עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  2. Started by redti,

האדום בעיניים שיוצא בתמונות של מצלמה זה כלי דם?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  3. Started by masterblaster,

הולך להיות קטלניי ביותר http://www.esc.co.il/esc/campaign.aspx?icamp=530

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  4. יש לי בערך 60 כאלו להדפיס כאשר כל אחת צריכה להיות הדפסה של 20X30. מישהו מכיר מקום באיזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  5. Started by Peri228,

אהלן =) אני מחפש את השיר בו משתמשים בפתיחה של להציל את איש המערות של קושניר . אשמח אם תוכלו לתת לי את שם השיר והמבצע =]

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  6. Started by OoZz,

ראיתי בפורום מדריך לעשות דלת כזאת שקופה במארז... זה המדריך הראשון שיש שלוחים על מדריכים.. עכשיו רציתי לדעת אם נראה לכם שווה לעשות את זה?

7. אני רוצה לדעת איך המכללה הזאת???מה הרמה שלה???

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  8. Started by kinggil,

שלומות. שמעתי ב AXN שיר יפה כזה ששמו אותו בזמן שמראים את ניקיטה בתקציר פרסומות כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  9. עדכון לקוי במוצר של ענקית אבטחת המידע CrowdStrike גורם להשבתה מסיבית של מחשבים ומערכות ברחבי העולם, עם השפעה משמעותית על שירותים חיוניים בישראללכתבה

10. Started by galz,

יש עכשיו פרומו של ערוץ 5 שרץ כל הזמן ויש שם שיר נראה לי של שלומי שבת לא בטוח שזה הולך משהו כזה שמע לי אפרוח יש לך כוח זאת רק ההתחלה והדרך לא תהיה קלה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לשיר?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  11. Started by MOFRA,

האם ניתן לצפות בערוץ 2 דרך המחשב כמו בערוץ 10 למשל יש למישהוא לינק או משהוא

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  12. ב16 לחודש יש גלובוס הזהב..מישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ ישדרו את זה?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  13. Started by MOFRA,

http://www.yourdailymedia.com/media/1147172692/One_Night_Stand תגובות בבקשה

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום , אני מחפש שיר, הסגנון לדעתי זה דאנס ויש בפזמון את המילים its two in the morning..... מנוגן ברדיו K CITY. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי יש לי כמה שאלות על הפרשות! 1:אתם יכולים להביא לי את הסדר של כל הפרשות במסודר? 2:כמה פרשות יש בשנה? 3:תודה! אא ואתם יכולים גם להביא אתר של כול הפרשות כי האתרים שמצאתי בגוגל מבלבלות הכול!

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  16. Started by idofr,

אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  17. Started by 114508534,

יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  18. או המלצה לביטוח חובה +ג' לסטודנט.

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  19. פעם היה לחבר שלי נוקיה 6100 והיה לי בו משחק שנורא אהבתי לשחק בו בשיעורים שהיה משעמם וקראו למשחק בעברית קראו לו "קפיצה" באנגלית "bounce" (אם אני לא טועה)!! משהו יודע במקרה איפה מורידים את המחשק הזה או איפה אפשר להשיג אותו זה יעזור לי מאוד!! יהיה עדיף שתשיגו לי את הקבצים של המשחק ככה אני יוכל להעביר אותו לפלאפון שלי דרך הכבל בחינם!! תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  20. Started by guysevi,

אני לא יודע אבל בטח כולכם או רובכם מכירים את הפרסומת האסורה של XBOX שבה אנשים מתחילים לירות אחד על השני באמצעות הידיים בתור כלי נשק שונים ובכן לפני כמה שנים יצא לא בטוח אם פרסומת אבל משהו דומה מאד עם ילדים שיושבים באולם ספורט ומהשעמום הם מתחילים לעשות גם כן משחקים של נשק עם הידיים ורק אחרי שמישהו "נהרג" הם מתחילים מלחמה. (את זה אני זוכר מישהו מכיר קישור סרטון הזה, אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וניסיתי מלא קומבינציות ושום דבר לא העלה לי את הסרטון הזה אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים. אין צורך הצלחתי למצוא את הסרטון סתם במזל

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  21. Started by talevi,

האם קניה של מפרט בNEWEGG זה בטוח ואיך הולך התשלום והמשלוח כמה זמן לוקח לו להגיע? וכמה אני צריך לשלם על כל מוצר נגיד אני רוצה להזמין 6 מוצרים ב5000 שקל כמה מכס?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  22. טוב אני ממש רוצה תמונה גאונית חשבתי על איזה דקרון יורק אש או משהו....אם למישהו יש משהו בסגנון או משהו ממש מגניב לחרוט בבקשה שישלח לי... וחיפשתי ממה הרבה בשביל תמונה טובה של דרקון ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  23. Started by UNDERDOG,

מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח

• 0 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.