עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by solidus,

אתם מכירים תקליפ הזה של איזה 3 dudes לבושים בחליפות לפי מה שאני זוכר, יוצאים לאיזה מועדון ויש להם תקטע הזה שהם עושים עם הראש קדימה ואחרונה כל הזמן? במועדון הם מקיפים איזה מישי ודוחפים אותה או משו כזה.... אני חושב שג'ים קארי הוא אחד מהם... בכל מקרה, אני משום מה נזכרתי בקליפ, ואין לי מושג איך בכלל להתחיל לחפש אותו, אז מישו יודע אולי על מה אני מדבר?

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  2. Started by idofr,

דיברו כבר די מזמן על זה שרוצים להתחיל טיסות זולות לארץ מישהו יודע מה קורה עם זה? מה כמה ולאיפה?

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  3. Started by yanipc,

אהלן חברה...אולי מישו יכול לעזור לי ותת לי איזה לינק שבו אני יכול לראות את המשחק של פנא'-אולימפיאקוס באינטרנט?? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  4. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה המחשב ממש על סף המוות ואני חייב לפרמט אותו... זה הולך ככה יש כמה דברים שאני לא יכול לצרוב מפאת הגודל שלהם ואני רוצה לגבות אותם על כונן קשיח.. לי יש במחשב כונן קיים של 120 GB SATA שהולך לעבור פירמוט ואני רוצה לקחת ממנו כמה דברים חשובים ולהעביר לכונן שיש לי מיותר של 10 GB ATA מה אני צריך לעשות מבחינת איך לחבר אותו ואיך להגדיר בביוס אם אתם יכולים ממש לפרט אני ישמח כי אני מוגבל אם תוכלו לבוא אלי עוד יותר טוב!! מישהו מאשדוד מתנדב חחח?

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  5. Started by bykeking,

[move]חג שמח חברים![/move]

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  6. Started by bykeking,

תגידו, מה לעזאזל יוצא להם מזה? אני מניח שהם משלמים תמלוגים על השירים הדבר היחיד שאני חושב עליו זה שהם מקבלים כסף מאייטונס ומנאפסטר על זה שהם מפרסמים אותם...

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  7. למישהו יש מושג איפה קונים בתל-אביב, באופן מיידי, ספק כח איכותי? (antec,enermax וכד') אני לא מדבר על חנויות וירטואליות אלא מקום בתל-אביב שאפשר לצאת ממנו עוד היום עם ספק כח טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  8. Started by Peri228,

שלום 0: אני מחפש חנויות רשת ( Lan Shops ) באיזור המרכז והסביבה ( כפר סבא , נתניה .. ) , ובאיזור חיפה . אם אתם מכירים חנות כלשהי , אשמח אם תתנו פוסט עם כמות המחשבים שיש שם + טלפון וכתובת .. זה ממש חשוב לי , ואני אשמח אם תוכלו לעזור ..

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  9. השאלה בנושא ועם אתם כן יודעים אז אולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כרטיסים ;D

10. Started by ZorD,

שלום לכולם. האם מישהו מכיר אתר טוב שמראה מחירים של חלקי חילוף לרכב ועושה השוואה בין מוסכים שונים בארץ? (משהו בסיגנון ה-ZAP רק לרכבים) סוג הרכב הוא סוזוקי באלנו שנת 96, נכון לעכשיו רק הרדיאטור שווק חיים, וברצוני למצוא אתר אשר יתן לי השוואת מחירים מכמה מוסכים בארץ וכך אוכל להחליף את החלק הפגום במינימום מחיר, הרכב לא שלי אלא של אחי. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  11. משהו מכיר אתר שבסגנון של פלאמניה?? (הכי חשוב שיהיה חינמים) איך אני שם אייקון שקוף כדי להעלים את שם החברה?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  12. שלום אני מחפש חומר להבנת מערכת הבורסה מה שכולל מדדים מניות השקעות ומה שרק לא יהיה בתחום זה. תודה

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  13. Started by ggg456,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית פנסים של מותג inova מחו"ל (ההפרשים בין המחירים בארץ ובחו"ל של המוצרים שאני רוצה להזמין הם פשוט אדירים) אז חיפשתי מקום לקנות ממנו, והגעתי לאתר שקרואים לו cfrlights.com שבו יש את המוצרים ההלו (שתי פנסים inova, מטען ושש בטריות נטענות תואמות) מישהו מכיר את האתר? קנה ממנו? חוות דעת? כל פיסת מידע על האתר תעזור לי (במחיוד אם הוא אמין) הנה הדברים שאני רוצה להזמין:

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  14. Started by uzi_sch,

אני בטוח שאת David Elsewhere אתם כבר מכירים... אז תראו את שלושת אלו!! Bryan Gaynor http://www.youtube.com/watch?v=pGvIv7WArho Robert Muraine http://www.youtube.com/watch?v=NEbL1XV-r6o phillip chbeeb http://www.youtube.com/watch?v=L_KsEzfsECg http://www.youtube.com/watch?v=12F21EYNWe8

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  15. Started by idofr,

אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  16. Started by CM_Punk,

אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  17. Started by Oranili,

מה לוקח יותר משאבים ומעמיס יותר ICQ 2002 או MIRANDA 2.0 LITE

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  18. Started by Access Denied,

משהו יכול לעזור לי למצוא באינטרנט (ואל תגידו לי, יש גוגל כי חיפשתי...) חיבור USB מיוחד.. או מתאם שיש לו mini-USB נקבה (שקע) ל-USB נקבה.. או קבל מאריך ל-mini-USB (זכר ונקבה) דיי דחוף.. תודה

19. Started by HumanFly,

כנושא הכותרת מישהו יכול למצוא לינק הכי מהיר להוריד את זה? כי מה שמצאתי מוריד לי ב-2K ואני לא עם 56K .

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

http://www.mytempdir.com/709644 קוראים לו Il Divo Y Toni Braxton-The Times Of Our Lives לפי דעתי הוא ממש לא קשור למונדיאל

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  21. Started by morangal555,

שלום ברשותי DVD קורא DIVX של חברת VERTEX יש לי בעיה בזמן צפייה בסרט מסוג DIVX הקול מפסיק לאחר זמן מה יתכן ומדובר בתקלה אך עוד לפני כן ברצוני לנסות ולבצע עדכון תוכנה השאלה היא האם משהו יודע את כותב האתר או מהיכן ניתן להוריד זאת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  22. שלום. אני עושה עבודה על יהודי בודפשט במלה"ע השנייה. אני חיפשתי וללא הצלחה חומר על יהודי הונגריה לפני מלה"ע השנייה עם דגש על חיי היום יום שלהם כמו עיסוקים עקריים, תנועות נוער, בתי ספר וכ'ו אולי תוכלו לעזור לי למצוא חומר כי אני כרגע עובד עצות :'( אני אדבר עם יד ושם בקרוב אך רציתי להתחיל ולעבוד אז אם תוכלו לעזור לי למצוא כצת חומר לפני תודה מראש

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  23. Started by dvvon,

אפשר מדריך לפורום בדיוק כמו זה לא צריך שום דבר יותר מזה

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  24. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2968454,00.html אחרי שראיתי תמופע שלהם בהרה"ב נדהמתי זה פשוט משהו מהממם איזה מהירות רגלים איזה קצב חבל"ז אחרי שראיתי תמופע בארץ ישר התקשרתי להזמין כרטיסים לצערי כל כרטיס זה 400 שקל ואמא שלי לא הסכימה(למרות שזה היה אמור להיות מתנת יום ההולדת שלה) עכשיו אני מבין כמה בר מזל הייתי כמו במדינת ישראל הכל חרא.

• 0 תגובות
    • 428 צפיות

דיונים חדשים בפורומים