עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by scorpion,

אולי נארגן איזה מפגש (לא חייב גדול) ביום רביעי? משהו כזה לאיזה שלוש שעות בערב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by nutty,

איפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב חדש, לא בחנויות אינטרנט זיגזג, פלונטר, ספקרטום, החנות שאסור לציין את שמה וכו'. אבא שלי רוצה חנות, שיש למי לפנות, וללכת לחנות עצמה ויש כתובת לתלונות - גדולה ומנוסה... מה דעתכם על למיר? מישהו קנה אצלם מחשב ויכול לאשר לי שהם בסדר??

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by biodome,

הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by LermanIsUberCool,

שלי זה 1984 אבל הכי הכי סיפורי נרניה של סי אס לואיס

• 58 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. מאוד מוזר איך שם יש גירסא אחת מאוד נחמדה ויפה ופה יש גירסא אחרת של סיפור שאותו קשה לי לאמת כל אחד פה משקר לחברי הפורום שלו ולא מגלה את כל האמת ועמרי אשם בכך שהעניין לא הובהר עד הסוף אני ראיתי את הסיפור שלך.. עכשיו אני לא מבין איך זה שלפנדה יש סיפור מאוד דומה לשלך אך שונה בפרטים קטנים... וגם... מאוד מעניין איך הם אומרים שגנבת את האתר כי אני לא רואה שום זכר לpcCrap או למשהו משם אבל אתה אינטרסנט כמוהם אתה מספר סיפור שאיכשהו אתה יותא המסכן וזה לא הגיוני כי בטוח שאתה אשם במשהו גם..

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  7. מה הכתובת של האתר שמחבר את הדריברים של NVIDIA אם הפיצ'רים של אסוס ועם למישהוא יש נסיון איתם, אך הם בסדר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yoav9,

ואיך הם עדיין אוהבים יותר אותם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לכל הגאונים שקנו אינטל..אז אתם לא מקבלים הרבה ב sisoft sandra אבל הנה משהו שימושי ....

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by Necessary_Evil,

אהאי הצלחתי להתגנב לחדר של חציל ולכתוב בשמה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. חבר שלי מתקשר אלי(זה שנשרף לו המחשב בגלל ספק זול) ואומר לי: "עשיתי חישובים והכל ואין לי כסך למע' DURON חדשה, הלכתי לחנות והמוכר הציע לי לוח VIA APPLO 133...." אני כל לא יודע מה יותר גרוע הטמטום שלהם או זה שהם עושקים אותנו

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היום הייתי בבאג כי הייתי צריך להעביר את הזמן. ושאלתי את המוכר איזה כרטיסי מסך יש לכם? ובהתלהבות המוכר אמר לי שיש להם גיפורס 4 !!!! אז שאלתי אותו של איזה יצרן והוא אמר לי "Nvidia אורגינל" אז שאלתי אותו אם יש משהו אחר כמו ASUS MSI והוא אמר שהם עובדים רק עם Nvidia וזה סה"כ פלסטיק ומה שחשוב זה השבב. וזהו הלכתי גנבים שקרנים!!!!! אל תקנו מהם דיסקטים אפילו!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ההארד דיסק שלי היה בן שנה שהוא התחיל לגסוס IBM 46 GB הארד דיסק דיי נחמד עם 3 שנות אחריות עכשיו ההארד דיסק התחיל לעשות בעיות ואני כמו כל אדם אחר ניצלתי את האחריות שלחתי אותו לחנות ממנה קניתי .... המוכר הוציא לי את ההארד דיסק ואני הלכתי עם קופסא שעלתה לי כמה אלפי שקלים אך מאותו רגע היא הייתה חתיכת פח חסרת שימוש אוקיי ... עבר שבוע עברו שבועיים אני מתקשר מה קורה ? "עוד לא הגיע שיהיה משהו אני אתקשר" אמר המוכר עבר שבוע עבר עוד שבוע וחצי אני הולך אל החנות דיי זועף .... ולאחר ויכוח למוכר לא הייתה ברירה הוא לא רצה שאני יפחיד את הלקוחות בחנות שעמדו לעשות את טעות חייהם ולקנות ממנו אז הוא פרק לי הארד דיסק סיגייט 20 ג'יגה שאלוהים יודע מה עבר עליו 5400 סל"ד איטי ביותר ואיתו אני עובד ע…

• 55 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by eyal,

יש תוכנה הכי נדירה בעולם קוראים לה AtomixMP3 אפשר לעשות מיקסים נדירים להוריד את הבאס לשלוט במהירות אפקטים נדירים(רק 3בדמו אבל עדיין נדירים) תוספות לשיר צפירה של צופר אויר צעקה ועוד מלא דברים אבל מה שמעצבן זה שבאמצע הניגון פתאום מופיעה הודעה ומפסיקה את המוזיקה ובהודעה כתוב שאם רוצים עו אפקטים וכ' צריך לשלם 60 דולר וזה מעצבן!!!!!!!!!11 :AR15: :AR15: אז כדי להרגע... האתר הכללי של התוכנה ישר להוריד!!!!!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  15. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש קודים למוטרולה v 50 ??

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by Loco69,

אהלן... צריך עזרה דיי דחופה... איפה מתקנים פאלמים או איפה אפשר לקנות להם חלקי חילוף (חנויות בארץ, חנויות באינטרנט) אגב אם מישהו יכול להשיג מנורת מסך ל PalmIIIc בבקשה לפנות אליי ל Icq:23496327 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

לא צריך להגיב...... רק להצביע.....

• 66 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. לפי מקורות לא רשמיים ופורום רוטר, 17 הרוגים וכנראה גם 4 חטופים,(בערבון מוגבל מאד), ב-2 תקריות אש היום בג'נין... 11 הרוגים בארוע של מארב מחבלים ואש צולבת, ועוד 6 הרוגים בארוע אחר של מחבל מתאבד ו/או בית ממולכד. כנראה ש-4 החטופים הם מתוך מניין 17 ההרוגים. נא לקחת כל זאת בערבון מוגבל. זהו לא מידע רשמי. יום עצוב. מאד. :'(

• 51 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by KoM,

כן כן, הג'י טי אס שכולנו כל כך מכירים הלך... :'( ביי ביי...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DJO,

אני מציע לכולכם לפתוח את תיבות האימייל (שנרשמתם איתם לפורום). אני מהמר על זה שקיבלתם פרסומת מ פיסי הרדוואר. אני בחיים לא נרשמתי לשום רשימת תפוצה שלהם איך לעזאזל יש להם את האימייל שלי? לפני איזה שבוע או משהו היה מישהו מהאתר ההוא שהתחיל בכל תרד שדובר כאן לתת מוצר קשור, את המחיר שלו ולינק לאתר פיסי הארדוואר. העיפו אותו אבל הוא כנראה התלהב מהפורום והחליט לקחת את האימיילים של כולם ולשלוח אליהם SPAM. איך אני יודע שהאימייל שהוא לקח זה מפה? ברשותי דומיין (כמה דומיינים תאמת) ואני מקבל את כל האימייל @ אותו דומיין לכן מתי שאני נירשם לכל מיני אתרים אני יכול לתת אמייל ייחודי ואז אם אני פתאום מקבל ספאם (דואר זבל) אני יודע מי שולח לי אותו, מי מכר את הכתובת שלי למישהו או במקרה הזה מי אסף…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. פנדה אני ממש לא מבין מה הולך פה ולמי מתכוונים, אם באמת הכוונה לפנדה אני קניתי מהם מס' פעמים ואני חושב שהם אחלה. מה הסיפור של למכור במחירי הפסד? לא נשמע הגיוני. הם לא נשמעים כל כך מרושעים כמו שאתם מתארים. בעוד שבוע אני הולך לקנות מהם שלושה מחשבים שלמים בסך של 14000 ככה שאני אשמח אם מישהו יגיד לי באיזה חנות מדובר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by url,

יש לי צורב של שברולט x1x2x47 הוא צורב פצצה אבל יש איתו בעיה אחת :AR15: אני מכניס דיסק לצורב ואחרי הצריבה יוצא רק חצי הם פועלים פצצה אבל האם זה נורמאלי? אתם חושבים שזה בעיה בקארבוראטור או שאני צריך לכוון את הפלאגים פלאטינות אה ועוד משהו אתם חושבים שכדאי להוסיף הגה כוח וחלונות חשמליים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by frenzy,

http://users.skynet.be/bk325635/mzk/februari/2002feb0047.swf

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org מהר גם תשלחו באיי מייל

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by the_saint,

שמעתי על איזשהו אתר שמראה בו תמונות של חיליים מהשטחים ..בלי צנזורה מישהו מכיר אותו??

• 42 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים