כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני מחפש דחוף חומר על התפתחות הנגד והקבל מה תפקיד חברת קורנינג ביצור נגדים וקבלים משנות ה 60 עד שנות ה 70
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
קיבלתי לעשות עבודה על באר שבע ואני צריך למצוא אילו סוגי מפעלים יש שם חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש, לפי מה שהבנתי מדבריך בהודעה הקודמת אמרת לי לא להתקרב ל"איבורי? והאם IQPC נחשבים לטובים כי הייתי אצלהם בחנות ולא התרשמתי לטובה אפילו לא היה מישהו שם שיכול ליעץ לי על דברים יחסית פשוטים כמו סוג זכרון וכו'..
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
הראשונה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי נוחים שיש השניה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי זולים בארץ מה נשמע יותר יפה ומושך?? תודה **אני מתקין רק ווינדוס ואופיס חוקיים שיש ללקוח והוא רוצה שאני יתקין לו בלבד!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
ואם כן מבקש המלצה למצלמה עד 400 דולר ואם מישהו יכול להמלץ על חנות מסויימת זה יהיה מושלם תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
ידוע לי שהפרוצדרה עולה 100 דולר אם משפחה מבקשת להוציא , כל אחד מבני המשפחה צריך לשלם מאה דולר?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אנשים שגרים ליד במקום....תלכו תהנו ותהצילו חיים!!(ובמידה והעמותה תסגר יומתו כ-70 כלבים וחתולים!!) נ.ב ותמשיכו ללחוץ על הלינק שבחתימה שלי !!
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנוקייה 6600, הקטע הוא שבאורנג' הפלאפון הוא בסביבות ה3,400 שקל, מחיר מוגזם לכל הדעות. מצאתי בכל מיני אתרים אחרי חיפוש בזאפ, שנותנים מחירים די נורמליים, אבל פה החשש שלי, האם זה שהם מוכרים את הפלאפון במחיר שהוא כמעט חצי מחיר, יעלה לי באיכות המכשיר ובעוד כמה דברים כמו מכשיר לא תקין ופלאפון לא באמת חדש... לפי דעתכם וניסיונכם, האם אני יכול לקנות ללא חשש, כי שאלתי כמובן את החנות המסויימת שממנה אני רוצה לקנות והם כמובן אמרו לי שהפלאפון חדש לגמרי, אז שיחקתי אותה ראש קטן ואמרתי "אז למה אורנג' לוקחים 3 אלף ואתם רק 1700 שקל?" אז הם אמרו לי ש"זה אני צריך לשאול אותם", לא יודע מה אתם אומרים זה שווה לקנות מחנות כזאת שהיא די קטנה ולא בטוח אם אני מקבל אצל…
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
התקנתי נגנים שונים וקודקים שונים והוא מתנגן בלי סאונד במחשב, אבל בפלאפון שצילם אותו עם סאונד כמו כן תוכנות להמרת 3G2 לפורמטים אחרים לא מצליחות להמיר את הקבצים (צילמתי 6 סרטים סך הכל, בכולם הבעיה) עזרהההההההה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
המורה שלי אמרה שיהיו יותר שאלות "איכותיות" ופחות חישובים. מה זה שאלות "איכותיות"? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
-
יש שיר פופ וזה מתחיל משהו ככה Iknow you think that istay love itell you that ואז היא אומרת משהו by srounded קיצר מי שיודע שיעזור
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מחפש שיר של בועז שרעבי שיר ממש יפה יש לי כמה מילים עם הם יעזרו לכם הנה המילים: "בעודך נפלו שירי" משהו כזה יש את זה בפרסומת של תנובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות די וי די לחדר ואחרי חיפושים נרחבים במשך חודשים הצלחתי לצמצם את החיפושים שלי לשתי סוגי די וי די אבל אני לא מצליח להחליט מי מבינהם יותר כדאי לקנות!!! בבקשה תעזרו לי אני שובר את הראש פה!! הנה הפירוט שלהם : APEX 2102 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26993&gsid=10-4 pioneer 464 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16458&gsid=10-4 קשה לי להחליט כי מצד אחד זה יותר תכונות ופחות איכות ומצד שני זה איכותי ואמין אבל לא קורא די ויקססס בבקשה תאמרו מה יותר כדאי...
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
Hello guys! I have nokia 6630 with symbian 8 and I want to know how and with wich app I can stream video to the internet and watch it on my phone! p.s I didnt find better forum to ask it.. sorry \: thnx
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני צריך תרגום לסרט Get.Rich.Or.Die.Tryin תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
המשחק החדש הזה.. war משהו, מעניין איך הוא
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
בצו ראשון קבעו לי פרופיל 82 והגשתי עירעור כדי שיעלו לי ל97. קיצר התקשרו אליי לבוא תוך שבועיים מתי שאני רוצה לועדה רפואית,עכשיו יש לי כמה שאלות 1.אני מגיע לאיפה שהיה הצו ראשון כן? 2.שאני מגיע לשם לאן ללכת? לאיפה שאז בדק אותי הרופא? 3.זה אותה בדיקה שהרופא אז עשה או שזה כמה אנשים בודקים אותך ומחליטים ביחד,כי אם זה איש אחד למה קוראים לזה ועדה רפואית?! :s05: תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מהפכת הבינה המלאכותית מגיעה למחשב האישי – עוזרים חכמים שפועלים במהירות ולא מצריכים תלות בענןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בחיפוש לחנות אמינה לרחישת ספר המדריך למתכנת ב-Visual C++ 6.0 מבקש את עזרתכם??
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-