עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למישהו יש מושג איפה קונים בתל-אביב, באופן מיידי, ספק כח איכותי? (antec,enermax וכד') אני לא מדבר על חנויות וירטואליות אלא מקום בתל-אביב שאפשר לצאת ממנו עוד היום עם ספק כח טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by ggg456,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית פנסים של מותג inova מחו"ל (ההפרשים בין המחירים בארץ ובחו"ל של המוצרים שאני רוצה להזמין הם פשוט אדירים) אז חיפשתי מקום לקנות ממנו, והגעתי לאתר שקרואים לו cfrlights.com שבו יש את המוצרים ההלו (שתי פנסים inova, מטען ושש בטריות נטענות תואמות) מישהו מכיר את האתר? קנה ממנו? חוות דעת? כל פיסת מידע על האתר תעזור לי (במחיוד אם הוא אמין) הנה הדברים שאני רוצה להזמין:

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.

4. Started by עמיר שחר,

שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.

5. Started by UNDERDOG,

מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by HumanFly,

כנושא הכותרת מישהו יכול למצוא לינק הכי מהיר להוריד את זה? כי מה שמצאתי מוריד לי ב-2K ואני לא עם 56K .

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  7. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  9. Started by Dani_il,

היי לכולם! אני רוצה לקנות שלט עם מסך לנגן mp3 Iriver H340. עשיתי הזמנה מאתר מיסטיקאוודיו,החנות נימצאת באר"הב. אכשיו לפי משהבנתי הם עושים משלוחים ארצה,אבל יש כמה דרכים לעשות משלוח,תעזרו לי לבחור את הדרך הכי טובה ובטוחה. אנגלית אני לא מבין,ככה שלא ממש הבנתי איך זה הולך שם. תודה לכל העונים...

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  10. מישהו יודע מאין להשיג?

11. Started by R0ck,

James Holden - Come To Me (Dub) 10:44 מ-ד-ה-י-ם, סאמפלרים פסיכודליים וסימפול שרק הולדן יכול להעניק. מומלץ! *עדיין בחיפושים אחר הגירסה הווקאלית, המלאה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by modgod,

יש לי למחר מבחן בספרות. יש לי את כל החומר, רק מה שאין לי זה השירים עצמם אני עכשיו חוזר על השיר "לבדי". מישהו מוכן בבקשה להגיד לי איפה אני מוצא את המילים של השיר הזה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק מידע על השיר אבל לא את מילות השיר. או מישהו פה מוכן בבקשה לכתוב לי כאן את מילות השיר? אני בטוח שיש פה אנשים בכיתות י-יב אז בטוח יש לכם את השיר הזה. בבקשה תכתבו אותו עם מספר "הבתים הנכון", ובדיוק כמו שהוא כתוב בדף אצלכם, כי זה די משמעותי הסדר. ואם אפשר בבקשה גם את השירים האלה: הכניסני תחת כנפך גבעולי אשתקד על השחיטה ואם ישאל המלאך לא זכיתי באור מן ההפרק הם כולם של חיים נחמן ביאליק. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  13. הורדתי את גירסת הנסיון של windowblinds5 עכשיו היה פצצה נגמרו 60 יום ! חבל אבל לא משנה אני רוצה שיהיה סקין רגיל. כחול כזה.....אבל זה לא מוצא לי את הסקין הזה לבwindowblinds5 אלה מכלל. איפה זה ? נעלם ! עשיו אני עם הסקים המסריח הזה כמו ב98 :'( בקשה תעזרו לי! (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז תעבירו)

14. היי אבא שלי קנה בשביל הLCD החדשה שלנו מחשב קצת יותר חזק בשביל מדיה סנטר,שאנחנו נוכל לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה במקום על המחשב ושיהיה עם הסאונד של הרמקולים והכל המפרט הוא כזה: AMD ATHELON 5200+ לוח אם: asus m3n78-EM am2+ הכרטיס מסך נשאר אותו אחד 8500GT,אבל יש מצב שאני אנדב את ה88GT שלי לטובת גראפיקה מעולה.זה כדאי? זכרונות DD2 1066 MHZ של 2 ג'יגה של OCZ וכמובן מערכת ההפעלה היא ווינדוז וויסטא הום פרימיום אם אני אכניס שם את ה88GT שלי,על איזה גראפיקה נוכל להריץ משחקים?והאם נוכל להגיע לרזולויה המקסימאלית של FHD שהיא 1900X1200? תודה

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  15. אהלן, השבוע קניתי ספר ללימוד תיאוריה והתחלתי ללמוד, נשאר לי עוד ממש קצת.. כנראה אני לא יוכל לגשת בשבועיים הקרובים. לא מזמן קראתי בעיתון שהולכים להוסיף תמרורים חדשים => שינוי מבחן התיאוריה.. יש למישהו מושג מתי השינוי הזה יהיה? לא יהיה נעים לגשת למבחן שלא למדתי אליו.. ולשלם עליו

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. עבדו על זה הרבה: אינטל מכריזה על דור Lunar Lake של מעבדים למחשבים ניידים ופלטפורמות דלות הספק חשמלי על מנת להעניק חיי סוללה ארוכים משמעותית לצד שלל שיפורי ביצועים בתחום החישוב, הגרפיקה וה-AIלכתבה

18. Started by wow,

רואים מישהו מדבר וברקע רכב קטן סוחב בקושי בעליה קראוון ואח"כ רואים את הרכב מיתדרדר אחורה עם הקראוןן. מישהט מכיר ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  19. יש לי כמה קבצים ואני צריך להפוך אותם לקיו או בין אמרו לי שיש תוכנה שעושה את זה.......יש מצב מישהו אומר לי איך קוראים לה?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by stingeR-,

מכיוון שאתם המפלט האחרון שלי , אני חייב עד יום חמישי לפחות להכיר שיר מסויים(אני במגמת מוסיקה על תקן של זמר(מה לעשות שאני שר יפה)) השיר - אחי הצעיר יהודה מאת : אהוד מנור הבעיה היא , שבחנויות לא מצאתי מישהו שמוכר דיסק עם השיר הזה , ובאינטרנט ממש בקושי , אני חייב את עזרתכם למצוא את השיר(אפילו באיכות ירודה , העיקר שאני יוכל להבין איך הוא שר ואת הלחן) תודה לעוזרים , זה מאוד חשוב.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. פרטו. אל תתקמצנו.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  22. Started by masterblaster,

הולך להיות קטלניי ביותר http://www.esc.co.il/esc/campaign.aspx?icamp=530

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by galz,

יש עכשיו פרומו של ערוץ 5 שרץ כל הזמן ויש שם שיר נראה לי של שלומי שבת לא בטוח שזה הולך משהו כזה שמע לי אפרוח יש לך כוח זאת רק ההתחלה והדרך לא תהיה קלה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לשיר?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים