כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
זה רק מלפני כמה ימים תמיד זה היה בסדר http://www.zix.co.il/viewer.php?id=242306223.JPG
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
- 2 followers
-
-
יש פה פורום על lcd ? חיפשתי לא מצאתי..
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך אומרים בעברית core 2 duo כי התווכחתי עם חבר שלי איך אומרים, אז איך אומרים קור טו דיו או קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני לא יודע אבל בטח כולכם או רובכם מכירים את הפרסומת האסורה של XBOX שבה אנשים מתחילים לירות אחד על השני באמצעות הידיים בתור כלי נשק שונים ובכן לפני כמה שנים יצא לא בטוח אם פרסומת אבל משהו דומה מאד עם ילדים שיושבים באולם ספורט ומהשעמום הם מתחילים לעשות גם כן משחקים של נשק עם הידיים ורק אחרי שמישהו "נהרג" הם מתחילים מלחמה. (את זה אני זוכר מישהו מכיר קישור סרטון הזה, אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וניסיתי מלא קומבינציות ושום דבר לא העלה לי את הסרטון הזה אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים. אין צורך הצלחתי למצוא את הסרטון סתם במזל
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
תגידו כמה גירסאות יש למסור 3? אני ראיתי כבר שתי גירסאות מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
איזה פלאפונים מרשת "פלאפון" תומכים בBLUETOOTH ? ? ? פשוט אני רוצה לקנות דיבורית שהיא BLUETOOTH ואני חייב פלאפון מרשת פלאפון.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני יהיה משהו כמו חודש וחצי - חודשיים בתאילנד ועוד חודש חודשיים בקמבודיה או לאוס. אשמח לטיפים והמלצות מאנשים שהיו שם. כמו כן, המלצה למקומות בהם אפשר לקנות אלקטרוניקה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום הייתי מאוד מאוד רוצה לקבל הזמנה לTORRENT LEECH תודה רבה מאוד למי שמביא ויהיה גבר
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אז ככה התוכנה ממש טובה,ויש מלא טראקים מלאים שאפשר לשמוע והכול,אבל הבעייה היא שאי אפשר לשמור את הטראקים בשום דרך,יש אולי איזו אפשרות חוץ מלהפעיל איזה cooledit ולהקליט את מה שרץ ברקע?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
אתם יודעים איך אפשר להשיג את המוזיקה של התוכנית אקס-מן???אני חייב להשיג את זה!!!
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אפשר מדריך לפורום בדיוק כמו זה לא צריך שום דבר יותר מזה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם תעדכנו את המדריכים ו\או תוסיפו דברים רלוונטיים? ואם יהיו מדריכים חדשים?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה ביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס ואני עדיין לא מצליח להיכנס לכל מיני דברים כמו Rakion וXfire ועוד כל מיני דברים שקשורים להתחברות לאינטרנט. עזרה דחוף תודה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... אני חדש בפורום הזה חחח....בבקשה שמישהו יעזור לי.... ??? אני מחפש את כל הקישורי הורדה בתוכנה BitComet בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת מאיפה משיגים את הקישורים להורדה כי יש לי את התוכנה והיא אחלה תוכנה...ומי שרוצה אני יוכל להביא לו את ההתקנה...בבקשה שמישהו יעזור לי מיתכנן....תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-