עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DXT,

כמו הת'רד ההוא... Herzeliya OWNZ 8)

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  2. לאחר המתנה ארוכה ביותר, ודיונים אין סופיים..הם כאן!! (במיוחד הלוח שפחדתי מאוד מטעויות בייבוא) לא יכולתי להתאפק..תמונות (איכות מעולה כמו שאתם רואים..): לוח- IT7-Abit ספק- TruePower430W-Antec זיכרון- XTREME DDR PC3000 256mb זיכרון- CorsairXMS 3000 256mb REV1.1 לידטק- טיטאניום 4400 AS3 בקרוב תוצאות ;D

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  3. איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ^HocK^,

לא יודע אם זה קשור הנה המלצה לשיר שאני מאוד אוהב : ניר פרידמן - תמצצי לי. וגם עוד שיר : אינפקציה-נקרופיל והנה עוד אחד אחרון . - אינפקציה - זכוכיות על הלשון סרט ענק (מומלץ להסתכל באמצע הלילה עם פול ווליום וסראונד) : בלאק הוק דאון. :AR15: ועוד סרט : resident Evil :asthanos: וזהו...ואם למישהו משעמם יש לי רעיון אחד אחרון: להציק ל cereal killer הבן אדם שם ADSL וכולו בהתלהבות משגע אותי..אז כנקמה ..איכשהו תציקו לו!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by waizman,

דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני לא ממש ידעתי היכן להוסיף את האשכול הזה, אני מניח ש Off-Topic היא הבחירה ההגיונית. בכל מקרה, כתבתי כמה מדריכים בנושא פלאש, די מתקדמים אני גאה לציין, הנושאים אותם הם מכסים נכון להיום הם: שליחת דואר אלקטרוני דרך פלאש. הרחבת אובייקטים קיימים בפלאש. תלת-מימד בסיסי ב Action Script. איך לדעת האם פלאש מותקנת בדפדפן הלקוח?. הוספת קישור ל BookMark דרך פלאש. חלון PopUp בפלאש. המדריך ה(באמת) שלם לשימוש בספרייה בפלאש. סמן עכבר אישי בפלאש. הכתובת לכל המדריכים היא: http://www2.israel-forum.co.il/www/phpBB2/viewforum.php?f=17 אשמח מאוד לשמוע תגובות מכל הפלאשרים שביניכם, גיל כהן.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by yoav9,

אפשר לקרוא לי בוחן גדרות מטפס על עצים אוכל גדילת דובונים מקיים יחסי מין עם חתולים... :'( איזה תמונה מחורבנת!!! או קיי, כולם לקנות ראש אחד, אני עמוד 66 (זה לא כזה נידח!!!!) וגם תראו מה היא חושבת עלי (bitch!) אבל אני יותר מגניב!!! אהההההה!!!! וזאתי שלידי ידידה טובה שלי וגם הבן השני... והבת השניה... סתם טמבלולה... :-\

• 107 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DXT,

נקבל הסבר מ Enc0der על סגירת הת'רד או לא? (כן זו סוגייה)

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  10. יותר נכון סוחרי סמים ומפתחי תוכנות אבל לא היה לי מקום בכותרת

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by DXT,

למה נעלם את סוגיות בלי סיבה?? :AR15: :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by LermanIsUberCool,

אהבתי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by or,

טוב אם זה מעליב אנשים אז אני סוגר!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by or,

הולך לקרבי?

• 60 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. Started by eddy,

אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה להמליץ על תוכנית (רק למנויי הלווין) שנקראת call for help. זו תוכנית משעשעת וגם לימודית בנושאי מחשבים ואינטרנט. התוכנית מתאימה הן למשתמשים חדשים והן למשתמשים בינוניים. היא נותנת כל מיני סקירות על מוצרים חדשים שיצאו לשוק, פותרת בעיות נפוצות בכל מערכות ההפעלה וגם נותנת סקירות של אתרים חדשים ומעניינים וגם כל מיני המלצות לקבצים בחינם. אני חושב שכל אחד יכול להפיק תועלת מהתוכנית הזו אפילו אם הוא חושב שהוא יודע הכל. בקיצור שווה ניסיון

• 71 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by MishaK,

מזל טוב ליוסי המוכר בשם iib על יום הולדתו ה19. מי יתן ויזכה לגדולות

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by -swap-,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות נגן RIO בארץ או בחו"ל (בעיקר באיטליה) וגם את האתר של RIO

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by coolspot,

למה התאריך באתר הזה הוא בעיברית http://www.theinquirer.net/

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. בהרצליה?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by udi,

האם משהוא יודע איך או איפה אני יכול לברר מחירים של ציוד מחשבי לסוגו באינטרנט { אני יודע שאסור לפרסם אתרים אבל זה רק בשביל לדעת מחירים לא יותר מזה}.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by LermanIsUberCool,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

הנה סרטון פלאש נחמד והנה עוד אחד

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by WarMachine,

אנשים בואו נפתח תחרות למי פה יש את המראה הכי יפה של שולחן העבודה שלו,כל אחד יתן לינק או יעלה תמונה ובסוף אנחנו נבחר מי הזוכה. (הזוכה מקבל ממני תלושים לקנייה בסך5 שקל מצרי בקיוסק הפינה שנמצא במחסום ארז) את התמונה שלי אני אפרסם יותר מאוחר

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מישהו יודע לאן הם עוברים?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים