עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by uriya,

מה ההבדל בין השבועות שבהם המעבדים יוצרו בהם? האם ההבדלים מורגשים למשתמש הביתי ה"קל" או רק לאוברקלוקר כבד? בנוסף, הייתי רוצה לדעת כיצד אני יודע באיזה שבוע ייצרו, למשל, את ה amd שלי אשמח אם תענו לי על שאלותיי :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  2. Started by DOR_2911,

חדש הוא עולה 2200 http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 אז שווה לקנות אחד משומש (בלי אחריות) ב 1500?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  3. שמעו אוהד שרוף של חולון נפלנו רע שמשחקים ברעננה מישהו יודע אולי איך ואיפה אני משיג כרטיסים למשחק ביום שני.. ?? אוי זה אמור להיו משחק טוב איפה בכלל היכל הכדורסל ברעננה?אף פעם לא היתי שם מאיזה חנות קונים כרטיסים למשחקים שנערכים שם?? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום, בחודש מרץ אני צריך להתחיל עבודה בתעשייה וניהול וחשבתי לעצמי שהכי טוב שאני אעשה את העבודה על אינטל, אז חבר'ה זה מה שאני צריך: 1.הטלפון של אינטל בפארק אזורים פתח תקוה 2.אם יש איש קשר שאתם מכירים שעובד שם או יכול לתת לי אישור כניסה לשם אז יותר טוב...(הוא צריך לדבר עם המורה שלי לתיאום...) אני כרגע בכיתה י"א אני צריך לסיים את העבודה בערך באמצע י"ב תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  5. צריך המלצה לחנות טובה ואמינה. אם למישהו יצא לקנות בנעה אני אשמח לחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  6. Started by My_Name,

אחותי נמצאת כרגע באר"ב, כרגע קיבלתי ממנה מייל בו היא ציינה שאין לה מושג איך להשתמש בכרטיס חיוג הזה |: אני לא יודע מאיזה חברה היא קנתה, אבל אם מישהו יכול להסביר לי במפורט איך משתמשים בו אם רוצים להתקשר לארץ דרך טלפון ציבורי, טלפון ביתי ופלאפון כדיי שאני יוכל להסביר לה. : תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  7. Started by stone cold,

ראיתי עכשיו את פרק 2 של עונה 6 וזה היה פרק חזק במיוחד בסוף שויק אומר בתשובה לשאלה-"די בקרוב" (תרגמו לאנגלית) בהחלט הסידרה חזרה לגדולותה ויש לי גם תפרקים האחרים ליראות

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  8. Started by Shadow_Zone7077,

שלום לכולם, לאחרונה השתמשתי גם בסטרימר של יס ובממיר (שהוא גם סטרימר לדעתי) של סלקום. בשני הממירים חוויתי איכות ירודה בשידורים חיים (דיליי, לאגים וכו'). בדוגמא של סלקום, אני מחובר לאינטרנט במהירות של ג'יגה (ואכן מקבל את המהירות הנדרשת בבדיקה במחשב) והממיר מחובר עם כבל רשת ישירות מהקיר. החשד שלי זה שהממיר עצמו לא תומך במהירות של ג'יגה וכנראה גם לא קרוב לזה ולכן איכות השידור הירודה. מישהו/י יודע לאמת לי את החשד? או לחילופין יודע להסביר את איכות השידור. תודה!!

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  9. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש מבחני דוגמא או מבחנים קודמים של בחינת אמירם (אנגלית מיון רמות ממוחשב) יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כאלה?!?!? אני ממש חייב מבחני קודמים...

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  10. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני חייב תוכנה שאני יוכל להקליט בה עד 10 דקות... לא יותר יש תוכנה כזאת ? ואם איכות טובה בבקשה תעזרו לי !! זה דחוף !!! אני חייב להקליט קטע בגיטרה ... וזה 5:20 דקות יש תוכנה כזאת שאפשר להקליט בה הרבה זמן והיא נוחה לשימוש ?!??! תודה .

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  11. Started by InFecT[0]r,

קצת סרטונים של פרוטכניקה http://www.infernolabs.co.uk/videos/ *מי שמכיר מדריכים יכול לתת לנו עריכה: מי אתן ואני אדע לעשות פיצוצים כאלו [attachment deleted by admin]

12. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/875766 דוגמה "אינטרנט אקספלורר הוא כלי קטן ויעיל עד מאוד מבית מייקרוסופט, שמסייע בהורדת פורנוגרפיה ורוגלות למחשב. רוגלות הן מיקרואורגניזמים שחיים בסימביוזה עם אינטרנט אקספלורר. אקספלורר תומך בהתקנה מהירה של רוגלות ללא התערבות המשתמש, בעוד שבפיירפוקס צריך ללחוץ על כפתור OK כדי שזה יקרה". (מתוך הערך על אינטרנט אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  13. Started by club_501,

מישהו שמע על האתר הזה, אי פעם? יש שם קטעים כמו על רצח רבין ועל מלחמת המפרץ (מה ששודר ברדיו).

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  14. Started by Ben in Black,

אני רוצה להעלות לאנטרנט כמה תמונות מישהו יכול לעזור לי עם זה ???

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by redead,

אני מחפש שם את בית הכנסת המרכזי בצרפת שנקרא Synagogue de la Victoria ואני לא מוצא..

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  16. Started by almog333,

שלום, אני רוצה להיות מעודכן בפורומים דרך ה RSS אבל ראיתי שיש עידכונים רק למאמרים. מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  17. Started by dbx22,

לפני שמשדרים משחקים בליגה בספרדית בספורט 5 או 5+, אז יש תמיד סרטון ויש מנגינה בסגנון פלמנקו מישהו יכול להגיד לי מאיזה שיר זה?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  18. בחלק הראשון יש בחירה של שאלה 1 מתוך 2 על הנושאים משוואה ריבועית וסדרות, יכול להיות שיתנו לי שני תרגילים על משוואה או שני תרגילים על סדרות?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  19. Started by Lol10k,

השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  20. Started by Crown,

;D ובמקרה היה בקומה השניה...

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  21. Started by RayZ,

מקווה שמותר לדבר כאן על יבואנים וזה המקום הנכון (זה לא ממש חנויות..) קיצר רציתי לדעת אם יש כאן דילר שקנה מהיבואן מור לוי. איך הוא? איך החלקים, איך השירות? תודה. (נ.ב הכוונה למור-לוי מראשון)

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  22. Started by intel suck,

אני שומע די הרבה סוגים של מוזיקה והייתי שמח להמלצות על עוד הרכבים/אלבומים/להקות/ זמרים וכו' אז אני שומע את chris brown, G-UNIT,DMX,SIMPLE PLAN,SUM41,BREAKING BENJAMIN,THREE DAYS GRACE ועוד אבל אלה הסגנונות בעיקר תודה

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..

24. Started by intel suck,

היי אני לומד בכיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה) כעיקרון עכשיו אנחנו לומדים c# היו לי עד עכשיו שלוש בחנים והיום מבחן בבוחן הראשון קיבלתי 83 בשני לא הלך לי עשיתי טעויות דביליות 56 :-X ובשני 61 מאותה סיבה :-\ היום היה לי מבחן למדתי אליו המון המון שעות תירגלתי המון תרגילים הודיעו לנו על המבחן ביום ראשון. מאז שקיבלתי תציון הקודם עד אתמול למדתי למבחן. ועדיין לא הלך לי ממש טוב במבחן לא צפוי ציון גבוה בקיצור אני שוקל אם להישאר במגמה בכלל ואני לא יודע מה עוד לעשות בשביל להשתפר בציונים אני מאוד רוצה להישאר במגמה כי זה מעניין אותי תודה

• 3 תגובות
    • 458 צפיות

דיונים חדשים בפורומים