עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yoni321,

אנשים מי שמכיר מקומות מסוימים שבהם ניתן לקנות כרטיסי מסך או אתרי מכירה של כרטיסי מסך. שמעתי שהמחירים שם סוף אז אתם מכירים רק בהונג קונג. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. http://www.ios.st הם מציעים 25 מ"ב של אתר דינמי לפי מה שאני מבין זה רק לחודש , ואח"כ צריך לשלם , מה שהופך את זה לבלתי אטרקטיבי בעליל

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בטוח יש איזה טריק או דרך.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Satlan,

אני קונה בעוד כשבועיים מחשב חדש... יש לי מפרמט והכול עכשיו אני מחפש חנות שתתן לי את השירות הכי טוב בארץ לא משנה המחיר... תביעו את דעתכם על: zigzag2000 מה אתם אומרים עליהם ? com4u שירות טוב ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by bumpd,

ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  6. Started by Devil Servant,

זה מה שקורה שמשעמם בעת ביצוע מודינג

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  7. הנדון: אי שביעות רצון מהשירות שניתן לי ביום ה 5.2.06, נכנסתי לחנות בקניון הזהב,החלטתי לרכוש כרטיס מסך בסכום של 1793 ש"ח. היה בידי זיכוי של 600 ש"ח, ובינתיים הכל היה כשורה. כשהזמנתי את המוצר המוכר טען שייקח לו 14 ימי עסקים להגיע. צלצלתי כעבור שבועיים ב19 לחודש ושאלתי מה עם המוצר, אמרו לי להשאיר מס' טלפון ושיחזרו אליי כשהכרטיס יגיע. לאחר כ5 ימים התקשרתי שוב וענה לי בחור שחבל שאני לא זוכר את שמו, שאמר לי שהוא יברר ויחזור אליי תוך כמה דקות, הטלפון היה ב3 אחה"צ ועד 10 בלילה לא היה טלפון וגם לא מענה שאני אישית התקשרתי. בנוסף, המענה הטלפוני בסניף ירוד ואינו משביע רצון, כמעט ואין מענה וכשיש, ראו המקרה שלי, שלא טופל כראוי. היום, כ21 יום לאחר הזמנת המוצר ולאחר שבאתי עוד כמה ימים לא…

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by Check_Point,

תגידו, גם אתם לא מצליחים להיכנס לאתר של משרד החינוך לבדוק את הציוני בגרויות עם הקודים של שנה שעברה שחילקו בבית ספר, או שזה רק אני?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

הסתדרתי תודה... (:

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  10. אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by benhous15,

יש לי mp4 שקורא סרטים רק עם סיומת של avi... למישהו יש תוכנה מסוימת לשינוי סיומת של סרט מ- TV ל - avi ? וגם הסברים לשימוש בתכונה .. אשמח לקבל עזרה .. תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. צריך המלצה לחנות טובה ואמינה. אם למישהו יצא לקנות בנעה אני אשמח לחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  13. Started by solidus,

היי, לאחרונה רציתי לקנות לפטופ אבל בגלל המחירים המזעזעים בארץ החלטתי לקנות אותו בחו"ל. הבעיה היא - אני לא יודע איך :\ אני אשמח לשמוע עצות מאנשים שכבר עברו את התהליך וקנו מוצרים אלקטרוניים מחו"ל בעבר.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. Started by FatalZero,

אני מחפש את ההקלטה מהרדיו של הבחור ה"חכם" ההוא שרוצה להיות רקדן ועשיר כמו זהר ארגוב ולהיות מפורסם כמו יו"ר וועד הבית ועל הדרך הוא גם חפש שידוך עם בחורה "העיקר לא רוסייה" (לדבריו) thx

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by Lol10k,

השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  16. שלום רב. הרבה זמן חשבתי לעשות תוכנית שתשודר באינטרנט ועכשיו יש לי את כל האמצעים הדרושים יש לי שרת ותוכנת עריכה וכו' עכשיו איפה אתם נכנסים לתוכנית אני יכול לספק את כל הסחורה מבחינה טכנית אבל מבחינת תוכן אני לא משהו אז אני מחפש אנשים שמוכנין לשדר ומוכנים לסקר דברים וכו' כמו בתוכנית טלוזיה אמיתית התוכנית תשודר דרך האינטרנט בסטרימינג או במקביל אשר להוריד כל אחד שיש לו מצמלמת אינטרנט ומיקרופון או מצלמה דיגיטלית יכול להשתתף מקווה שאנשים יגיבו תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by intel suck,

היי אני לומד בכיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה) כעיקרון עכשיו אנחנו לומדים c# היו לי עד עכשיו שלוש בחנים והיום מבחן בבוחן הראשון קיבלתי 83 בשני לא הלך לי עשיתי טעויות דביליות 56 :-X ובשני 61 מאותה סיבה :-\ היום היה לי מבחן למדתי אליו המון המון שעות תירגלתי המון תרגילים הודיעו לנו על המבחן ביום ראשון. מאז שקיבלתי תציון הקודם עד אתמול למדתי למבחן. ועדיין לא הלך לי ממש טוב במבחן לא צפוי ציון גבוה בקיצור אני שוקל אם להישאר במגמה בכלל ואני לא יודע מה עוד לעשות בשביל להשתפר בציונים אני מאוד רוצה להישאר במגמה כי זה מעניין אותי תודה

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו. כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים... אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס... אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות. חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם. מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מת…

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by RayZ,

מקווה שמותר לדבר כאן על יבואנים וזה המקום הנכון (זה לא ממש חנויות..) קיצר רציתי לדעת אם יש כאן דילר שקנה מהיבואן מור לוי. איך הוא? איך החלקים, איך השירות? תודה. (נ.ב הכוונה למור-לוי מראשון)

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. Started by kai,

אני מעוניין לקנות את הפאד steelpad 4d בארץ ואני לא יודע מאיפה, אתם יודעים מאיפה בארץ אני יכול לקנות\להזמין אותו ?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. Started by DOR_2911,

חדש הוא עולה 2200 http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 אז שווה לקנות אחד משומש (בלי אחריות) ב 1500?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  22. Started by במבה רטובה,

אהבתי את : Nobody is crying that people who used to go around selling ice to people do not have a job anymore because of the fridge http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/click_online/7120845.stm

23. Started by fog,

אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי מהמפרטים ורציתי לדעת אם יש מקום שבו אפשר לבוא לשלם ולקחת (אני לא רוצה לקנות באינטרנט מעדיף לקנות ישר בחנות אחת הכל) את הדברים הנ"ל במחירים (לכל היותר) הנקובים במפרטים הנקובים (ראיתי ב-zap.co.il מחירים נמוכים יותר) איפה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים