-dirty

23. היי גיליתי לאחרונה שאפשר לסנכרן בין האנשי קשר ב gmail לפלאפון עכשיו אני רוצה שרק אם אני אוסיף או אמחק אנשי קשר ב gmail יבוצע סנכרון לפלפון ולא להפך, כלומר סנכרון מהגימייל לפלפון ולא מהפלפון לגימייל האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Trin1ty,

ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל. הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס. שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ). מה עוד ניתן לעשות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.