כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום יש שיר יפה של פעם וזה ככה: אהוב אותי בכפות ידיך..... משהו כזה ....עשיתי חיפוש ולא מצאתי על זה נאדה
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אתם מכירים תקליפ הזה של איזה 3 dudes לבושים בחליפות לפי מה שאני זוכר, יוצאים לאיזה מועדון ויש להם תקטע הזה שהם עושים עם הראש קדימה ואחרונה כל הזמן? במועדון הם מקיפים איזה מישי ודוחפים אותה או משו כזה.... אני חושב שג'ים קארי הוא אחד מהם... בכל מקרה, אני משום מה נזכרתי בקליפ, ואין לי מושג איך בכלל להתחיל לחפש אותו, אז מישו יודע אולי על מה אני מדבר?
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
סקין של windows 3.1 בלי runtime error למיניהם...!(אנשים לא מתביישים לפרסם כזה קוד..) שיראה בידיוק כמו 3.1 הישן והטוב! תודה!!! (אין לי שמץ למה שמתי ת'סימני קריאה...!)
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
פעם היה לחבר שלי נוקיה 6100 והיה לי בו משחק שנורא אהבתי לשחק בו בשיעורים שהיה משעמם וקראו למשחק בעברית קראו לו "קפיצה" באנגלית "bounce" (אם אני לא טועה)!! משהו יודע במקרה איפה מורידים את המחשק הזה או איפה אפשר להשיג אותו זה יעזור לי מאוד!! יהיה עדיף שתשיגו לי את הקבצים של המשחק ככה אני יוכל להעביר אותו לפלאפון שלי דרך הכבל בחינם!! תודה מראש ofeky1
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי למצוא באינטרנט (ואל תגידו לי, יש גוגל כי חיפשתי...) חיבור USB מיוחד.. או מתאם שיש לו mini-USB נקבה (שקע) ל-USB נקבה.. או קבל מאריך ל-mini-USB (זכר ונקבה) דיי דחוף.. תודה
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלומות. שמעתי ב AXN שיר יפה כזה ששמו אותו בזמן שמראים את ניקיטה בתקציר פרסומות כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
http://www.wired.com/news/technology/0,70044-0.html?tw=wn_tophead_3 http://www.wired.com/news/technology/0,70086-0.html?tw=wn_tophead_4
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
תישעמו חבר הביא שם של חדר וסרבר אבל אני לא יודע בדיוק מה השם אני יודע שהשם של הסרבר זה EFNET אבל אני לא מוצא בשום מקום. [אה והשם של החדר זה Xtreme-Share].
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
היי אבא שלי קנה בשביל הLCD החדשה שלנו מחשב קצת יותר חזק בשביל מדיה סנטר,שאנחנו נוכל לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה במקום על המחשב ושיהיה עם הסאונד של הרמקולים והכל המפרט הוא כזה: AMD ATHELON 5200+ לוח אם: asus m3n78-EM am2+ הכרטיס מסך נשאר אותו אחד 8500GT,אבל יש מצב שאני אנדב את ה88GT שלי לטובת גראפיקה מעולה.זה כדאי? זכרונות DD2 1066 MHZ של 2 ג'יגה של OCZ וכמובן מערכת ההפעלה היא ווינדוז וויסטא הום פרימיום אם אני אכניס שם את ה88GT שלי,על איזה גראפיקה נוכל להריץ משחקים?והאם נוכל להגיע לרזולויה המקסימאלית של FHD שהיא 1900X1200? תודה
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות על הפרשות! 1:אתם יכולים להביא לי את הסדר של כל הפרשות במסודר? 2:כמה פרשות יש בשנה? 3:תודה! אא ואתם יכולים גם להביא אתר של כול הפרשות כי האתרים שמצאתי בגוגל מבלבלות הכול!
-
שלום רב. יש לי 2 שאלות בקשר לעתודה אקדמאית לאלה שעברו אותה או לאלה שיודעים פרטים מדוייקים עליה. כמה אחוזי הנחה מקבל העתודאי על שכר תשלום לטכניון ? האם אני אצטרך בהכרך לחתום על קבע אחרי הצבא ואם כן אז לכמה זמן ?
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
מה לוקח יותר משאבים ומעמיס יותר ICQ 2002 או MIRANDA 2.0 LITE
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
-
תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך אומרים בעברית core 2 duo כי התווכחתי עם חבר שלי איך אומרים, אז איך אומרים קור טו דיו או קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי לפני מספר ימים דוח + גרירה סה"כ 500 שקל אמרו לי שהגרירה של עיריית תל אביב מחיזרה את הכסף לתושבי הצפון שברחו לאזור המרכז בגלל המצב. שאלה עם זה נכון ואיפה זה רשום כי באתר של עירית תל אביב אני לא מוצא כלום.... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
זה רק מלפני כמה ימים תמיד זה היה בסדר http://www.zix.co.il/viewer.php?id=242306223.JPG
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
כבר נאמר רבות בעבר, שהדלקה וכיבוי מחשב תכופות לא מומלצת. שאלתי היא: האם זה תקף גם לגבי מחשב נייד (שהסוללה שלו מחוברת לחשמל), או שעקרון פעולתו שונה?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית פנסים של מותג inova מחו"ל (ההפרשים בין המחירים בארץ ובחו"ל של המוצרים שאני רוצה להזמין הם פשוט אדירים) אז חיפשתי מקום לקנות ממנו, והגעתי לאתר שקרואים לו cfrlights.com שבו יש את המוצרים ההלו (שתי פנסים inova, מטען ושש בטריות נטענות תואמות) מישהו מכיר את האתר? קנה ממנו? חוות דעת? כל פיסת מידע על האתר תעזור לי (במחיוד אם הוא אמין) הנה הדברים שאני רוצה להזמין:
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היה לי מבחן בפיסיקה והייתה לי את השאלה הזאת : ( הניסוח לא משהו כי אני לא זוכר וגם בגלל שאני בט'' אז החומר שאנחנו לומדים לא משהו ) אם יש מטוטלת והיא זזה ואז היא נעצרת זה בגלל ... ואז יש כמה אפשרויות ואני שימנת שזה בגלל כח המשיכה בהתבסס על חוקי ניטון אולם המורה שלי אמרה לי שאני טועה וזה בגלל החיכוך .. למרות שאני מבין שזה גם נכון אני חושב שזה מזער לעוןמת כח המשיכה עכשיו מה שאני צריך זה שתגדו לי אם אני צודק או שטעיתי ?
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-