עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

http://media2.dumpalink.com/media/zTpSquuN28uC/fg5yT59AGery.mov לא נעים :'( :'( :'(

2. Started by FARKASH7,

http://www.geocities.com/farkash7/ATT00142.jpg

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by elvisalive,

הייתה לי תאונת עבודה יום שישי האחרון חתכתי עם מסור חשמלי את היד באיזור האגודל וכמעט איבדתי את האגודל היה לי ניתוח ושמו לי גבס ל3 שבועות וכנראה הגיוס שלי ידחה בעקבות זה זה היה היום השלישי שלי בעבודה הייתי מאושפז 48 שעות איך אני יודע למה אני זכאי ולמי לפנות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בתור נהג כבר למעלה משנה וחצי יצא לי לא פעם להגיע למצב של כמעט תאונה (ואפילו Total-lose עם VW פאסט טורבו כשחבר נהג) , אחד הדברים הכי מסוכנים ושחוזרים על עצמם כמעט תמיד זה סדרת תאונות לאחר מחסום פתאומי בכביש מהיר למשל רכב שפתאום עוצר עד עצירה מוחלטת בפתאומיות ,הנהגים נוהגים מהר לא תמיד שומרים על מרחק עצירה נכון לא תמיד מרוכזים , וזה קשה מאוד להבדיל אם הרכב רק מאט או עוצר עצירה מוחלטת (בזמן הקצר שניתן) מה שמחייב עירנות גבוהה מאוד לכביש ולסימנים כגון אורות ברקסים וכו' לפני שבועיים קרה לי מקרה דיי דומה בתסריט כשרכב עצר בפתאומיות מולי בכביש מהיר לולאי היתי מדביק את הדוושה לרצפה ולאחר מכן גם מרים את ההנד-ברקס היתי מוצא את עצמי בסיטואציה דיי דומה... כמו עוד הרבה מקרים אחרים כגון…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by aviad91,

להיות בים בלילה עם הרבה אנשים בחושך זה מבאס תאורה ממש יכולה לעזור..מישהו יכול להמליץ לי על איזה תאורה ניידת? משהו שיחזיק כמה שעות.. עדיף שיהיה זול

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  6. האם התקנת פס לדים לתאורה לבנה מאחורי מסך LCD (יוצר אפקט של הילה לבנה מאחורי המסך על הקיר) יכולה להפחית עומס על העיניים ולשפר זמן עבודה בעת עבודה ממושכת מול מסך בסביבה חשוכה יחסית ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by avigdor123,

מנורות מחוברות לדימר / עמעם. התאורה מרצדת. במי האשמה בדימר או במנורות. הערה: המנורות מסוג dimmable

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by X-BLADE,

היי הבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה). רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה? הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד? ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני מתכוון ביום רביעי הקרוב לגשת לתיאוריה ויש לי דילמה קטנה.. אשמח לעצ/ות... אני רוצה לסיים עם התאוריה לפני שאני מתחיל ללמוד נהיגה... אני לא רוצה להתחיל לסבך בין השניים, אני רוצה לסיים עם משהו אחד ואז להתחיל את השני. אני מתלבט איך ללמוד לזה... אני יודע שלא צריך ללמוד לזה ממש כי חצי אני מאמין שאני יודע מידע אישי ועוד אבל עם מי אתה ממליצים ללמוד? יש לי את הספר "חינוך תעבורתי" מהביה"ס שיש בו את הרמזורים והכל אבל אמרו שהספר לא טוב. יש לי את התוכנה "לומדה" אבל אמרו שהמבחנים שם לא טובים ולעומת זאת בספר "חינוך תעבורתי" יש לי רק ארבע מבחנים שלמים באותה מתכונת שיכולה להופיע בתאוריה עצמה. מה אתם מציעים לי לעשות? בנוסף לכך אשמח אם תוכלו למצוא לי קישור באינטרנט להורדת מבחנים נו…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני רוצה לעשות תאוריה באזור חיפה ,ולפי מה שהבנתי זה נמצא ליד לב המפרץ ,באיזה בניין שם ,השאלה היא האם יש משהו שאני צריך לשלם לפני ?תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by maverick,

יש לקרוא לפי סדר המספרים משמאל לימין.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by Delapro,

בקרוב אני נולך לעשות תאוריה בחיפה. רציתי לשאול באיזו שעה צריך לבוא ולתפוס טור כדי שאני אוכלס לעשות אותה. שאל הנוספת היא מה קושי הבחינה ? האם לקרוא את הספר וללמוד את כל התמרורים מספיק ? חבר שלי שעשה תאוריה אמר שיש שם כמה שאלות קשות שלא נמצאות בספר תאוריה. אשמח לשמוע תגובות.

