כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
הרשת החברתית אינסטגרם מעולם לא דרשה כסף עבור התכנים שפורסמו בה, אך מעתה והלאה היא צפויה לאפשר ליוצרי התוכן שלה לגבות כסף עבור התכנים שהם יפרסמו באפליקציה. החברה לא תגבה עמלות מהיוצרים - לפחות עד 2024 The post "כך היוצרים יכניסו כסף": אינסטגרם תאפשר גביית כסף ממשתמשיה? appeared first on עכשיו 14.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 284 צפיות
-
-
-
יש לי מסך ישן אבל ממש ישן אין לי כסף לקנות חדש, יש איזו חנות שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
-
http://vod.walla.co.il/?w=/4/858315 אני צריך עזרה במציאת הקליפ הזה, כבר חיפשתי שעות בכל מקום אפשרי (break.com , גוגל, וכל האתרים שיש בהם קליפים מצחיקים). בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות/רשת שיכולה לארגן (בתשלום כמובן) I/O Shield ללוח אם מדגם מסויים? ניסיתי עם Ivory אבל הם אומרים שחייב לקנות לוח קומפלט
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא תרשים של סלוט PCI ? הכוונה באילו רגליים הוא מוציא מתחים ואילו רגליים משמשות כאדמה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בזמן האחרון חורף ומשעמם מאוד מאודדד. מישהו יכול להמליץ לי על סרטי אומנויות לחימה שונים? מעדיף סרטים חדשים שיצאו בזמן האחרון. תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר ציון הבעיה היא שאני לא ממש יודע איפה באמת כדי ואיפה מומלץ יותר ואיפה פחות ,מה אתם אומרים ! ומדובר הבתי ספר באזור השרון...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מאוד מאוד צריכים אנשים שנמצאים בטיפול כזה או אחר! פסיכולוג, פסיכיאטר, עובד סוציאלי, קאוצ'ר וכו' (וגם כאלו שלא...) במסגרת עבודת הסמינריון "תהליכים בינאישיים בפסיכותרפיה" בהנחייתה של ד"ר סיגל זלכה-מנו, המתבצעת בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה, אנו עורכים מחקר שעוסק במערכות יחסים.נשמח מאוד אם תסכימו להשתתף במחקר על ידי מענה על שאלון, אותו תתבקשו למלא בשתי נקודות זמן שונות בהפרש של חודש (לאחר כחודש תשלח תזכורת למייל להשלמת החלק השני). אנו מעריכים את העזרה ושיתוף הפעולה! smile emoticon להשתתפות בחלק הראשון של המחקר: https://docs.google.com/…/1IJb-dXOJVuTxrqFHQmD2Ut…/viewform… * השאלונים אותם את/ה ממלא/ת מופרדים באופן מוחלט מפרטייך האישיים ונשמרים בעילום שם. *השתתפות …
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך לעשות עבודת גמר במחויבות אישית. התנדבתי במשמר האזרחי. קראתי את דפי ההסבר ולא הבנתי כלום!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעבודה מוכנה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תפוז\פליקס של איי הנאפה... בפירסומת יש קטע של מוזיקה, זה לקוח מאיזה טראק או משהו או שזה משהו מקורי? מישהו יודע מי המבצע? http://www.flix.co.il/tapuz/deep/showVideo.asp?m=1586104
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו חשבון פרימיום לחודש, בשביל לבדוק את זה. אז ככה, אני עשיתי את החשבון דרך .com, אבל כל הלינקים שאני מוצא הם לde. אין לי בעייה להתחבר לCOM, אבל כשאני מנסה להתחבר לDE זה אומר שהוא לא מוצא את המשתמש, ואם אני משתמש חדש אז לחכות קצת כי אולי הכסף עוד לא עבר. עשיתי טעות ואני צריך לעשות חשבון חדש, או פשוט לחכות קצת? תודה! עריכה: טוב, מסתבר שהחשבונות הם לא אותו דבר. אבל יש אפילו יותר לינקים לCOM. רק שימו לב אם אתם עושים חשבון חדש!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. * יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים) יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 273 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, יש לי חבר אמריקאי שעושה עבודה על ערב הסעודית (במסגרת קורס PR) והוא מבקש עזרה עם תרגום של מספר מילים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
אז ככה היום קיבלתי מחבר שלי מוטורולה C350 ואז עכשיו אני יושב וקולט שיש למכשיר חיבור USB ,אז חיברתי והXP זיהה שיש מכשיר מחובר ושזה מוטורולה C350 אבל צריך דרייברים בישביל זה שהייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג זה א . עוד דבר זה , מה אפשר לעשות עם זה שהוא מתחבר למחשב ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים טובות בניו יורק ? תנו כתובת מדוייקת אם אתם יודעים
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עד היום קניתי רק מסוחרים. אני עומד לקנות בפעם הראשונה מאדם פרטי. האם אני מוגן במקרה שהמוכר שולח בדואר רשום אבנים במקום אוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-