עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן חבר'ה, בזמן האחרון חורף ומשעמם מאוד מאודדד. מישהו יכול להמליץ לי על סרטי אומנויות לחימה שונים? מעדיף סרטים חדשים שיצאו בזמן האחרון. תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  2. אני רוצה לשפר ציון הבעיה היא שאני לא ממש יודע איפה באמת כדי ואיפה מומלץ יותר ואיפה פחות ,מה אתם אומרים ! ומדובר הבתי ספר באזור השרון...

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. מאוד מאוד צריכים אנשים שנמצאים בטיפול כזה או אחר! פסיכולוג, פסיכיאטר, עובד סוציאלי, קאוצ'ר וכו' (וגם כאלו שלא...) במסגרת עבודת הסמינריון "תהליכים בינאישיים בפסיכותרפיה" בהנחייתה של ד"ר סיגל זלכה-מנו, המתבצעת בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה, אנו עורכים מחקר שעוסק במערכות יחסים.נשמח מאוד אם תסכימו להשתתף במחקר על ידי מענה על שאלון, אותו תתבקשו למלא בשתי נקודות זמן שונות בהפרש של חודש (לאחר כחודש תשלח תזכורת למייל להשלמת החלק השני). אנו מעריכים את העזרה ושיתוף הפעולה! smile emoticon להשתתפות בחלק הראשון של המחקר: https://docs.google.com/…/1IJb-dXOJVuTxrqFHQmD2Ut…/viewform… * השאלונים אותם את/ה ממלא/ת מופרדים באופן מוחלט מפרטייך האישיים ונשמרים בעילום שם. *השתתפות …

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by Aviv C,

אני צריך לעשות עבודת גמר במחויבות אישית. התנדבתי במשמר האזרחי. קראתי את דפי ההסבר ולא הבנתי כלום!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעבודה מוכנה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by y_a_n_i_k,

תפוז\פליקס של איי הנאפה... בפירסומת יש קטע של מוזיקה, זה לקוח מאיזה טראק או משהו או שזה משהו מקורי? מישהו יודע מי המבצע? http://www.flix.co.il/tapuz/deep/showVideo.asp?m=1586104

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. עשיתי עכשיו חשבון פרימיום לחודש, בשביל לבדוק את זה. אז ככה, אני עשיתי את החשבון דרך .com, אבל כל הלינקים שאני מוצא הם לde. אין לי בעייה להתחבר לCOM, אבל כשאני מנסה להתחבר לDE זה אומר שהוא לא מוצא את המשתמש, ואם אני משתמש חדש אז לחכות קצת כי אולי הכסף עוד לא עבר. עשיתי טעות ואני צריך לעשות חשבון חדש, או פשוט לחכות קצת? תודה! עריכה: טוב, מסתבר שהחשבונות הם לא אותו דבר. אבל יש אפילו יותר לינקים לCOM. רק שימו לב אם אתם עושים חשבון חדש!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. * יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים) יש למישהו רעיונות?

8. Started by LazyBoy,

אהלן, יש לי חבר אמריקאי שעושה עבודה על ערב הסעודית (במסגרת קורס PR) והוא מבקש עזרה עם תרגום של מספר מילים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. אז ככה היום קיבלתי מחבר שלי מוטורולה C350 ואז עכשיו אני יושב וקולט שיש למכשיר חיבור USB ,אז חיברתי והXP זיהה שיש מכשיר מחובר ושזה מוטורולה C350 אבל צריך דרייברים בישביל זה שהייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג זה א . עוד דבר זה , מה אפשר לעשות עם זה שהוא מתחבר למחשב ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by ???,

מישהו מכיר חנויות מחשבים טובות בניו יורק ? תנו כתובת מדוייקת אם אתם יודעים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  12. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. עד היום קניתי רק מסוחרים. אני עומד לקנות בפעם הראשונה מאדם פרטי. האם אני מוגן במקרה שהמוכר שולח בדואר רשום אבנים במקום אוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by vampirus,

שלום לכולם. 8) אני חדש בפורום והייתי מעונין לדעת האם מישהו מכיר אתר המכיל סכמות או תרשימי אלקטרוניקה למוצרי חשמל (כמו טייפים, טלוויזיות וכ'ו). הרעיון הבסיסי הוא לתקן מוצרי חשמל בבית ללא הצורך לרוץ לטכנאי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

אני רוצה קצת לשפר את הכושר שלי, אז תציעו לי איזה מכון כושר בפתח תקוה... ואגב, כמה זה עולה לחודש? והאם זה שווה?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  16. קיבלתי עם הפאלפון שלי (סמסונג 824 של אורנג') 2 בטריות, אחת עבה ואחת דקה. אני תמיד השתמשתי בעבה והרבה זמן כבר לא נגעתי בדקה. אתמול הטענתי את הבטריה הדקה במשך כל הלילה. היום בבוקר הדלקתי את הפאלאפון ואופס ... אני מקבל הודעה - ** סוללה חלשה **, איך זה הגיוני? סוג הסוללה היא 3.7V li-ion תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by maxim22,

ניסיתי לבדוק באיזה אתר יש את הדיסק אבל לא מצאתי. צריך אתר שעושה משלוחים לארץ תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. ??

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441072,00.html

20. אני רוצה לקנות מחנות ווירטואלית משחה טרמית ודיסקים לצריבה ועוד כמה דברים ואני מחפש איזה שותף לקניה כי למשל המשחה מספיקה ל10 פעמים ואני לא צריך יותר מ5...וגם המשלוח עולה 40 ש"ח אז אולי יש מישהו שגם רוצה להזמין דברים (אחרים) ונשתתף במשלוח אז אם מישהו מאזור פ"ת רוצה להשתתף איתי נא לפנות לפרטי

• 0 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.