עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YagodinAlex,

מישהו יודע איזה נעלים אלה? איך קוראים להם? ומישהו יכול להביא לי את התמונה המלאה של הנעליים מכל הזוויות. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudio_G3_U2/F003-U2.MP3 אני צריך לדעת מי הזמרת ששרה תשיר הזה בבקשה אם אתם יודעים?...

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by Em.,

היי... אני רוצה לצרוב דיסק עם סגנון מסויים של שירים... שירים רגועים כאילו.. אתם יודעים כאלו ששמים באוטו ופשוט מגבירים כי נהנים לשמוע...סטייל קלאסיקות/נשמה... מישהו יכול לזרוק פה כמה שמות... 10X

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by Guy King,

האם הפעולה הזאת, מבחינה כימית, היא באמת חמצון? כלומר - האם בתהליך חמצון השער מוסר אלקטרונים לחומר המחזר והופך ל - לחיובי? :

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. Started by stone cold,

היום ראיתי עריכה של המטריקס 2+3 בשם DEZIONIZED פשוט לקחו 2 סרטים משעממים העיפו תחלקים של הדרמה ויצרו סרט פעולה מאוד נחמד אז קודם כל מה אתם חושבים על העריכות האלה? וחוץ מיזה יש לכם המלצות לסרטים אחרים כאלה? רק תישמרו על חוקי הפורום בבקשה אז בלי לינקים להורדות ודברים בסיגנון בבקשה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by redti,

אהלן.. הייתי שבוע בטורקיה לא מזמן והיה שם בדיסקו של המלון את השיר summer jam להפתעתי המילים היו בספרדית והמקצב של המילים היה קצת שונה אבל המוזיקה ממש אותו דבר למישהו יש מושג איך קוראים לשיר ? אני מתקשה למצוא אותו

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by bykeking,

מה המשמעות של "חוסך שיבטו שונא בנו"? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by bigwave,

אהלן, תמליצו לי בבקשה על חנות מחשבים זולה טובה ועם שירות טוב באיזור חדרה גם נתניה זה טוב אם יש לכם

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  9. אני מוריד את התוכנה BlueSoleil למערכת הפעלה שלי (VISTA 64BIT) ורשום בדף של המוצר שללא רשיון זה מוגבל ל-5 מגה (5M Limitation (Amount of data. עכשיו השאלה שלי היא האם זה מוגבל עד לגודל קובץ יחיד של 5 מגה או שאיך שאני יגיע בסה"כ ל-5 מגה אני לא יוכל יותר להשתמש בתוכנה ללא רשיון ? http://www.bluesoleil.com/download/ תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  10. Started by urich,

אני ממש אוהב את דאפי דאק מה אתם אומרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by M-a-T-a-N,

שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  12. אני די חדשה לכל העניין של המחשבים ואין לי שמץ של מושג איך להעלות קובץ זיפ ככה שיהיה אפשר להביא לינק שלו וההורדה תתחיל. ובגלל שאני חדשה לכל עניין המחשבים אני אפילו לא בטוחה שזה המקום לפנות אליו... אבל אם מישהו יודע במקרה, אני ממש צריכה עזרה בעניין ואני מוכנה גם לצאת בריקוד אם מישהו יענה לי על זה : אז...אמ...בבקשה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  13. שאאאאאלום מחר אני טס ללונדון ורציתי לדעת האם זה משתלם לקנות מוצרי אלקטרוניקה שם? [אני יודע שיקר טילים,אבל אולי בכל זאת זה זול יותר] בכל מקרה,אני מתכנן לבדוק בכמה מוכרים שם Microsoft Zune וכמה יעלה לי לקנות פלאפון פתוח K800I או K810i של Sony Ericsson. יש לכם המלצות לחנויות ו\או המלצות האם בכלל כדאי לקנות שם? אודה לכל מי שיגיב בהקדם [אתם יודעים...יש לי מגבלת זמן...אהממ..ייחודית משהו]

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  14. זה מאוד חשוב שתצביעו ותביעו את דעתכם האמתית...

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

לא משנהה חחחח כבר חזרתי מהבגרות [הלך אש :-) ]

16. Started by tombcatz,

אנשים אני יודע שזה יישמע הזוי במקצת,אבל HERE WE GO: אני עושה עבודת שורשים ואני צריך תמונות של תל אביב של פעם [שנות ה-30 עד ה-70] ותמונות של תל אביב היום זה ממש דחוף ואני ממש מתקשה למצוא תמונות למרות מאמצים רבים שהשקעתי בכך אודה לכל מי שיעזור...

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by roeiw,

צריך מישהו שמבין טוב בהאוס וטראנס

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  18. כל תשובה תתקבל בברכה אם אפשר - אתרים טובים שמכילים מידע על נושא זה. תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. זו השאלה http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/132727.jpg וזו התשובה שלי http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/742157.jpg

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  21. אני מחפש תמונות של דירות מהפרוייקט החדש שבהולילנד בירושלים. חיפשתי הרבה בגוגל וחוץ מתמונה אחת לא מצאתי. יש אתר או משהו שיש בו תמונות מפרוייקטים חדשים ? אני יודע שזאת שאלה ממש טיפשית אבל בכל זאת , זה די חשוב לי ..

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by stav_r,

שלום לכולם. הציעו לי לעבור קורס הסמכה של מיקוספוט MCP-XP . עכשיו הכניסה לקורס דורשת לעבור בחינה בתחום המחשבים. אני מבקש ממך להביא לי חומר על מחשבים לא משהו מפורט בצורה מפורטת אלא מה שאתם חושבים שאדם שיש לו ידע בסיס במחשבים צריך לדעת על מנת להיכנס לקורס הסמכה של מיקרוסופט . נ.ב אני בן 14 אז לא להפציץ אותי בהרצאה של 70 עמודים אלא כל מיני דברים חשובים. מומלץ בעברית אך אנגלית זה גם טוב. תודה מראש לעוזרים. סתו.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by gigabot,

ואיפה אני בוחר אם כן

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים