עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerico,

JAMOOS GADOL מופיע ברדיו 103FM

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by ^HocK^,

http://www.egoboo.org/soldat/soldat.rar תוריד ותצטרפו להלחם !! :AR15: :AR15: אחלה משחק! בואו..מי שרוצה לשחק שיודיע לי: 64756755

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. Started by ScreameR,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by captaincaveman,

מישהו מכיר לוחות למכירה של ציוד מלבד NANA ו-PCPRO?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני בחרתי טעים, זה גם הולך טוב עם פיצה (נ.ב - כן ! איך ידעתם ? משעמם לי)

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by manevra,

לכל אחד יש איזהשהו תחום שאותו הוא הכי אוהב ובו הוא הכי חזק במחשבים ותיהיו אמיתיים אצלי אישית המשחקים שלטו עד גיל 17. נ.ב לכל העונים על התשובה האחרונה !!! DOWN DOG

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה החלטתי לרכוש לפני כמה ימים מספר מוצרים בפנדה ונתקלתי בבעיה אני מנסה להכנס לקופה(שהיא security, כלומר כבר עם המנעול) ולא מצליח כי הדפדפן רושם לי page cannot be displayed ו cannot find server or dns error בקיצור בעיה מעצבנת ביותר משעוד מעצבן שלפעמים אני מצליח ולפעמים לא ואני לא יודע מה לעשות כבר. ניסיתי לשחק עם security options אבל זה לא עוזר במיוחד. הורדתי אפילו security 128 bit וזה לא עזר. מה לעשות??? תעזרו לי בבקשה!! נ.ב ניסיתי לברר את הבעיה עם נציג השירות של פנדה ואיכשהו הוא הצליח לכמה דקות לסדר לי אבל אחר כך הבעיה חזרה עוד פעם.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  8. אני אישית פירקתי את המחשב לחלקיקים (אטומיים) ??? לפני כמה ימים.. היה נחמד...המחשב שכב כולו "ערום " על המיטה ואני ניקיתי אותו מאבק שהצטבר ב4 שנים שהוא אצלי ולא ניקיתי אותו.. היה צחוקים.. מה איתכם?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by The Grey Matter,

אולי בשבילכם זה משחק לילדים, אבל בשבילי זה אובססיה (ואני כבר ממזמן לא ילד) הנה מספר דוגמאות: כאן בתמונות זה נראה מעט קטן הנושאת מטוסים בנויה מ 2200 חלקים באורך כולל של מטר אחד הרכב האדום מ 1200 זה, תאמינו או לא, מחשב של 16 מגה הרץ. הוא משמש לבניית רובוטים. וזה סתם ג'יפ בסך הכל איזה 900 חלקים. מה אתם אומרים? צריך לאשפז אותי במוסד לחולי נפש?

• 44 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by yoss,

באיזה עונה נמצאת וויאג'ר ביס+ ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. בחתימה שלך. יופי אז הם לא מתעסקים עם AMD (כן זה רק מה שהיה חסר להם) והם לא מביאים את החלקים הכי טובים שיש. כי הם לא פונים לקהל המקצוענים הם פונים לקהל הרגיל הביתי שצריך מחשב לאינטרנט אופיס ככה משחקים ויש להם מחשבים מצויינים לזה וגם אפשר לקנות אצלהם במיליון תשלומים וזה..... לשוק שזה מיועד אליו הם מצויינים. אפילו המסכים החדשים השטוחים שלהם ממש בסדר יחסית.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by DXT,

באמת! האם ישנה דרך להגמל מעצלנות? אני פשוט כבר לא יכול להשתלט על זה! :asthanos:

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by N N C,

לא מזמן עשיתי מוד למארז (אין תמונות כי אין מצלמה ואין סורק, אולי יהיה בעתיד) וכל פעם אבא שלי וחברים שלי אומרים שזה היה סתם בזבוז של זמן כי המארז שלי נמצא בשולחן שדרכו קצת קשה לראות את צידו של המארז אשר עבר שינוי תדמית רצחני, אני עניתי שעשיתי את זה בשביל הכיף אז לכן אני שואל איפה אתם שמים את המארז והאם אני המשוגע היחיד שאחריי שהשקיע במוד כמעט ולא רואים אותו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ^HocK^,

thnx

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  15. מחפש חנות זולה, תנו לינקים בבקשה. תודה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. אני רוצה להרים אתר לרדיו חינוכי קהילתי באיזור רמלה הרדיו הוא של "קול ישראל" והוא ניקרא רדיו חינוכי קהילתי מכיוון שמשדרים בו אנשים מתנדברים ללא תוספת סכר כל שהיא והם עושים את כל עבודתם לכיף שלהם ורק בגלל שהם אוהבים מאוד רדיו (אתם יכולים גם לקרוא להם פריירים) אז מנהל הרדיו מאוד רוצה להרים אתר באינטרנט וגם להרים את הרדיו לאוויר בנט ואני מוכן לעזור לו בזה כי זה נשמע לי מאוד נחמד הבעיה היא שאני לא ידוע באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש משהוא לא מסובך שיכול להרים אתר בצורה מכובדת משהוא שייתן לי הרבה אפשרויות יפות אבל עם זאת שלא יהיה מסובך שיהיה רק טוב בבקשה עיזרו לי כמה שיותר מוקדם !!!!!!!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  17. הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה אני יודע שזה נושא רגיש אבל בכל זאת אני מקווה שהנושא לא אסור כי לא כתוב בראש הפורום שום דבר אז אני מקווה שאפשר וכן אלה שמתכוונים להגיב בלי תיאורי מין מפורטים בבקשה...... נ.ב אם יש עוד אפשרויות לסקר- תציעו. אני כתבתי נשבא לי לראש באותו רגע

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ללא תוכן

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by Ewingum,

בואו כל אחד (שרוצה, מן הסתם) יבחר להקה שהוא אוהב ויתן שלושה שירים של הלהקה, שהוא ממליץ עליהם/אוהב אותם. אני אתחיל עם Queen ואני דווקא אתן כמה פחות מוכרים שלהם: Queen - The Prophet's Song Queen - Don't stop me now Queen - The Show Must Go On

• 117 תגובות
    • 10.3k צפיות
  21. Started by Sman,

http://upsitedown.shipper.co.il/anim/rest40.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

אחרי חודשיים ללא מחשב קבלתי לוח אם חדש (הישן זה מה שעדי Component פרסם שהיה בתוכו קילשון ופטיש ) :)

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  23. אובססיביק.....משהו.... משהו..... לא זוכר תכתבו באנגלית בבקשה, תודה.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

כל אחד שיגיד פה על מה........

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by SpitFire,

סתם מתוך סקרנות...

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים