כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש למישהו עוד כמה אתרים שאפשר לראות בהם פרוייקטים מעניינים??
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
הפונק' היא במונה - X בריבוע במכנה - שורש של (X בריבוע מינוס 1) הנגזרת הראשונה יצאה לי טוב והיא במונה - X בשלישית מינוס 2X במכנה - (X בריבוע מינוס 1) - וכל זה בחזקת אחד וחצי. צירפתי קובץ עם הפונק' עם 2 הנגזרות,הראשונה כמו שאמרתי יצאה לי טוב רק שעשיתי לה מכנה משותף אבל אני לא מצליח להגיע לשנייה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
זה ביצוע ראשוני, בלי שום פלייבק בלי כלום. שכבה אחת ב TAKE אחד אז קחו את האיכות והשירה שלי בערבון מוגבל מקווה שתאהבו. תעשו טובה תשמעו עד הסוף, הסוף יותר יפה. יש גם קטע שזה נשמע כאילו זה נגמר אבל זה לא, אז קחו את זה בחשבון... http://www.megaupload.com/?d=C6ZMVR3S תודה ששמעתם חג שמח! עריכה: 13 צפיות ואף אחד לא רושם משהו?? תרשמו מא שבא לכם, אין לי בעיה.
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
כל מה שמצאתי זה אמני ישראל, ואני לא מזהה את כולם.. מישהו מכיר איזה אתר שכותב את כל מי שמשתתף?
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
מישהו שאמור להיבחן השנה יודע אולי אם יש מבחן של מ. החינוך (ולא מה"ט) ששייך להנדסאים / טכנאים של אלקטרוניקה, אשר הוא רק על אנגלית ללא תוספות? (דרך קלה להעלות ממוצע ההנדסאי כלפי מעלה...)... כי הבנתי שהפרידו את האנגלית מתקבילית / מקצוע אחר שהיה דבוק באותה בחינה... האם קיים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס לארה"ב בין התאריכים: 20 לאפריל עד ה5 למאי לא היה לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש (גם בגוגל לא היה לי מושג מה לרשום) אני מחפש הופעות חיות(לדוגמה של ג'ו קוקר ועוד אמנים נוסטלגים אחרים) בניו יורק ובלאס וגאס בתאריכים האלה למישהו יש מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא מידע? או יכול לתת לי מידע (במידה והוא יודע ;] )?
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
וכמובן את הלאפטופ איך מנקים והאם יש חומרים מטליות או.....?? אבל הכי חשוב המסך
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה לגבי שיר מסויים. אני לא יודע איך קוראים לו ואני לא מצליח להשיג אותו. נידמה לי שיש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". האם מישהו יודע מה השם של הלחן המקורי של השיר בלועזית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
אני צריך בגריות באנגלתי יחידות 3-5,פשוט אני רוצה להתאמן על בגרויות שיהיה לי יותר קל,בגוגל לא מצאתי!
-
http://stream.xtcradio.com:8069 קטעי ברייק מלודיים ואיכותיים, אחלה של סט לכניסת השבת. 8) נהנים ממה שאתם שומעים? הייתם רוצים שזה יקודד בזמן אמת למחשב בצורה יעילה? - http://streamripper.sourceforge.net
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
לכתבה
-
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היייי אני רוצה לקנות טלביזיה ואחת האפשרויות היותר טובות שאני רואה זה קניה באינטנרט אבל הקטע הוא שדברים כאלה צריך לראות בעין לפני שקונים ומכיוון שכאן אני לא יכול לראות לפני רציתי לדעת מהם הכללים של ההחזרה של מוצרים ....
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
-
כותרת ^^ שיימכר בארץ ויהיה בעברית... יש את הספר של HOD-AMI של דורון סיוון, המדריך לטכנאי מחשבים.. ספר ממש טוב רק שהוא כבר ממש לא מעודכן ומתיישן..... למישהוא יש המלצה לספר אחר?
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
חג חנוכה שמח לכל עם ובית ישראל ולכל האוברקלוקרים והמודרים אי שם
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
בסקירה זאת נשווה את ערכת קירור המים החדשה של Corsair אל מול אחד מגופי קירור האוויר הטובים ביותר בשוק בשביל לראות כמה ניתן לשפר את טמפרטורות הפעולה של Core i9 12900K הבכירלכתבה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי ללכת ללשכת עבודה לנוער שנמצאת בבניין ממול עזיראלי יש למישהוא מושג מתי היא פתוחה לנוער? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
היי. לאחרונה גיליתי את הדבר הגאוני הזה שנקרא last.fm יש לי איתו בעיה אחת קטנה. אני רואה באתר שיש אמנים ישראלים והעיברית נראית באותו מצב של האנגלית (בכל דף אמן יש אמנים דומים וכמה משתמשים שמעו שירים ובלה בלה), כלומר זה עובד לאנשים. אצלי, כשאני שומע שיר בעברית, הוא אומר שהוא לא מצא את האמן בlast.fm והוא שם שיר ראנדומלי מהספרייה שלי. יש לי המון שירים בעברית אז חבל לי. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
יש לי i830 וכבל ואת התוכנה iden wad java ואני לא מצליח להעביר מישהו יכול לעזור לי או לשלוח לי מדריך??? ???
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר לקבל בבקשה את המיקוד למועד ב במתמטיקה טופס 2 ו טופס 3 משום מה האתר של המיקוד לא עובד לי אז אני מבקש פה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-