כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מישהו ראה במקרה? (או שמע בכלל...?) נראת ממש סדרה טובה!
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
משהו מכיר אתר שבסגנון של פלאמניה?? (הכי חשוב שיהיה חינמים) איך אני שם אייקון שקוף כדי להעלים את שם החברה?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אתם מכירים תקליפ הזה של איזה 3 dudes לבושים בחליפות לפי מה שאני זוכר, יוצאים לאיזה מועדון ויש להם תקטע הזה שהם עושים עם הראש קדימה ואחרונה כל הזמן? במועדון הם מקיפים איזה מישי ודוחפים אותה או משו כזה.... אני חושב שג'ים קארי הוא אחד מהם... בכל מקרה, אני משום מה נזכרתי בקליפ, ואין לי מושג איך בכלל להתחיל לחפש אותו, אז מישו יודע אולי על מה אני מדבר?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
הם היו אמורים להגיע .........מישהו יודע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
יש דרך להפוך את הפונט למשהו יותר נוח כמו אריאל? הכוונה לתפריטים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום הייתי מאוד מאוד רוצה לקבל הזמנה לTORRENT LEECH תודה רבה מאוד למי שמביא ויהיה גבר
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם.... אני חדש בפורום הזה חחח....בבקשה שמישהו יעזור לי.... ??? אני מחפש את כל הקישורי הורדה בתוכנה BitComet בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת מאיפה משיגים את הקישורים להורדה כי יש לי את התוכנה והיא אחלה תוכנה...ומי שרוצה אני יוכל להביא לו את ההתקנה...בבקשה שמישהו יעזור לי מיתכנן....תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
פרטים כמו: כמה זמן מלווה כמה אני יכול להסיע וכו'...?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אפשר מדריך לפורום בדיוק כמו זה לא צריך שום דבר יותר מזה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אהלן חברה...אולי מישו יכול לעזור לי ותת לי איזה לינק שבו אני יכול לראות את המשחק של פנא'-אולימפיאקוס באינטרנט?? :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
אני יהיה משהו כמו חודש וחצי - חודשיים בתאילנד ועוד חודש חודשיים בקמבודיה או לאוס. אשמח לטיפים והמלצות מאנשים שהיו שם. כמו כן, המלצה למקומות בהם אפשר לקנות אלקטרוניקה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
- 2 followers
-
-
חברת הענק מודה כי חלק מכרטיסי המסך היוקרתיים שלה סופקו עם פחות יחידות עיבוד מהמובטח; מציעה החלפה ללקוחות שנפגעולכתבה
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
- 2 followers
-
-
חברת Team Group החליטה לא לחכות לאף אחד והחלה לשווק זכרונות דינאמיים מהדור החדש עוד לפני שיש לוחות אם ומעבדים שיודעים לתמוך בהם - מה שלא מנע מהם להיעלם מהמלאי בתוך זמן קצרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את גירסת הנסיון של windowblinds5 עכשיו היה פצצה נגמרו 60 יום ! חבל אבל לא משנה אני רוצה שיהיה סקין רגיל. כחול כזה.....אבל זה לא מוצא לי את הסקין הזה לבwindowblinds5 אלה מכלל. איפה זה ? נעלם ! עשיו אני עם הסקים המסריח הזה כמו ב98 :'( בקשה תעזרו לי! (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז תעבירו)
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום אני מחפש להקות בסגנון evergrey. מישהוא מכיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום ברשותי DVD קורא DIVX של חברת VERTEX יש לי בעיה בזמן צפייה בסרט מסוג DIVX הקול מפסיק לאחר זמן מה יתכן ומדובר בתקלה אך עוד לפני כן ברצוני לנסות ולבצע עדכון תוכנה השאלה היא האם משהו יודע את כותב האתר או מהיכן ניתן להוריד זאת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום. אני עושה עבודה על יהודי בודפשט במלה"ע השנייה. אני חיפשתי וללא הצלחה חומר על יהודי הונגריה לפני מלה"ע השנייה עם דגש על חיי היום יום שלהם כמו עיסוקים עקריים, תנועות נוער, בתי ספר וכ'ו אולי תוכלו לעזור לי למצוא חומר כי אני כרגע עובד עצות :'( אני אדבר עם יד ושם בקרוב אך רציתי להתחיל ולעבוד אז אם תוכלו לעזור לי למצוא כצת חומר לפני תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
בתור פרוייקט באינטרנט הנושא שלי הוא 60 שנה לשפה העברית. המידע שאני בעצם צריך זה שינויים שחלו בשפה העברית במשך ה60 שנה האחרונות (סלנג, ניבים, מילים חדשות וכו'). יעזור לי אם תוכלו להביא לי חומר בנושא הנ"ל כי לא הצלחתי למצוא עם גוגל תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת בכמה סלקום נותנים אותו היום במבצע או איזה דיל פגז... אני מודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-