כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין בסימלי הבעה וברגישונים למסנג'ר וגם בסימלי הבעה עסיסיים המבין יבין מאיפה מורידים את אלה אני מחפש ולא מוצא רק כל מיני חארטות של תינוקות מי שיש לו לינקים שישחרר דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום, פעם היה לי משתמש אך לצערי אינני זוכר את פרטי ההתחברות\אימייל ולכן פתחתי חדש. כאשר ניסיתי לעשות פרופיל חדש (userpage display) והכנסתי כמה פרטים כמו אימייל , להקה אהובה וכו,אני עושה OK ומופיעה לי השגיאה הבאה: Sorry, 1 error prevented this form from being saved. Please correct any errors indicated below and try again. showvisitorlog selection has an invalid value. מה לא עשיתי נכון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אקסלרטור חדש יכשיר סטארט-אפים ישראלים להשתלבות בתוכנית 'ארטמיס' של NASAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם..אני לא בדיוק יודע את השם..אבל יש תוכנות כאלה שזה כמו סקין שאתה יכול לשים אייקונים למעלה ..בכמו מין באר כזה.. איפה מורידים כזה? תודה רבה לכולם,אם זה לא הפורום המתאים..אז מצטער לא ידעתי איפה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת עם החנות IQPC אמינה ועם יש פה מישהו עם נסיון איתם?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
לכו לוואלה VOD תלחצו על "חסין זכוכית - איך לעזאזל הוא עושה את זה?" ותרדו עד למטה ברשימת הסרטונים. הסרט האחרון הוא "קראטה מאסטר" אותו אני רוצה. מישהו יכול למצוא את הסרטון הזה בפורמט שאפשר לשמור על המחשב? תודה. עריכה: אולי יש אפשרות להקליט את הסרטון עם תוכנה מסוימת ולשמור אותו על המחשב?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
תודה למשתתפים בסקר, ואגב - אני מאד ממליץ לשמוע את שלושת האלבומים האחרונים שלהם: Into (2001) Dead Letters (2003) Hide From The Sun (2005) יש להם עוד כמה אלבומים (שאותם אישית לא ממש אהבתי): Peep (1996) Playboys (1997) Hellofatester (1998) ככה זה שם האלבום, למרות שאם מפרקים יוצא Hell of a Tester
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה תמונה מש מגניבה משהו בסט כזה...רק שלא יהיה מסובך מידי...אני חשבתי על משהו בסגנון דרקון יורק אש.... אם למשהו יש אז אתם מוזמנים להעלות תמונות...
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי רק ב- נכון \ לא נכון (במיוחד ל- udii ) הכוונה היא רק לרשום אם זה נכון או לא נכון לגבי 4 השאלות שמצ"ב בתמונה... אלה 4 השאלות המעצבנות האחרונות שנשארו להגשת העבודה בת ה-24 שאלות.... תודה מראש !!! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
דיווחים חדשים חושפים מחירים תחרותיים במיוחד עבור סדרת המעבדים החדשה של AMD, העשויים לשנות את מאזן הכוחות בשוק המעבדיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
תקלה בדפדפן Chrome גרמה למיליוני משתמשים לאבד גישה לסיסמאותיהם השמורותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך כמה שיותר טקסטורות של עצים וברזולוציה כמה שיותר גבוהה אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אתרים טובים שמציעים טקסטורות
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
קו מוצרים חדש עמוס ביצועים שכולל את לוחות האם AMD X870E / X870 המוכנים לבניית מחשבי בינה מלאכותית מתקדמים, מצנן בשיטת הכל כלול, אביזרי משחק, מסכי משחק, ציוד רשת וגם ספקי כוחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
אז שמו של הסרט הוא בופור אני לא ממש יודע מי הבימאי או המפיק או בכלל משהו אני רק יודע שהוא מבוסס על ספרו של רון לשם-אם יש גן עדן... מי שקרא את הספר בוודאי יודע שזהו ספר מרתק ומרגש עד דמעות (שזילתאווי נהרג כמעט בכיתי... :'() אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס לארה"ב בין התאריכים: 20 לאפריל עד ה5 למאי לא היה לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש (גם בגוגל לא היה לי מושג מה לרשום) אני מחפש הופעות חיות(לדוגמה של ג'ו קוקר ועוד אמנים נוסטלגים אחרים) בניו יורק ובלאס וגאס בתאריכים האלה למישהו יש מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא מידע? או יכול לתת לי מידע (במידה והוא יודע ;] )?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
ההבטחות גדולות והמימוש לא רע בכלל. בדקנו את מחשב ה-Zenbook S14 של ASUS עם מעבד מסדרת Lunar Lake החדשה של אינטללכתבה
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה הזמנתי מחשב לא משנה מאיזה חנות ואמרנו לחנות שאנחנו רוצים משלוח UPS EXPRESS החנות אמרו שהם מחר יעבירו את המחשב ל UPS אז מישהו יודע תוך כמה זמן זה יגיע אליי? (אני גר בדרום) תודה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
http://stream.xtcradio.com:8069 קטעי ברייק מלודיים ואיכותיים, אחלה של סט לכניסת השבת. 8) נהנים ממה שאתם שומעים? הייתם רוצים שזה יקודד בזמן אמת למחשב בצורה יעילה? - http://streamripper.sourceforge.net
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מציגה את Veo 3, מודל יצירת וידאו פוטו-ריאליסטי המשלב וידאו, דיאלוג ומוזיקה ביצירה אחת עם תוצאה מרשימה עד חרדה, לצד שורה של חידושים בתחום הבינה המלאכותית, ומאותתת על שינוי דרמטי בעולם התוכן הדיגיטלילכתבה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
- 1 follower
-