כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין את ה XBOX ELITE ואני לא כל כך מתמצא... איך אני יודע שאני קונה מחנות ולא סתם מאיזה ברנש מסתורי אחד?? ואיך אני יכול לוודא כמה יעלה לי להעביר אותו במכס????
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לצרוב דיסק עם סגנון מסויים של שירים... שירים רגועים כאילו.. אתם יודעים כאלו ששמים באוטו ופשוט מגבירים כי נהנים לשמוע...סטייל קלאסיקות/נשמה... מישהו יכול לזרוק פה כמה שמות... 10X
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
אני צריך לעשות עבודת חקר בחינוך לתעבורה. חיפשתי כל מיני נושאים ואני לא מוצא כמעט כלום. אני לא רוצה שתביאו לי נושאים. פשוט אני רוצה לדעת איפה יש אתרים עם הרבה חומר בנושא זהירות בדרכים (לא סתם דיווחים על תאונות וכאלה אלא מידע). מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מחפש מקום טוב, בעל מגוון רחב של מוצרים וסוגים של כל מיני אביזרים ושטויות לרכב כגון: מדבקות, כיסויים, טסות וכו עדיף מאוד מאוד שהמקום הזה יהיה באזור המרכז אחרת זה לא יעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
נכון יש את העבודה הזאת של אזרחות בי'ב שצריך להכין 10 מאמרים ולהשוות באחד מהם בין מעריב לידיעות: 1\ איזה אתר יש לעבודות חוץ מ AVODOT ו SCHOOLSUCKS 2\איפה יש מאמרים של עיתונים 3\האם יש למישהו את העבודה מוכנה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש שיר של Bon Jovi ויש בו משהו Some girls שהוא אומר הרבה. מישהו יודע את שם השיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
קוראים לי נימרוד, אני עוד מאט בן 15 אוהב להטיס טיסנים, לנגן בחשמלית, להתעסק עם מחשבים ולשחק כדורסל וגם פוטושופ וחתימות מה קורה אתכם?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
כותרת ;D
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
-
יש פה מישו שמעודכן אולי במחירי החלקי חומרה ברוסיה ויודע אם הם זולים מאשר פה בארץ? ואם ההפרש משמעותי מספיק בשביל שיהיה כדי לקנות שם? אני רוצה להוסיף זיכרון 512 400MHZ(יש לי עכשיו 512 של טווינמוס) וכרטיס מסך ברמה של 6600 בערך(אני כרגע על 6100 מובנה) ניסיתי לחפש לבד אבל לא מצאתי שום אתר באנגלית תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מישהי יודע למה hamor.tk נעלם אהבתי דווקא את האתר הזה (למנהלים:אל תעלבו גם את שלכם אני אוהב ;D)
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לפני שמשדרים משחקים בליגה בספרדית בספורט 5 או 5+, אז יש תמיד סרטון ויש מנגינה בסגנון פלמנקו מישהו יכול להגיד לי מאיזה שיר זה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הנה האתר שלי אני מקווה שלא עברתי על שום חוק! http://led.ios.st
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
טוב קיבלנו את הפורד פוקוס החדשה מודל 2007 ואמרו לי שאפשר לחבר את הרדיו שלה לפלאפון בעזרת בלוטוות' יש לי N6131 מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אין לי כוח עכשיו לחפש בכל העיר , אבל מישהו יודע אפו יש סניף של סופר פארם?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עוד חודש וחצי ההורים שלי נוסעים לחו"ל>אירופה>ברצלונה+- אני מתכוון עוד חודש לקנות גיטרה חשמלית 'בעזרת השם', עכשיו חשבתי אולי כדאי שההורים יבאו משהו יותר זול מחול. התקציב דיי נמוך לצערי בסביבות 200$ אם יש למישהו המלצות אז אני מאוד אשמח, גם אתרים לכלי נגינה יעזרו. ד"א עם למישהו יש המלצות לאתרים מענינים בברצלונה אז שתפו(בעיקר טבע)
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לא מזמן פירסמו פה סירטון שנעשה בBF2 שנקרא "MINE" בתחילת הסרטון מנוגן שיר איך קוראים לו?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איפה לשאול והגעתי למסקנה שזה המקום... אני רוצה לעלות פרוייקט וצריך תמונה של WCPUID ואני לא יודע איך לעשות שזה יקח רק את התמונה של החלון שלו ולא את כל הדסקטופ מישהו יכול לעזור לי? *****הסתדרתי*****
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני חייב למצוא מידע על בן גוריון האנגלית סבירה ברמה של חמש יחידות לא משהו מפוצץ על התרומה שלו לקהילה.. what was the persons greatest achivement or contrition to society? זאת בעיקרון השאלה אני חייב עזררהה תודה למי שעוזר אני כבר מיואש ואין לי כח לנסות לתרגם לא שגם בעיברית מצאתי משהו על זה אם איפשר מהר כי זה למחר.. תודה!! אהה ואין הגבלה של מילים אבל עדיף לא יותר מעמוד ושוב תודה למי שעוזר!!!!!!!1
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת ואני מחפש בנרות אתר שבו אפשר לשלוח גלויות מושקעות(סרטו אנימציה ולהקדיש שיר...) חיפשתי בגוגל וכל האתרים שמצאתי היו לא משהו בכלל... בבקשה....אם יש למישהו ניסיון או שהוא מוצא שישים לי לינק כאן....אני אשמח תודה רבה.....
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-