כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש מישהו שעובד או מכיר מישהו שעובד בHOT ו\או בבזק? מעניין אותי לדעת האם יש הפרדה מבנית מלאה בין תמיכת האינטרנט לבין תמיכת הטלפוניה שלהם. האם מדובר על נציגי תמיכה שונים? האם מדובר על מוקדים שונים? באיזה רמה יש איחוד בפעילויות כלומר האם יש מנהל תמיכה אחד? או סמנכ"ל אחד שזה מתחתיו וכו'. אם אתם יודעים להגיד מה שם מנהל התמיכה של האינטרנט ומה שם מנהל התמיכה של השיחות ולמי הם כפופים זה יהיה מעולה. אגב - יש הבדל בין מוקדי תמיכה ללקוחות עסקיים לעומת פרטיים? תודה, רם
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש, לפי מה שהבנתי מדבריך בהודעה הקודמת אמרת לי לא להתקרב ל"איבורי? והאם IQPC נחשבים לטובים כי הייתי אצלהם בחנות ולא התרשמתי לטובה אפילו לא היה מישהו שם שיכול ליעץ לי על דברים יחסית פשוטים כמו סוג זכרון וכו'..
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום. לא הלכתי לבית הספר כחודשיים, וחסר לי את רב החומר שצריך לדעת למבחן המגן \ מתכונת. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה במציאת חומר לימודי שצריך לדעת כדי להתכונן מחר למבחן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש שיר פופ וזה מתחיל משהו ככה Iknow you think that istay love itell you that ואז היא אומרת משהו by srounded קיצר מי שיודע שיעזור
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
תחרות היופי הראשונה בעולם לדמויות מלאכותיות, מיס AI, מבטיחה להיות אחד האירועים המרתקים ביותר בתחום הבידור והטכנולוגיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי לסופ"A שייט בקייאקים שם ואני רוצה לעשות טיול באיזור . מישהו מכיר מסלול נחמד לטייל בו באיזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה? פאק לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום "תצוגה וגרפיקה", מנהלים תעבירו את זה....
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
רצית להזמין משם או אייפוד או נעליים ואני רוצה לשאל כמה שאלות: - איך אני משלם בעצם? -יש מצב שהמוצר שהזמנתי לא יגיע והכסף ששלחתי אבוד? -יש סיכון בכך שאני נותן את מספר כרטיס האשראי שלי? (קראתי קצת באתר שלהם אבל לא הבנתי יותר מדי) אם למישהו יש עצות או טיפים אני ישמח תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
לפני חודשים בערך מת לי הג'פורס 4 והכליף אותו הradeon 9200 se החדש שלי .ביום הראשון שמחתי עד שקראתי באותיות הקטנות se . התחלתי לנסות להמית אותו אחרי חודש שהוא כזה קרא,חשבתי לעצמי"וואו שברתי שיא הרכיב ששרד אצלי הכי פחות ימים".הבנתי שאני חייב לחיות איתו וגיליתי שהוא לא עד כדי כך גרוע,עבר חודש התקנתי עליו קירור משופר הרבה יותר עם שני מאווררים ועשיתי קלוק התוצאות עדיין לא בדקתי אבל בקרוב יהיו תמונות ואני אשים עליו מאוורר שמונים מ"מ. זה עוד יום רגיל בחיי כרטיס המסך החדש שלי ד"ש ל-st lab היוצרים של כרטיס המסך.
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
מישהו היה שם? שמעתי שהוא לא רע...
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה עדיף מהשניים : שניהם במצב מצוין חדשים (היו בשימוש אני קונה מאנשים..המכשיר שלי דפוק) נוקיה 3650 ב 500 ש"ח או Motoroala E1000 חדש באריזה עם כל הציוד שלו,לא היה בשימוש ב 850 ש"ח ??
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מי מוכן לתרום ולסרוק את הטופס של הבחינה שהסתיימה בשעה 12:00 היום של מע' חשמל קיץ 2007 ???? תודה !
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מחפש דחוף חומר על התפתחות הנגד והקבל מה תפקיד חברת קורנינג ביצור נגדים וקבלים משנות ה 60 עד שנות ה 70
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
ואם כן מבקש המלצה למצלמה עד 400 דולר ואם מישהו יכול להמלץ על חנות מסויימת זה יהיה מושלם תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
ידוע לי שהפרוצדרה עולה 100 דולר אם משפחה מבקשת להוציא , כל אחד מבני המשפחה צריך לשלם מאה דולר?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS Kingstone 1G Radeon X1950pro (512 MB) SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) 480W ספק
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר נגמר לי ההתחיבות לבזק בינלאומי על 1.5 מגה אפלואד רגיל רציתי לדעת מה אתם ממליצים?להישאר אצלם ב 39.90 על 1.5 או לעבור חבר??
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אתם יודעים איפה אפשר למצוא עניתקה כזאת במחיר סביר...?? או כל גיפורס 3 אחר... אולי רגיל או 500
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
משתמש: sapsdn גיל: 0 כתובת: טלפון: טלפון סלולרי: אימייל: sapsdn@yahoo.com ICQ: N/A אתר בית: N/A ][מודעות קיימות][ קטגוריה: כוננים קשיחים סוג מודעה: מוכרים תאריך: 2005-10-22 מוצר: Disk Maxtor 300GB SATA ULTRA 16 חברה: Maxtor דגם: 6L300S0 מחיר: 900 ש"ח תיאור: דיסק חדש באריזה 4286331 052
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ההופעה של דני סנדרסון מתחילה? תודה נ.ב: לא, זה לא עוד דיון שאפשר להספים בנוביות...
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-