כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
חג חנוכה שמח לכל עם ובית ישראל ולכל האוברקלוקרים והמודרים אי שם
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני צריך בגריות באנגלתי יחידות 3-5,פשוט אני רוצה להתאמן על בגרויות שיהיה לי יותר קל,בגוגל לא מצאתי!
-
משרד המשפטים האמריקאי בוחן את הקשרים בין יצרנית הנתבים הסינית TP-Link לשלטונות סין, וחושש מפגיעות אבטחה פוטנציאליות שמציבות סיכון לביטחון הלאומילכתבה
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
וכמובן את הלאפטופ איך מנקים והאם יש חומרים מטליות או.....?? אבל הכי חשוב המסך
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
פעמון הדלת החדש של Swann יודע לנהל שיחה טבעית עם מבקרים - גם כשאין אף אחד בביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הקודים הוויזואליים שעל מקלדת הנייד מאפשרים לנו לתקשר יותר מהר ועם יותר ניואנסים, ואפילו מחליפים שפת גוף ומאפשרים תקשורות מחתרתיות, אך ככל שהשימוש בהם עולה, גדלים גם הבלבול וריבוי המשמעויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
מעל 600,000 משתמשי טורנטים מדווחים על קבצים חסרים ומחשבים מושבתיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, בשידור המסך אמור לעבור גם האודיו של הדסקטופ, משום מה זה לא עובר - אבל אני כן מצליח להגדיר בנפרד את המקרופון. יש לכם מושג איך לפתור את הבעיה או האם יש תוכנה אחרת שעובדת כמו NDI?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
רכס ההימלאיה המפורסם ופסגותיו המרהיבות נהפכו לזירת מאבק מפחידה ועקובה מדם במלחמת העולם השנייה, ועד היום מציבים אתגרים קטלניים גם למטוסים המתקדמים ביותר. "הקברניט" מציג: גבורה ומוות על גג העולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
עבדו על זה הרבה: אינטל מכריזה על דור Lunar Lake של מעבדים למחשבים ניידים ופלטפורמות דלות הספק חשמלי על מנת להעניק חיי סוללה ארוכים משמעותית לצד שלל שיפורי ביצועים בתחום החישוב, הגרפיקה וה-AIלכתבה
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
-
שלום רציתי ללכת ללשכת עבודה לנוער שנמצאת בבניין ממול עזיראלי יש למישהוא מושג מתי היא פתוחה לנוער? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה את המיקוד למועד ב במתמטיקה טופס 2 ו טופס 3 משום מה האתר של המיקוד לא עובד לי אז אני מבקש פה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
-
ענקית המשחקים אקטיויז'ן מכרה מיקרו-רכישה שנוצרה על ידי בינה מלאכותית במשחק Call of Duty: Modern Warfare 3, מה שמעלה שאלות על השימוש בטכנולוגיה זו בתעשיית המשחקים ועל עתיד העובדים בתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. לאחרונה גיליתי את הדבר הגאוני הזה שנקרא last.fm יש לי איתו בעיה אחת קטנה. אני רואה באתר שיש אמנים ישראלים והעיברית נראית באותו מצב של האנגלית (בכל דף אמן יש אמנים דומים וכמה משתמשים שמעו שירים ובלה בלה), כלומר זה עובד לאנשים. אצלי, כשאני שומע שיר בעברית, הוא אומר שהוא לא מצא את האמן בlast.fm והוא שם שיר ראנדומלי מהספרייה שלי. יש לי המון שירים בעברית אז חבל לי. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-