כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
תקראו קרדיט לוואלה ! http://computers.walla.co.il/?w=/4/702868
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה,אבל לא מצאתי פורום אחר. קניתי היום DVD,ואין לי מושג מה צריך עכשיו לעשות כדי לראות סרט. יש לי כמה סרטים במחשב בפורמט AVI.חברה מה אני צריך לעשות?פשוט לצרוב אותו על דיסק?(אם כן במהירות הכי נמוכה?)או שאני צריך להפוך אותו לפורמט אחר? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה ביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס ואני עדיין לא מצליח להיכנס לכל מיני דברים כמו Rakion וXfire ועוד כל מיני דברים שקשורים להתחברות לאינטרנט. עזרה דחוף תודה.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
1) בפרסומת של פלאפון של השידורי ספורט שלהם על הכדורים ("הכדור הוא הכל")? 2) ההאוס שהיה בחדשות ערוץ עשר היום כשהם הראו ארועים מהשנה ממש בסוף. זה האוס שהיה ממש פופולארי לפני איזה חמש-שש שנים... הייתי מכור לזה אני חייב לדעת איך קוראים לו! תודה!
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לכם שירים מומלצים בסיגנון הזה sum 41 fat lip sum 41 in too deep
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אתם יודעים איך אפשר להשיג את המוזיקה של התוכנית אקס-מן???אני חייב להשיג את זה!!!
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
פרצת אבטחה חמורה שנחשפה במעבדי אינטל עלולה להשפיע על מאות דגמי מחשבים, ומדגישה את הצורך בעדכוני אבטחה מהיריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
מתי הדבר יתבצע? מישהו יודע אם יש לזה תדירות מסויימת כי התרחש שינוי מהותי בכל הנושא של המחירים והטכנולוגיה לעומת מה שמוצע שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית פנסים של מותג inova מחו"ל (ההפרשים בין המחירים בארץ ובחו"ל של המוצרים שאני רוצה להזמין הם פשוט אדירים) אז חיפשתי מקום לקנות ממנו, והגעתי לאתר שקרואים לו cfrlights.com שבו יש את המוצרים ההלו (שתי פנסים inova, מטען ושש בטריות נטענות תואמות) מישהו מכיר את האתר? קנה ממנו? חוות דעת? כל פיסת מידע על האתר תעזור לי (במחיוד אם הוא אמין) הנה הדברים שאני רוצה להזמין:
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
-
אנשים חושבים שאני מסטלבת עליהם
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש פה פורום על lcd ? חיפשתי לא מצאתי..
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
דיברו כבר די מזמן על זה שרוצים להתחיל טיסות זולות לארץ מישהו יודע מה קורה עם זה? מה כמה ולאיפה?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לפתור? ממש הסתבכתי... תודה רבה! :-* [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
חובה שהעיצוב שלו יהיה נחמד, והכי חשוב, שיהיה אמין. הכפתורים של הpanasonic שיש לי פשוט גרועים ובלתי אפשרי ללחוץ עליהם... :\ לא ממש חשוב לי איזה פיצ'רים מיוחדים(למרות שיהיה נחמד)... אני רק צריך טלפון שיעשה את העבודה, ולהרבה זמן. אם יש הצעות במחיר יותר נמוך, יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים ואני צריך להפוך אותם לקיו או בין אמרו לי שיש תוכנה שעושה את זה.......יש מצב מישהו אומר לי איך קוראים לה?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אהלן כולם.. תגידו יש חנויות או חברות או לא יודע מה שמוכנים לעשות טריידים בכרטיסי מסך זכרונות וכאלה ? כאילו אני מביא כרטיס ישן טיפה ומוסיף כסף ומקבל כרטיס חדש ? אם יש אז איפה..?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב השאלה היא אם אמורה להיות ירידת מחירים משמעותית בינואר ששוה לחכות? q66 88gt חח כל השטויות האלה....
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם תעדכנו את המדריכים ו\או תוסיפו דברים רלוונטיים? ואם יהיו מדריכים חדשים?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום 0: אני מחפש חנויות רשת ( Lan Shops ) באיזור המרכז והסביבה ( כפר סבא , נתניה .. ) , ובאיזור חיפה . אם אתם מכירים חנות כלשהי , אשמח אם תתנו פוסט עם כמות המחשבים שיש שם + טלפון וכתובת .. זה ממש חשוב לי , ואני אשמח אם תוכלו לעזור ..
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-