עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by huber,

מחר תתבצע אצלי מסיבת רשת - יש כבר מוזמנים אך יש מקום לעוד כמהונשמח לארח את חברי הפורום. ה"אירוע" יהיה בעכו (תהיה אבטחה צמודה כמובן ) מחר בערב ולתוך שעות הבוקר המוקדמות ועוד דלא ידע. מי שמעוניין שירשום פה או שיפנה אליי בפרטי.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by huber,

הייתי שם היום פעם שניה בחיפושיי אחר מארז פול טאור משומש למודינג... מסתבר שהוא מכר 2 שבוע שעבר, שניהם ב 150 ש"ח בלבד! אבל מצאת אוצרות אחרים: מצאתי 4 מאווררי פנפלו 80 מ"מ + גרילים + ספק 230 וואט + 4 סינקים לזיכרונות + כבל מתח למחשב + מאוור עגול ענק + 2 סינקים של פנטיום 2 ומאוורים + כונן 5.25 אינץ' ב 100 ש"ח בלבד! תקחו בחשבון שרק ה 4 מאווררי פנפלו עולים יותר שלא לדבר על ספק חדש... יש מה למצוא שם! ד"א - מישהו רוצה למכור מארז פול טאוור או טאוור או מכיר מישהו כזה?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by INFERNO,

תהנו בחופש תנצלו אותו עד הסוף, ולא לשבת מול מסך מרובע כל החופש !!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לכל מי שיש בגרות ביום שישי בהיסטוריה (כיתות י"א) מי שעושה, את היסטוריה (לימודי חובה) - חלק ב', 022106 כנסו לאתר שלי ושל חבר שלי, יש שם סיכומים לבחינת הבגרות בהיסטוריה ויהיו גם לבחינת הבגרות בתנ"ך הכתובת היא: www.yud-1.up.co.il

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אז מוגש לכם כשרות . http://www.tisanim.co.il/article/departments/mazlatim/Mazlatim.htm

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by DJO,

http://www.fullduplex.org/wtf/harvey.jpg

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

כל אחד יכתוב מה הוא שונא אני שונא צביעות חנפנות ערבים וצרפתים

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by godisme171,

מחפש אתרים שיש בהם רשימות של מילים של שירים? בתודה טל.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, קיבלתי מלא סרטים אבל בלי תרגומים :'( יש אתר שיש בו תרגומים לסרטים להורדה ??? ?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Gohan,

לפני 3 חודשים +- היה בפורומים מישהו שדיבר על כוכב שיתנגש בכדור הארץ בשנת 2008 והוא ציין את השם של הכוכב. מישהו זוכר את השם של הכוכב? ולא אני לא מושגע פשוט נזכרתי בו והכשיו יש לי טלסקופ :

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by udicol,

בחור מטורקיה הקים אתר ומרוב (האמת שאני לא יודע איך להגדיר את זה ) ..... האתר כל כך מצליח והוא נהיה סלבריטי . אני לא מבין ? אני חושב שלמדתי אנגלית לא נכונה . תקנו אותי אם אני טועה .(תנסו להבין מהאנגלית שלו ). לכאן : http://www.ikissyou.org/ נ.ב : אני מנסה לשכנע אותו לבקר בארץ ושיפרסם את דגל המדינה באתר שלו .

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by DXT,

ARE YOU READY FOR DXT'S 100th MESSAGE? ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DXT,

אוקיי אני מקווה שהפעם זה יעבוד... MY 100th MESSAGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weeeeeeeeeeeeee ;D ;D 8) 8) ;D ;D

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  14. Started by Ameralis Zaiir,

אני מדי פעם מקבל קטלוגים שונים, ועכשיו במיוחד, שנכנסתי לעסקי המחשבים, אני מזדזע מההצעות שלהם. הנה דוגמא: המחשב המושלם לוח אם Biostar with Via Chipset (כמה שניסיתי לא מצאתי כזה לוח באף חנות, ורק יבואן אחד מיבא את החברה הלא מוכרת הזו לארץ) מעבד P4 1.6GHZ (אינטל מקורי P4) זיכרון 128MB כרטיס מסך + מאיץ גרפי: 3D 32MB AGP (במיוחד למשחקים חזקים ולתוכנות עריכה) (LOL) מודם: 56K PCI כרטיס רשת: 100\10 (הכנה לאינטרנט מהיר, ADSL וכבלים) דיסק קשיח: 40GB (שטח דיסק רחב במיוחד) (ממתי שטח דיסק הוא "רחב") CDROM: כפול 56 של BTC (בתמונה יש בכלל X52) כונן: 1.44 TEAC מארז במיוחד לPentium4 מאושר ע"י אינטל בצבע ניקל בעיצוב מדהים!!! (ולפי הפתיח עשוי מנירוסטה...) דמי התקנה, הרכבה ומשלוח 220 ש"ח. כל…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים על התערוכה ? לא משהוא עד מאכזב לא ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ot,

חומה אנושית חומה נשית :lol: :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. משהו בסגנון Xdrive... אבל בחינם. קיים כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yirmi_opp,

123

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  21. אורח PrototypE.rev.3

חחחחחחחח התמונה הזאת הרגה אותי !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AK,

יש שביתה מחר במחוז הצפון!!!!!! ;D איזה כיף!!!!!!!! וזוהי רשימת הערים שבה שובתים מחר: טבריה, יקנעם עילית, כרמיאל, מגדל העמק,בית-שאן, נהלל, נהריה, נצרת ונצרת עילית, עכו, עפולה, צפת, קצרין, קרית טבעון, קרית שמונה, ראש פינה, ושפרעם, וכן בכל היישובים הערביים והקיבוצים שבתחום המחוז. הללויה!!!!

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אני הןלך

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  24. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

Rockford Fosgate & Lightning Audio הגיעו למחלקת "רכב" של אייס "קנה ובנה"!!!!!! למה אבל!!!!!! למה לדפוק לעצמם ת'שם!!!!!!!! :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Component,

למי שעוד לא מכיר: IcyTower אני השגתי 2375 נקודות בשלב 235.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים