כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
רכס ההימלאיה המפורסם ופסגותיו המרהיבות נהפכו לזירת מאבק מפחידה ועקובה מדם במלחמת העולם השנייה, ועד היום מציבים אתגרים קטלניים גם למטוסים המתקדמים ביותר. "הקברניט" מציג: גבורה ומוות על גג העולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
-
גוגל מביאה את חוויית המשתמש המוכרת מאנדרואיד אל הדפדפן השולחני שלה עם עדכון קטן אך שימושי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
חוקרי האוניברסיטה גילו תופעה מגנטית פורצת דרך שעתידה לשפר את הייצור הטכנולוגי. החוקרים: "הגילוי יכול לשנות את הדור הבא של מכשירים ננו-אלקטרוניים עם צריכת חשמל מופחתת ויכולות מהירות יותר"לכתבה
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך את השלט הנגיש הבעיה שזה עולה 5000 שקל אתם מכירים מישהו שיכול לתרום לי? זה הפרטים של השלט הנגיש https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid01FSf4XJEc7zozS6jHPL2feKC4o8pRw5Wn647amQVzhKBeibZdjK87z5t9bGsX97cl&id=100000381096494
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
-
-
טכנולוגיית AI חדשנית מבטיחה לגשר על פער התקשורת בין בני אדם לחיות המחמד שלהםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 364 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
- 1 follower
-
-
רוסיה מטילה על ענקית הטכנולוגיה קנס אסטרונומי שגדל מדי שבוע - סכום שגדול מערך כל הנכסים בכדור הארץ - בגין חסימת ערוצי טלוויזיה רוסיים ביוטיובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 362 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים לאחור…
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
-
-
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
-
-
OpenAI משיקה את GPT-4o - מודל בינה מלאכותית שמתחרה ישירות ב-Assistant וב-Siriלכתבה
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד יום, עוד שוד קריפטו: מטבעות בשווי 5 עד 8 מיליון דולר נגנבו מארנקים שתומכים בסולאנה, אחת מרשתות הבלוקצ'יין הפופולריות בעולם. מוקדם יותר השבוע נגנבו 200 מיליון דולר מ-Nomad, גשר קריפטו שמשמש להמרת מטבעותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 359 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower