עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ירושלים או שיש לה לפחות סניף באיזור? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by TermiNal,

אני לא מבין מה הבעיה של הפלא' שלי אבל תראו מה קורה.. נרשמתי ל-zedge שזה אתר שמספק מקום אחסון בwap העלתי משחק ואני רוצה להוריד אותו, אז הלכתי בפלא שלי ל-עבור לכתובת ושאני בא לרשום כתובת אני לא יכול בכלל לרשום באנגלית, רק עברית, סימנים ומספרים, למישהו יש מושג מה עשיתי לא נכון או איך אני נכנס לwap דרך הפלא שלי? תודה רבה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by Lol10k,

אני מחפש אתר (כמו פלאנט נענע) שאפשר לאכסן עליו דפים,לא אכפת לי שטח האכסון,אני רוצה רק דף HTML אחד,פשוט שלא תהיה פרסומת.. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. Started by chenrp,

לא מצאתי את הנתון. כמה BLOGGER שווה כיום בכלל?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. מישהו יודע??? תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by I.Robot,

מישהו יודע איפה תהיה מסיבה טובה באזור הקריות לגילאי 14-16 בערך היום?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html#

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=2448795&userid=0&perpage=40&pagenumber=1 אני כבר בעמוד 9 וזה רק הולך ומשתפר

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by ZorD,

שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. Started by massinvallus,

http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?

11. Started by avivlyaviv,

עוד חודש וחצי ההורים שלי נוסעים לחו"ל>אירופה>ברצלונה+- אני מתכוון עוד חודש לקנות גיטרה חשמלית 'בעזרת השם', עכשיו חשבתי אולי כדאי שההורים יבאו משהו יותר זול מחול. התקציב דיי נמוך לצערי בסביבות 200$ אם יש למישהו המלצות אז אני מאוד אשמח, גם אתרים לכלי נגינה יעזרו. ד"א עם למישהו יש המלצות לאתרים מענינים בברצלונה אז שתפו(בעיקר טבע)

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

מחפש מקום טוב, בעל מגוון רחב של מוצרים וסוגים של כל מיני אביזרים ושטויות לרכב כגון: מדבקות, כיסויים, טסות וכו עדיף מאוד מאוד שהמקום הזה יהיה באזור המרכז אחרת זה לא יעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  13. Started by TOMY-BOY,

אהלן אנשים, אני צריך את עזרתכם בלזהות את השיר מתוך הסרטון הבאה: http://www.metacafe.com/watch/44980/trip_flip/ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by iem,

מישהו יודע אם אדריאן שילטהאוז (הזקן ה ת ו ת ח) שנוהג ללמד באונ' השונות מע' ספרתיות מלמד גם בפתוחה ? ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. הלהקה שאני מנגן בה קלידים ומפיק את האלבום - Solstice Coil. קיימת מזה שלוש שנים, אנחנו מנגנים שילוב בין רוק מתקדם לאלטרנטיבי, משהו בסגנון של רדיוהד פוגשים את קינג קרימזון ודרים ת'יאטר לקפה. אפשר לשמוע חומר שלנו בעמוד שלנו ב"במה חדשה", ובמיוחד את השיר החדש, Accidents. כמובן שנשמח לשמוע הערות ותגובות. שי.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by iem,

מישהו מנבחני המשנה במתכונת הישנה יכול לומר לי אם הוא קיבל הציון??? ואם לא האם ישנה דרך לגלות הציון דרך האינטרנט באופן כלשהו ? תודה !

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  17. עזרו לי למצור קוד אוניברסלי בישבילו.... :s05:

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. אני אוהב תתוכנית אבל לעזזל שערוץ 10 ילחם ברצינות בממוסחר נולד אין לי מה לראות בטלוויזה לפחות יש לי משחקי ווידיאו לסיים ואינטרנט אבל לזה ידרדרנו? ספורט בתשלום תוכניות אולטרה ממוסחרות ו-שידורים חוזרים בפריים טיים :pissed: ואל תגידו כבלים \לווין יש לי כבלים והשידורים חוזרים שם עוברים כל טעם טוב כמה פעמים אני יכול לצפות באותו פרק של חוזרים לתחתית כבר 200 שנה אותם פרקים בלופ :pissed:

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  19. Started by Pika007,

למישהו יש את הפונט? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי זה בשביל ידידה, היא צריכה את זה עד מחר, אם למישהו יש או שהוא יודע איפה למצוא, אני אשמח אם תגידו לי תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. לסרט קוראים בעברית "הכדור מת מצחוק", הוא מהיוצרים של סאוט'פארק על 2 טמבלים שממציאים משחק מן שילוב של כדורסל וכדור בסיס.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. תנו לי בבקשה אתר למכירון רכב טוב בלי תשלום

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by Master-Chipsets,

מישהו מכיר/התנסה פעם בשירותים של האתר הזה: http://www.gopsy.co.il/ אם אתם מכירים אתרים בסגנון אני אשמח לשמוע עליהם.. יום נעים!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by Domovoi,

היי,עשיתי HIDE ל תקייה מסוימת אבל אני לא יודע איך להחזיר אותה למצב המקורי,כך שאוכל להכנס אליה .

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. שלום, למי שלא הבין אני מבקש אתר שנותן לך לרשום את השם שלך והוא נותן לך אותו במגוון שפות באותו הכתב נגיד סינית. תודה,הרצתי חיפוש ולא היו תוצאות :'(

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by dorviper,

זה התחיל כאיזה סרטון פלאש באינטרנט של איזה אחת שמסובבת בצל ירוק עם היד ועכשיו יש לזה קליפ בMTV עם כבשים רוקדות אין לזה מילים אז לא יכולתי לחפש לבד אם מישו יודע איך קוראים לזה... תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים