עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by WiseGuy17,

טוב אז ככה הזמנתי מחשב לא משנה מאיזה חנות ואמרנו לחנות שאנחנו רוצים משלוח UPS EXPRESS החנות אמרו שהם מחר יעבירו את המחשב ל UPS אז מישהו יודע תוך כמה זמן זה יגיע אליי? (אני גר בדרום) תודה

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  2. Started by nehmia,

אני רוצה תמונה מש מגניבה משהו בסט כזה...רק שלא יהיה מסובך מידי...אני חשבתי על משהו בסגנון דרקון יורק אש.... אם למשהו יש אז אתם מוזמנים להעלות תמונות...

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  3. Started by Little_AKA_Or,

שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  4. Started by DeadByDawn,

אני מעונין למצוא אתר שבו אנשים מוכרים ספרים ... או שאני יכול לפרסם הודעה שבא אני אכתוב שאני מחפש ספר כזה או אחר. הבעיה היא : איזה אתר לדעתכם הוא הטוב ביותר (הנצפה ביותר..)??? תודה מראש

5. Started by avivlevy,

תששששששש ראיתם את גיל ריבה O0 את הצלב שיש אליו ונינט איך עשו אותה נראת כמו סבתה מננע . חשבתי דווקא שיהיה יפה אבל ..... זה לא קרה

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358970,00.html מגניב

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  7. Started by baruch28,

שלום אני יודע שזה לא פורום לוחות אם - ופרסמתי את זה שם אבל הפורום הזה יותר "גדול" מסתובבים בו הרבה ח'ברה וחשבתי שאולי מישהו יהיה מוכן לעזור לי אני צריך בשביל חבר סיקור מסודר - אם מישהו מוכן לעשות בהשווה בין 2 לוחות אם: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1472 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 לא שיש לי בעיה להסביר לו שהראשון יש אפשרות ל4 ג'יגה זיכרון והשני 8 ובזה 2 סאטא ובזה 5 ובשני יש HDMI וכו' אלא שהייתי רוצה לעשות כמו טבלה של השוואה 1 מול 2 אם מישהו יכול לעשות אני אשמח ואודה לו

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  8. Started by lazy-bones,

שלום לכולם יש למישהו עוד כמה אתרים שאפשר לראות בהם פרוייקטים מעניינים??

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  9. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים בסקר, ואגב - אני מאד ממליץ לשמוע את שלושת האלבומים האחרונים שלהם: Into (2001) Dead Letters (2003) Hide From The Sun (2005) יש להם עוד כמה אלבומים (שאותם אישית לא ממש אהבתי): Peep (1996) Playboys (1997) Hellofatester (1998) ככה זה שם האלבום, למרות שאם מפרקים יוצא Hell of a Tester

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  10. הורדתי את גירסת הנסיון של windowblinds5 עכשיו היה פצצה נגמרו 60 יום ! חבל אבל לא משנה אני רוצה שיהיה סקין רגיל. כחול כזה.....אבל זה לא מוצא לי את הסקין הזה לבwindowblinds5 אלה מכלל. איפה זה ? נעלם ! עשיו אני עם הסקים המסריח הזה כמו ב98 :'( בקשה תעזרו לי! (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז תעבירו)

11. Started by yarl,

אני מעונין בסימלי הבעה וברגישונים למסנג'ר וגם בסימלי הבעה עסיסיים המבין יבין מאיפה מורידים את אלה אני מחפש ולא מוצא רק כל מיני חארטות של תינוקות מי שיש לו לינקים שישחרר דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  12. אהלן! חברה אני מת על השיר הזה בבקשה תעזרו לי למצוא אותו.. אין לי מושג איך קוראים לו.. *השיר בראר כי אי אפשר להעלות MP3.. תודה!!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  13. Started by intel suck,

אני רוצה לשדרג את המחשב תקציב: עד 1500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  14. Started by iem,

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי רק ב- נכון \ לא נכון (במיוחד ל- udii ) הכוונה היא רק לרשום אם זה נכון או לא נכון לגבי 4 השאלות שמצ"ב בתמונה... אלה 4 השאלות המעצבנות האחרונות שנשארו להגשת העבודה בת ה-24 שאלות.... תודה מראש !!! ;D [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  15. Started by wow,

הפונק' היא במונה - X בריבוע במכנה - שורש של (X בריבוע מינוס 1) הנגזרת הראשונה יצאה לי טוב והיא במונה - X בשלישית מינוס 2X במכנה - (X בריבוע מינוס 1) - וכל זה בחזקת אחד וחצי. צירפתי קובץ עם הפונק' עם 2 הנגזרות,הראשונה כמו שאמרתי יצאה לי טוב רק שעשיתי לה מכנה משותף אבל אני לא מצליח להגיע לשנייה. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  16. כל מה שמצאתי זה אמני ישראל, ואני לא מזהה את כולם.. מישהו מכיר איזה אתר שכותב את כל מי שמשתתף?

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  17. רציתי לברר מחירים ואולי לקבל המלצות , להכנס ולהתרשם קצת על חדר הכושר הנ"ל

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  18. Started by iem,

מישהו שאמור להיבחן השנה יודע אולי אם יש מבחן של מ. החינוך (ולא מה"ט) ששייך להנדסאים / טכנאים של אלקטרוניקה, אשר הוא רק על אנגלית ללא תוספות? (דרך קלה להעלות ממוצע ההנדסאי כלפי מעלה...)... כי הבנתי שהפרידו את האנגלית מתקבילית / מקצוע אחר שהיה דבוק באותה בחינה... האם קיים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  19. שלום לכולם אני טס לארה"ב בין התאריכים: 20 לאפריל עד ה5 למאי לא היה לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש (גם בגוגל לא היה לי מושג מה לרשום) אני מחפש הופעות חיות(לדוגמה של ג'ו קוקר ועוד אמנים נוסטלגים אחרים) בניו יורק ובלאס וגאס בתאריכים האלה למישהו יש מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא מידע? או יכול לתת לי מידע (במידה והוא יודע ;] )?

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  20. Started by R0ck,

http://stream.xtcradio.com:8069 קטעי ברייק מלודיים ואיכותיים, אחלה של סט לכניסת השבת. 8) נהנים ממה שאתם שומעים? הייתם רוצים שזה יקודד בזמן אמת למחשב בצורה יעילה? - http://streamripper.sourceforge.net

21. בסקירה זאת נשווה את ערכת קירור המים החדשה של Corsair אל מול אחד מגופי קירור האוויר הטובים ביותר בשוק בשביל לראות כמה ניתן לשפר את טמפרטורות הפעולה של Core i9 12900K הבכירלכתבה

22. Started by dj_horse,

יש לי שאלה חשובה לגבי שיר מסויים. אני לא יודע איך קוראים לו ואני לא מצליח להשיג אותו. נידמה לי שיש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". האם מישהו יודע מה השם של הלחן המקורי של השיר בלועזית? תודה.

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  23. שאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  24. אני בוחן את המושגים הבסיסיים של RAM ו-ROM במערכות מחשב ותוהה לגבי ההשלכות המעשיות שלהם בתכנות. להלן קטע קוד להקשר: # Python code involving memory operations data = [1, 2, 3, 4, 5] result = sum(data) print("Sum of data:", result) למרות שהקוד פשוט, אני מעוניין להבין את ההבדלים המעשיים בין RAM ו-ROM וכיצד הם משפיעים על פעולות כמו זו בקוד זה. במה שונים אחסון הנתונים, מהירות הגישה והתנודתיות ב-RAM מהאופי הלא נדיף של ROM, וכיצד משפיעות ההבחנות הללו על החלטות תכנות? כשאני חוקר כמה אתרים כמו Scaler, אני גם תוהה אם יש מצבים מסוימים שבהם השימוש ב-RAM או ROM הופך חיוני למהירות ואמינות הקוד הטובות ביותר.

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  25. Started by yarl,

וכמובן את הלאפטופ איך מנקים והאם יש חומרים מטליות או.....?? אבל הכי חשוב המסך

• 0 תגובות
    • 411 צפיות

דיונים חדשים בפורומים