כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_87.html מאסאניה, למי שמכיר. ;D
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אין טעם בתר'ד ההוא שאף אחד לא מגיב אז אני רושם פה. I travel the world in the seven size every one looking for something someone want to be on you..... :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : yes משדרים גם ב- 16X9 (אני יודע שיש סרטים מסויימים שרשום שכן) או שזה פשוט מכווץ הכל (ואם יש דרך אז איך) ? תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
ביקשתי להתנתק... בגלל שהם לוקחים על הממיר המקליט 25 שקל בחודש ל36 חודשים... (3 שנים) היום התקשרו אלי מהשרות לקוחות שלהם הציעו לי את החבילה הבאה: להשכיר את הממיר משהו כזה ל36 חודשים לשלם עליו 7 שקל בחודש ושנגמר המבצע הזה לחדש את החבילה.. שבעוד 3 שנים לא יודע מה יהיה... איך זה?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום החלטנו במשפחה לקנות טלוויזיה חדש. אנחנו לא מתמצאים בכל העניינים כמו HD, LCD, פלזמה, חברות, דגמים, מחירים.... מבקש לקבל הפניה לפורום בו אוכל לקבל המלצות ומידע [כמו שהתיעצתי בפורום הזה לפני רכישת מחשב, כך אני רוצה להתיעץ בפורום מסוים לפני רכישת טלוויזיה]. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
לכתבה
-
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
- 2 followers
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
- 1 follower
-
-
NVIDIA השיקה באופן רשמי את RTX 4060 ואנחנו בודגמים את הדגם שלך GIGABYTE על מערכת אחת חדשה עם Core i9 13900K ואחת ותיקה עם RYZEN 7 2700X - עד כמה גדול הפרש הביצועים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לתרגיל שני ב' סדרה זה יוצר n=26? ושאלה בהסתברות (5) א': 24/5040 או 0.00476 ב': גבוה ג': (4/20)^4 או בערך 0.0256 זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יצא סרט למשחק הנוסטלגי: Commander Keen יש הרבה משחקים עם עלילות מגניבות ורציתי לדעת אם יש סרט...
-
עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
פרודיות סופרמן גדול יפה חמוד מגניב כל מילה אפשרית. גייסבונד באטמן בחזרה לעתיד מלתעות אינדיאנה גונס - גדול
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי אז אני פשוט אשים אותה בכללי יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מישהו מחברי הפורום מתחיל ללמוד השנה בבראודה?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
www.motobike.co.il אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אני אשמח...
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות psp, אבל אני רוצה שהוא ישרת אותי גם במרום mp4 ז"א שאני יוכל לראות בו סרטים או לשמוע מוזיקה שאלות: הוא קורא קבצי txt ל-ebooks?? שווה בכלל לקנות אותו ?? או שעדיף לי לוותר על המשחקים ולקנות איזה ipod video או משהו כזה כמה הוא יעלה לי בארה"ב וכמה יעלה כרטיס זיכרון של 4gb? ואם אפשר קצת מידע על המוצר הזה אני אשמח אני שואל את השאלות האלה בתור חייל שצריך את זה לזמן הפנוי שלו ולנסיעות[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 17:36:32 וכמה הוא יעלה לי בארה"ב? וכמה כרטיס זיכרון של 4 יעלה לי באר"הב
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי, אני צריך CODEC שמפעיל קבצים מסוג 3G2 (לא רק הווידאו גם הקול) וגם עם יש תוכנה שהופכת את הקובץ הזה לכל קובץ אחר "קריא" (WMV, AVI...)
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה רשימה של מוזיקה פסיכודאלית. לא טרנס ולא שום סקאזי ה :errrr:
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
1) בפרסומת של פלאפון של השידורי ספורט שלהם על הכדורים ("הכדור הוא הכל")? 2) ההאוס שהיה בחדשות ערוץ עשר היום כשהם הראו ארועים מהשנה ממש בסוף. זה האוס שהיה ממש פופולארי לפני איזה חמש-שש שנים... הייתי מכור לזה אני חייב לדעת איך קוראים לו! תודה!
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון הזה ורציתי לשאול אותו אחרים איך הוא מבחינת הכול אם יש לו בעיות משהו לא נוח כי לי אותו רק יום אחד אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אליו??
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
**************** למה זה כן עובד: http://www.gptresources.com/forums/i...showtopic=8813 ** התשלום הוא ב 15-20 אז אין לכם ממש מה להפסיד ולנסות (צריך מינימום 10 דולר) *מה עושים? נרשמים לאתרים שונים ואז כשמסיימים לוחצים DONE אם סיימתם זה יקבל את זה ואז אם הכל מאושר זה יעבור אליכם. בהצלחה. חובה אימייל ב HOTMAIL או YAHOO.. __________________
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-