כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
טוב אני מחפש טראנס יפה ששמעתי אצל דוד בתל אביב הוא בצבא עכשיו ואני בצפון אז עדיף כבר למצוא אותו הרימיקס מתחיל ככה can you feel the bit can you feel the bit אני לא מוצא אותו
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי בערך 60 כאלו להדפיס כאשר כל אחת צריכה להיות הדפסה של 20X30. מישהו מכיר מקום באיזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
היי אבא שלי קנה בשביל הLCD החדשה שלנו מחשב קצת יותר חזק בשביל מדיה סנטר,שאנחנו נוכל לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה במקום על המחשב ושיהיה עם הסאונד של הרמקולים והכל המפרט הוא כזה: AMD ATHELON 5200+ לוח אם: asus m3n78-EM am2+ הכרטיס מסך נשאר אותו אחד 8500GT,אבל יש מצב שאני אנדב את ה88GT שלי לטובת גראפיקה מעולה.זה כדאי? זכרונות DD2 1066 MHZ של 2 ג'יגה של OCZ וכמובן מערכת ההפעלה היא ווינדוז וויסטא הום פרימיום אם אני אכניס שם את ה88GT שלי,על איזה גראפיקה נוכל להריץ משחקים?והאם נוכל להגיע לרזולויה המקסימאלית של FHD שהיא 1900X1200? תודה
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
-
-
-
שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
יש לכם שירים מומלצים בסיגנון הזה sum 41 fat lip sum 41 in too deep
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
ראיתי בפורום מדריך לעשות דלת כזאת שקופה במארז... זה המדריך הראשון שיש שלוחים על מדריכים.. עכשיו רציתי לדעת אם נראה לכם שווה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
כשהסתובבתי לי בתפוז, נתקלתי בצירוף המילים המשעשע משו הזה... "השוואת מחירים - בלת'ם" אז מי רוצה עוד מטבח/שמירה במחיר משתלם?!... עכשיו מבצע חסר תקדים לצעירי המחלקה שלכם, שני מטבחים במחיר אחד! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך המכללה הזאת???מה הרמה שלה???
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מתי הדבר יתבצע? מישהו יודע אם יש לזה תדירות מסויימת כי התרחש שינוי מהותי בכל הנושא של המחירים והטכנולוגיה לעומת מה שמוצע שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
פעם היה לחבר שלי נוקיה 6100 והיה לי בו משחק שנורא אהבתי לשחק בו בשיעורים שהיה משעמם וקראו למשחק בעברית קראו לו "קפיצה" באנגלית "bounce" (אם אני לא טועה)!! משהו יודע במקרה איפה מורידים את המחשק הזה או איפה אפשר להשיג אותו זה יעזור לי מאוד!! יהיה עדיף שתשיגו לי את הקבצים של המשחק ככה אני יוכל להעביר אותו לפלאפון שלי דרך הכבל בחינם!! תודה מראש ofeky1
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
קובי אוז - דמעות וים http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=9026 http://mooma.keshet-tv.com/Discs.asp?ArtistId=3454&AlbumId=39977
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
האם ניתן לשמור תמונה המופיעה במסמך וורד כקובץ תמונה? אם כן - איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
http://www.yourdailymedia.com/media/1147172692/One_Night_Stand תגובות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שיר, הסגנון לדעתי זה דאנס ויש בפזמון את המילים its two in the morning..... מנוגן ברדיו K CITY. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלומות. שמעתי ב AXN שיר יפה כזה ששמו אותו בזמן שמראים את ניקיטה בתקציר פרסומות כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית פנסים של מותג inova מחו"ל (ההפרשים בין המחירים בארץ ובחו"ל של המוצרים שאני רוצה להזמין הם פשוט אדירים) אז חיפשתי מקום לקנות ממנו, והגעתי לאתר שקרואים לו cfrlights.com שבו יש את המוצרים ההלו (שתי פנסים inova, מטען ושש בטריות נטענות תואמות) מישהו מכיר את האתר? קנה ממנו? חוות דעת? כל פיסת מידע על האתר תעזור לי (במחיוד אם הוא אמין) הנה הדברים שאני רוצה להזמין:
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
חובה שהעיצוב שלו יהיה נחמד, והכי חשוב, שיהיה אמין. הכפתורים של הpanasonic שיש לי פשוט גרועים ובלתי אפשרי ללחוץ עליהם... :\ לא ממש חשוב לי איזה פיצ'רים מיוחדים(למרות שיהיה נחמד)... אני רק צריך טלפון שיעשה את העבודה, ולהרבה זמן. אם יש הצעות במחיר יותר נמוך, יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש עכשיו פרומו של ערוץ 5 שרץ כל הזמן ויש שם שיר נראה לי של שלומי שבת לא בטוח שזה הולך משהו כזה שמע לי אפרוח יש לך כוח זאת רק ההתחלה והדרך לא תהיה קלה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לשיר?
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-