עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב אני ממש רוצה תמונה גאונית חשבתי על איזה דקרון יורק אש או משהו....אם למישהו יש משהו בסגנון או משהו ממש מגניב לחרוט בבקשה שישלח לי... וחיפשתי ממה הרבה בשביל תמונה טובה של דרקון ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by GUNZ,

למישהו ידוע באיזה שעה זה ?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כפי שאתם יודעים, התערוכה תתקיים באותו מקום כמו תמיד, והיא תהייה בתאריכים: 25 לאפריל מתחיל ,וב 28 באפריל נסגרת. משעה 11 עד 10 בלילה. רציתי לדעת עם מישהו מפה הולך לתערוכה? כמו כן אני הייה שם, ואני יכין לכם איזה סיקור קצר על המקום, עם לא יקדימו אותי

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by e.s,

אני מאוד רוצה לקנות psp, אבל אני רוצה שהוא ישרת אותי גם במרום mp4 ז"א שאני יוכל לראות בו סרטים או לשמוע מוזיקה שאלות: הוא קורא קבצי txt ל-ebooks?? שווה בכלל לקנות אותו ?? או שעדיף לי לוותר על המשחקים ולקנות איזה ipod video או משהו כזה כמה הוא יעלה לי בארה"ב וכמה יעלה כרטיס זיכרון של 4gb? ואם אפשר קצת מידע על המוצר הזה אני אשמח אני שואל את השאלות האלה בתור חייל שצריך את זה לזמן הפנוי שלו ולנסיעות[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 17:36:32 וכמה הוא יעלה לי בארה"ב? וכמה כרטיס זיכרון של 4 יעלה לי באר"הב

5. Started by night-fire,

השיר שהיה עכשיו בשיר שלו כשרוני (או רני) והנינט הזאת רקדו (אני פשוט לא רואה את זה ואני שחכתי תשם של השיר ובדיוק שמעתי אותו ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. Started by t_elad,

יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : yes משדרים גם ב- 16X9 (אני יודע שיש סרטים מסויימים שרשום שכן) או שזה פשוט מכווץ הכל (ואם יש דרך אז איך) ? תודה מראש לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by 114508534,

יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  8. Started by shai11,

טוב אני מחפש טראנס יפה ששמעתי אצל דוד בתל אביב הוא בצבא עכשיו ואני בצפון אז עדיף כבר למצוא אותו הרימיקס מתחיל ככה can you feel the bit can you feel the bit אני לא מוצא אותו

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  9. הדיסק הכי חדש אני מכיר שלו זה hit the machine מ2004....הוא פשוט תותח מתיי אמור לצאת עוד דיסק שלו או שיש כבר ואני לא יודע עליו?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  10. ב16 לחודש יש גלובוס הזהב..מישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ ישדרו את זה?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  11. החברה משנה את אופן פעולת מחוות ההחלקה בווידאו במסך מלא, ומשבשת הרגלי שימוש מושרשיםלכתבה

12. Started by navk2,

http://www.bigpc.co.il איך הוא מבחינת אחריות ? טוב ?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

אני וחברים שלי עשינו סירטון בFLASH, מה שחסר לנו זה פסי קול לדוגמה של: רעמים וברקים, ציפורים ,נחירות..... אתם מכירים אתר/תוכנה...מקום שאפשר למצוא פסי קול כאלה?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by artv8,

היי יש לי שומר מסך של שעון תלת מימדי. יום אחד הוא פשוט נעלם לי ואני מקבל איזושהיא הערה אני לא יודע לאיזה פורום הבעייה שיייכת ונראה לי שבכללי זה בטוח יכול להיכנס. אני מצרף את התמונה של ההודעה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  15. Started by approx,

יש לכם שירים מומלצים בסיגנון הזה sum 41 fat lip sum 41 in too deep

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  16. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  17. Started by Noammm1,

אהלן אנשים אז כל המפרטים על הכיפאק... עכשיו יש לי שאלה קטנה.. מאיפה אני יכול להשיג את המוצרים במחיר זול ולא דרך חברה שמוכרת כמו: וואלה שופס! P1000, אייבורי, KSP כלומר יש איזשהו סוכנים שאפשר לפנות אליהם ולקנות מהם.? (אני לא מדבר על כמות של אחדים) תודה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  18. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  19. Started by Dani_il,

היי לכולם! אני רוצה לקנות שלט עם מסך לנגן mp3 Iriver H340. עשיתי הזמנה מאתר מיסטיקאוודיו,החנות נימצאת באר"הב. אכשיו לפי משהבנתי הם עושים משלוחים ארצה,אבל יש כמה דרכים לעשות משלוח,תעזרו לי לבחור את הדרך הכי טובה ובטוחה. אנגלית אני לא מבין,ככה שלא ממש הבנתי איך זה הולך שם. תודה לכל העונים...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  20. אתם יכולים לעזור לי לפתור? ממש הסתבכתי... תודה רבה! :-* [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  21. המעריצים מצפים לטריילר שני היום, 27 בדצמבר - תאריך משמעותי בתולדות רוקסטאר. בינתיים כבר חלפה יותר משנה מאז הטריילר הראשון של המשחק המצופה ביותר בתעשייהלכתבה

22. Started by talevi,

האם קניה של מפרט בNEWEGG זה בטוח ואיך הולך התשלום והמשלוח כמה זמן לוקח לו להגיע? וכמה אני צריך לשלם על כל מוצר נגיד אני רוצה להזמין 6 מוצרים ב5000 שקל כמה מכס?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  23. הורדתי את גירסת הנסיון של windowblinds5 עכשיו היה פצצה נגמרו 60 יום ! חבל אבל לא משנה אני רוצה שיהיה סקין רגיל. כחול כזה.....אבל זה לא מוצא לי את הסקין הזה לבwindowblinds5 אלה מכלל. איפה זה ? נעלם ! עשיו אני עם הסקים המסריח הזה כמו ב98 :'( בקשה תעזרו לי! (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז תעבירו)

24. Started by elad-k1,

שלום יש אתר שאני יכול ליפתוח בוא את הפלאפון הכוונה אם זה אורנג לשים כרטיס של סלקום וזה יעבוד עכשיו אני לא זוכר מה השם של האתר אם מישהו מכיר אני יודה לו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  25. Started by kinggil,

שלומות. שמעתי ב AXN שיר יפה כזה ששמו אותו בזמן שמראים את ניקיטה בתקציר פרסומות כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים