עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה ל@Moon-Mage@A-10 על העזרה בבחירת מעבד ובכללי. זה התחיל ממפרט כזה: 4GB RAM 500GB HDD מעבד i3 כרטיס מסך GT 630 ספק כוח 500W שודרג ל 16GB RAM שודרג למעבד i7 (יד2 200) שודרג לכרטיס מסך GTX1060 3GB(יד 2 400) שודרג לספק כוח 650W(יד2 250) הוחלף מאוורר למארז(25 בערך) (לפני סידור כבלים) אחרי סדר- שודרג קירור למעבד Pure Rock Slim 2(עלה 113) התווסף זיכרון 240GB SSD (100 בערך) אפשר לסכם שלמדתי מהתהליך ואני מרוצה מהתוצאה הסופית. תודה ,וכל טוב.

2. Started by LaCostE,

עכשיו שאני חושב על זה יש כאן אנשים שיכולים להיות הורים שלי הזמינו אותי לתוכנית אל"צ . זה אקדמיה לפני צבא אני מתחיל תואר B.sc בבכיתה ט' ומסיים בכיתה י"ג (ומתחיל את הצבא שנה יותר מאוחר ). הלימוד עליי , עכשיו אני רוצה את התואר הזה אבל יהיה עליי עומס מטורף גם בגרויות והלימוד הזה לתואר . מישהו פה עשה את זה? או שמע על זה ? ב23.11 יש ערב של התוכנית בראשון עם מאיר ניצן במכללה למנהל בראשון אני ייילך ונהיה יותר חכם . סה"כ אני מתאים לדרישות , ויש איזה קורס פתיחה שמתחילים לפני ט' של Java וכל האלגוריתמים וכו' . תודה

• 74 תגובות
    • 10.8k צפיות
  3. שלום חברה, הציעו לי בצבא לעשות קורס כזה (4 סמסטרים ,סך הכל 15 מפגשים (פעם בשבוע)) ב-1700 ש"ח (במקום 32000). האם שווה לעשות את הקורס הזה? האם הוא נחשב באזרחות? מישהו עבר אותו? איזה דברים מעניינים לומדים שם? הבנתי שהוא מתרכז בעיקר בתקשורת של CISCO..? תודה מראש, סשה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה בשביל לעבור לטכניון כנראה להנדסת חשמל ולא לפיזיקה לחלק מהקורסים שאני לוקח אני צריך להשלים חלק מהחומר של 5 יחידות. השאלה אם אני ישלים רק את החלק הזה (טריגו, לוגריתמים ועוד קצת) אם עלול להיווצר מצב שאני יגיע לטכניון ויחסר לי שאר החומר של 5 יחידות. השאלה השנייה למי שמכיר את המקצוע האם הוא יודע במדוייק מה אני צריך להשלים מה-5 יחידות. עריכה: בטכניון מתחשבים בליקוי למידה? (דף נוסחאות, תוספת זמן?)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by broken,

שלום, האם למישהו יש ידע, נסיון או חברים שלומדים לוגיסטיקה? חבר ששוקל ללמוד שמע שזה די מקביל לתעשיה וניהול, אני מפקפק.. במה עובדים באזרחות? יש ביקוש? ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום. סיימתי שנה ראשונה באוני' תל אביב במגמה להנדסה מכנית ואני רשום כבר לשניה. היו לי המון לבטים במהלך השנה, ובמיוחד השבוע האם להמשיך בתואר שבחרתי. מצד אחד הלימודים מאתגרים, והחברה ממש טובים. מצד שני אני לא יודע אם כול העסק יתאים לי בסופו של דבר למרות ששמעתי שאופציות התעסוקה מאוד מגוונות. אני שוקל לעבור למקצוע שאני יודע שמעניין אותי, ויעניין אותי בעתיד, מדעי המחשב. אציין שבשלב הזה האופציות העומדות לפני די מוגבלות. נתוני הסכם שלי לא מספיקים לת"א, ולמרות שסיימתי שנה ראשונה אם ממוצע סביר(80), זה לא מעניין שם אף אחד. לבאר שבע אני לא רוצה לעבור, מעדיף להישאר בבית. האופציות שנשארו הן מכללה(מעדיף שלא), והפתוחה שם עדיין ניתן להירשם. מחר יש לי פגישת יעוץ ושם אני יקבל קצת מושג אם י…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היי, יש לי מספר התלבטויות קשות בנוגע ללימודים לתואר ראשון במדעי המחשב. כיום אני תלמיד תיכון ומזה זמן רב התענינתי בלימודים אקדמיים, בימים האחרונים, אחרי שכבר שקלתי להרשם לאו"פ, הופיעה כתבה בעיתון על "פרוייקט אתגר" מטעם אוניברסיטת חיפה, במסגרת הפרוייקט ילדים מצטיינים מתחילים ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב, זאת בסביבה הרבה יותר תומכת וקלה מהאו"פ. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע מהו טיבו של תואר מאוניברסיטת חיפה, אבי, שעובד הרבה שנים בהייטק שלל את האפשרות מייד ואמר כי תואר במדעים מאוניברסיטת חיפה לא שווה הרבה, מה גם שהם החליטו שתואר במדמ"ח שייך למדעי הרוח. ( ) האפשרויות העומדות בפניי: 1) להתחיל ללמוד באו"פ ולקוות לסיים שם את התואר. 2) להתחיל ללמוד באו"פ במסגרת של אפיק מעבר…

• 129 תגובות
    • 13.4k צפיות
  8. חברי הפורום שלום רב, הייתי רוצה להיעזר בכם לקבלת מידע נוסף לגבי התואר במדעים המוצע באו"פ. יש שלושה סוגים של תואר במדעים: "רגיל", בהדגשת מדעי המחשב ובהדגשת מתמטיקה. חשבתי ללמוד אחד מהם, שכן נראה לי מעניין למדי לקבל ידע נרחב בכל תחומי המדעים ובמתמטיקה. יש לי מספר שאלות בנושא: איך התואר הזה נחשב מבחינה אקדמית ומבחינת המעסיקים? (איך "מתייחסים" אליו? והאם הוא נחשב ל-"יוקרתי" כמו תואר בפיסיקה לדוגמא?) עד כמה באמת ישנו חופש בחירה של קורסים? והאם הוא מעניין ללמידה? ואם אבחר בו, לאיזה מהסוגים כדי ללכת? (האם ב-"רגיל" יש מספיק מתמטיקה? ואיזה נחשב ליותר "איכותי"?) אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ובנוסף אם למישהו יש ניסיון עם אחד מהתארים הללו אשמח לשמוע על התרשמותו מהתואר. תודה ר…

• 113 תגובות
    • 15.5k צפיות
  9. אהלן P: שמעתי על מסלול באוניברסיטת בן גוריון שמציע תואר ראשון משולב בהנדסת חומרים ובפיסיקה, אני מתקבל מבחינת הסכם, אבל לא בטוח אם שווה לי התוספת פיסיקה הזאתי, אם מישהו פה מכיר/שמע/עשה ויודע מה היתרונות במסלול כזה, אני אשמח לשמוע, תודה )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Yehudaa,

שלום לכולם ושבבבבת שלום יש לי התלבטות , אני סטודנט טרי של האוניברסיטה הפתוחה , ואני מתלבט בין תואר ראשון במדעי המחשב לעומת תואר ראשון במדעי במתמטיקה הרקע שלי במתמטיקה : עשיתי שנה שעברה קורס מכינה ל 4 יחידות תיכוניות והשנה עשיתי קורס באו"פ אשנב למתמטיקה שהוא מעין הכנה למתמטיקה האקדמאית על קצה המזלג הרקע שלי במדעי המחשב : עשיתי השנה קורס מבוא למדעי המחשב ושפת ג'אווה אמנם רק מבוא אבל נגענו בנושאים כמו תיכנות מובנה עצמים , סינקטס בסיסי , שיטות חיפוש מיון , יעילות וסיבוכיות , וכמובן כל מיני אלגוריתם . ולמדתי עצמאית קצת C ואני מתלבט לאיזה כיוון ללכת ??? למען האמת יותר בא לי ללמוד מתמטיקה , אבל השאלה מה אני אעשה עם זה אחר כך :s05: אבל קורץ לי קצת ההילה…

• 22 תגובות
    • 14.7k צפיות
  11. האם האונ' הפתוחה הינה נחשבת כמו אונ' ת''א או בן גוריון ? או שזה רמה יותר של מכללה ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Ovid,

תואר ראשון בכלכלה זה BA או BSC? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום חברי פורום נכבדים נחמד לחזור לכאן מעולם המתים בתור תלמיד יב' שרוצה קריירה של איש מחשבים דרך הצבא (עתודה, קבע ומצידי עד הפנסייה להישאר בצה"ל) התחלתי להתעניין בדרישות הקבלה של אוניברסיטאות שונות וממצאי הראו שהדרישות של אוניברסיטת חולון נמוכות משאר מתחרותיה (הנתונים הם לגבי מסלול מדעי המחשב) פסיכומטרי 550, מתמטיקה ברמה של 4 יחידות עם ציון 80 פלוס ואין שום דרישה לפיזיקה 5 יח"ל השאלה שלי היא- למה הנתונים כל כך נמוכים? התואר שמבטיחים לתת שם הוא BSC, אבל עד כמה התואר מוערך בשוק העבודה? משיחות פה ושם התברר לי שאוניברסיטת חולון התחילה בתור מכללה, כיום היא נושאת שם של "מכון טכנולוגי" זה מוסיף איכשהו ליוקרה? או שהמיתוג המחודש שלה לא השפיע רבות על תכליתה והיא עדיין מכ…

• 44 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. אני הולך ללמוד מדעי המחשב במכללת ת"א-יפו (B.Sc.) האם שווה לעשות אותו עם התמחות במשהו? הנה מסלולי הלימוד שלהם: *מדעי המחשב (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה וניהול (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה בביואינפורמטיקה (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בתקשורת ואינטרנט (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בבינה מלאכותית (B.Sc.) *מדעי המחשב וכלכלה וניהול (B.A) האם ההתמחויות האלה גוזלות שעות נוספות? או שזה על חשבון קורסים בסיסים ואז בעצם נכנסים ליותר מדי תחומים ולא לומדים את הבסיס כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע שתעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. להל"ן שני שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה - לא באתר ולא בגוגל: 1. לאחר לימוד תואר ראשון במדעי המחשב , במקרה וארצה ללמוד תואר ראשון בהנדסת חשמל האם אני אקבל פטור מקורסים שלמדתי בתואר ראשון במדעי המחשב? 2. אם אלמד תואר ראשון במדעי המחשב במכון הטכנולוגי חולון שנה ראשונה האם אוכל לעשות שנה שניייה באוניברסיטת תל אביב? 3. אם אני יעשה תואר ראשון במכון הטכנולוגי חולון, האם אוכל לעשות תואר שני באוניסרסיטאת ת"א? 4. האם ניתן לשפר ציון בקורס מסוים של שנה ראשונה בשנה שנייה בלי לקחת את אותו קורס מחדש? אודה לכם תוכלו לענות על שאלות אם בפירוט מידע ומניסיון.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by THE-MASTER,

פתחתי ת'ראד בעבר כבר על מה צריך ללמוד לתואר ראשון אבל משום מה כולם סטו מן הנושא שלשמו הוקדש הת'ראד. אז עכשיו אני יבהיר את עצמי כבר מההתחלה בת'ראד זה אני מעוניין לדעת איזה ספרים אני צריך לקנות בשביל ללמוד את "לימודי החובה" לתואר ראשון במדעי המחשב. אני מעוניין ללמוד כרגע לבד ללא מסגרת כלשהי(בעתיד אני ככל הנראה ילך לאונברסיטה הפתוחה אך לא עכשיו ואל תשאלו שאלות). הנה הנושאים שיש ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה שתפנו אותי לספרים...(שיהיה לי מה לקרוא בשעות הפנאי..ויש לי המוןןןןןןן) לחץ כאן לראות את הנושאים אני מעדיף לבינתיים שהספרים יהיו בעברית תודה מראש לכל העוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by leibeyal,

האם כדאי ללמוד לימודי תואר ראשון במידענות? זאת אומרת, האם יש לזה ביקוש? ומה בתכלס עושה המידען?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Lost Spirit,

שאלתי בעצם היא, אילו עבודות ניתן למצוא עם תואר ראשון בפיזיקה? האם יש הרבה מקומות עבודה? זה מקרה "אבוד" כמו עריכת דין? או פשוט אין הרבה מקומות עבודה כי אין צורך? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אמנם בשביל להטיס מטוס כבד יש בית ספר לטייס, אבל חברות תעופה מקבלות אנשים בעלי תואר ראשון בקלות בניגוד לאנשים ללא תואר כלל. בכל מקרה, על איזה תואר ראשון אתם ממליצים בכדי שאני אהיה מועמד שקשה להתעלם ממנו? האם אתם חושבים שיש לחברות התעופה בכלל עדיפות לבעלי תואר X או Y, או רק חשוב שיהיו בעלי השכלה גבוהה כלשהי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by TicTacToe,

שלום חשבתי לאחרונה ללכת ללמוד בחו"ל , הבעיה היא שאין לי שמץ איך מתייחסים לתואר אקדמי זר כאן בארץ. אם מישהו מבין בנושא אשמח לקבל תשובות, עצות והמלצות !! תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הזדעזעתי. כן, אני עדיין מחפש את הפרובוקציה; את הבריחה, הדבר אשר יבדיל אותי מכולם ויעלה אותי לעננים. כמו שאביב גפן כתב בזמנו "אנחנו דור מזוין", אני מחפש איפה אני נכנס פה. תראו, אינני עושה כלום עם עצמי חוץ מלהשמיד את הסיכויים שיש לי לעתיד ורוד ויפה. בתיכון שלי, אם אני שוקד מספיק, לא כל כך הרבה אני ממריא. אבל אני מרגיש שאני לא יכול לחייב את עצמי למערכת כזו צפופה של לימודים. לא יודע למה, אני מתרץ את זה בדביליות שלי, אני לא יודע אם אני כועס על עצמי, מרחם על עצמי או מנסה להעניש את עצמי. או בעצם, אם כבר להעניש אז את ההורים שלי. אני אומר לעצמי שאני לא מנסה אפילו להצליח בלימודים כי אז יקום אבא שלי (שדרך אגב אני מאוד מכבד אותו ומעריך אותו, אבל למרות זאת אינני חושב שאני מרוצה מהי…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by Blade2k,

אני רוצה להודות לאורן על השירות המעולה והטיפול המהיר בבעייה שהייתה לי עם ספק כוח למרות הכול הוא עזר והחליף והסביר ובקיצור אחלה של בן אדם. תודה אורן מיירבו כמותך !!! ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אמרתי לכם תקציב של 2 בסוף זה חרג ל 3 מעבד e4600 קירור למעבד של OCZ לוח msi p35 neo ספקez cool 500w זכרון mushkin 2gb 800mhz דיסק קשיח 500gb 32mb seagate כרטיס מסך zotac 8800gt 512mb ddr3 pcie ומתנה זכרון פלאש 2GB סה"כ: 2902 אשמח לחוות דעת על המחשב איזה משחקים הוא יריץ ואיך תודה לכל מי שעזר

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Yaniv_Uzan,

היי לכולם רציתי להגיד תודה ענקית ל NADI שעזר לי עם התריסים בבית!!! פשוט מדהים כן ירבו אנשים כמוהו! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89758.0 יניב

25. Started by MasterGal,

רק רציתי להביע את חיבתי לאתר לפועלו ולצוותו, בזכותכם ובזכות האנשים הפעילים בה, אני בכל קנייה שאלה או בעיה, לא טועה, לומד ומסיק מסקנות. תודה רבה לכולכם וכולכן!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.