עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yoav9,

אפשר לקרוא לי בוחן גדרות מטפס על עצים אוכל גדילת דובונים מקיים יחסי מין עם חתולים... :'( איזה תמונה מחורבנת!!! או קיי, כולם לקנות ראש אחד, אני עמוד 66 (זה לא כזה נידח!!!!) וגם תראו מה היא חושבת עלי (bitch!) אבל אני יותר מגניב!!! אהההההה!!!! וזאתי שלידי ידידה טובה שלי וגם הבן השני... והבת השניה... סתם טמבלולה... :-\

• 107 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DXT,

נקבל הסבר מ Enc0der על סגירת הת'רד או לא? (כן זו סוגייה)

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  4. יותר נכון סוחרי סמים ומפתחי תוכנות אבל לא היה לי מקום בכותרת

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by DXT,

למה נעלם את סוגיות בלי סיבה?? :AR15: :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by LermanIsUberCool,

אהבתי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by or,

טוב אם זה מעליב אנשים אז אני סוגר!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by or,

הולך לקרבי?

• 60 תגובות
    • 6k צפיות
  9. Started by eddy,

אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה להמליץ על תוכנית (רק למנויי הלווין) שנקראת call for help. זו תוכנית משעשעת וגם לימודית בנושאי מחשבים ואינטרנט. התוכנית מתאימה הן למשתמשים חדשים והן למשתמשים בינוניים. היא נותנת כל מיני סקירות על מוצרים חדשים שיצאו לשוק, פותרת בעיות נפוצות בכל מערכות ההפעלה וגם נותנת סקירות של אתרים חדשים ומעניינים וגם כל מיני המלצות לקבצים בחינם. אני חושב שכל אחד יכול להפיק תועלת מהתוכנית הזו אפילו אם הוא חושב שהוא יודע הכל. בקיצור שווה ניסיון

• 71 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by MishaK,

מזל טוב ליוסי המוכר בשם iib על יום הולדתו ה19. מי יתן ויזכה לגדולות

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by -swap-,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות נגן RIO בארץ או בחו"ל (בעיקר באיטליה) וגם את האתר של RIO

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by coolspot,

למה התאריך באתר הזה הוא בעיברית http://www.theinquirer.net/

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. בהרצליה?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by udi,

האם משהוא יודע איך או איפה אני יכול לברר מחירים של ציוד מחשבי לסוגו באינטרנט { אני יודע שאסור לפרסם אתרים אבל זה רק בשביל לדעת מחירים לא יותר מזה}.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by LermanIsUberCool,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by The Grey Matter,

הנה סרטון פלאש נחמד והנה עוד אחד

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by WarMachine,

אנשים בואו נפתח תחרות למי פה יש את המראה הכי יפה של שולחן העבודה שלו,כל אחד יתן לינק או יעלה תמונה ובסוף אנחנו נבחר מי הזוכה. (הזוכה מקבל ממני תלושים לקנייה בסך5 שקל מצרי בקיוסק הפינה שנמצא במחסום ארז) את התמונה שלי אני אפרסם יותר מאוחר

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מישהו יודע לאן הם עוברים?

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. אני נוסע עם חברים לקוס (אחד מאיי יוון שלמי שטועה), באוגוסט רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם , איך המקום איך המלונות שהם היו בהם, מה יש לעשות שם ועוד....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by N N C,

בין העונים נכונה תוגרל פגישה עם אחת הנערות המדהימות הללו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by talaus,

סלרי הביא אותי

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. זה ממש שערורייה שלושת הערוצי הסרטים בכבלים אני לא מתייחס כאן לערוץ סינמה פריים כי אני לא ממש חובב קולנוע "איכותי" (אנשים סינים שקשה להם מאוד ואוהבים לדבר לאט על רקע נוף) וגם לא ל"סינמה קול" שזה ערוץ של סרטים שנטחנו כבר הרבה בערוצי הסינמה הרגילים ועכשיו הם ערוץ מיוחד וחדש בחודשיים האחרונים לא היה שום אבל שום סרט נורמלי!! רק לפני 3 חודשים קראתי לחודש שבו הלהיטים היו המומיה ושחק אותה סטאר חודש חלש אבל עכשיו ... אני מביט בכל סרטי הסינמה שבת שהם אמורים להיות הסרטים החדשים והמעניינים של החודש ומעולם לא שמעתי עליהם, לא נראה לי שרובם הגיע בכלל לקולנוע בארץ או אפילו נשלח לחנויות השכרה "אנשי המסתורין" "אשת האסטרונאוט" "תה עם מוסליני" "דואטים" ועוד המון סרטים עלומי שם נוחתים עם פרסו…

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. יאללה שמנמנים תצביעו

• 180 תגובות
    • 14.9k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

http://www.spiritonin.com/capoeirafighter/capoeirafighter2.html

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים