עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בבקשה תפרסמו יותר פרטים על התחרות, תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by משתמשחדש,

מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לבנות סקייט חשמלי על בסיס של לונגבורד איזה גודל מנוע צריך? מחשב? גודל סוללות? איך מחברים שלט למנוע? משהו שיביא אותי ל25 30 קמש משהו כמו 80 קילו

3. Started by MATTAN,

אני מבקש המלצה על ספר של רשתות ואינטרנט טוב שמסביר הכול על הנושאים הללו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  4. אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. וואי זה מתסכל זה מציף לי את התיבת דואר הפרטית שלי.. מה גם שחלק מההתראות מיידעות אותי על נושאים שלא ביקשתי ולא סימנתי מעולם. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by psykick,

לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה בישביל האשכול הזה. אני רוצה לדעת אם קיימת בפניי האפשרות הזאת: נגיד עכשיו ונשרף לי הכרטיס מסך (3 שנים אחריות): יש לי אפשרות להוסיף כסף ולשדרג למשהו יותר טוב?!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  7. Started by mrsph666,

בעיה נפתרה!

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by killer21,

...

9. תכונות עיקריות: נגן MP3 מובנה המאפשר העלאת קבצי MP3 מהמחשב האישי למכשיר מצלמת דיגיטלית לצילום סרטי וידאו ותמונות. רדיו FM תמיכה בהרחבת זיכרון באמצעות כרטיסי MicroSD מסך באיכות של 65,000 צבעים הורדת אנימצמיות וצלצולים מפורטל תוכן ומוצרים ספיקר מובנה משמש גם כזיכרון נייד לאחסון קבצים מהמחשב האישי משיבון פנימי ותזכורן תכונות נוספות: צבע: כסוף, ורוד, תכלת תפריט: עברית, אנגלית, רוסית צלצולים: כרטיס קול באיכות 32poly ספר טלפונים: ספר טלפונים עם 999 שמות ומספרים דפדפן פנימי: דפדפן WAP מובנה במכשיר זה התכונות שלו... מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו ?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by HaEsrimVeArba,

טוב קיבלנו את הפורד פוקוס החדשה מודל 2007 ואמרו לי שאפשר לחבר את הרדיו שלה לפלאפון בעזרת בלוטוות' יש לי N6131 מישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by zoman,

כיצד מוסיפים תמונה לחתימה שלי?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  12. Started by בטיטi,

השאלות אינן מתייחסות למוצר ספציפי, אלא לנושא שנתקלתי בו בלא מעט מוצרים (פלזמה, LCD, מעבד מזון KitchenAid, אייפוד וכו') : 1. מניסיונכם, מה חשיבות ייבואן רשמי לעומת ייבואן מקבילי (פרללי), ומייבוא מוצרים רבים ? על פניו, היבואן הפרללי פחות מקצועי, אבל האם זה אומר שיש להתרחק ממוצרים כאלה ? מצד אחד, מוצרים שהאחריות היא לא של היבואן הרישמי, עולה פחות, אך החשש הוא שבעת תקלה השירות לא יהיה / לא יהיה מקצועי. 2. האם יש יבואנים פרללים בעלי שם טוב בשוק, וכאלה בעלי שם טוב פחות ? (אסתפק גם רק בבעלי השם הטוב..) 3. מה לגבי מוצרי חשמל שאנו מביאים בעצמינו בארה"ב לישראל, קראתי על סכנות בשל אי התאמה לרשת החשמל בישראל, האם מדובר בבעיה ששנאי מתח לא יכול לפתור ? (פרט לסוגיה של שיטות שידור בטלויז…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by almog333,

שלום, אני רוצה להיות מעודכן בפורומים דרך ה RSS אבל ראיתי שיש עידכונים רק למאמרים. מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  14. Started by Psycho17,

שלום לכם אנשים. רציתי לדעת האם שווה לקנות את המחשב שלי בנועה מחשבים, למרות שהם קצת יותר יקרים. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by Delapro,

שלום רב. יש לי 2 שאלות בקשר לעתודה אקדמאית לאלה שעברו אותה או לאלה שיודעים פרטים מדוייקים עליה. כמה אחוזי הנחה מקבל העתודאי על שכר תשלום לטכניון ? האם אני אצטרך בהכרך לחתום על קבע אחרי הצבא ואם כן אז לכמה זמן ?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by idofr,

אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by bennnn,

שלום איך אני כותב מפרט מחשב שכולם יוכלו לראות כמו שכולם עושים פה?תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  18. משרד המשפטים האמריקאי בוחן את הקשרים בין יצרנית הנתבים הסינית TP-Link לשלטונות סין, וחושש מפגיעות אבטחה פוטנציאליות שמציבות סיכון לביטחון הלאומילכתבה

19. Started by sdfzxc,

מי מה מו ? (הסדרה).

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by slim_shady,

התחלתי לא מזמן להתעסק טיפה בספורט, מתח, ריצת 2000, 3000, כפיפות בטן, שכיבות צמיחה.... אז רציתי לשאול אותכם מה התוצאה שלכם בכל אחד מהתחומים האלו, עכשיו בבקשה לא צריך לשקר ולהמציא תוצאות כי אתם לא בתחרות נגד אף אחד, אז בבקשה לרשום תוצאות אמיתיות ואם אפשר אז לרשום גם את גילכם...

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. מישהו יודע איפה נמצאים המעבדות של סמסונג בארץ? אני פשוט חייב לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר, אם מישהו פה עבר את התהליך אשמח לקבל טיפים. אגב לגבי המוצר עצמו, אחרי שנתיים וחצי ביחד אני יכול לבשר ===אכזבה=== אולי הדבר היחיד שטוב בו (ביחס לאחרים עם אותם נתונים) זה שהוא היה מהשקטים, בכל שאר הקטגוריות הוא אכזב.

22. זקוק לאתרים המספקים שרות דואר כמו וואלה ואחרים, אתרים בארץ ובחו"ל.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by Rrafi,

בת דודה שלי בבצועה משו לפנים..!!! http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1061221

• 0 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים