כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,618 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה בקשר לתרגיל שני ב' סדרה זה יוצר n=26? ושאלה בהסתברות (5) א': 24/5040 או 0.00476 ב': גבוה ג': (4/20)^4 או בערך 0.0256 זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני נבחן אינטרני. מחפש מידע לגבי ההרשמה המאוחרת לבגרות במת', היא אמורה להתקיים ב27 בינואר. לפי הידוע לי יש הרשמה באינטרנט, אבל אני לא מוצא מידע לגביה. תודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
חיפשתי אפשרות כזו שתאפשר לי לראות את כל הנושאים שפתחתי עד עכשיו ולא מצאתי. השאלה היא האם בכלל קיימת כזו אפשרות? ואם לא - לבעלי האתר - לא חשבתם על אופציה כזו?
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
**************** למה זה כן עובד: http://www.gptresources.com/forums/i...showtopic=8813 ** התשלום הוא ב 15-20 אז אין לכם ממש מה להפסיד ולנסות (צריך מינימום 10 דולר) *מה עושים? נרשמים לאתרים שונים ואז כשמסיימים לוחצים DONE אם סיימתם זה יקבל את זה ואז אם הכל מאושר זה יעבור אליכם. בהצלחה. חובה אימייל ב HOTMAIL או YAHOO.. __________________
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל בכמה צורות, Weathr, temperature, celsius ועוד, וכתשובה הוא מחזיר לי אתרים מסורבלים ולא קלים לעבודה. (כמו האתר שלCNN) מישהו מכיר אתר שמציג את הטמפרטורות ברחבי העולם בצורה שקלה לשימוש? שיהיה קל לחפש טמפ' של מקום מסויים מבלי להסתבך יותר מידי עם האתר? וכמובן שיהיה גם יחידות של celsius. תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
-
כפי שאתם יודעים, התערוכה תתקיים באותו מקום כמו תמיד, והיא תהייה בתאריכים: 25 לאפריל מתחיל ,וב 28 באפריל נסגרת. משעה 11 עד 10 בלילה. רציתי לדעת עם מישהו מפה הולך לתערוכה? כמו כן אני הייה שם, ואני יכין לכם איזה סיקור קצר על המקום, עם לא יקדימו אותי
-
שלום לכם אנשים. רציתי לדעת האם שווה לקנות את המחשב שלי בנועה מחשבים, למרות שהם קצת יותר יקרים. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
-
טוב אני ממש רוצה תמונה גאונית חשבתי על איזה דקרון יורק אש או משהו....אם למישהו יש משהו בסגנון או משהו ממש מגניב לחרוט בבקשה שישלח לי... וחיפשתי ממה הרבה בשביל תמונה טובה של דרקון ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי למי שיש אתרים עם תכנים (משחקים צילצולים אייקונים וכו') לנוקיה 6230 אני אשמח לקבל תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
ביקשתי להתנתק... בגלל שהם לוקחים על הממיר המקליט 25 שקל בחודש ל36 חודשים... (3 שנים) היום התקשרו אלי מהשרות לקוחות שלהם הציעו לי את החבילה הבאה: להשכיר את הממיר משהו כזה ל36 חודשים לשלם עליו 7 שקל בחודש ושנגמר המבצע הזה לחדש את החבילה.. שבעוד 3 שנים לא יודע מה יהיה... איך זה?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני וחברים שלי עשינו סירטון בFLASH, מה שחסר לנו זה פסי קול לדוגמה של: רעמים וברקים, ציפורים ,נחירות..... אתם מכירים אתר/תוכנה...מקום שאפשר למצוא פסי קול כאלה?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אהלן אנשים אז כל המפרטים על הכיפאק... עכשיו יש לי שאלה קטנה.. מאיפה אני יכול להשיג את המוצרים במחיר זול ולא דרך חברה שמוכרת כמו: וואלה שופס! P1000, אייבורי, KSP כלומר יש איזשהו סוכנים שאפשר לפנות אליהם ולקנות מהם.? (אני לא מדבר על כמות של אחדים) תודה
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי לכולם! אני רוצה לקנות שלט עם מסך לנגן mp3 Iriver H340. עשיתי הזמנה מאתר מיסטיקאוודיו,החנות נימצאת באר"הב. אכשיו לפי משהבנתי הם עושים משלוחים ארצה,אבל יש כמה דרכים לעשות משלוח,תעזרו לי לבחור את הדרך הכי טובה ובטוחה. אנגלית אני לא מבין,ככה שלא ממש הבנתי איך זה הולך שם. תודה לכל העונים...
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
השאלות אינן מתייחסות למוצר ספציפי, אלא לנושא שנתקלתי בו בלא מעט מוצרים (פלזמה, LCD, מעבד מזון KitchenAid, אייפוד וכו') : 1. מניסיונכם, מה חשיבות ייבואן רשמי לעומת ייבואן מקבילי (פרללי), ומייבוא מוצרים רבים ? על פניו, היבואן הפרללי פחות מקצועי, אבל האם זה אומר שיש להתרחק ממוצרים כאלה ? מצד אחד, מוצרים שהאחריות היא לא של היבואן הרישמי, עולה פחות, אך החשש הוא שבעת תקלה השירות לא יהיה / לא יהיה מקצועי. 2. האם יש יבואנים פרללים בעלי שם טוב בשוק, וכאלה בעלי שם טוב פחות ? (אסתפק גם רק בבעלי השם הטוב..) 3. מה לגבי מוצרי חשמל שאנו מביאים בעצמינו בארה"ב לישראל, קראתי על סכנות בשל אי התאמה לרשת החשמל בישראל, האם מדובר בבעיה ששנאי מתח לא יכול לפתור ? (פרט לסוגיה של שיטות שידור בטלויז…
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מישהו יודע מאין להשיג?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני תלמיד שעכשיו מתחיל י"ג מחשבים , וקיבלתי זימון לממר"מ (איזה שוק) עכשיו מישהו יכול לפרט לי על מה המבחנים הראשוניים? האם בהם גם אני אוכל להכשל? או שמעבירים אוטומטית את כל תלמידי העתודה הטכנולוגית עד למבחנים המסכמים של הביצספר כי לי לא נתנו פרטים על המבחנים הראשוניים שנערכים בתחילת השנה. ואם יודיעו לי שנכשלתי, אז אני לא ממש מוצא מטרה בלהמשיך את הלימודים כל כך (בהנחה ואני לא רוצה להמשיך לי"ד) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לפתור? ממש הסתבכתי... תודה רבה! :-* [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט על הטלויזיה מתחילים לרוץ קווי שלג כאלה(הם צצים באקראיות וחולפים מהר על פני המסך בצורה אופקית). כאשר אני מפעיל את הביטורנט או האימיול זה מתגבר. הזמנתי טכנאי של הוט, הוא אמר שכנראה המחשב פולט מתח (יותר מדי) שמשפיע על הטלויזיה אבל לא נראה לי זאת הבעיה בגלל ששמתי לב שהבעיה מחמירה ככל שאני משתמש יותר בפס הרחב. יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או עצה לפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר טוב שבו אני יכול לברר מפרטים שונים של מחשב ולעשות השוואה בין המחירים של המחירים, למשל כמו אתר ZAP? או אםפ אני יכול לפרסם מפרט באתר בפורום המתאים ותינו לי מחירים מחנויות (אם זה מותר)??
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
www.motobike.co.il אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אני אשמח...
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה רשימה של מוזיקה פסיכודאלית. לא טרנס ולא שום סקאזי ה :errrr:
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-