כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, לפני כמה דק' חבר טוב שלי שולח לי הודעה "אחי אתה חייב לראות פתחו עלייך קבוצה בפייסבוק", עכשיו זה חבר טוב ואני כמעט מאמין נכנס לאתר, רואה שהוא כתוב בצורה הכי מוזרה שאפשר - "http ://facehoo k.co.cc/". (זהירות לא להכניס שום ססמא לכאן!) נכנסתי לבדוק מה מדובר ואני רואה שפתאום מבקשים ממני ססמא תחת הסטייל והעיצוב של פייסבוק המקורי, עכשיו בבירור אני רואה שזה לא פייסבוק. אני מדבר עם הבחור והוא עוד עונה לי בצ'אט, אחרי שאמרתי לו שזה אתר שמנסה לגנוב ססמאות הוא מתנתק. תזהרו מהנסיונות דייגות האלו בצ'ט כי זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ככה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סרטים טובים שיש בהם פסקול מצוין אני אתן דוגמא לסרט אחד Maximum Overdrive של סטיבן קינג והמוזיקה שם כולה נעשית על ידי AC/DC וזה פשוט כייף לראות את הסרט יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב קיבלנו את הפורד פוקוס החדשה מודל 2007 ואמרו לי שאפשר לחבר את הרדיו שלה לפלאפון בעזרת בלוטוות' יש לי N6131 מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אתה נוסע בכביש דו מסלולי עם קו הפרדה לבן. באמצע הנתיב מדוושת באיטיות רוכבת אופניים. האם תיבחר לנסוע אחריה במשך 3 הקילומטרים הבאים או שתעבור על החוק ותעקוף את האופניים למרות קו ההפרדה הלבן ? מהי הבחירה הנכונה? גלול למטה.. . למה לקחת סיכונים מיותרים ולעבור על החוק ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים. כמובן של TELIT יש את ייתרון המחיר. אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של שניי המכשירים: Telit X-60 vs. Samsung 830. אני כרגע משלם 14.90 לחודש כבר שנתיים וחצי מתוך 3 שנים, על הפלאפון Samsung 2000i שהוא על הפנים מכל הבחינות.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. יש לי למחר להגיש עבודה חשובה מאוד ואני חייב להכנס לאנציקלופדיה של ynet בכדי להוציא חומר... אך כפי שכמה ממכם כבר ראיתם, האתר סגר את האנציקלופדיה ונותן את שירותיה בתשלום. אין לי בעיה לשלם ואפילו כבר נרשמתי אתמול דרך האתר אך באותו יום וכמו כן גם היום שירות הלקוחות לא עובד ומועד ההגשה הוא למחר וכול איחור קטן מוריד ב 15 נקודות מהציון. אז חשבתי אולי למישהו ממכם יש את המנוי הזה ויוכל להביא לי חומר... זה לא לוקח הרבה זמן משום שיש את מנוע החיפוש ואני צריך רק מידע על "קרני רנטגן" ועל "רנטגן עצמו" [מתי מת, מי הוא וכו'] ואני כבר מצאתי את מה שאני צריך אך בעצלנותי דחיתי עוד ועוד את ההכנה ושככתי להעתיק את החומר למחשב... אני רשמתי במנוע החיפוש פעם אחת "קרני רנטגן" ומצאתי שם את מה ש…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה יש לי חברה שאני מאד מאד אוהב אותה .......ולפני שניהינו זווג הינו ידידים די טובים, הינו מדברים על הכל בעולם הינו נשארים ביחד עד השעות הקטנות של הלילה ומה קרה ניהינו זווג וכל זה נעלם , אני לא יודע מה קרה זה כאילו פתאום אנחנו זרים אחד לשני, ואני לא מבין מה השתנה בקשר שלנו ..כאילו מה למה אי אפשר להיות ידידים טובים וגם חברים ביחד , חברות זה הריי צ'ופר לידידות . אני ממש מוטרד שזה ככה ואני לא יודע מה לעשות .......אני יודע שזה לא רק אצלי ושיש עוד מלאה אנשים שיש להם את אותה הבעיה . אז חברי המלומדים והמחוננים בואו נצא למסע בחיפוש אחר התשובה והפתרון של הבעיה הקשה והמסובכת הזו שאיש עוד לא מצאה לה פתרון
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לענות לי ? זה מכל הפורומים - כאילו למי יש את המחשב הכי סוס בכל האתר ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני לא טועה יש איזה אתר כזה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שאלה 1: איך אני גוזר תפונקציה המוכרבת הזאת: SQRT(x) -x מצטער פשוט לא מצאתי שורש בascii... משתמשים בנוסחה של פונקציה מורכבת: F'(g(x)) X g'(x) שאלה 2: חלקת אדמה מלבנית ששטחה 4,500 מ"ר סמוכה בצידה האחד לחומה. צריך להקיף בגדר את החזית ואת שני הצדדים של החלקה. מחיר התקנת הגדר בחזית החלקה הוא 16 שקלים ולמטר ומחיר התקנת הגדר בצדדים הוא 10 שקל חמטר. נסמן בX את אורך חזית החלקה. א. הבע באמצעות X את המחיר הכולל של התקנת הגדר. ב. מצא מה צריך להיות אורל החזית החלקה ומה צריכים להיות אורכי הצדדים כדי שמחיר החלקה יהיה מינמלי ומחיר החלקה המקסימלי. עכשיו לשאלה הזאת מצורפת תמונה שאין לי איך להעלות אותה זה פשוט מלבן ששתי הצלעות הקטנות שלו הם הצד והצלע הארוכה היא החזית והצלע הארוכה השניה ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שעדיף לתת ת200 שקל לבן אדם שיעשה את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הנעל הזו http://www.saucony.com/store/SiteController/saucony/productdetails?catId=cat10004&productId=prod250013&skuId=***4*******25039-10*M115&stockNumber=25039-10&showDefaultOption=true במחיר שפוי שאינו נושק ל600 ואפילו 700 שקל. חיפשתי גם ב amazon.co.uk וגם בebay.co.uk ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי בכל פעם שאני נכנס לאתר זה לא עובד. האם יש שירות אינטרנטי אחר שעושה את העבודה של פתקים דיגיטליים לכל מיני תזכורות קטנות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , נרשמתי לחודש ניסיון באמזון פריים ארה"ב בשביל לבדוק מה זה נותן ויש לי כמה שאלות : - אחרי שנרשמתי לאמזון ארה"ב עברתי לאמזון אנגליה וראיתי ששם אין לי פריים , האם צריך להירשם לפריים בכל מדינה בנפרד ? - ראיתי שללקוחות פריים יש מלוח חינם , האם זה תקף גם לישראל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אהיה בקלאב באנטליה הנקרא Grand Prestige. בגדול אני לא מבין מה יש לעשות חמישה ימים מלבד בטן גב במקום הכל כלול.. מישהו התנסה בזה כבר? חוויות? מה לעזאזל עושים שם?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש שרת תמונות מהיר גם בארץ וגם בחו"ל. אני צריך אחד שיציג לי רק את התמונה, ללא כל פרסומות או דבר דומה, כדי שאוכל לקשר אתרים לתמונה שהוא מאכסן. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון. בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים. מישהו עוד נתקל בזה בעבר? תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון? אשמח ליעוץ מה לעשות... החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך משהו כמו מטר עד מטר ועשרה לא יותר כי אין לי מקום בחדר רצוי עם מדפים ומגירות אבל לא חייב. התקציב לא נורא יש הצעות? אני נואש מחיפושים אין מידות שמתאימות לי.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עכשיו סיימתי לראות את זה, פשוט מדהים! תמיד ידעתי שהם קצת מטורפים, אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה... http://www.youtube.com/watch?v=OlmCzaj759Q
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה, אני עושה מילואים ברמת העיקרון ובא לי עכשיו מילואים, דיברתי עם המפקד שלי והוא אמר שכרגע אין צורך והיא לא צריך אותע למילואים ככה שאין לי מילואים כרגע, מתחשק לי ללכת לעשות איזה אבטש בשטחים או משהו הסגנון הזה, הבנתי שיש אפשרות כזאתי, השאלה היא כאילו האם זה באמת ריאלי שאפשר לעשות את זה ולמי אני אמור לפנות בבקשה הזאתי אשמח לשמוע על זה מידע נוסף מחברה פה שעושים מילואים ומבינים בזה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-