עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ZorD,

שלום לכולם. הסיפור הוא כזה: לאח שלי יש אוטו שני, פיאט ישנה שהוא לא משתמש בה כבר זמן רב מכיוון שהוא קנה רכב חדש עוד מלפני שנה, את הרכב הישן הוא חנה במקום כזה שלא יפריע יותר מידי והשאיר אותו שם. מידי פעם הוא התניע אותו ועשה סיבוב כדי לראות שהכל בסדר וכו" ליפני חודש בערך הרימו את הרכב ופירקו אותו במוסך. שכן אחד סיפר לנו שכמה ימים לפני שהרימו את הרכב הוא ראה שמישהו הוריד לרכב את הלוחיות רישוי, השכן לא ידע בידיוק של מי הרכב הוא סיפר לנו אחרי שהבין שהרכב שייך לנו. עכשיו אנחנו מתלבטים ולא יודעים בידיוק מה צריך לעשות, השכן הציע לתבוע את המוסך או את העירייה האם מישהו עבר אירוע כזה בעבר ויודע מה צריך לעשות ? לתבוע את המוסך או את העירייה בתביעות קטנות ? או את שניהם ? אשמח לכל פיסת מ…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by DJ A.S,

כנסו לאתר שלי עשיתי משהו נחמד בהתחלה.. http://www.djamirsh.kef.li/ ובפטושופ עשיתי את זה... ואז עשיתי חתימה מחלפת..

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. Started by bumpd,

ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. רציתי לשאול לגבי המסכים שהיו שם .

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by t_elad,

יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : yes משדרים גם ב- 16X9 (אני יודע שיש סרטים מסויימים שרשום שכן) או שזה פשוט מכווץ הכל (ואם יש דרך אז איך) ? תודה מראש לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by MATTAN,

אני מבקש המלצה על ספר של רשתות ואינטרנט טוב שמסביר הכול על הנושאים הללו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by slim_shady,

התחלתי לא מזמן להתעסק טיפה בספורט, מתח, ריצת 2000, 3000, כפיפות בטן, שכיבות צמיחה.... אז רציתי לשאול אותכם מה התוצאה שלכם בכל אחד מהתחומים האלו, עכשיו בבקשה לא צריך לשקר ולהמציא תוצאות כי אתם לא בתחרות נגד אף אחד, אז בבקשה לרשום תוצאות אמיתיות ואם אפשר אז לרשום גם את גילכם...

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. מישהו יודע איפה נמצאים המעבדות של סמסונג בארץ? אני פשוט חייב לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר, אם מישהו פה עבר את התהליך אשמח לקבל טיפים. אגב לגבי המוצר עצמו, אחרי שנתיים וחצי ביחד אני יכול לבשר ===אכזבה=== אולי הדבר היחיד שטוב בו (ביחס לאחרים עם אותם נתונים) זה שהוא היה מהשקטים, בכל שאר הקטגוריות הוא אכזב.

9. Started by LaCostE,

יואו נאבד לי האתר על התוספים האלה לחתימה כמו-

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by ofirr,

חיפשתי אפשרות כזו שתאפשר לי לראות את כל הנושאים שפתחתי עד עכשיו ולא מצאתי. השאלה היא האם בכלל קיימת כזו אפשרות? ואם לא - לבעלי האתר - לא חשבתם על אופציה כזו?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by talevi,

האם קניה של מפרט בNEWEGG זה בטוח ואיך הולך התשלום והמשלוח כמה זמן לוקח לו להגיע? וכמה אני צריך לשלם על כל מוצר נגיד אני רוצה להזמין 6 מוצרים ב5000 שקל כמה מכס?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  12. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

רציתי לדעת אם יצא סרט למשחק הנוסטלגי: Commander Keen יש הרבה משחקים עם עלילות מגניבות ורציתי לדעת אם יש סרט...

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  13. שלום! אני רוצה רשימה של מוזיקה פסיכודאלית. לא טרנס ולא שום סקאזי ה :errrr:

14. http://www.ios.st הם מציעים 25 מ"ב של אתר דינמי לפי מה שאני מבין זה רק לחודש , ואח"כ צריך לשלם , מה שהופך את זה לבלתי אטרקטיבי בעליל

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  15. שלום אני מחפש חומר להבנת מערכת הבורסה מה שכולל מדדים מניות השקעות ומה שרק לא יהיה בתחום זה. תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by Peri228,

אהלן =) אני מחפש את השיר בו משתמשים בפתיחה של להציל את איש המערות של קושניר . אשמח אם תוכלו לתת לי את שם השיר והמבצע =]

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by Lupin,

היי, מה קורה? נראה לי אחלה פורום. מקווה להנות!

18. Started by kai,

אני מעוניין לקנות את הפאד steelpad 4d בארץ ואני לא יודע מאיפה, אתם יודעים מאיפה בארץ אני יכול לקנות\להזמין אותו ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. Started by dorviper,

בצו ראשון קבעו לי פרופיל 82 והגשתי עירעור כדי שיעלו לי ל97. קיצר התקשרו אליי לבוא תוך שבועיים מתי שאני רוצה לועדה רפואית,עכשיו יש לי כמה שאלות 1.אני מגיע לאיפה שהיה הצו ראשון כן? 2.שאני מגיע לשם לאן ללכת? לאיפה שאז בדק אותי הרופא? 3.זה אותה בדיקה שהרופא אז עשה או שזה כמה אנשים בודקים אותך ומחליטים ביחד,כי אם זה איש אחד למה קוראים לזה ועדה רפואית?! :s05: תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. בבקשה תפרסמו יותר פרטים על התחרות, תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by Psycho17,

שלום לכם אנשים. רציתי לדעת האם שווה לקנות את המחשב שלי בנועה מחשבים, למרות שהם קצת יותר יקרים. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. שמעתי שכשייצא וינדוס ויסטה הוא לא יפעל בלי צ'יפ מסויים שיבוא עם התוכנה או משהו כזה? זה נכון? הוינדוס יהיה בלתי פריץ? (סליחה אם זאת שאלה לא במקום...)

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by bennnn,

שלום איך אני כותב מפרט מחשב שכולם יוכלו לראות כמו שכולם עושים פה?תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by Vidati,

^^^השאלה בכותרת... לאוטו...

• 3 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים