כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שמעו אני רוצה לקנות די וי די לחדר ואחרי חיפושים נרחבים במשך חודשים הצלחתי לצמצם את החיפושים שלי לשתי סוגי די וי די אבל אני לא מצליח להחליט מי מבינהם יותר כדאי לקנות!!! בבקשה תעזרו לי אני שובר את הראש פה!! הנה הפירוט שלהם : APEX 2102 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26993&gsid=10-4 pioneer 464 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16458&gsid=10-4 קשה לי להחליט כי מצד אחד זה יותר תכונות ופחות איכות ומצד שני זה איכותי ואמין אבל לא קורא די ויקססס בבקשה תאמרו מה יותר כדאי...
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה,אני חושב או שזה אתר,או שזה משהו כמו דפי זהב...רק שמרכז בתוכו את בעלי המקצוע הכי מוצלחים...אני מחפש מורה נהיגה טוב שמלמד על אוטומט יש אתר כזה או ספר שאני אוכל למצוא בו רשימה של המורים הכי טובים?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
I wanna make a one or two custom printed shirts , and basically looking for a place that provides a good price/quality ratio. I have a two or so years old shirt printed in Pongo (kikar dizengoff) that still looks pretty good, problem is they're abit expensive any other alternativs in Tel Aviv/Ramat Gan area ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה המצב יש לי עבודה מגעילה באנגלית לעשות על האינטרנת ביגלל שהאנגלית שלי לא משהוא אז לא מצאתי כלום אם משהוא יכול לשלח לי קישור לאיזה מצגת אני ממש ממש ממש ישמח תודה :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מחשב של DELL או IBM למחשב שאני מרכיב בעצמי? הרי הם לא מייצרים ב DELL או UBM את הכל? או שאני טועה?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
-
אני מתלבט ולא יודע מה לקנות מחפש המלצה לתירגומון טוב לתיכוניסט
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איזה פרק ענק אחד הדברים הכי מענינים שראיתי בחיי(בסדרות) :-*
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד גיטרה לפני איזה חודשיים לבד ודיי מרגיש "תקוע" חשבתי לקחת כמה שיעורים בשביל לקבל "פוש" קטן.... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
ראיתי עכשיו את פרק 2 של עונה 6 וזה היה פרק חזק במיוחד בסוף שויק אומר בתשובה לשאלה-"די בקרוב" (תרגמו לאנגלית) בהחלט הסידרה חזרה לגדולותה ויש לי גם תפרקים האחרים ליראות
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מחר נגמר לי ההתחיבות לבזק בינלאומי על 1.5 מגה אפלואד רגיל רציתי לדעת מה אתם ממליצים?להישאר אצלם ב 39.90 על 1.5 או לעבור חבר??
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
OpenAI משיקה את GPT-4o - מודל בינה מלאכותית שמתחרה ישירות ב-Assistant וב-Siriלכתבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
- 1 follower
-
-
יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
התקנתי נגנים שונים וקודקים שונים והוא מתנגן בלי סאונד במחשב, אבל בפלאפון שצילם אותו עם סאונד כמו כן תוכנות להמרת 3G2 לפורמטים אחרים לא מצליחות להמיר את הקבצים (צילמתי 6 סרטים סך הכל, בכולם הבעיה) עזרהההההההה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מחפש שם את בית הכנסת המרכזי בצרפת שנקרא Synagogue de la Victoria ואני לא מוצא..
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
בחלק הראשון יש בחירה של שאלה 1 מתוך 2 על הנושאים משוואה ריבועית וסדרות, יכול להיות שיתנו לי שני תרגילים על משוואה או שני תרגילים על סדרות?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפעמים מקבלים עם העיתון כזה דף קטן ובו כל מיני מוצרים דיי זולים להזמנה.. עכישו ברור ש99 אחוז מהדברים שם הם זבל אבל נגיד וכישהו יש משהו שנראה לי שאני רוצה להמזי ןוהמחיר שלו ממש מצחיק אז אין לי בעיה גם להזמין ומקסימום קיבלתי זבל. השאלה רק אם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת שנקרא דיירקט סחר כי אין לי כוח להסתבך עם נתינת מספר אשראי..
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני צריך תרגום לסרט Get.Rich.Or.Die.Tryin תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר לזכויות שלי בתור עובד . אני עובד כשנה וחצי בנגרות. לפתע הבעל הבית שלי הכניס עוד 2 שותפים סך הכל יש לי עכשיו 3 בוסים. אני חושב שיש לי זכויות לקבל פיצויים מהבעל הבית . ובנוסף לקבל תוספת ולהמשיך לעבוד. האם יש לכם תשובה או חוקים שאני יכול להדפיס בכתב ? או שתסבירו לי משהו בעניין. בתודה נתנאל.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני שומע די הרבה סוגים של מוזיקה והייתי שמח להמלצות על עוד הרכבים/אלבומים/להקות/ זמרים וכו' אז אני שומע את chris brown, G-UNIT,DMX,SIMPLE PLAN,SUM41,BREAKING BENJAMIN,THREE DAYS GRACE ועוד אבל אלה הסגנונות בעיקר תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-