עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idofr,

אנשים שלום מה קורה?? יופי ס22ה אז ככה (קודם כול שבת שלום) אני רוצה להתקין איי טונס (בעיקר בגלל שזו התוכנה היחידה שאני ממש מכיר) אבל אני יודע שקיימות עוד הרבה תוכנות ואתרים שנותנים לי מוסיקה ואפילו יותר זולה אני יודע שאיי טונס לוקחים 99 סנט על שיר ו10 ד' על אלבום שלם (זול יחסית לארץ) בכול מיקרה אם מישו מכיר תוכנות יותר זולות או סתם יכול לתת לי עוד פרטים אז בבקשה אה כן וכן אני רוצה להוריד מסיקה חוקית למרות שזה נישמע מוזר אני חושב שיש זמרים שמגיע להם לקבל ת'כסף על השירים שלהם וגם יוצרי משחקים (אז אני לא קונה ולא הוכל חוקי רק הממש שווים ושכולם שחושבים שאני מוזר שיקפצו לי!!!) בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by harry,

יש לי קובץ וורד של 2 מגה , איפה האתר הכי טוב לאכסן בו את זה שהיה אפשר להוריד??? אבל לא שיימחק אחרי יומיים בבקשה תעזרו לי דחוף!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אתם יודעים איפה אפשר למצוא עניתקה כזאת במחיר סביר...?? או כל גיפורס 3 אחר... אולי רגיל או 500

4. http://vip.netsurf.ru/browse/?r=68554 איך לעזזל מורידים מפה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  5. Started by pipi,

שלום פתחתי הודעה כזאת לפני אבל ניראה לי שמחקו אותה בגלל שאני לא רואה אותה. אז שוב- מה דעתכם על משקפי השמש האלו של חברת OAKLEY http://oakley.com/o/o1123d תודה רבה

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by HaEsrimVeArba,

איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..

7. Started by שמעון כהן,

אני מחפש דחוף חומר על התפתחות הנגד והקבל מה תפקיד חברת קורנינג ביצור נגדים וקבלים משנות ה 60 עד שנות ה 70

8. מעל 600,000 משתמשי טורנטים מדווחים על קבצים חסרים ומחשבים מושבתיםלכתבה

9. Started by pc student,

אתמול קנו לי את הנוקיה 3100 וכאשר אני מנסה להוריד דברים הוא אומר חיבור gprs אינו זמין

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. שלום. לא הלכתי לבית הספר כחודשיים, וחסר לי את רב החומר שצריך לדעת למבחן המגן \ מתכונת. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה במציאת חומר לימודי שצריך לדעת כדי להתכונן מחר למבחן. תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by MariahCarey,

שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  12. צריך המלצה לחנות טובה ואמינה. אם למישהו יצא לקנות בנעה אני אשמח לחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. Started by My_Name,

אחותי נמצאת כרגע באר"ב, כרגע קיבלתי ממנה מייל בו היא ציינה שאין לה מושג איך להשתמש בכרטיס חיוג הזה |: אני לא יודע מאיזה חברה היא קנתה, אבל אם מישהו יכול להסביר לי במפורט איך משתמשים בו אם רוצים להתקשר לארץ דרך טלפון ציבורי, טלפון ביתי ופלאפון כדיי שאני יוכל להסביר לה. : תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by Lol10k,

השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  15. Started by Dark Respect,

התקנתי נגנים שונים וקודקים שונים והוא מתנגן בלי סאונד במחשב, אבל בפלאפון שצילם אותו עם סאונד כמו כן תוכנות להמרת 3G2 לפורמטים אחרים לא מצליחות להמיר את הקבצים (צילמתי 6 סרטים סך הכל, בכולם הבעיה) עזרהההההההה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by DeadByDawn,

מה עדיף מהשניים : שניהם במצב מצוין חדשים (היו בשימוש אני קונה מאנשים..המכשיר שלי דפוק) נוקיה 3650 ב 500 ש"ח או Motoroala E1000 חדש באריזה עם כל הציוד שלו,לא היה בשימוש ב 850 ש"ח ??

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. מה זה נותן לי?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. הקליפ בשדות. נראה לי שהשיר בספרדית או משהו דומה (של המקסיקנים),. באמצע השיר קופץ אחד מכוער רצח עם צמות ומקל, שר על הפנים... קיצר שיר מצחיק יש אותו לפעמים ב YTV. :

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  20. Started by D-M-X,

איך קוראים לשיר בפרסומת של ילדות רעות והוא גם מופיע באוסטין פאוארס 3 כשהם בכלא

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by G.P.S,

קיבלתי לעשות עבודה על באר שבע ואני צריך למצוא אילו סוגי מפעלים יש שם חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by avi2014,

ראיתי עכשיו פשוט מדהים!! אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, ממש מצמרר, צילום מדהים ואפקטים עוד מדהימים, שחקנים מעולים, ופעם ראשונה שאני רואה בסרט קרבות שבאמת ותמים נראים אמיתיים, רואים ממש את הפגיעה, פשוט סרט מדהים. חובה צפייה!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  23. שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה? פאק לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום "תצוגה וגרפיקה", מנהלים תעבירו את זה....

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by FatalZero,

אני מחפש את ההקלטה מהרדיו של הבחור ה"חכם" ההוא שרוצה להיות רקדן ועשיר כמו זהר ארגוב ולהיות מפורסם כמו יו"ר וועד הבית ועל הדרך הוא גם חפש שידוך עם בחורה "העיקר לא רוסייה" (לדבריו) thx

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים