עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הסאגה של פורצי המשחקים הסינים נמשכת: זמן קצר מאוד אחרי הצהרה על פרישה לתקופה של שנה או יותר, הודעה חדשה מספרת על פוטנציאל לנצחון על שיטת ההגנה המתקדמת ביותר בשוק הגיימינג מבולבלים? גם אנחנו. קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME ממשיכה לספק לנו כותרות, עם התנהגות מוזרה והכרזות נגדיות שמפתיעות בכל פעם מחדש. כעת, אחרי הכרזה רשמית לכאורה על פרישה מעסקי פריצת והפצת המשחקים לשנה שלמה ("על מנת לבחון את ההשפעה על המכירות החוקיות"), מה שהוביל אוטומטית להנחה כי מדובר בהרמת ידיים מנסיון לפרוץ את הגנות הקבצים האימתניות של חברת Denuvo אשר מגינות על יותר ויותר משחקים חדשים בפרופיל גבוה – מובילת הקבוצהפירסמה הודעת חדשה, בה היא מבטיחה להוכיח בקרוב שהטכנולוגיה המדוברת של Denuvo והמשחקים …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. יש לי מחר דינמיקה קבוצתית במסגרת הגשת מועמדות לחברת הייטק ואחד הדברים זה נאום לפני קהל. אני צריך לנאום במשך כמה דק' ואין לי מושג אפילו על מה. יש אולי למישהו רעיון ואולי איזה נאומון מוכן או מכיר מקום כלשהו ממנו אני אוכל לקחת נאום או אפילו רעיון כלשהו?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ofir123,

איפה הוא יכול לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

I know it not exactly the best forum to get some answers about cars but anyway i would like to hear couple opinions. THNX BTW, the specific model is : 307XR 1600 Auto.

• 86 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. Started by J0n1,

בשאלון לסיווג ביטחוני נשאלת השאלה האם השתמשת בסמים, כמה למה איך ומתי. האם הודאה על שימוש בסמים קלים (אפילו חד פעמי) תשלול מייד את האפשרות לקבל סיווג? האם הם יכולים/מזיז להם מספיק לפעול בהליכים כדי לפתוח תיק פלילי? אני מניח שזה מראה על אישיות מסוימת, השאלה אם הודעה על שימוש חד פעמי שוללת ישר.

• 41 תגובות
    • 32.5k צפיות
  6. איזו כותרת ענקית, אבל זה הכי ברור והכי קצר שיכולתי לכתוב. ועכשיו לענייננו: אם אתם זוכרים, לפני איזה חודש פתח Kidney_stonE/אריק דיון שמציג את Stage6, אתר וידיאו שפועל על נגן ה-Divx. לי ולעוד כמה אנשים פה היה איזה באג בנגן, שבגללו לא היה אפשר לצפות בסרטונים ב-Streaming באתר, אלא רק להוריד אותם או לצפות בהם ב-Firefox. המשפט שהיה מופיע כשהיית לוחץ על play היה: "Could not download video file". אז עכשיו נכנסתי לאתר/פורומים של DivX.com/Stage6 כדי לראות אם פתרו את הבעיה, וגיליתי את ה-Labs שלהם (מין בלוג שבו מפרסמים תוכנות בטא ודברים ניסיוניים). שם ראיתי את הגרסה החדשה של DivX Web Player שמתקנת את הבאג (ועוד רבים אחרים). להורדה וקריאה נוספת על הגרסה החדשה. ובשביל לשטוף את הע…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. מי שיכול להביא לי קישורים או לשלוח יתברך

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. בד"כ אני לא נוהג לפתוח דיונים בנושאים רפואיים וכמובן שאני מתכוון ללכת לרופא, פשוט מעניין אותי אם יש אנשים שהצליחו להתגבר על התופעה המעיקה הזו. בזמן האחרון, אני מתעטש דיי הרבה כתוצאה מהאלרגיה שיש לי. ניסיתי כל מיני תכשירים (כל מיני תרסיסים לאף) אך לצערי הם לא עזרו לי. איזה תרופות ניסיתם, יש תרופות ללא מרשם שאתם לוקחים והן עוזרות לכם? מישהו ניסה לעשות סדרה של חיסונים כנגד אלרגיה?

• 35 תגובות
    • 9.6k צפיות
  9. Started by Holography,

אם הוצאתי היום (א') ב2 בצהריים 2 גימלים, אני חוזר לבסיס ביום שלישי או רביעי?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

מי ראה את הסרט SILENT HILL ויכול בבקשה להסביר לי בדיוק WHAT THE **** WAS GOING ON יש חלקים שכן הבנתי אבל אני לא יודע אם הסרט הגיע לארץ אז אני לא רוצה להרוס לכם אבל לא הבנתי את כל הסרט

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by M-a-T-a-N,

שיר של חתונות שמעתי אותו בעדי אשכנזי מה השטויות האלה הולך ככה "כן אני אוהב אותך יותר מהרצוי" " כן אני אוהב אותך אפילו עוד יותר" ועוד שורה מהשיר "את המתנות הרי אני מקבל אז מה ההבדל אז מה ההבדל זה מה שאני זוכר שיר יפה קיצבי" מה השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by Roy.T,

אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by D-M-X,

של מה התג יחידה הזה (יחידה מדויקת בבקשה...): של מה הסיכה הזאת: וזאת: תודה לעוזרים...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שמעתי אל מישהו שהצפינו לו את ההארד דיסק בעבודה. כנראה העוזרת שלו נכנסה למשהו מפורפק באימייל או לא יודע... מה בעצם השלבים שייקח למישהו ליפול לכזה דבר? נניח קיבלת מייל מפוקפק עם קישור. נניח לחצת על הקישור... מה עכשיו? איך מלחיצה על קישור במייל מגיעים לשזה שמצפינים לך את ההרד דיסק? אני יכול לחשוב על אם מישהו מתקין אפליקציה בווינדוס עם הרשאות של אדמיסטרטור. נניח מישהו תמים עושה YES להכל? לא ברור לי איך נופלים לדבר כזה...

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. עד עכשיו לא חסמו .. מצאתי אותו 2 חלקים חיבר לי איזה אחד המסך מת ולא יכול לשמוע את הצד השני עכשיו חבר אירגן לי אוזנייה ולאח שלו יש אותו פלאפון והוא מטעין לי אותו ... עכשיו השאלה זאת אם יכולים לעלות עליי ולדרוש ממני את הכסף של השיחות אם כדיי לי קצת לחרוש .. ואיך אני בודק אם זה טוקמן או קו פתוח (הפלאפון של חברת פלאפון)

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. יש למישהו שלמד ביולוגיה עבודת ביוטופ להשאיל לי? העבודה לא תועתק העבודה לא בשבילי, אני סיימתי ללמוד אין צורך בהטפות מוסר שמישהו קרע על זה את התחת ואני ילד רע כי- אני נחמד, אתן לכם שוקו או שירותי מין בתמורה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by scorpion,

אין אין פשוט פסקול חזקקקקק יותר טוב מהפסקולים של שני הסרטים הקודמים, הפילהרמונית המדהימה הזאת ביצעה כאן עבודה מדהייממה! המוזיקה של Howard Shore פשוט מחוזקת! מומלץ!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. לפני שנתיים התחיל רישום של שמות מתחם בעברית (לדוגמא www.פששאיזהנוחזהלהחליףשפותכלשניה.co.il). האם הדבר הזה צבר תאוצה בשנתיים האחרונות? אפשר להגיד שהקהילה הישראלית אימצה את הרעיון? תודה (:

19. היי אני עוזב את הבית סופסוף ואני צריך אינטרנט איזה ספק? איזה תשתית? איפה הכי זול וטוב? ואני מאוד מעדיף מקום ללא התחייבות כי אני לא הולך לגור שם לנצח. *עריכה!! הערה: אין לי קו טלפון בדירה ואין לי כבלים בדירה.

20. Started by sh2006,

אצלנו בגדוד שולחים לעבודה על גגות גם תחת 30+ מעלות חום זה פשוט טירוף הבנתי שיש חוק שאוסר לעבוד תחת דרגת חום מסויימת מישהו יכול להרחיב לי<? או לצטט לי את החוק ואת מספרו בספרי החוקים או מה שזה לא יהיה תודה!!

• 33 תגובות
    • 22.1k צפיות
  21. Started by eliil1,

מישהו יודע מה האנשים (לפחות 10 אנשים) הכי עשירים בעולם? ובמה הם עוסקים, איפה,האם יש להם תואר באיזה מקצוע או משהו ... תודה.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by thatsmyname,

באיזה רזולוציה מדובר שרוצים High Quality בYT? אם אני מעלה רזולוציות ממש גבוהות (יחסית לYT) כמו 1024X768 ו1280X1024 זה עדיין על Standart.. מדובר ברזולוציה ספציפית? או בכלל בקידוד ספציפי? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. יש פה לא מעט חבר'ה בזמן/שסיימו צבא וחלקם גם היה בכל מה שקשור למודיעין וביטחון, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מידע על היחידות היותר מובחרות בצה"ל, שעוסקות בדברים הבאים: כל מה שקשור למחקר ופיתוח בנושאים רגישים, אבל לא סתם לשבת מול מחשב ולכתוב קוד, אלא שירות מאתגר יותר. כל מה שקשור בהתעסקות עם סודות מדינה (כן אני יודע שאני נשמע כמו ילד קטן שחושב שזה מגניב!!!1111 אבל לא מצאתי תיאור הולם יותר), גם בעניין של מחקר ועיבוד המידע, אני מתאר לעצמי שזה התפקיד של יחידות במודיעין. ויחידות שמשלבות את הדברים שאמרתי (עד כמה שאפשר) או כל מה שקשור לתואר/כל דבר אחר שבו הצבא יכול לסדר אותי בעתיד, ושירות קרבי (עד כמה שאפשר) כמו לדוגמא טייס, שמוציא לתואר לאחר השירות. אני מניח שאת היחידות…

• 82 תגובות
    • 12k צפיות
  24. יש לי אפשרות להביא דרך סבא וסבתא שלי אני רוצה חנות גדולה בברלין שיש לה גם אתר שאני אוכל להסתכל בו אני מחפש מעבד זול

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  25. יש לי מספר פוסטרים שאני תולה עם לייסטים, הבעיה היא שכשמלבישים את הלייסטים על פוסטר הוא נראה ישר ובלי בטן על הרצפה, אבל על הקיר מראה קמטים/ בטן. מדובר על לייסטים מעפנים מפלסטיק כמו שיש בתומר/ גלמיר אבל אם אלו בין החנויות הגדולות בעניין בארץ, בטוח יש פה מישהו שהצליח לתלות פוסטר כמו שצריך. טיפים? מישהו?

• 3 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.