עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iem,

מי מוכן לתרום ולסרוק את הטופס של הבחינה שהסתיימה בשעה 12:00 היום של מע' חשמל קיץ 2007 ???? תודה !

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  2. Started by Access Denied,

משהו קנה את הספר בגרסה האמריקאית באנגלית ויכול לכתוב פה את רשימת הפרקים??

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by ward,

איך אתם רואים את העתיד של המעבדים של AMD ושל אינטל ?? דעות ?? . מי ישלוט בשוק בעוד עמה שנים....? מתי המעבדים של AMD יהיו פופלרים יותק ? מתי אינטל תפסיק לתפוס 70% מהשוק !?? ;D תנחשו אולי ??

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by Sargon,

עם השנים נהייתה אצלי בעיה יותר ויותר גדולה של התמכרות לאינטרנט. זה מתבטא בעיקר בשיטוטים חסרי מיעוס באינטרנט, כל הזמן לחפש משהו חדש ברשתות החברתיות. הייתי מודע לבעיה אבל לא הצלחתי לפתור אותה בדיוק. מדי פעם הייתי עושה LOG OUT מפייסבוק וזה היה מחזיק מעמד לשבוע ואז שוב חוזר חלילה. האמת לאחרונה יש לי פתרון מאוד פשוט. אני פשוט מנתק את המודם של האינטרנט שלי לכמה שעות. אני עדיין מוצא את עצמי מנסה להדליק את הדפדפן ולגלוש אבל נזכר שהמודם מנותק. יש לי עדיין אינטרנט בפלאפון אבל בפלאפון זה פחות נוח לגלוש וזה יותר "תקורה" להתחיל לגלוש בפלאפון. איכשהו בפלאפון אני פחות "מכור". היה ניסוי שנתנו למעשנים סיגרייה והם היו יכולים לבחור אחת משלושה צורות להחזיק אותה. אם הם התא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כשצרכן קונה משהו , דרך האינטרנט לדוגמא , ומבטל את ההזמנה , אז הוא מחוייב בדמי ביטול , לא משנה מה הוא קנה , בד"כ זה 100 או 10% מדמי הקנייה , הזול מביניהם עכשיו , הספק שממנו הצרכן קונה את המוצר , מציין תמיד את הזמן המקסימלי שבו הוא אמור לספק את המוצר , בד"כ זה 14 ימי עסקים , עכשיו מה קורה אם הספק לא מספק את המוצר במשך ה14 יום האלה? לבטל את הקנייה ברור שאתה יכול וללא קנס , השאלה שלי היא האם הספק גם נקנס ? כאילו אם לא , אז למה שהצרכן מבטל את ההזמנה הוא נקנס ולמה שהספק מבטל הוא לא?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. אהלן אני צריך בבקשה עזרה במציאת חנות פיזית לקנות בה NEXUS 4 16GB השבוע ליד מלון Grand Hyatt Washington DC. חיפשתי וחיפשתי בכל מיני דרכים ולא הצלחתי למצוא חנות פיזית שמוכרת. מישהו יכול לתת טיפ או לעזור? זה דחוף: מחר החבר שאמור להביא בשבילי טס. תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by ש נ י צ ק י,

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3514949,00.html?dcRef=ynet

8. Started by huber,

הייתי שם היום פעם שניה בחיפושיי אחר מארז פול טאור משומש למודינג... מסתבר שהוא מכר 2 שבוע שעבר, שניהם ב 150 ש"ח בלבד! אבל מצאת אוצרות אחרים: מצאתי 4 מאווררי פנפלו 80 מ"מ + גרילים + ספק 230 וואט + 4 סינקים לזיכרונות + כבל מתח למחשב + מאוור עגול ענק + 2 סינקים של פנטיום 2 ומאוורים + כונן 5.25 אינץ' ב 100 ש"ח בלבד! תקחו בחשבון שרק ה 4 מאווררי פנפלו עולים יותר שלא לדבר על ספק חדש... יש מה למצוא שם! ד"א - מישהו רוצה למכור מארז פול טאוור או טאוור או מכיר מישהו כזה?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by liav12,

מישהו מכיר איזה אתר שיש בו כתוביות לסרט הזה?...אני לא מוצא בשום מקום תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by westcost19,

היי יש למישהו מושג עד כמה המוצר הזה מועיל ? והאם הוא מזיק ? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121294168174&alt=web

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  11. כרטיס מתנה דיגיטלי הוא מוצר שישמח כמעט את כולם, ומסתבר שגם את נוכלי האונליין. איך זה שונה מהונאה באשראי, ממה חשוב להיזהר ומה הקשר לקורונה?לכתבה

12. Started by orlupo,

מישבו רוצה לשכור את שירותיי בתור מדפיסן לעבודה בתואר שני... מה התעריף שבערך אני אמור לקחת? זו פעם ראשונה שאני עובד בתשלום... הוא הביט כבר בעבודות של אבא שלי שהכנתי אותן ולכן רוצה לשכור אותי... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by MODI,

איך אפשר לעשות שבמייל של ואללה כל פעם ששולחים דוא"ל תיהיה בחתימה של המייל תמונה הצלחתי לעשות כתב אבל לא תמונה. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש מטי.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by hitman123,

אני מחפש צימר בגליל או גולן, בכללי באיזור צפון ל8-10 איש. אולי מישהו מכיר צימרים טובים לכמות אנשים כזאת ? בעיקר רצינו להשכיר וילה, אבל יוצא יקר מדי. נ.ב. זה ל NOVIY GOD. תודה רבה לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 17:59:41 מישהו ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by Ido.G,

היי, מתי שבודקים מהו הסימן של הנגזרת בתחום מסויים, יש שיטה לפיה אפשר לבדוק מהו הסימון בתחום אחד ואז לפי "סוג" הפונק' (לפי מיטב זכרוני זה קשור לחזקות במכנה ובמונה) ניתן לקבוע האם זהו "נחש" או לא. מישהו יכול להזכיר לי מה השיטה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by 00000,

היום שמעתי על איזה משחק ע"ש "קונאן הברברי". עכשיו , נזכרתי שכשהייתי קטן הייתה סדרה שנקראה קונאן ההרפתקאן - שאין לי מושג איך היא קשורה לעזאזל למשחק ומאיפה הביאו "קונאן הברברי". אחרי חיפושים, מצאתי את הפתיח באנגלית: http://www.youtube.com/watch?v=3Wqlqy82Snk איפה אוכל למצוא את הפתיח בעברית?(וידאו).

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  18. אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. כל אחד יכל האתר מדריך איך לבנות אתר על הפלטפורמה של BABYIOS http://a.ios.st/

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  20. Started by MiniMizer,

לפני זמן קצר קיבלתי מכתב מיאיר [אחד הבעלים של TBC לשעבר]. במכתב כתוב שTBC התאחדו עם 'אלכס מחשבים' ושבמידה ויש בעיות עם ציוד כלשהו שנקנה מהם לפני סגירת החנות, ניתן ליצור קשר עם יאיר, באימייל. לתשומת לבכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by huber,

מחר תתבצע אצלי מסיבת רשת - יש כבר מוזמנים אך יש מקום לעוד כמהונשמח לארח את חברי הפורום. ה"אירוע" יהיה בעכו (תהיה אבטחה צמודה כמובן ) מחר בערב ולתוך שעות הבוקר המוקדמות ועוד דלא ידע. מי שמעוניין שירשום פה או שיפנה אליי בפרטי.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  22. חברת בום, שמפתחת מטוס נוסעים מיוחד שיגיע מלונדון לניו יורק בשלוש שעות וחצי, הציגה עיצוב חדש עבורו. מה הסיכוי שייכבוש את השמיים ולא ייכשל כמו קודמו הקונקורד, והאם זו מהפכת התעופה שאנחנו צריכים?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.