עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. Started by Psycho17,

שלום לכם אנשים. רציתי לדעת האם שווה לקנות את המחשב שלי בנועה מחשבים, למרות שהם קצת יותר יקרים. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  3. מישהו יודע מאין להשיג?

4. יש לי שאלה בקשר לתרגיל שני ב' סדרה זה יוצר n=26? ושאלה בהסתברות (5) א': 24/5040 או 0.00476 ב': גבוה ג': (4/20)^4 או בערך 0.0256 זה נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

www.motobike.co.il אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אני אשמח...

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  6. http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=76657&bz=3 :yelclap:

7. Started by dbx22,

אני מחפש את השיר הזה שמשמיעים כשמראים את המועדות של הרוסי ואיזה אחד מתחיל למות מהגלולות אקסטאזי. איך קוראים לשיר הזה? תודה! עריכה: ואני מחפש גם מוסיקה או טראקים שמשמיעים במועדונים.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  8. הדיסק הכי חדש אני מכיר שלו זה hit the machine מ2004....הוא פשוט תותח מתיי אמור לצאת עוד דיסק שלו או שיש כבר ואני לא יודע עליו?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  9. Started by Noammm1,

אהלן אנשים אז כל המפרטים על הכיפאק... עכשיו יש לי שאלה קטנה.. מאיפה אני יכול להשיג את המוצרים במחיר זול ולא דרך חברה שמוכרת כמו: וואלה שופס! P1000, אייבורי, KSP כלומר יש איזשהו סוכנים שאפשר לפנות אליהם ולקנות מהם.? (אני לא מדבר על כמות של אחדים) תודה

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  10. -------------------------------------------------------------------------------- שלום , אני צריך לחבר את המצלמת אינטרנט שלי ושתיהיה לי אפשרות לראות דרך אתר כל שהוא באינטרנט שאני יעלה את מה שהמ צלמה משדרת... אם יש מקום יותר טוב לפרסם את ההודעה הזאת בבקשה תעבירו אותה לשם תודה.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  11. רציתי לשאול לגבי המסכים שהיו שם .

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by bumpd,

האם זה הזמן המתאים עכשיו?מאחר ויצאו כפולי הליבה והחלו להופיע מראשוני הדור החדש של כ.המסך. וגם אני מפחד שאני לא ינצל אותו מכיוון שמאובר קלוק בסוף אני ירד על מנת לשמור על חיי המחשב,והכרטיס מסך יתיישן מהר ואני לא יספיק לנצל אותו. או שעדיף לי כבר לחכות ליציאת xbox 360 ??מה יהיה מחירו?ומתי הוא עתיד לצאת?(לארץ לפחות) תשתדלו לענות לי על כל השאלות..תודה

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  13. Started by sof,

אני תלמיד שעכשיו מתחיל י"ג מחשבים , וקיבלתי זימון לממר"מ (איזה שוק) עכשיו מישהו יכול לפרט לי על מה המבחנים הראשוניים? האם בהם גם אני אוכל להכשל? או שמעבירים אוטומטית את כל תלמידי העתודה הטכנולוגית עד למבחנים המסכמים של הביצספר כי לי לא נתנו פרטים על המבחנים הראשוניים שנערכים בתחילת השנה. ואם יודיעו לי שנכשלתי, אז אני לא ממש מוצא מטרה בלהמשיך את הלימודים כל כך (בהנחה ואני לא רוצה להמשיך לי"ד) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  14. כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט על הטלויזיה מתחילים לרוץ קווי שלג כאלה(הם צצים באקראיות וחולפים מהר על פני המסך בצורה אופקית). כאשר אני מפעיל את הביטורנט או האימיול זה מתגבר. הזמנתי טכנאי של הוט, הוא אמר שכנראה המחשב פולט מתח (יותר מדי) שמשפיע על הטלויזיה אבל לא נראה לי זאת הבעיה בגלל ששמתי לב שהבעיה מחמירה ככל שאני משתמש יותר בפס הרחב. יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או עצה לפיתרון?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  15. הקונסולה החדשה של נינטנדו עשויה להיחשף בעוד פחות משבועיים, עם שדרוגי ביצועים משמעותיים ושינויים בעיצובלכתבה

16. Started by Vidati,

^^^השאלה בכותרת... לאוטו...

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  17. השאלה בנושא ועם אתם כן יודעים אז אולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כרטיסים ;D

18. Started by Nuker,

**************** למה זה כן עובד: http://www.gptresources.com/forums/i...showtopic=8813 ** התשלום הוא ב 15-20 אז אין לכם ממש מה להפסיד ולנסות (צריך מינימום 10 דולר) *מה עושים? נרשמים לאתרים שונים ואז כשמסיימים לוחצים DONE אם סיימתם זה יקבל את זה ואז אם הכל מאושר זה יעבור אליכם. בהצלחה. חובה אימייל ב HOTMAIL או YAHOO.. __________________

19. בואו לראות איך זה נראה דומינו כאשר בקטע של מחשבים: http://www.metacafe.co.il/watch/546234/domino_pc/ תינוק כבר יודע יותר טוב: http://www.metacafe.co.il/watch/563397/watch_out_bill_gates/ :lol: :lol:

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  20. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

רציתי לדעת אם יצא סרט למשחק הנוסטלגי: Commander Keen יש הרבה משחקים עם עלילות מגניבות ורציתי לדעת אם יש סרט...

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  21. Started by Oranili,

ביקשתי להתנתק... בגלל שהם לוקחים על הממיר המקליט 25 שקל בחודש ל36 חודשים... (3 שנים) היום התקשרו אלי מהשרות לקוחות שלהם הציעו לי את החבילה הבאה: להשכיר את הממיר משהו כזה ל36 חודשים לשלם עליו 7 שקל בחודש ושנגמר המבצע הזה לחדש את החבילה.. שבעוד 3 שנים לא יודע מה יהיה... איך זה?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

הממ אני מקווה שזה לא בקשה קשה מדי. תודה

23. Started by itai_1813,

היום יצאתי עם חברים ובדרך פגשנו בשיכור. השיכור עקב אחרנו כמה דקות עד שעצרנו באיזה מקום לשבת ושם הוא עשה לנו מופע מטאל קטלני. (הקולות ברקע הם של חבר שלי שצילם את הסרטון) קבלו:

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  24. שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)

• 1 תגובה
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.