כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אתמול קנו לי את הנוקיה 3100 וכאשר אני מנסה להוריד דברים הוא אומר חיבור gprs אינו זמין
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אמממ... אני צריך שמישהו יסביר לי איך לקשור סרט כזה מסביב לעט שהוא מתנה... ניסתי המון פעמים וזה פשוט לא מצליח ... אני חייב שזה יהיה עוד הלילה... בבקשה עזרה! אני יודע שזה ת'רד הזוי חח אבל תתיחסו ברצינות
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי אני צריך שם של סרט המתאר אדם שמן מאוד שמוריד את המשקל שלו בהמון על ידיי ספורט ומראה לכולם מי המלך! תגידו לי עם אתם מכירים שם של סרט כזה! ותודה מראש לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
באיזה אתר אני יכול להעלות מסמך HTML בחינם??? (חוץ מנענע) תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון הזה ורציתי לשאול אותו אחרים איך הוא מבחינת הכול אם יש לו בעיות משהו לא נוח כי לי אותו רק יום אחד אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אליו??
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
-
חיפשתי בגוגל בכמה צורות, Weathr, temperature, celsius ועוד, וכתשובה הוא מחזיר לי אתרים מסורבלים ולא קלים לעבודה. (כמו האתר שלCNN) מישהו מכיר אתר שמציג את הטמפרטורות ברחבי העולם בצורה שקלה לשימוש? שיהיה קל לחפש טמפ' של מקום מסויים מבלי להסתבך יותר מידי עם האתר? וכמובן שיהיה גם יחידות של celsius. תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
-
-
הייי הרבה זמן לא כתבתי פה בכול מיקרה תיראו מה שלחו לי זה חברה שלפי מה שהבנתי (אין לי כוח לקרוא גם ככה אני גמור אז רק ראיתי תמונות) עושה מסכים הולוגראפים (נווו כאלה שמקרינים את התמונה באוויר) קבלו http://io2technology.com/technology/images
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
תכונות עיקריות: נגן MP3 מובנה המאפשר העלאת קבצי MP3 מהמחשב האישי למכשיר מצלמת דיגיטלית לצילום סרטי וידאו ותמונות. רדיו FM תמיכה בהרחבת זיכרון באמצעות כרטיסי MicroSD מסך באיכות של 65,000 צבעים הורדת אנימצמיות וצלצולים מפורטל תוכן ומוצרים ספיקר מובנה משמש גם כזיכרון נייד לאחסון קבצים מהמחשב האישי משיבון פנימי ותזכורן תכונות נוספות: צבע: כסוף, ורוד, תכלת תפריט: עברית, אנגלית, רוסית צלצולים: כרטיס קול באיכות 32poly ספר טלפונים: ספר טלפונים עם 999 שמות ומספרים דפדפן פנימי: דפדפן WAP מובנה במכשיר זה התכונות שלו... מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_87.html מאסאניה, למי שמכיר. ;D
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום , אני צריך לחבר את המצלמת אינטרנט שלי ושתיהיה לי אפשרות לראות דרך אתר כל שהוא באינטרנט שאני יעלה את מה שהמ צלמה משדרת... אם יש מקום יותר טוב לפרסם את ההודעה הזאת בבקשה תעבירו אותה לשם תודה.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בבקשה תפרסמו יותר פרטים על התחרות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אזור כפ"ס. עדיף כמה שיותר זמן שיעור => כמה שפחות שיעורים. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כי זה לא שנותנים קישור להורדה או משהו, זה כולה קישור לאתר... מי שלא מכיר MOORHUNT זו תוכנה שמורדים דרכה קבצים (בלי להעלות[ניראה לי]).
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/?file=adv
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום רק למי שמבין בבקשה האם מורידים פרופיל על זה שיש יש לי מידה 1 וחצי במשקפיים או שזה רק סעיף?ואם זה סעיף אז מאיזה מספר מורידים פרופיל תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
יואו נאבד לי האתר על התוספים האלה לחתימה כמו-
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
וואי זה מתסכל זה מציף לי את התיבת דואר הפרטית שלי.. מה גם שחלק מההתראות מיידעות אותי על נושאים שלא ביקשתי ולא סימנתי מעולם. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אנשים שלום מה קורה?? יופי ס22ה אז ככה (קודם כול שבת שלום) אני רוצה להתקין איי טונס (בעיקר בגלל שזו התוכנה היחידה שאני ממש מכיר) אבל אני יודע שקיימות עוד הרבה תוכנות ואתרים שנותנים לי מוסיקה ואפילו יותר זולה אני יודע שאיי טונס לוקחים 99 סנט על שיר ו10 ד' על אלבום שלם (זול יחסית לארץ) בכול מיקרה אם מישו מכיר תוכנות יותר זולות או סתם יכול לתת לי עוד פרטים אז בבקשה אה כן וכן אני רוצה להוריד מסיקה חוקית למרות שזה נישמע מוזר אני חושב שיש זמרים שמגיע להם לקבל ת'כסף על השירים שלהם וגם יוצרי משחקים (אז אני לא קונה ולא הוכל חוקי רק הממש שווים ושכולם שחושבים שאני מוזר שיקפצו לי!!!) בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
השאלה בנושא ועם אתם כן יודעים אז אולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כרטיסים ;D
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-