כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
זהו עברנו גם את הבגרות במחשבים ועכשיו נשאר רק תנ"ך (י"א) ביום רביעי בהצלחה לכולם
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
-
יש למישהו שאלות מעניינות משהו יפה ? טיפים, טריקים. סיכומים משהו "!? אהה, ואיזה שעה זה ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סתם רעיון שעלה לי בראש , בו נרשום משפטים מעצבנים של המורות כמו "אני מקבלת כסף אם אני אלמד אותם או שאני לא אלמד אותכם :asthanos: " גם משפטים בעתיד . יהיה נחמד .
-
- 63 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרסם את האתר שעושה את אותה פעולה של 144 רק הפוך (אני מכניס את המספר והוא רושם את הפרטים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
תענו בבקשה תקשיבו אני רוצה להיות טכנאי כשאני יהיה גדול איפה אני יכול ללמוד והאם את מכירים אתר שצריך מישהו שיזור לנהל פינת תמיכה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית? בתודה מראש, RnGKay
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://lovetest.co.il/lovetest.php?love10192.html תבדקו אם אתם מתאימים!
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
-
-
כנסו לכתובת הבאה אני מבטיח לכם שבאמת תהנו מאוד מהאתר הזה במיוחד אחרי השאלון ;D ;D ;D http://lovetest.co.il/lovetest.php?love7811.html בהצלחה!
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אפי או בשמו המקורי וולדו מסתתר בתמונה, ילדים: האם תוכלו למצוא את אפי שלנו? אם ובמקרה שמצאתם, בבקשה אל תגלו לילדים האחרים איפה הוא... איפה אפי?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או קיי זה יכול להחשב כספאם, אולי , אבל הבנתי שספירת ההודעות לא נכללת כאן אז מותר לי. נכון כאשר אתם רעבים אתם אוכלים (DUH), או גם אם לא רעבים.... אז נוסעים להרצליה פיתוח לאווזי, או לנמל תל אביב למסעדת האווזים, או לראשון לציפורה, או לשמש ברמת גן..... ואוכלים.......ואוכלים. ומגיע הרגע שאתם שבעים, אך ניתן לאכול עוד. כי אתם יודעים שאם לא במהרה תהיו רעבים ותצטערו שלא אכלתם את ה 2-3 ביסים האלו שנשארו....או הכמה צ'יפסים.... אז אתם ממשיכים לאכול. ואתם מרגישים מפוצצים!!!! אתם לא יכולים לזוז, פשוט רוצים להרים את החולצה, לא להוריד, להרים, לפתוח כפתור וריצ'רץ.... ולשבת בצורת שכיבה כזו, לא יודע איך להסביר, ולהרגע...... ואז אתם נזכרים שאי אפשר אתם לא יכולים, כי זה פומבי, ואתם עוד…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אז אחים שלי, אחרי היום הארוך הזה, סיום הלימודים הגיע! וכך גם התעודות (אם תשאלו אותי, הכל מעל 80 :AR15: ) תהנו! בחן את עצמך: האם אתה מלך הבילויים או פריק של לימודים! 1)בעוד יומיים יש לך בוחן וחשבת להקדיש את שני הלילות ללמידה, פתאום גילת שיש בשני הלילות מסיבות פצצה! ואתה מוזמן אלהם, מה תעשה? כמובן שאוותר על המסיבות ואשקיע את זמני למבחן! למסיבה אחת אלך וביום השני אחרוש! מי שם על המבחן? אלך לשני המסיבות ואח"כ העתיק מרונית. 2) כשיש ישיבת מורה-הורה-תלמיד, מה בד"כ אומרים עליך? שאתה תלמיד מצטיין ומשקיע אתה תלמיד ממוצע בעל הישגים נאים, ותמד תוכל ליותר שבלי להעליב- אתה תלמיד גרוע וכדאי לך להתחיל גם על הלימודים! 3)המורה לא הגיעה ויש שיעור חופשי, מה תעשה? אכין את שיעורי הבית שה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שהתכוננתם (לי לצערי לא היה כוח) ושתצליחו! נ.ב: זה ב9 בבוקר למי שלא יודע....(מה? לי נודע בערך לפני חצי שעה...)
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
טוב אז היום אני מקבל קריאה מחבר שלי שהסידירום לא קורא לו דיסקים. דבר ראשון שחשבתי "דיסק ניקוי". הבאתי את דיסק הניקוי שלי ושמתי בכונן, שמעתי אותו מסתובב אבל זה לא זיהה את הדיסק ולא יכולתי לנגן אותו. אז שאלתי אותו אם לפתוח, אם זה יהרס, בכל מקרה הוא היה קונה חדש. פתחתי. ולא תאמינו מה מצאתי בפנים... מישהו הכניס פנימה דיסק, עם העטיפה!! בפנים היו מלא מלא חתיכות של נייר העטיפה של דיסקים של GPT (עם הפרסומת של "שומר נתונים ל120 שנה"), ועוד בונוס קטן שמצאתי הייתה חתיכת עץ, בחלקה מפוררת בתוך הסידי... כדי להוציא את הכל הייתי צריך לפרק ממש את כל הסידי לחלקיקים...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי נראה לי שהכתה שלי היא הכתה היחידה במדינה שעשתה את זה. בחיים לא שמעתי על זה.
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש כאן במקרה מישהו שוקראים לו דניס? אם כן, אני מצטער לבשר לך שעד חצות עליך לעזוב את הארץ ל24 שעות, בעקבות החלטה של החברה להגנת הטבע, עמותת "צלול" וארגון "מגמה ירוקה". מחר הוא יום ללא דניס בישראל. לא מאמין? ראה בעצמך
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
אוקיי חברים בעקבות ההצלחה של ת'רד הבדיחות שפתחתי החלטתי לפתוח ת'רד להעסקת התאים האפורים והוא ת'רד החידות והידע אם יש לכם חידה או שאלה שאתם חושבים שהחכם שבחכמים לא יצליח לפענח אותה אנא רישמו אותה כאן ונבדוק HOW REALLY SMART YOU ARE :asthanos: אפשר לכלול בת'רד גם בעיות מילוליות (מתמטיות וכדומה), בעיות ממבחנים פסיכומטריים, שאלות פסיכולוגייה ומבדקים למיניהם (כמו אלה של האם אתה מכור למחשב, אוכל, סקס וכו') להנאתכם :smoke: והנה בעייה ראשונה בריכה של 100 ליטר מתמלאת ב10 ליטר מיים ביום, אך כל יום שעובר מתאדים 4 ליטר מיים ובכל לילה מתאדה ליטר אחד תוך כמה ימים תתמלא הבריכה לגמריי (או מעבר לקיבולתה בהפרש הקרוב ביותר ל100 ליטר) והאם היא תהיה מלאה בשעות היום או הלילה * אני מ…
-
- 51 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מחר תתבצע אצלי מסיבת רשת - יש כבר מוזמנים אך יש מקום לעוד כמהונשמח לארח את חברי הפורום. ה"אירוע" יהיה בעכו (תהיה אבטחה צמודה כמובן ) מחר בערב ולתוך שעות הבוקר המוקדמות ועוד דלא ידע. מי שמעוניין שירשום פה או שיפנה אליי בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-