13. Started by RoyShefy,

פגשתי את ההורים של חברה שלי לא מזמן, אכלנו ארוחת ערב מביכה ואבא שלה פרץ בתאוריה באובר-ביטחון, על איך אם כל בני האדם היו טבעוניים, כל החיות היו מתות כי היו בתחרות על האוכל שלהן עם בני האדם. ממש רציתי להגיד לו 'שמע, זה אחד הדברים הכי מונפצים ששמעתי ואין שום מצב בעולם שזה נכון', אבל אני דוגל בלא לזרוק סתם דברים לאוויר, במיוחד כשאני לא יכול לעמוד מאחוריהם ולהסביר למה. חשבתי על כמות המים והאוכל שהפרות אוכלות והיינו יכולים לספק לעצמנו ולגידול חקלאי במקום, חשבתי על השפע שיש לנו ועל הנדסה גנטית שהביאה לגידול מוגזם של ירקות ופירות לכל מ"ר. חשבתי על זה שלמשל בישראל, אחוז עצום מצפון הארץ משתייך לגידול פרות ומה היה יכול להיות אם במקום היה משתייך לשדות ירק. …

• 34 תגובות
    • 27.2k צפיות
  14. שלום לכולם! מישהו בבקשה יכול להגיד לי אם יש לו מושג איפה עושים תאוריה ליד לב המפרץ? כמו כן ממתי עד מתי ניתן לבצע אותה? אני צריך לעשות תאוריה לטרקטור מחר! בתודה DXM

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. זה רק אני או שמשתמשי AMD קצת יותר מתורבתים מהמשתמשים של אינטל? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154911 azki יש לו מעבד אינטל ואם תראו בדרך כלל ה fanboy של אינטל מאוד ברברים ופרמטיבים מתחילים לקלל בלי שום סיבה כאשר מתחילים להגיד דברים על אינטל . בזמן שמשתמש AMD יודע מה להגיד ומתי להגיד במקום להתחיל להשתולל.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by dorviper,

אני ניגש מחר לתאוריה ראשונה אז רציתי לשאול כמה זמן בערך זה לוקח? ואם יש המלצות מסויימות על מה להתכונן עכשיו שאלה בלי קשר לתאוריה...מה עם החוק של זה שמותר רק 2 נוסעים עד גיל 20 או 21 בוטל בסוף או לא?

17. Started by EviLeader,

שלום לכולם, היום קיבלתי סוף כול סוף את המארז אורוורה 570 של ג'יגה ביט + ליברטי 400. על הליברטי 400 אני לא בדיוק מתכוון לעשות ביקורת אבל על ה570 אני ינסה. המארז הזה פשוט מדהים ואני שמח שקניתי אותו. ייתכן והמארז המומלץ ZERO יותר טוב אבל אני אוהב אותו תומר.

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

http://uploads.ungrounded.net/65000/65694_xiao9.swf

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by et_gershon,

שלום, מישהו מכם היה פעם בתאילנד? עם כן ספרו חוויות וכל מה שיש לכם, ועם לא ספרו מה שאתם יודעים, כי אני טס עוד מעט לתאילנד ואני צריך קצת מידע מה קורה שם, הדבר שהכי מעניין אותי זה המחירים|!, כמה עולה למשל ps2 או psp או טיסה פנימית שם? אני טס בסוכות, ככה שיש לי קצת זמן. מחכה לתשובות, תודה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by UltraWaveMUSA,

כדאי לי לקנות בגדים בארץ [בד"כ סואטצ'ר עולה 250 שקל של בילבונג אבל אחד לא יספיק] או לחכות לחופש חנוכה ולקנות בתאילנד בגדים? אין לי בקושי בגדים לבית ספר כי תרמתי את הרוב [בגדי חורף] שנה שעברה... מעוניין לשמוע ממי שהיה שם בקשר לבגדים...

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by idg83,

שלום לכולם אחותי נוסעת לתאילנד עוד יומיים ואני צריך ממכם עזרה אם אתם יכולים אני מעוניין לדעת על מחירים בבנקוק של חלקי מחשב (לא מזויפים עדיף) אם אתם מכירים חנות שפציפית שלא מוכרת זיופים עדיף כך וכמו כן גם טלפוניפ ניידים אני יודע לכם אדם שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KoM,

יש לי הזדמנות להביא דברים מתאילנד, אני מתענין בעיקר בגאדג'טים, האם יש משהו ששווה להביא משם ? איך המחירים שם ? אשמח לכל מידע בנושא.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Vega,

להנהלה: אני מבקש שלא להעביר את ההודעה לפורום אחר מכיוון שמדובר בשיר פוליטי לחלוטין, ולכן הוא נוגע לפורום אקטואליה. הייתי מפרסם את הליריקס של השיר אבל לא מצאתי בשום מקום, בכל מקרה אני ממליץ לכם לשמוע את השיר שלפי דעתי יגרום לכם לנסות להבין את המצב כפי שהוא מהצד ה"שני", ודרך אגב - השיר נכתב על ידי ערבים ישראלים ולא פלסטינים. האזנה איכותית...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by benor,

אם יש לכם משהו "פיקנטי" תוסיפו. ;D http://www.drushim.co.il/Show2.aspx?SearchTerm=%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%A6%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94&Area=16 http://www.studentjob.co.il/companyjobs.asp?ID=1874

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by benor,

נסיון להמשך לתאר'ד הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375944.0 מקווה, שהפעם תהיה יותר היענות... אתם מוזמנים לפרסם כל קטע שאתם נגנתם, שרתם או כל קטע מעניין אחר שאתם רואים לנכון... אני אתחיל: http://www.youtube.com/watch?v=-K5NY5Dkx-Y דורש לא מעט ליטוש, והוא דיי חוזר על עצמו. אבל בסה"כ אני חושב שהוא יצא יפה. בעיקר הבאסים בסוף.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.