כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול לעזור לי למצוא באינטרנט (ואל תגידו לי, יש גוגל כי חיפשתי...) חיבור USB מיוחד.. או מתאם שיש לו mini-USB נקבה (שקע) ל-USB נקבה.. או קבל מאריך ל-mini-USB (זכר ונקבה) דיי דחוף.. תודה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מישהו יודע מאין להשיג?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי אז אני פשוט אשים אותה בכללי יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש עכשיו פרומו של ערוץ 5 שרץ כל הזמן ויש שם שיר נראה לי של שלומי שבת לא בטוח שזה הולך משהו כזה שמע לי אפרוח יש לך כוח זאת רק ההתחלה והדרך לא תהיה קלה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לשיר?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה רשימה של מוזיקה פסיכודאלית. לא טרנס ולא שום סקאזי ה :errrr:
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב השאלה היא אם אמורה להיות ירידת מחירים משמעותית בינואר ששוה לחכות? q66 88gt חח כל השטויות האלה....
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב... מחר אני עובד בראשל"צ, ואני רוצה לתכנן את המסלול עבודה שלי בשביל לסיים מהר.. בשביל זה אני צריך מפה באינטרנט (אני אדפיס אותה) שמראה את מספרי הרחובות (דוגמא: דוד רמז 10, דוד רמז 15). הדילוגים במספרים לא משנים, העיקר שיהיו מספרים. אם מישהו יכול למצוא לי או מכיר מפה כזו, אשמח אם תתנו לי פה קישור.. בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי אבא שלי קנה בשביל הLCD החדשה שלנו מחשב קצת יותר חזק בשביל מדיה סנטר,שאנחנו נוכל לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה במקום על המחשב ושיהיה עם הסאונד של הרמקולים והכל המפרט הוא כזה: AMD ATHELON 5200+ לוח אם: asus m3n78-EM am2+ הכרטיס מסך נשאר אותו אחד 8500GT,אבל יש מצב שאני אנדב את ה88GT שלי לטובת גראפיקה מעולה.זה כדאי? זכרונות DD2 1066 MHZ של 2 ג'יגה של OCZ וכמובן מערכת ההפעלה היא ווינדוז וויסטא הום פרימיום אם אני אכניס שם את ה88GT שלי,על איזה גראפיקה נוכל להריץ משחקים?והאם נוכל להגיע לרזולויה המקסימאלית של FHD שהיא 1900X1200? תודה
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
http://www.yourdailymedia.com/media/1147172692/One_Night_Stand תגובות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שיר, הסגנון לדעתי זה דאנס ויש בפזמון את המילים its two in the morning..... מנוגן ברדיו K CITY. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מתי הדבר יתבצע? מישהו יודע אם יש לזה תדירות מסויימת כי התרחש שינוי מהותי בכל הנושא של המחירים והטכנולוגיה לעומת מה שמוצע שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
אם אני מבטל אותו קורה משהו <?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
פעם היה לחבר שלי נוקיה 6100 והיה לי בו משחק שנורא אהבתי לשחק בו בשיעורים שהיה משעמם וקראו למשחק בעברית קראו לו "קפיצה" באנגלית "bounce" (אם אני לא טועה)!! משהו יודע במקרה איפה מורידים את המחשק הזה או איפה אפשר להשיג אותו זה יעזור לי מאוד!! יהיה עדיף שתשיגו לי את הקבצים של המשחק ככה אני יוכל להעביר אותו לפלאפון שלי דרך הכבל בחינם!! תודה מראש ofeky1
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני לא יודע אבל בטח כולכם או רובכם מכירים את הפרסומת האסורה של XBOX שבה אנשים מתחילים לירות אחד על השני באמצעות הידיים בתור כלי נשק שונים ובכן לפני כמה שנים יצא לא בטוח אם פרסומת אבל משהו דומה מאד עם ילדים שיושבים באולם ספורט ומהשעמום הם מתחילים לעשות גם כן משחקים של נשק עם הידיים ורק אחרי שמישהו "נהרג" הם מתחילים מלחמה. (את זה אני זוכר מישהו מכיר קישור סרטון הזה, אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וניסיתי מלא קומבינציות ושום דבר לא העלה לי את הסרטון הזה אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים. אין צורך הצלחתי למצוא את הסרטון סתם במזל
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
בת דודה שלי בבצועה משו לפנים..!!! http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1061221
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
האם ניתן לשמור תמונה המופיעה במסמך וורד כקובץ תמונה? אם כן - איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום 0: אני מחפש חנויות רשת ( Lan Shops ) באיזור המרכז והסביבה ( כפר סבא , נתניה .. ) , ובאיזור חיפה . אם אתם מכירים חנות כלשהי , אשמח אם תתנו פוסט עם כמות המחשבים שיש שם + טלפון וכתובת .. זה ממש חשוב לי , ואני אשמח אם תוכלו לעזור ..
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
שלום כולם אני צריך אתר עם עיצובים חינם של קלאנים לקונטאר סטררייק פעם אני זוכר מצאתי משהו אתר בשם gametempleas אבל אני לא מוצא אותו עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
התפתחות דרמטית בשעות האחרונות: פלטפורמת התקשורת הפופולרית נחסמה ברוסיה, מצטרפת לרשימה הולכת וגדלה של שירותים מערביים מוגבלים במדינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
- 1 follower
-