כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחר נגמר לי ההתחיבות לבזק בינלאומי על 1.5 מגה אפלואד רגיל רציתי לדעת מה אתם ממליצים?להישאר אצלם ב 39.90 על 1.5 או לעבור חבר??
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
הינא ההקלטה: תודה רבה לעוזרים. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=707A491916FD0F1A
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה פרק ענק אחד הדברים הכי מענינים שראיתי בחיי(בסדרות) :-*
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי מהמפרטים ורציתי לדעת אם יש מקום שבו אפשר לבוא לשלם ולקחת (אני לא רוצה לקנות באינטרנט מעדיף לקנות ישר בחנות אחת הכל) את הדברים הנ"ל במחירים (לכל היותר) הנקובים במפרטים הנקובים (ראיתי ב-zap.co.il מחירים נמוכים יותר) איפה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
השיר הוא שיר רוק שמשודר ברדיו (שם שמעתי אותו ) והולך ככה בערך כל הלילה נה נה נה נה כל הלילה במיטה לבדי , כל הלילה נה נה נה נה משהו כזה, אני יודע שזה לא נשמע הכי הכי אבל ......
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את פרק 2 של עונה 6 וזה היה פרק חזק במיוחד בסוף שויק אומר בתשובה לשאלה-"די בקרוב" (תרגמו לאנגלית) בהחלט הסידרה חזרה לגדולותה ויש לי גם תפרקים האחרים ליראות
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS Kingstone 1G Radeon X1950pro (512 MB) SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) 480W ספק
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות ת'נגן הנ"ל אבל החיסרון היחידי הוא התמיכה בעברית. ראיתי בחור בפורומים של תפוז שכתב שלאחר העדכון העברית נתמכת לו באופן מלא. (יש לציין שזאתי גירסת ביטא). מישהו יכול לאשר את זה? טנקס. אגב,אפשר להעתיק מוזיקה לנגן בעזרת כמו שמעתיקים לDOK?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה המצב יש לי עבודה מגעילה באנגלית לעשות על האינטרנת ביגלל שהאנגלית שלי לא משהוא אז לא מצאתי כלום אם משהוא יכול לשלח לי קישור לאיזה מצגת אני ממש ממש ממש ישמח תודה :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מחפש שם את בית הכנסת המרכזי בצרפת שנקרא Synagogue de la Victoria ואני לא מוצא..
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי רשיון כבר על אוטו ועברתי את ה24 איך עושים את זה ומה צריך או איך אפשר להימנע מתאוריה ושטיות כאלה כמה שפחות שיעורים אם יש איזה דרך קצרה לאנשים בגילי אם שנות וותק על הכביש ??? :
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בחלק הראשון יש בחירה של שאלה 1 מתוך 2 על הנושאים משוואה ריבועית וסדרות, יכול להיות שיתנו לי שני תרגילים על משוואה או שני תרגילים על סדרות?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עליתי לשלב שני של תחרות רפואת הלב דרך הטכניון , ונתנו לנו מעין ספר כזה שמתוחו אנחנו אמורים ללמוד 170 עמודים ולהיבחן על זה. המבחן הוא שבועים אחרי פסח , יש למישהו עצה כיצד עליי ללמוד את החומר , רק לקרוא לסכם ממ <? ישנם 44 פרקים בספר .
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מקווה שמותר לדבר כאן על יבואנים וזה המקום הנכון (זה לא ממש חנויות..) קיצר רציתי לדעת אם יש כאן דילר שקנה מהיבואן מור לוי. איך הוא? איך החלקים, איך השירות? תודה. (נ.ב הכוונה למור-לוי מראשון)
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני קונה בעוד כשבועיים מחשב חדש... יש לי מפרמט והכול עכשיו אני מחפש חנות שתתן לי את השירות הכי טוב בארץ לא משנה המחיר... תביעו את דעתכם על: zigzag2000 מה אתם אומרים עליהם ? com4u שירות טוב ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המשחק החדש הזה.. war משהו, מעניין איך הוא
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שבוע הבא יהיה השני, הפרקים אמורים להיות ממש טובים ובעלי עלילה שלא מחייבת הכרה מוקדמת עם הסדרה מומלץ לאוהבי טרנטינו בכלל והסדרה בפרט
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד גיטרה לפני איזה חודשיים לבד ודיי מרגיש "תקוע" חשבתי לקחת כמה שיעורים בשביל לקבל "פוש" קטן.... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
היי אני צריך שם של סרט המתאר אדם שמן מאוד שמוריד את המשקל שלו בהמון על ידיי ספורט ומראה לכולם מי המלך! תגידו לי עם אתם מכירים שם של סרט כזה! ותודה מראש לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון הזה ורציתי לשאול אותו אחרים איך הוא מבחינת הכול אם יש לו בעיות משהו לא נוח כי לי אותו רק יום אחד אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אליו??
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-