כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה חשובה לגבי שיר מסויים. אני לא יודע איך קוראים לו ואני לא מצליח להשיג אותו. נידמה לי שיש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". האם מישהו יודע מה השם של הלחן המקורי של השיר בלועזית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
זה הזמן המושלם לחדש את הארסנל הטכנולוגי שלכם - עם מבצעים אטרקטיביים על מגוון רחב של מוצרים, החל ממחשבים ניידים עוצמתיים ועד לגאדג'טים חכמים לבית, אוזניות, סמארטפונים ומוצרי גיימינג - זה הזמן להתחדש במחירים משתלמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב זה הולך ככה המחשב ממש על סף המוות ואני חייב לפרמט אותו... זה הולך ככה יש כמה דברים שאני לא יכול לצרוב מפאת הגודל שלהם ואני רוצה לגבות אותם על כונן קשיח.. לי יש במחשב כונן קיים של 120 GB SATA שהולך לעבור פירמוט ואני רוצה לקחת ממנו כמה דברים חשובים ולהעביר לכונן שיש לי מיותר של 10 GB ATA מה אני צריך לעשות מבחינת איך לחבר אותו ואיך להגדיר בביוס אם אתם יכולים ממש לפרט אני ישמח כי אני מוגבל אם תוכלו לבוא אלי עוד יותר טוב!! מישהו מאשדוד מתנדב חחח?
-
שלום ברשותי DVD קורא DIVX של חברת VERTEX יש לי בעיה בזמן צפייה בסרט מסוג DIVX הקול מפסיק לאחר זמן מה יתכן ומדובר בתקלה אך עוד לפני כן ברצוני לנסות ולבצע עדכון תוכנה השאלה היא האם משהו יודע את כותב האתר או מהיכן ניתן להוריד זאת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מחפש פורום טוב למחשבי כף יד כי פה לא מצאתי מישהו יכול להביא לי לינק? כמו כן על הדרך אולי אתם יודעים איפה אני יכול להוריד דברים למחשבי כף יד כמו Destinatior 3 וכו וכו . תודההה :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
- 1 follower
-
-
אתה מוזמן לקרוא את חוקי הפורום שם יש איסור מפורש בכל הנוגע להבעת דיעה על חנויות. ננעל.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום אני מחפש להקות בסגנון evergrey. מישהוא מכיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, פעם היה לי משתמש אך לצערי אינני זוכר את פרטי ההתחברות\אימייל ולכן פתחתי חדש. כאשר ניסיתי לעשות פרופיל חדש (userpage display) והכנסתי כמה פרטים כמו אימייל , להקה אהובה וכו,אני עושה OK ומופיעה לי השגיאה הבאה: Sorry, 1 error prevented this form from being saved. Please correct any errors indicated below and try again. showvisitorlog selection has an invalid value. מה לא עשיתי נכון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי קצת במתמטיקה, למחר אני צריך להגיש הרבה חומר על: גיאומטריה אנליטית, טריגונומטריה, ו משוואות! אנא, אם מישהו מכם מכיר איזה אתר(ים) על איך לפתור את הדברים האלה, אגב אני בכתה י' - אנא השאירו הודעה, יש לי גם מבחן מיון מחר, ואני לא רוצה להיות בהקבצה עם ערסים... T_T תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/xmod_thumb/index_eng אולי ראיתם ואולי לא אבל אני מעלה את זה כי זה הפעם הראשונה שאני רואה בר קטלני כזה עד עכשיו ראיתי רק תברגים הגדולים הצבעוניים שמוכרים בפנדה של סאנבים :-\
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר אתר טוב שמראה מחירים של חלקי חילוף לרכב ועושה השוואה בין מוסכים שונים בארץ? (משהו בסיגנון ה-ZAP רק לרכבים) סוג הרכב הוא סוזוקי באלנו שנת 96, נכון לעכשיו רק הרדיאטור שווק חיים, וברצוני למצוא אתר אשר יתן לי השוואת מחירים מכמה מוסכים בארץ וכך אוכל להחליף את החלק הפגום במינימום מחיר, הרכב לא שלי אלא של אחי. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ההבטחות גדולות והמימוש לא רע בכלל. בדקנו את מחשב ה-Zenbook S14 של ASUS עם מעבד מסדרת Lunar Lake החדשה של אינטללכתבה
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה ואני לא יודע מה צריך להיות בטלווזיה טובה 100HZ או 50HZ איזה ניגודיות. איזה חברה הכי טוב לקנות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
רשימות תפוצה.. של דברים מצחיקים. של חדשות ספורט מסעירות, של חדשות של תוכנות חדשות שיוצאות, של משחקים חדשים, סרטים חדשים, ביקורות על סרטי קולנוע, וכל מיני דברים. תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אז קיבלתי במייל את הדבר הזה: אני רוצה לדעת מה שם השיר. תודה לעוזרים! http://zbeng.net/more/interview.html אגב...אחלה של סרטון!
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מציגה את Veo 3, מודל יצירת וידאו פוטו-ריאליסטי המשלב וידאו, דיאלוג ומוזיקה ביצירה אחת עם תוצאה מרשימה עד חרדה, לצד שורה של חידושים בתחום הבינה המלאכותית, ומאותתת על שינוי דרמטי בעולם התוכן הדיגיטלילכתבה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם..אני לא בדיוק יודע את השם..אבל יש תוכנות כאלה שזה כמו סקין שאתה יכול לשים אייקונים למעלה ..בכמו מין באר כזה.. איפה מורידים כזה? תודה רבה לכולם,אם זה לא הפורום המתאים..אז מצטער לא ידעתי איפה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-