כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
-
היי לכולם , אני מקווה שזה מתאים לכאן... אשמח לדעת אם יש כאן עוסק פטור שפתח חשבון מפתח עסקי בחנות של גוגל כבר פעמיים מנסה , מספק להם תעודת עוסק פטור ממע"מ , מספר DUNS הכל! , אבל כל פעם אחרי כמה שעות הם פשוט "מגבילים" את החשבון ואז שאתה מערער הם דוחים את הערעור ואומרים לך שאין מה לעשות עם החשבון הזה ומה שיותר מעצבן מלבזבז כל הזמן 25$ זה לא להבין מה הם רוצים!. אז אם יש כאן מישהו עם עוסק פטור שהצליח לפתוח אשמח שיסביר לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב יש לי רדיו MP3 מאלי אקספרס שמציג שמות שירים מכרטיס זכרון באנגלית אבל לא בעברית. מישהו מכיר דרך לסדר את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
- 1 follower
-
-
הקודים הוויזואליים שעל מקלדת הנייד מאפשרים לנו לתקשר יותר מהר ועם יותר ניואנסים, ואפילו מחליפים שפת גוף ומאפשרים תקשורות מחתרתיות, אך ככל שהשימוש בהם עולה, גדלים גם הבלבול וריבוי המשמעויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
גוגל מביאה את חוויית המשתמש המוכרת מאנדרואיד אל הדפדפן השולחני שלה עם עדכון קטן אך שימושי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
רכס ההימלאיה המפורסם ופסגותיו המרהיבות נהפכו לזירת מאבק מפחידה ועקובה מדם במלחמת העולם השנייה, ועד היום מציבים אתגרים קטלניים גם למטוסים המתקדמים ביותר. "הקברניט" מציג: גבורה ומוות על גג העולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 398 צפיות
- 3 followers
-
-
הייתי שמח לקבל חוות דעת על אוזניות Fresh N Rebel דגם Twins Tip 3-True Wireless Headset-Silky Sand
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
כל הפרטים המעניינים על תערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר של השנה, שחוזרת לעיר החטאים אחרי הפסקת-קורונה בשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower
-
-
דו קוון, אחד ממסיידי מטבע הקריפטו טרה, שקרס בחודש שעבר והביא למחיקה של 20 מיליארד דולר, אמר לוול סטריט ג'ורנל כי איבד כמעט את כל הונו בעקבות ההתרסקות ■ יחד עם זאת, הוא מאמין כי אפשר לבנות מערכת חדשה - אפילו טובה יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
-
הגיטרה של LiberLive C1 שהוצגה ב-CES 2025 מציעה גישה חדשה ללימוד נגינה עם טכנולוגיה המחליפה את המיתרים המסורתייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 387 צפיות
- 1 follower
-
-
חוקרי משטרה בדטרויט דיווחו על תופעה מסתורית של אייפונים המתאתחלים מעצמם במעבדות פורנזיות, והמציאו כל מיני תיאוריות קונספירציה כנגד המשטרה. אך האמת מאחורי התעלומה פשוטה בהרבה מכפי שחשבולכתבה
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
כך הוכרז אמש בכנס מיוחד שהוקדש לכך * התוכנית בהיקף של כ-2 מיליארד ש"ח, מתווה את המדיניות הלאומית לבינה מלאכותית בשנים הקרובות בהיבט ההשכלה הגבוהה, התעשייה, ושיפור השירות הממשלתי * שרת החדשנות, המדע והטכנולוגיה, אורית פרקש הכהן: "בינה מלאכותית היא טכנולוגיה קריטית למובילות של תעשיית ההייטק הישראלית בעולם"לכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-