עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

הייתה לי תקלה בטלויזיה (LCD 32) בכניסת ה VGA והחלטתי להתקשר לניופאן על מנת לקבל שרות. דיברתי עם נציגה שהעבירה אותי למחלקת התמיכה כדי לקבל אבחון ראשוני ואכן לאחר יום חזר אלי נציג תמיכה כפי שהבטיחו. לאחר שיחה קצרה הנציג אמר שטכנאי יצור עימי קשר על מנת לתאם הגעה (הייתי מבסוט). עוד לפני שהתקשרתי הייתי מוכן להציע להם תשלום כדי שיבואו לקחת אותה במקום להיגרר איתה לשם. לאחר זמן לא רב נקבע מועד הגעה של הטכנאי ונאמר לי עוד שהוא מגיע עם טלויזיה חלופית (חסכו לי כאב ראש). הטלויזיה נלקחה והוחזרה עוד באותו השבוע ותקינה לחלוטין. השרות שקיבלתי מניופאן היה מעולה אם לא הטוב ביותר שקיבלתי עד היום מחברה כלשהי. האדיבות של הנציגים וצורת הדיבור, זמן ההמתנה הקצר מאוד ובכלל ממש היה כיף לקבל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by guyyug,

לא האמנתי שאני הגיע למצב כזה אבל גם לי נמאס אמא שלי מורה וקבלה לצורך עבודתה מחשב נישא מתנה מחברה גדולה של נירון היא כמורה לא יחסה חשיבות לפס ירוק במרכז המסך אולם אחרי חודשיים כאשר נשבר התפס של הסגירה היא נגשה למעבדת החברה הדבר קרא בדצמבר 2001 אחרי חודש המתנה נמסר אחרי שיחות רבות שהמחשב בצרפת ןעדיין בבדיקה לפני כמה ימים אחרי אין סוף טלפונים עם כל אנשי "שרות הלקוחות " התברר שהמסך שבור והתיקון הוא של 550 דולר (מחשב חדש בדגם זה בסביבות 1000 דלר) נכון להיום המחשב עדיין לא אצלנו יותר מחודשיים ואנשי שרות הלקוחות עדין לא נתנו תשובה מה קורה או איפה המחשב בכלל (מנהלת שרות לקחות בחופש ו"הם לא יודעים") קצת חומר למחשבה :AR15:

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  4. באתי לבדוק אם יש איזה מוצר בהוםסנטר דרך האינטרנט הגעתי לאתר שלהם http://www.homecenter.co.il/ ושמתי לב לתופעה מוזרה. נסו ללחוץ על שירות לקוחות האם הם רומזים על משהו?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by noam_m,

אני בטוח שרוב האנשים שמעו על האתר PCHardware - pch.co.il וראו את המחירים הסבירים מאוד שלהם והשתמשו ב"בונה מחשבים" שלהם. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה שמעו על השירות לקוחות שלהם? קניתי מחשב מהם באמצע ספטמבר, הודיעו לי שאפשר לבוא לקחת אותו בערך שבוע אחר כך, באתי, ולקחתי אותו הביתה. התחלתי להתקין וינדוס, וכל הזמן ההתקנה התלוננה על קבצים שלא הועתקו טוב ושאפשר לנסות שוב. לאחר כמה נסיונות כושלים והרבה "Retry File Copy" הצלחתי להתקין את הוינדוס וניסיתי לראות מה גרם לכל הטעויות. אחרי שראיתי שכל פעם שאני מתקין תוכנות מהכונן סידירום הם מתלוננות על קבצים שלא מועתקים בהצלחה, כבר הייתי מוכן להכריז על הכונן כגורם לבעיה. למזלי חבר הציע לי גם לבדוק את הראם - הזכרון הפנימי של המחשב. הורדתי תו…

• 37 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by maxwell10,

רציתי לדעת אם יש מקום (ליסינג פרטי \ ביטוח \ שירות מוסכים) כזה שדואג לרכב פרטי בדומה לליסינג מחברה, כלומר אם יש תקלה/טיפול/טסט אז לוקחים בבוקר את הרכב למוסך ומחזירים בצהריים. אני מתכוון לשירות כזה בו משלמים עליו כל חודש סכום קבוע ולא עבור כל שירות בנפרד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

עד לא מזמן היה לי פרימיום בmegashares המחיר די נוח, 6 חודשים ב29.95 (5 דולר לחודש) ללא הגבלה רציתי חוו"ד מאנשים לפני שאני מחדש, איפה יש לכם? איך זמינות התכנים וקצבי ההורדה שם? כמה אתם משלמים?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by Mr.wiz,

כמה פעמים ביום אתם הולכים לשרותים?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by mrraz,

מצאתי שריטה בחלון הקדמי של הרכב. פעם ראיתי מישהו שמתקן שריטות כאלה אבל זה היה לפני הרבה זמן מישהו מכיר בעל מקצוע או מוסך שמתקן שריטות בחלונות ?

• 17 תגובות
    • 10.9k צפיות
  10. Started by fuck off,

כמובן שחבל על הבננה והכל אבל זה באמת שווה את זה כדי להציל איזה דיסק אהוב עם דברים חשובים עליו. http://www.metacafe.co.il/watch/748070/how_to_remove_cd_scratches_with_a_banana/

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by VL,

http://www.flix.co.il/MyClip/showVideo.asp?m=1132168 והימני צריך לגדל צוואר אמרו לו בתגובות :lol:

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by stone cold,

http://news.walla.co.il/?w=//893152

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by R0ck,

http://community.msn.co.il/comm_folder_get_file.asp?CommID=3059&seqFileID=12773&seqFolderID=5245&seqSubFolderID= פשוט, רעעעעעעעע....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

יכול ליהות שחלק מכם מכירים את זה אבל אותי בכל אופן זה קרע מצחוק!!! http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by eranRohatyn,

http://www.gnd.co.il/Temp/lior/shrekbymosheshabah.wmv נקרעתי מזה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני יודע שיש תגובות אבל מה הכוונה צפיות למה מצפים? ישמח לקבל הסבר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. נפתח פה לפני מס' ימים שירשור על ספרים שהשפיעו על חייכם, חשבתי לעצמי- למה לא גם על סרטים או סירטונים/קליפים. אתם מוזמנים לשתף כאן את הסירטונים אם הם מ-יוטיוב או שמות של סרטים שהשפיעו עליכם ולציין איך הם השפיעו על חייכם.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  18. טוב, אז בזמן האחרון אהבה ישנה/חדשה פרצה לחיי - פלאפל נזכרתי שאני ממש אוהב פלאפל והתחלתי לפאלפל מחדש (אחרי שנים של היצמדות עיקשת לשווארמה או שיפודי לבבות) הרי כל אחד מאיתנו מכיר איזשהו פלאפל שהוא פשוט בגדר חובה אם אתה באיזור, תעזרו לי לרכז אותם אצלי זה: מפגש גולני במרכז של עפולה (למרות שבזמן האחרון ירד טיפה ברמה אבל עדיין אחד הטובים) מסעדת אלוואקד ביפיע תעזרו לי להרכיב רשימת זלילה איכותית

• 120 תגובות
    • 13.6k צפיות
  19. שלום! מה השיר הכי "חזק" לדעתכם במוזיקה הישראלית? לדעתי: "מי ידע שכך יהיה"-עוזי חיטמן או בועז שרעבי. אריאל

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by Akiles,

איך עדיין אין פה כזה ? בכל מקרה נתקלתי בדבר הבא: https://www.grouponisrael.co.il/deal/1010083/gaymer-set-keyboard-computer-mouse/ נראה ממש טוב אמנם אני כבר לא משחק הרבה אם בכלל אבל בדיוק מת לי ה MX518 ואני צריך עכבר (גם פשוט יספיק לי - אבל ראיתי את זה וזה נראה נחמד) מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  21. היי חברים.. כבר תקופה שאני רואה חברי פורום ותיקים שבכל הזדמנות שתהיה להם יתרפקו על הזמנים של אז..נוסטליגה הם יגידו. שתפו אותנו בחומרה שהיתה לכם, במשחקים ותוכנות שהכרתם, בפעולות שהצטרכתם לעשות כדי להעלות את המחשבים דאז.. בואו נראה לצעירי הפורום(אני 33) אילו חיים קלים יש להם כיום עם הטכנולוגיה, מי ידע מה זה הרדיסק או כונן SSD? בשבילי דיסקט ״5.25 640k עם מדבקה בצד(הגנה ממחיקה) היה הדבר, להעלות דוס מדיסקט, להחליף לדיסקט של אנטי וירוס, להעלות משחק 8 דיסקטים ולהחליף ביניהם. פעולה שהיתה גורמת לשרירים בידיים.. אשמח אם ניזכר בחומרה ישנה, משחקים, תוכנות ופעולות שעשינו כדי להתנהל עם המחשבים בתקופה ההיא... הנה המחשב שהיה לי: [ATTACH]3100[/ATTACH]

22. Started by nat64x,
    • 0 תגובות
    • 241.2k צפיות
  23. Started by Vega,

אהלן, החלטתי לפתוח דיון שבו כל אחד ישים שם של שיר אהבה אחד שהוא חושב שהוא הטוב ביותר (או בין הטובים), בבקשה - אל תשימו יותר משתי שירים למשתמש. 1. תמיד אהבה - עברי לידר 2. ברית עולם - מתי כספי יומטוף.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האם יש ?[br]פורסם בתאריך: 25.04.2007 בשעה 20:06:56 בסיגנון הזה ;D

• 61 תגובות
    • 8.6k צפיות
  25. קודם כל ברצוני להדגיש שזה דיון אידיאולוגי ולא דיון ססמאות ודרכי הורדה ועל כן יש לשמור על כללי הפורום . כמו שאני רואה את זה ישנם מגוון רחב מאוד של שיטות הורדה כיום אשר חלקם טובות יותר , חלקם פחות וחלקם נכחדו או אשר גוססות עדיין אני יחלק אותם בהערכה גסה לפי איכותם כך The Scene || V UseNet || V FTP \ Rapidshare || V BitTorrent - close communities || V BitTorrent || V sababadc || V eMule || V kazza || V Napster כמו בכל מקום בעולם איפה שיש אינטרס גבוה יותר כך היוזמה תהיה גבוהה יותר... ניתן לראות זאת לפי שרשרת המזון הזו כאשר בתחתית הטבלה נמצאת למשל kazza אשר מלאה בוירוסים וקבצים מזויפים באיכות נמוכה , למעלה יותר יש את eMule אשר בזכות אינטרסים של בעלי אתרים אשר מספקים לינ…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים