כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש שולחן עבודה (גיימינג) שהיה עליו שני מסכים בגודל 24 אינצ שני רמקולים ומדפסת מול המסכים יהיה פד גדול ועליו מקלדת ועכבר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי דוגמא לשולחן עבודה:
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
למרות שגיבוי מתקדם בדרך כלל נקשר עם תוכנות בתשלום, זהו תחום תחרותי וכלים חינמיים רבים קיימים גם קיימים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבטחת הרשת האלחוטית שלכם תגן עליכם מפני שימוש לא מורשה ברשת ואף מגניבת מידע. במדריך זה נלמד מדוע וכיצד עושים זאת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בחיפושים שלי באתרי עבודה יש מודעות עם משרות בתחומים שלא מוכרים לי אבל יש דרישות שאני מרגיש מתאים. בעיה שאין מספיק פרטים על משרה בתיאור שלפעמים יש רק כותרת. מישהו מכיר אתר שיכול להרחיב על משרות קיימות בארץ? משיהו מכיר פורום לדיונים בנושאים עבודות בארץ? פורום איפה אנשים של חברות שונות מדברים על עבודה שלהם, חברה העוסקת, תנאים וכו'? יצא לי לגלוש מזמן באחד פורום כזה אבל לא שמרתי במחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקלטות הן כבר מזמן אינן נחלתן הבלעדית של להקות או זמרות סופרן. חברות רבות זקוקות לשירותי הקלטה מקצועיים על מנת להקליט סרטוני הדרכה, פרסומות וקריינות עבור המוצרים שלהם. לאחרונה הדבר החל להיות נפוץ מאד בקרב חברות הייטק אשר זקוקות לקריינות במהלך מצגת המציגה מוצר, טכנולוגיה או פיתוח חדש. נשאלת השאלה כיצד תבחרו את אולפן ההקלטות המתאים לכם? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש חנות טובה ואמינה למחשבים באיזור המרכז. קניה ותיקונים. יש המלצות? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, רוצים לצאת לצימר בצפון עם משפחה, לא לזוגות. מישהו מכיר או יכול להמליץ על איזורים טובים ספציפים? צריך שהצימר עצמו יהיה עם בריכה לילדים וארוחות אם אפשר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על המדור הזה? העיסוק שם הוא מחשבים ומתחלק לכמה תחומים עיקריים, חומרה...ERP... ועוד... מישהו משרת שם או מכיר את המדור הזה?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה "פרס שני בלוטו"? על פי מה הוא נקבע? איזה טופס צריך למלא? אין שום מידע באתר של מפעל הפיס, ממש מידע סודי.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש סדנת שוק הון למתחילים -איך כמה למה איפה וכו' באורך של עד שבוע (אני מתכנן לקחת בסוף אוגוסט) מישהו יכול להמליץ על משוה מנסיון?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שנברר לו. היה רשום לו על מסמך טקסט את האימייל שלו. בקיצור הוא פרמט את המחשב ועם זה זה הלך קאפוט,כמובן שהוא שכח לרשום את האימייל שלו על דף או משהו כזה או לזכור אפילו. השאלה היא אם יש אפשרות לשחזר את זה איך שהוא?,נגיד אני יודע שיש כאלה שבפייס שלהם רשום האימייל למטה,אצלו לא. יש מה לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם מאיפה אני יכול לקנות \ להזמין משקפי תלת מימד? כמה זה עולה? והאם יש סוגים שונים של משקפי תלת מימד? (אני שואל כי ראיתי כמה סוגים שונים של תלת מימד שבלי משקפים רואים אדום וירוק כזה וסוג אחר שבלי משקפים רואים כזה מתושתש הייתי פשוט במחסני חשמל לאחרונה והיה שם טלווזיה של פנסוניק או פיליפס (לא זוכר בדיוק) שממיר 2D ל 3D והיה שם משקפים כהות לתצוגה אז האחראי שם הריץ טיפה את הסרט קדימה לקטע שלו מטוס שמתקרב לאת לאת יצא לגמרי מהמסך משהוא הזוייי) אני רוצה לקנות כי יש לי סרטים 3D במחשב (של רואים ב2D אדום ירוק והסוג השני המתושתש)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי שוברים למימוש 2 מבצעים שונים עד מחר בבאג ובאופיס דיפו (ידיעות אחרונות). האחד הוא 1+1 חינם על כל אביזרי Logitech באופיס-דיפו : מקלדות,עכברים,רמקולים,אוזניות,מצלמות וכו'. ראיתי מס' דברים, אך אני לא יודע מה טיבם/איכותם ואם המחיר מצדיק אותם: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Vuvexk1MlaySXJXxaYWqZBM:12bbi68k5?id=4367991&pr=QJ5&N=2 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Vuvexk1MlaySXJXxaYWqZBM:12bbi68k5?id=4367967&pr=QJ5&N=2 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Vuvexk1MlaySXJXxaYWqZBM:12bbi68k5?id=4278719&pr=QJ5&N=2 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSk…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המעמד אמור להחזיק טלויזיה כזאת בגובה של לפחות מטר וחצי, כדאי מאד שיתפרק, ושיראה סביר, איפה ניתן לחפש דברים כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://itunes.apple.com/gb/preorder/make-the-call-feat.tc-ep/id456297572
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש כמה מוצרים בגוגל, ואיני מעוניין בתוצאות של אתרים ישראלים (שמכפילים את המחירים במקרה הטוב). האם אפשרי לחסום את החיפוש? אני רושם את המילה באנגלית, אבל התוצאות הראשונות מופיעות של חברות ישראליות. עריכה: בחיפוש מתקדם בחרתי בשפה האנגלית, אבל אני עדיין נתקל בעמוד הראשון באתרים ישראלים.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי די הרבה דברים שבשבילם פשוט אין לי מקום בכיסים, ולהסתובב עם פאוץ׳ זה מעיק וגם לא גדול מספיק: מפתחות, ארנק, נגן, אוזניות, 2 פלאפונים, סוללות גיבוי. חבילת כרטיסי ביקור ואם אפשר להכניס גם נטבוק. רצוי שהתיק יהיה קטן ונגיש ככל האפשר בעיצוב של תיק כתף (עם רצועה אחת) תודה לעוזרים עריכה: בקיצור תיק נטבוק עם כיסים לאביזרים ורצועת כתף. (רק שיהיה כמה שיותר נגיש)
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
-
1000$ הדגם הכי יקר. מישהו בא לו לעשות סאם סריוס דאמג'? ;D
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה יופיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! בחיים לא ראיתי דבר כזה!!!!!! כל הקטע בזה שיש לזה את כל הסוגים של התלת מימד מדהים!! כמה חבל שאין לי משקפים מאיפה אפשר לקנות ואיזה כדי? עדכון על תראו את הסרטון דרך האתר אלה כנסו עליו שיופיע לכם האופציות של התלת מימד
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לדוגמא אני נכנס לגוגל בריטניה או רוסיה והאייקון של המקלדת וירטואלית לא מופיע לי. איך אני מגיע לממשקי גוגל עם המקלדת הוירטואלית/מוסיף שפות לגוגל ישראל?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחר שעתיים קשות סוף סוף הצלחתי לפרק באופן מלא את הדיבורית מהרכב הישן .. כרגע מה שמעניין אותי הכי זה איך אני מדביק את האנטנה חזרה לשמשה .. שמתי לב שהיה שם דבק דו צדדי עבה.. אך איזה דבק זה בדיוק והיכן ניתן להשיגו ? חשוב כמובן שיהיה זה דבק שלא ידבק לשמשה ויהיה מספיק חזק שלא יעוף ברוח/גשם וכו תודה!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-