עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lol_minbet,

500k Guaranteed 7500 chip starting stack 12 min blind levels מתחיל עוד כמה שעות נראה טורניר מאוד איכותי

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by JHONLEV,

אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by Musicangel,

תקשיבו מצאתי קהילה ממש טובה של כל מיני משחקים כמו gta samp,warrock,cs 1.6 ובכלל מה שאתם רוצים פותחים לכם שם חדר. ואני לא יודע אם מותר לפרסם פה,יש לציין שהקהילה ל שלי! אם מותר לפרסם פה תגידו

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. Started by YAK33,

מישהו יודע מה הקטע שהאתר של gigabyte תמיד בקושי זז ממש מפליא על חברה כזאת (לעומת אתרים כמו ASUS וכו') :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  5. איך אני מתחיל ללמוד ? אני צריך אישור ממישהו? (מהמדינה או משו?) אחרי שאני עובר למשל את כל השיעורים...אני עובר את הטסט עם המורה נהיגה? איך זה הולך ? תודה למי שיסביר לי...

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by eli33,

אני זוכר משהו כמו לפני 15 -10 שנים היה משחק כזה שיש מלא יצורים קטנים כאלה שיוצאים ממקום כלשהוא ואתה צריך לכוון אותם להגיע למקום אחר . אתה צריך משהו כמו למשל ש 50 אחוז מהם יגיעו ליעד הזה ויש לך אפשרות לחפור ולבנות מדרגות לפוצץ את עצמם עם היצורים האלה בכדי שה יגיעו ליעד הזה בסופו של דבר. אני אשמח אם מישהו יוכל לזהות את המשחק הזה בשבילי תודה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by kisin,

יש לי כתוביות מסוג sub/idx (הכתוביות האלה שלוקחות כמה מגה ומכילים כמה שפות) ואני רוצה להמיר אותם לכתוביות טקסט srt או sub. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Hello guys! I have nokia 6630 with symbian 8 and I want to know how and with wich app I can stream video to the internet and watch it on my phone! p.s I didnt find better forum to ask it.. sorry \: thnx

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. http://israel.telaviv.st/Front/Forums/ ביקורת בבקשה על הפורום תודה

10. Started by B0necrack3R,

האם מישהו אולי מכיר פונט כזה או דומה לו כמו של האותיות האפורות במסמך שאני מצרף לכאן? תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. שלום , התחלתי קצת לאחרונה להתאמן בחדר כושר , אני רץ 4 קילומטר ל40 דקות , אני עושה 2 מכשירים של חתירה על 20 קילו כל אחד ( בשביל ההתחלה) , 2 סוגי מטח הכוונה כאילו לעלות עם הגוף והשני זה להוריד את הגוף עד הסוף ולעלות טיפה , 2 מכשירים של הרגליים 20 קילו שניהם , אחד זה שאמור להרים רגליים כשאתה יושב ואחד כשאתה שוכב , ו 120 כפיפות בטן , כל מכשיר 3 סטים , זה רק להתחלה , מתאמן משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים... רציתי לדעת , מה אתם ממליצים כדי לשרוף שומן בגוף ( שמנתי טיפה לאחרונה 5 קילו מעל המשקל הממוצע שלי , צריך להוריד לא כזה נורא אבל אני מעדיף להוריד) ולחזק את השרירים בגוף , אני מעדיף גם לשרוף קלוריות וגם לעבוד על פיתוח שרירים בגוף , לא משהו רציני אבל שתהיה גופה יפה. רציתי לשאול …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by the red dragon,

איפה אפשר למצוא סקינים לוינדוס ואיך מפעילים אותם?

13. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכולם . יש איזה משהו שמסתובב ברדיו , עד היום לא יצא לי לתפוס את השם של השיר , אבל כמה מילים ממנו נדבקו לי לראש : אני איתך כאן רק בנתיים , להחזיק ת'ראש מעל המים ... אין אנשים עם כנפיים שזה נראה לי מתוך הפזמון , יש שם עוד כמה שורות , כמה אהבה את מביאה , כמה תעבה את מביאה . איך קוראים לדבר הזה ?!?!?! תודה מראש . לורד יאבל השלישי .

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש אתר שיש בו עיצובים להודה לא עיצבוי php phpnuke עיצובים כאלה כרגילים שיש תתמונות ותדפים ושסה''כ צריך לערוך תודה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

אני מחפש חנות שתוכל לבדוק לי את המחשב במחיר סביר. זיגזג רוצים 150 שקל רק כדי לבדוק לי את המחשב וPCH מחיר זהה לפי מה שראיתי באתר. ממש לא בא לי לשלם 150 שקל בשביל שבסוף יגידו לי שכבל לא היה מחוזק כמו שצריך ובגלל זה המחשב לא עלה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. שמעתי רבות על ה3100 שהוא פלאפון טוב... אבל מה דעתכם גם על הסימנס? כמבון של סלקום.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html#

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by mt_nro,

שמעתי את השיר הזה לפני פוול זמן וכל מה שאני זוכר זה שבסוף השיר הזמר עושה כזה "קטצ'ינג"... אני יודע שזה תיאור ממש ממש דפוק אבל אם זה מוכר למישהו... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. שלום לכולם... יש מישהו שעובד או מכיר מישהו שעובד בHOT ו\או בבזק? מעניין אותי לדעת האם יש הפרדה מבנית מלאה בין תמיכת האינטרנט לבין תמיכת הטלפוניה שלהם. האם מדובר על נציגי תמיכה שונים? האם מדובר על מוקדים שונים? באיזה רמה יש איחוד בפעילויות כלומר האם יש מנהל תמיכה אחד? או סמנכ"ל אחד שזה מתחתיו וכו'. אם אתם יודעים להגיד מה שם מנהל התמיכה של האינטרנט ומה שם מנהל התמיכה של השיחות ולמי הם כפופים זה יהיה מעולה. אגב - יש הבדל בין מוקדי תמיכה ללקוחות עסקיים לעומת פרטיים? תודה, רם

20. Started by musari,

יש לי מכשיר קשר של רכב מזה XMITמנורה דולקת????

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. אני רוצה להעלות סרטון לפייסבוק, איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by ex_,

מישהו יודע מתי ההופעה?? כמה יעלה?? ואיפה קונים כרטיסים? יש פה אנשים שמתכוונים ללכת?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by nehmia,

נכון בפרסומת של פגו עם הערבי שהופך א האותו שלולפגו... בסוף יש שיר כזה שהם נוסעים באותו איזה שיר זה?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים