עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Galos,

קניתי מחשב והוא כבר אצלי שבוע בערך , רציתי לומר המון תודה לכל מי שעזר וייעץ ! אני מרוצה מהמחשב עד השמיים ... קניתי מT.M.S (למרות שהחנות ממוקמת בצפון - אני גר במרכז) אני חייב לציין שאני מאד מרוצה מהשירות , חשבתי שהיה לי בעיה בלוח אם , הם באו עד לכאן עוד ביום של ההספקה של המחשב , ניסו לסדר את זה ולא הצליחו , באותו יום הוא כבר ניסה להשיג לוח אם חלופי אך לא היה במעבדה בת"א אז הוא שלח לי את זה למחרת מק.מוצקין וזה הגיע לת"א יום אחרי החליפו לי את הלוח אם הראו לי שהכל עובד, אפילו התקשרו אחרי שחזרתי הביתה לשאול אם הכל בסדר , אומנם זה שירות רגיל שמקבלים באירופה אך בישראל כולנו יודעים שזה נדיר ולכן חשבתי לציין זאת , עוד דבר זה שהם שדרגו לי את הזכרון כי מה שהזמנתי אזל להם וזאת ללא…

2. Started by Alex89,

אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר ) אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kinggil,

שלום, פעם הייה פה תר'ד האם תודעה אמיתית. הינא למשל תודעה אמיתית: כשאתים הולכים ברחוב ונגיד מישהו מסכל עליכם והוא מאחוריכם תמיד הייה לכם הרגשה כזאת ותסתכלו בחזרה אחורה ותראו שהוא גם מסתכל.

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  4. אהלן! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032128&type=2&product=1&= ההנחה כן היא כ 16% אם חישבתי טוב. משהו מכיר אולי תווי קנייה עם הנחה גדולה יותר שאפשר להזמין? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by BIGmaMA,

היי אני מחפש תווים לגיטרה , אתר שיש שמה תווים לגיטרה קלאסית . אני מחפש את התווים לשיר : Justin Timberlake - Like I Love You תודה למי שימצא את התווים של השיר הזה, או אתר שאפשר לחפש שמה את התווים . תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by HaEsrimVeArba,

איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..

7. האם היצרן, ברגע שהוא מייצר מוצר כלשהוא, האם הוא יודע כמה זמן המוצר אמור לעבוד בתנאים רגילים? למשל, ידוע לי שמעבדים אמורים לחיות לפחות 10שנים בתנאים רגילים, ע"פ היצרן. מעניין אותי לדעת את תוחלת החיים של רכיבי-מחשב מסויימים, בתנאים רגילים, כגון: דיסקים קשיחים כרטיסי PCI וAGP למיניהם סידירומים וצורבים מקלדות ועכברים נושא נוסף שהייתי רוצה לדון עליו הוא: האם זה נכון שרכיבים ישנים מחזיקים זמן רב יותר מאשר רכיבים חדשים? אני מכיר הרבה אנשים שיש להם עד היום מחשב P1 שעובד טוב. יש לי כרגע בחדר HD בגודל של 85MB, ענתיקה של ממש, משנת 91 שעדיין מעלה את הWindows 95 שיש בתוכו... של חברת Western Digital (מישהו אמר אמינות?) אנא הביעו את דעתכם בנושא.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מתכנן להפתר מהמשקפיים, מים הגיעו עד נפש. השכל הישר אומר לחכות עד סוף התואר הראשון ואז אבל אינני מסוגל כבר וכרגע אני מתכנן לעשות בתקופת שבין תקופת המבחנים לסמסטר קיץ. השאלה כמה זמן יקח לי מהרגע בו אני אגש לעשות את מבחן ההתאמה עד לרגע בו אני אנותח ומהי תקופת ההחלמה? אם תוך יומיים שלושה לאחר הניתוח אני אחזור לעצמי ואוכל ללמוד אז אני אוכל לעשות את זה אף בסמסטר קיץ. ועוד שאלה, כמה זמן לפני הניתוח כדאי לעשות את מבחן ההתאמה?

• 81 תגובות
    • 20.4k צפיות
  9. Started by arkady,

היי.

• 29 תגובות
    • 37k צפיות
  10. הם עומדים בזמנים?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  11. הזמנתי 2 (יש לי צורך בזה) 1 פשוט מDX השני יקר ממש ונראה הרבה יותר רציני - מאנגליה תוך כמה זמן זה אמור להגיע אם עשיתי אקספרס?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  12. Started by shalomelbe,

כתוב USPS First Class Mail International

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Lior10,

הזמנתי ביום שני שעבר מפרט מחשב, ודאגתי לכך שכל החלקים יהיו במלאי כדי שהמחשב יגיע כמה שיותר מהר. עד עכשיו הוא לא הגיע וכשהתקשרתי לשאול אמרו לי "אל תדאג, כשיהיה מוכן נתקשר". רציתי לדעת רק בשביל לקבל מושג אם זה סביר, תוך כמה זמן אמור להיות מוכן מפרט כזה? (כזכור, כל החלקים היו במלאי בשעת ההזמנה.).

• 11 תגובות
    • 7.4k צפיות
  14. Started by Iv0ry,

תוך כמה זמן מותר להקפיץ אשכול? 24 שעות?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. למישהו יש מושג? (למי שלא הבין: הגיע תאריך הגיוס, לא התייצבתי, מה קורה עכשיו מבחינתם? נא להתייחס לזמנים) תודה! עדכון: אולי הייתי צריך לציין, אבל שאלתי היפותטית, עדיין (עם דגש על עדיין) לא הגעתי אל זה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by iyehuda,

עשיתי לי מחשב חדש ונראה לי שהלוח עולה ממש מהר יש לי לוח אינפיניטי NF4 ULTRA SEMPRON 3000 מהרגע שאני מדליק את המחשב לוקח לו 17 שניות לעלות זה נראה לי ממש מהר לעומת הגיגה בייט הישן שלי שלוקח לו אולי 3 דקות לעלות GA-7VRXP-XP2400 אחרי שהתחברתי לאינטרנט דרך מודם של ECI 270 לוקח למחשב 30 שניות לעלות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני קניתי אותו... אני מאכיל אותו... אני משחק איתו והוא לא מפסיק לקלל אותי קניתי אותו מחבר לפני כמה חודשים, ואני לא יודע מה קורה בבית שלהם, אבל התוכי לא מפסיק לקלל... זה היה מצחיק עד שהוא הזכיר לסבתא שלי ( בת 75 ) במה אמא שלה ( שמתה כבר ) עובדת... אני מנסה לדבר איתו יפה אבל אני מתחיל לפזול לשים אותו בטוסטר... רעיונות משהו ?

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

http://www.big-boys.com/articles/petstar.html לא?!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Blinker,

לא יודע אם מישו הביא את זה לכאן פעם .. http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html אותי זה הצחיק .. אולי בגלל השעה

20. Started by Tukinfo,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2974726 ;D

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by Stanly,

קראתי באיזה שהוא מקום את המשפט הבא ומישום מה אני לא בטוח בצידקתו... וקראתי שם גם את המשפט: שמעתי גם שרואים שם שעון יוקרתי (שמישום מה לא היה קיים באותו זמן... למישהו יש תמונה של הפאדיחה?

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום חברים, בשנה שנתיים האחרונות השכן שלי,שיש לי היסטוריה לא קטנה איתו (וחבל שאני אפרט כי זה יהיה בזבוז זמן) קנה ובנה לעצמו כלוב תוכים שנמצא באופן מדהים בדיוק בגבול בין הבית שלו לבית שלי עכשיו,אני יודע שזאת הצתה מאוחרת אבל אני באמת זקוק לעצה כלשהי,כי אני כבר לא יכול לשמוע את הדברים האלה... בכול מקרה,התוכים עושים רעש בכמויות,בלילה ביום מתי שלא,וכאלה צווחות שאפשר להתשגע מזה... ההורים שלי "ניסו" לפעול נגד זה הגיע מודד ממשרד איכות הסביבה בדק עם ציוד הקלטה,והוכיח שהרעש יוצא מגדר הרעש המותר. אני ניסיתי כבר לדרבן אותם לעשות עוד משהו,אבל הם עסוקים בעבודה וכו.... דיברנו עם ראש המועצה,נאדה... שאלתי את אבא שלי למה אנחנו לא מזמינים לו משטרה,הוא אמר שהם לא מטפלים ברעש של בעלי חיים... …

• 68 תגובות
    • 14.2k צפיות
  23. אם תרצו את כל המצגת אז הנה: http://www.sendspace.com/file/svwmsa [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אחד שיודע,

היי, קניתי smart TV באיכות 4K. כרגע התוכן היחידי שאני מצליח להציג זה סרטים מיוטיוב באיכות הזאת. צילמתי סרטון ב - 4K וחיברתי בכבל HDMI את המחשב לטלוויזיה, אבל אז הסתבר לי שהנייד שלי לא מנגן 4K בצורה חלקה. אני רוצה לנסות לשדר את הסרטון שצילמתי בסטרימינג לטלוויזיה (ואז הטלויזיה "תפענח" את הסרט ולא המחשב), אבל אני לא מוצא דרך טובה לעשות את זה. יש לי מכונה וירטואלית עם שרת WEB ופשוט שמתי שם את הקבצים, והתחברתי לשרת מהטלוויזיה כדי להקרין את הסרט - ללא הצלחה. הטלוויזיה פשוט נתקעה. בקיצור, איך אני יכול לשדר תוכן באיכות 4K בטלוויזיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.