כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 201 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 353 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
צעד קטן נוסף בדרך להגשמת החזון המקורי עבור ביצועים של עד 12,600MT/s בדור החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 330 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר חנויות אירופאיות ששולחות חומרה לכל אירופה? במיוחד לליטא. לא ממש ידעתי איפה לפרסם את זה אז.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה רשימה של שירים לא משנה מאיזה סוגים. תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שמתי לב שלעיתים יש סוגים של עבודות בלוחות חיפוש עבודה שלא ידוע לי על תפקיד מסויים. אני מחפש אתר שמסביר סוגים שונים של עבודות קיימות בתעסוקה או יותר טוב פורום דיון על עבודות איפה אנשים מספרים על חוויה שלהם בעסודות שעבדו בהן. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שירות הטלוויזיה של סלקום ממשיך בנסיונו לצבור תוכן איכותי, הפעם עם הסכם מעניין מול אולפני דיסני קשה לומר ששירות הסלקום TV, שהושק לפני שנה בדיוק, יצר מהפכה של ממש בעולם הטלוויזיה הישראלי, אך עם כ-50,000 משתמשים שבחרו להתחבר לחבילת הוידאו האינטרנטית שעולה 100 ש"ח בחודש (לעומת פי 2 או פי 3 אצל המתחרות הוותיקות Yes ו-Hot), אין ספק שמדובר בעוד גורם מתפתח שיש לשים אליו לב. במהלך שנת הפעילות הראשונה ראינו את סלקום מתאמצת להגיע להסכים שיאפשרו לה לספק לצופים תוכן מגוון ומעניין יותר, לא תמיד בהצלחה, אך כעת מסתמן שהיא כן הצליחה להגיע להסכם שיתן לה דחיפה משמעותית קדימה. בחברה הכריזו רשמית על הסכם אל מול אולפני דיסני הבינלאומיים, שיביאו את הסרטים העדכניים שלהם לשירות הישראלי …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן V3 עכשיו לא קיבלתי איתו את התוכנה שביל להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון, כדאי לקנות תוכנה באורנג'? עכשיו במקרה ל נגן MP3 שלי יש אותו חיבור USB כמו לפלאפון והמחשב מזהה את הפלא אבל צריך תוכנה. קיצר שווה לקנות? באינטרנט אני לא חושב שניתן להוריד את התוכנה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מישהו יכול לסרוק לי חלק מהעיתון(משהו שנמצא תחת "חידושים טכנולוגיים" או משהו בסגנון) על מערכת אבטחת וידאו? אין לי ידיעות אחרונות לידי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מתחיל לעבוד שם ולא מצאתי שום זכר לתחבורה ציבורית כלשהי משעות הלילה הקטנות. זה אומר שאין כלום?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מעל 10 דולר, והמוצר שנישלח בעל מספר מעקב. איך אני מברר איפה החבילה?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן לא מזמן יצא לי שלא במכוון לשמוע תוכנית רדיו של שמעון פרנס(מכונה גם הג'ינג'י) והוא השמיע מוזיקה ספרדית יפהפייה אבל לא עקבתי אחר השמות.. זהו לא ת'רד לזיהוי.. אני מבקש המלצות למוזיקה ספרדית לא של זמר ספציפי או משהו סתם מוזיקה.. לא של קרלוס סנטנה(כי כבר יש לי)ולא בסגנון הקטנטנות (כי אני אשבור תמחשב)
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בהתייחס לת'רד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59560.0 פורסם שם לינק לספר של סמי זעפרני בנושא התמרות פוריה. מאחר והלינק מת, הייתי שמח לקבל ממישהו לינק תקין
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חג שמח לכל גולשי פורום HWzone! תאכלו הרבה מאכלי גבינה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מחפש Exaile -Scream וישן יותר וLamat -V להורדה חינמית.תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חומרה במצב טוב ואני רוצה נגיד להחליף איזה רכיב ברכיב אחר, האם קיימת חנות שמסכימה לעשות את זה? רצוי בדרום.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-