כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי חברה שאני מאד מאד אוהב אותה .......ולפני שניהינו זווג הינו ידידים די טובים, הינו מדברים על הכל בעולם הינו נשארים ביחד עד השעות הקטנות של הלילה ומה קרה ניהינו זווג וכל זה נעלם , אני לא יודע מה קרה זה כאילו פתאום אנחנו זרים אחד לשני, ואני לא מבין מה השתנה בקשר שלנו ..כאילו מה למה אי אפשר להיות ידידים טובים וגם חברים ביחד , חברות זה הריי צ'ופר לידידות . אני ממש מוטרד שזה ככה ואני לא יודע מה לעשות .......אני יודע שזה לא רק אצלי ושיש עוד מלאה אנשים שיש להם את אותה הבעיה . אז חברי המלומדים והמחוננים בואו נצא למסע בחיפוש אחר התשובה והפתרון של הבעיה הקשה והמסובכת הזו שאיש עוד לא מצאה לה פתרון
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לענות לי ? זה מכל הפורומים - כאילו למי יש את המחשב הכי סוס בכל האתר ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני לא טועה יש איזה אתר כזה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שאלה 1: איך אני גוזר תפונקציה המוכרבת הזאת: SQRT(x) -x מצטער פשוט לא מצאתי שורש בascii... משתמשים בנוסחה של פונקציה מורכבת: F'(g(x)) X g'(x) שאלה 2: חלקת אדמה מלבנית ששטחה 4,500 מ"ר סמוכה בצידה האחד לחומה. צריך להקיף בגדר את החזית ואת שני הצדדים של החלקה. מחיר התקנת הגדר בחזית החלקה הוא 16 שקלים ולמטר ומחיר התקנת הגדר בצדדים הוא 10 שקל חמטר. נסמן בX את אורך חזית החלקה. א. הבע באמצעות X את המחיר הכולל של התקנת הגדר. ב. מצא מה צריך להיות אורל החזית החלקה ומה צריכים להיות אורכי הצדדים כדי שמחיר החלקה יהיה מינמלי ומחיר החלקה המקסימלי. עכשיו לשאלה הזאת מצורפת תמונה שאין לי איך להעלות אותה זה פשוט מלבן ששתי הצלעות הקטנות שלו הם הצד והצלע הארוכה היא החזית והצלע הארוכה השניה ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שעדיף לתת ת200 שקל לבן אדם שיעשה את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הנעל הזו http://www.saucony.com/store/SiteController/saucony/productdetails?catId=cat10004&productId=prod250013&skuId=***4*******25039-10*M115&stockNumber=25039-10&showDefaultOption=true במחיר שפוי שאינו נושק ל600 ואפילו 700 שקל. חיפשתי גם ב amazon.co.uk וגם בebay.co.uk ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי בכל פעם שאני נכנס לאתר זה לא עובד. האם יש שירות אינטרנטי אחר שעושה את העבודה של פתקים דיגיטליים לכל מיני תזכורות קטנות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , נרשמתי לחודש ניסיון באמזון פריים ארה"ב בשביל לבדוק מה זה נותן ויש לי כמה שאלות : - אחרי שנרשמתי לאמזון ארה"ב עברתי לאמזון אנגליה וראיתי ששם אין לי פריים , האם צריך להירשם לפריים בכל מדינה בנפרד ? - ראיתי שללקוחות פריים יש מלוח חינם , האם זה תקף גם לישראל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אהיה בקלאב באנטליה הנקרא Grand Prestige. בגדול אני לא מבין מה יש לעשות חמישה ימים מלבד בטן גב במקום הכל כלול.. מישהו התנסה בזה כבר? חוויות? מה לעזאזל עושים שם?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש שרת תמונות מהיר גם בארץ וגם בחו"ל. אני צריך אחד שיציג לי רק את התמונה, ללא כל פרסומות או דבר דומה, כדי שאוכל לקשר אתרים לתמונה שהוא מאכסן. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
-
דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון. בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים. מישהו עוד נתקל בזה בעבר? תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון? אשמח ליעוץ מה לעשות... החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך משהו כמו מטר עד מטר ועשרה לא יותר כי אין לי מקום בחדר רצוי עם מדפים ומגירות אבל לא חייב. התקציב לא נורא יש הצעות? אני נואש מחיפושים אין מידות שמתאימות לי.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
עכשיו סיימתי לראות את זה, פשוט מדהים! תמיד ידעתי שהם קצת מטורפים, אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה... http://www.youtube.com/watch?v=OlmCzaj759Q
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה, אני עושה מילואים ברמת העיקרון ובא לי עכשיו מילואים, דיברתי עם המפקד שלי והוא אמר שכרגע אין צורך והיא לא צריך אותע למילואים ככה שאין לי מילואים כרגע, מתחשק לי ללכת לעשות איזה אבטש בשטחים או משהו הסגנון הזה, הבנתי שיש אפשרות כזאתי, השאלה היא כאילו האם זה באמת ריאלי שאפשר לעשות את זה ולמי אני אמור לפנות בבקשה הזאתי אשמח לשמוע על זה מידע נוסף מחברה פה שעושים מילואים ומבינים בזה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש
-
- 32 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מותר לארוז חלקים של מחשב בשקית פצפצים? שקית שקופה הזו שאורזים איתה מוצרי חשמל אני רוצה לקחת את המחשב איתי במזוודה תודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מאד אוהב ביולוגיה. זה המקצוע היחיד שאני באמת מתחבר אליו. בעבר רציתי לעשות תואר בביולוגיה, אבל אחרי מחקר גיליתי שכמעט ואין תעסוקה עם תואר ראשון חוץ מהוראה. האם המצב באמת כל כך גרוע? אין שום אפשרות להתקדם עם ביולוגיה בארץ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מןמלץ 1. שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy Jimmy JV71 2.שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy JV51 מה מומלץ לשימוש בתי תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-