עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SAOD,

התחלתי ללמוד גיטרה לפני איזה חודשיים לבד ודיי מרגיש "תקוע" חשבתי לקחת כמה שיעורים בשביל לקבל "פוש" קטן.... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  2. איך המכשיר? ובכל מקרה-מה עדיף? את הW800 בקצת יותר יקר או את הK750I שהוא זול יותר? אני הולך על מבצעים לחיילים,אז שני המכשירים יוצאים לי בן-בן זונה זול,אבל עדיין אני מתלבט על מה ללכת.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by 114508534,

השיר הוא שיר רוק שמשודר ברדיו (שם שמעתי אותו ) והולך ככה בערך כל הלילה נה נה נה נה כל הלילה במיטה לבדי , כל הלילה נה נה נה נה משהו כזה, אני יודע שזה לא נשמע הכי הכי אבל ......

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי את הטלפון הזה ורציתי לשאול אותו אחרים איך הוא מבחינת הכול אם יש לו בעיות משהו לא נוח כי לי אותו רק יום אחד אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אליו??

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by idofr,

אנשים שלום מה קורה?? יופי ס22ה אז ככה (קודם כול שבת שלום) אני רוצה להתקין איי טונס (בעיקר בגלל שזו התוכנה היחידה שאני ממש מכיר) אבל אני יודע שקיימות עוד הרבה תוכנות ואתרים שנותנים לי מוסיקה ואפילו יותר זולה אני יודע שאיי טונס לוקחים 99 סנט על שיר ו10 ד' על אלבום שלם (זול יחסית לארץ) בכול מיקרה אם מישו מכיר תוכנות יותר זולות או סתם יכול לתת לי עוד פרטים אז בבקשה אה כן וכן אני רוצה להוריד מסיקה חוקית למרות שזה נישמע מוזר אני חושב שיש זמרים שמגיע להם לקבל ת'כסף על השירים שלהם וגם יוצרי משחקים (אז אני לא קונה ולא הוכל חוקי רק הממש שווים ושכולם שחושבים שאני מוזר שיקפצו לי!!!) בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by maxim22,

רצית להזמין משם או אייפוד או נעליים ואני רוצה לשאל כמה שאלות: - איך אני משלם בעצם? -יש מצב שהמוצר שהזמנתי לא יגיע והכסף ששלחתי אבוד? -יש סיכון בכך שאני נותן את מספר כרטיס האשראי שלי? (קראתי קצת באתר שלהם אבל לא הבנתי יותר מדי) אם למישהו יש עצות או טיפים אני ישמח תודה רבה מראש

7. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות ת'נגן הנ"ל אבל החיסרון היחידי הוא התמיכה בעברית. ראיתי בחור בפורומים של תפוז שכתב שלאחר העדכון העברית נתמכת לו באופן מלא. (יש לציין שזאתי גירסת ביטא). מישהו יכול לאשר את זה? טנקס. אגב,אפשר להעתיק מוזיקה לנגן בעזרת כמו שמעתיקים לDOK?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  8. השאלה בנושא ועם אתם כן יודעים אז אולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כרטיסים ;D

9. Started by NJorl,

לינקים לחברות ומידע רלבנטי נוסף

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

הממ אני מקווה שזה לא בקשה קשה מדי. תודה

11. יש לי רשיון כבר על אוטו ועברתי את ה24 איך עושים את זה ומה צריך או איך אפשר להימנע מתאוריה ושטיות כאלה כמה שפחות שיעורים אם יש איזה דרך קצרה לאנשים בגילי אם שנות וותק על הכביש ??? :

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. לפעמים מקבלים עם העיתון כזה דף קטן ובו כל מיני מוצרים דיי זולים להזמנה.. עכישו ברור ש99 אחוז מהדברים שם הם זבל אבל נגיד וכישהו יש משהו שנראה לי שאני רוצה להמזי ןוהמחיר שלו ממש מצחיק אז אין לי בעיה גם להזמין ומקסימום קיבלתי זבל. השאלה רק אם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת שנקרא דיירקט סחר כי אין לי כוח להסתבך עם נתינת מספר אשראי..

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by pipi,

שלום פתחתי הודעה כזאת לפני אבל ניראה לי שמחקו אותה בגלל שאני לא רואה אותה. אז שוב- מה דעתכם על משקפי השמש האלו של חברת OAKLEY http://oakley.com/o/o1123d תודה רבה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by fog,

אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי מהמפרטים ורציתי לדעת אם יש מקום שבו אפשר לבוא לשלם ולקחת (אני לא רוצה לקנות באינטרנט מעדיף לקנות ישר בחנות אחת הכל) את הדברים הנ"ל במחירים (לכל היותר) הנקובים במפרטים הנקובים (ראיתי ב-zap.co.il מחירים נמוכים יותר) איפה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. מעל 600,000 משתמשי טורנטים מדווחים על קבצים חסרים ומחשבים מושבתיםלכתבה

16. Started by al_n,

DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS Kingstone 1G Radeon X1950pro (512 MB) SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) 480W ספק

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  17. Started by nimrods,

יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  18. Started by SHAY951,

אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by RayZ,

מקווה שמותר לדבר כאן על יבואנים וזה המקום הנכון (זה לא ממש חנויות..) קיצר רציתי לדעת אם יש כאן דילר שקנה מהיבואן מור לוי. איך הוא? איך החלקים, איך השירות? תודה. (נ.ב הכוונה למור-לוי מראשון)

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by aldema,

אחרי שגיליתי שכנראה אין לי VIVO בכ.מסך אני מחפש בנרות אחר כרטיס טלוויזיה פשוט ולא יקר.. למישהו יש המלצות?? גם אין לי בעיה לקנות בזול כ.טלוייזיה יד 2..

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  21. אז ככה התוכנה ממש טובה,ויש מלא טראקים מלאים שאפשר לשמוע והכול,אבל הבעייה היא שאי אפשר לשמור את הטראקים בשום דרך,יש אולי איזו אפשרות חוץ מלהפעיל איזה cooledit ולהקליט את מה שרץ ברקע?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by bykeking,

אמממ... אני צריך שמישהו יסביר לי איך לקשור סרט כזה מסביב לעט שהוא מתנה... ניסתי המון פעמים וזה פשוט לא מצליח ... אני חייב שזה יהיה עוד הלילה... בבקשה עזרה! אני יודע שזה ת'רד הזוי חח אבל תתיחסו ברצינות

• 4 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים