עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תחרות היופי הראשונה בעולם לדמויות מלאכותיות, מיס AI, מבטיחה להיות אחד האירועים המרתקים ביותר בתחום הבידור והטכנולוגיהלכתבה

2. Started by aracer,

שלום רציתי לדעת עם החנות IQPC אמינה ועם יש פה מישהו עם נסיון איתם?

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

פעם היתה תוכנית ילדים שתמיד הייתה מתחילה ככה: שלום זעטוט,ומישהו אומר לו בחזרה שלום!. מישהו יודע איזה תוכנית זאת?

4. Started by morangal555,

שלום ברשותי DVD קורא DIVX של חברת VERTEX יש לי בעיה בזמן צפייה בסרט מסוג DIVX הקול מפסיק לאחר זמן מה יתכן ומדובר בתקלה אך עוד לפני כן ברצוני לנסות ולבצע עדכון תוכנה השאלה היא האם משהו יודע את כותב האתר או מהיכן ניתן להוריד זאת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  5. חברת Team Group החליטה לא לחכות לאף אחד והחלה לשווק זכרונות דינאמיים מהדור החדש עוד לפני שיש לוחות אם ומעבדים שיודעים לתמוך בהם - מה שלא מנע מהם להיעלם מהמלאי בתוך זמן קצרלכתבה

6. תודה.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  7. Started by yaron266,

יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  8. Started by moses_23,

אז קיבלתי במייל את הדבר הזה: אני רוצה לדעת מה שם השיר. תודה לעוזרים! http://zbeng.net/more/interview.html אגב...אחלה של סרטון!

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  9. אהלן, השבוע קניתי ספר ללימוד תיאוריה והתחלתי ללמוד, נשאר לי עוד ממש קצת.. כנראה אני לא יוכל לגשת בשבועיים הקרובים. לא מזמן קראתי בעיתון שהולכים להוסיף תמרורים חדשים => שינוי מבחן התיאוריה.. יש למישהו מושג מתי השינוי הזה יהיה? לא יהיה נעים לגשת למבחן שלא למדתי אליו.. ולשלם עליו

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  10. Started by moses_23,

אני רוצה לקנות טלוויזיה ואני לא יודע מה צריך להיות בטלווזיה טובה 100HZ או 50HZ איזה ניגודיות. איזה חברה הכי טוב לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  11. Started by nehmia,

למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  12. עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  13. אם מישהו יכול להביא לי את המיקוד לטופס 02 במתמטיקה והאם יש אתרים שבהם ניתן ללמוד את החומר דרכו?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  14. Started by MasterDK,

שלום לכולם אני מחפש שירים בסגנון השיר של Darin - Step Up. יש למישהוא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  15. אני מחפש פורום טוב למחשבי כף יד כי פה לא מצאתי מישהו יכול להביא לי לינק? כמו כן על הדרך אולי אתם יודעים איפה אני יכול להוריד דברים למחשבי כף יד כמו Destinatior 3 וכו וכו . תודההה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  16. בסקירה זאת נשווה את ערכת קירור המים החדשה של Corsair אל מול אחד מגופי קירור האוויר הטובים ביותר בשוק בשביל לראות כמה ניתן לשפר את טמפרטורות הפעולה של Core i9 12900K הבכירלכתבה

17. Started by ALONLENA,

פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  18. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  19. Started by the king2006,

תגידו יש למישהו תבעיה הזאת בצ'ט של נענע???? בא X בחלון תודהה

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  20. שלום, פעם היה לי משתמש אך לצערי אינני זוכר את פרטי ההתחברות\אימייל ולכן פתחתי חדש. כאשר ניסיתי לעשות פרופיל חדש (userpage display) והכנסתי כמה פרטים כמו אימייל , להקה אהובה וכו,אני עושה OK ומופיעה לי השגיאה הבאה: Sorry, 1 error prevented this form from being saved. Please correct any errors indicated below and try again. showvisitorlog selection has an invalid value. מה לא עשיתי נכון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי עכשיו דיוידי של טושיבה SD-210E אחלה דיוידי אבל לא קורא MP3 ו-JPEG ושמעתי שיש היום מכשירים שקוראים אפילו DIVX\XVID אז אני רוצה לקנות משהו חדש... חוץ מזה השלט מת עף מקומה 18 חחחח הכל תודות לאחותי הקטנה יאללה מבאס שאני משאיר את הדלת בחדר פתוחה טוב קיצר שלט חדש יאללה לי 150ש"ח וחשבתי לעצמי למה לי לבזבז כסף על הדיוידי הזה אולי נימכור בלי שלט במחיר טוב וניקנה אחד חדש

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?

23. Started by yambtz,

אני רוצה להוציא תעודה ומהר. אני יודע אנגלית טוב אם זה משנה. מה שאני צריך זה לדעת איפה אני יכול למצוא את כל החומר ואיפה אני יכול להיבחן. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.