עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idofr,

היייי כולם היום נזכרתי שיש לי רדיו ויזואלי בארץ והתחלתי להתעניין מזה אבל על 99 אני לא מצליח להפעיל אותו ואני לא מוצא רשימה כול שהיא על התחנות בארץ שתומכות ברדיו ויזואלי... מישהו יכול בבקשה להסביר לי על זה קצת ועל איזה תחנות אני יכול להשתמש בו אם בכלל?? תודה ולילה טוב עידו

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  2. למישהו יש מושג איפה קונים בתל-אביב, באופן מיידי, ספק כח איכותי? (antec,enermax וכד') אני לא מדבר על חנויות וירטואליות אלא מקום בתל-אביב שאפשר לצאת ממנו עוד היום עם ספק כח טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by משתמשחדש,

מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לבנות סקייט חשמלי על בסיס של לונגבורד איזה גודל מנוע צריך? מחשב? גודל סוללות? איך מחברים שלט למנוע? משהו שיביא אותי ל25 30 קמש משהו כמו 80 קילו

4. פרטים כמו: כמה זמן מלווה כמה אני יכול להסיע וכו'...?

5. Started by yanipc,

אהלן חברה...אולי מישו יכול לעזור לי ותת לי איזה לינק שבו אני יכול לראות את המשחק של פנא'-אולימפיאקוס באינטרנט?? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  6. מצאתי לא מזמן את המגהדרייב בארון שלי, ואני חייב את המשחק. אם מישהו מוכן לתת/למכור או מכיר חנות שמוכרת(קשה לי להאמין שיש) בבקשה ליצור קשר.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  7. Started by moshe55501,

ואם תוכלו לתת אתר בנושא אני ישמח

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  8. אז ככה התוכנה ממש טובה,ויש מלא טראקים מלאים שאפשר לשמוע והכול,אבל הבעייה היא שאי אפשר לשמור את הטראקים בשום דרך,יש אולי איזו אפשרות חוץ מלהפעיל איזה cooledit ולהקליט את מה שרץ ברקע?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by priyo,

שלום לכולם.... אני חדש בפורום הזה חחח....בבקשה שמישהו יעזור לי.... ??? אני מחפש את כל הקישורי הורדה בתוכנה BitComet בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת מאיפה משיגים את הקישורים להורדה כי יש לי את התוכנה והיא אחלה תוכנה...ומי שרוצה אני יוכל להביא לו את ההתקנה...בבקשה שמישהו יעזור לי מיתכנן....תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  10. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש להקות בסגנון evergrey. מישהוא מכיר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  11. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה המחשב ממש על סף המוות ואני חייב לפרמט אותו... זה הולך ככה יש כמה דברים שאני לא יכול לצרוב מפאת הגודל שלהם ואני רוצה לגבות אותם על כונן קשיח.. לי יש במחשב כונן קיים של 120 GB SATA שהולך לעבור פירמוט ואני רוצה לקחת ממנו כמה דברים חשובים ולהעביר לכונן שיש לי מיותר של 10 GB ATA מה אני צריך לעשות מבחינת איך לחבר אותו ואיך להגדיר בביוס אם אתם יכולים ממש לפרט אני ישמח כי אני מוגבל אם תוכלו לבוא אלי עוד יותר טוב!! מישהו מאשדוד מתנדב חחח?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  12. אני יהיה משהו כמו חודש וחצי - חודשיים בתאילנד ועוד חודש חודשיים בקמבודיה או לאוס. אשמח לטיפים והמלצות מאנשים שהיו שם. כמו כן, המלצה למקומות בהם אפשר לקנות אלקטרוניקה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by nehmia,

למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  14. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?

16. Started by ccc,

רשימות תפוצה.. של דברים מצחיקים. של חדשות ספורט מסעירות, של חדשות של תוכנות חדשות שיוצאות, של משחקים חדשים, סרטים חדשים, ביקורות על סרטי קולנוע, וכל מיני דברים. תודה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by יניב51,

אם למישהו יש פרוייקט והוא מוכן לשלוח לי אותו, אני אשמח. שלא תחשבו שאני רוצה להעתיק הכל, התחלתי עם הבניה, ואני דיי תקוע בשלב של הטפסים והשאילתות ( יש לי 12שאילתות, ואני רוצה רעיונות לראש ולא בא לי \: ), בטפסים הבנתי את הבסיס, אבל לא ממש הבנתי פעולות מתקדמות... אז אם למישהו יש את הפרוייקט שהוא עשה, אני אשמח לקבל אותו...

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  18. Started by moses_23,

אז קיבלתי במייל את הדבר הזה: אני רוצה לדעת מה שם השיר. תודה לעוזרים! http://zbeng.net/more/interview.html אגב...אחלה של סרטון!

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  19. זה ביצוע ראשוני, בלי שום פלייבק בלי כלום. שכבה אחת ב TAKE אחד אז קחו את האיכות והשירה שלי בערבון מוגבל מקווה שתאהבו. תעשו טובה תשמעו עד הסוף, הסוף יותר יפה. יש גם קטע שזה נשמע כאילו זה נגמר אבל זה לא, אז קחו את זה בחשבון... http://www.megaupload.com/?d=C6ZMVR3S תודה ששמעתם חג שמח! עריכה: 13 צפיות ואף אחד לא רושם משהו?? תרשמו מא שבא לכם, אין לי בעיה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  20. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  21. Started by yaron266,

יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  22. https://youtu.be/ZSj7QsHRxHQ ומה שונה הפעם ? האמת, לא הרבה. אבל זה טרי ובכותרות שם, אז היות וכאן באתר העניינים יגעים, קחו קצת אתנחתא קלילה מעניינים הרי גורל עם ובלי מרכאות בתקשורת הישראלית ...

23. שלום. אני עושה עבודה על יהודי בודפשט במלה"ע השנייה. אני חיפשתי וללא הצלחה חומר על יהודי הונגריה לפני מלה"ע השנייה עם דגש על חיי היום יום שלהם כמו עיסוקים עקריים, תנועות נוער, בתי ספר וכ'ו אולי תוכלו לעזור לי למצוא חומר כי אני כרגע עובד עצות :'( אני אדבר עם יד ושם בקרוב אך רציתי להתחיל ולעבוד אז אם תוכלו לעזור לי למצוא כצת חומר לפני תודה מראש

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  24. אני צריך טלפון של טכנאי מחשבים רציני וטוב שמבין במחשבים שיהיה מאזור ירושלים חשוב מאוד תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  25. Started by the king2006,

תגידו יש למישהו תבעיה הזאת בצ'ט של נענע???? בא X בחלון תודהה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים