עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by blabla2002,

יש לי שאלה בקשר אחריות בpch אני מקבל אחריות רק אצלה או גם דרך היבואן או היצרן תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by krelian,

אני רואה שבפורום מפרטים רוב ההמלצות נלקחות מPCH האם הם גם אמינים ומספקים שירות טוב, או שרק הממשק שלהם נוח ? במידה ואתם לא ממליצים עליהם אודה למי שיתן המלצה על חנות אחרת ... למנהלי הפורום: מקווה שזה לא עובר על החוק שכתוב בהודעה הדביקה, לפי הבנתי - לא. במידה וכן אודה לכם אם תרחיבו את האזהרה...

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by tom123,

הא?? ???

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by eliXir,

הזמנתי את המחשב שלי בתאריך 15/7 וכיום ה- 28/7 ובין התאריכים הללו היו רק יומיים לא של ימי עבודה (רק יום שבת, ביום שישי הם עובדים). מה שאומר זה כבר 11 יום. אני מתקשר היום בבוקר (28/7) שואל מה נסגר עם המחשב, והם אומרים שהם לא מצליחים להשיג את הכרטיס מסך שהזמנתי (RADEON 9700) וזה יקח להם עוד יומיים מינימום בכדי למצוא אותו (אם הם ימצאו). אז הם הביאו לי רשימה של כרטיסי מסך מחברה דומה אם ברצוני להחליף (כרטיסים שבידם כמובן), וגם בכדי לקבל את אחד הכרטיסים הללו אני צריך להמתין יומיים שלושה. מה שאומר שהמחשב כביכול יגיע לאחר 13-14 יום לאחר שהזמנתי, אף על פי שבאתר, בתנאים שהם הציבו, רשום מקסימום 10 ימי עבודה, והם חורגים מהנהלים של עצמם. מה אני יכול לעשות בנידון?

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by COca,

שלום. עד עכשיו הזמנתי רק מ2 חנויות ונשארתי שם בגלל השירות הטוב. לאחרונה חנות אחת איכזבה אותי ומבקרה ראיתי את PChardware עם כמה מוצרים במחיר לא רע בכלל , השאלה שלי היא , איך הם בשירות , אני יכול לסמוך עליהם? תודה.

6. בחודש שעבר החלטתי לנצל את ה"כוכבים של ישראכארט", בעלות של כמה עשרות כוכבים (שבחיים לא חשבתי שאני אנצל אותם) "קניתי" מנוי ל-2 גליונות של המגזין הישראלי (ירחון) PCPLUS . היום קיבלתי את המגזין השני (גליון 18), מדפדף אני בהנאה (אחלה מגזין... ;D), מגיע לקראת סופו, ופתאום... נאורו עיניי ! לוגו האתר מתנוסס בראווה בצידו העליון של העמ' (אם כי לא הלוגו הזה שאתם רואים כרגע באתר, אלא הלוגו השני, שמופיע מדי פעם בחדשות האתר). אני משפשף את עיניי כלא מאמין !! עמ' 95: זהו מדור חדש (לא היה בגליון שעבר) בשם "עושים שוק", בו מוצגים 6 מפרטים לגיימרים מתוך המפרטים המומלצים !!! לכל מפרט הקדמה (אם כי מעט שונה מאשר ההקדמה שכתובה באתר) ופירוט מלא של הרכיבים כולל המחיר המדוייק מתוך מפרטי …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by udicol,

צעד מבריק - הם קנו את השם - Pcpro .

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by huber,

כבר קרוב לשבוע אני מנסה להיכנס לפורומים של האתר הנ"ל, אך הוא החליט שהיוזר שלי לא תקין. שלחתי להם כמה פעמים מייל על הנושא דרך הלינק של "צור קשר" באתר, אך אין תגובה... מישהו קורא בכלל את ההודעות הללו? יש מישהו פה באתר שיש לו קשר לצצות של האתר הנ"ל? THE HUBER

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by bah10,

והשאלה האם מישהו יודע למה? ציטוט: עקב סיבות רבות הוחלט לסגור את PC PRO ,אנחנו מודים לכם, הגולשים, על התמיכה הרבה במשך שלוש שנות קיומו של האתר ,ועל העובדה שלמרות כל הקשיים והבעיות המשכתם לפקוד את האתר מידי יום ולהאמין בו ,אתם היוויתם את לב האתר וסיפקתם לנו את המוטיבציה להמשיך קדימה ,תודה על הכל צוות PcPRO eh?

• 62 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by גד :),

מאק הוציאה סרטונים שאומרים שהיא עדיפה על פני PC הנה דוגמא: בעקבות זאת המון חיקויים ברשת של הסרטון פשוט חפשו, זה מטורף!!!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by moria1235,

שלום, לא היה לי לאיזה קטגוריה לשייך זאת אז הכנסתי לפה.. יש לי קובץ PDF מאובטח שניתן רק לשמור אותו במחשב אבל לא ניתן להדפיס. איך ניתן לפרוץ את האבטחה? תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. Started by Tomerico,

יש לי מסמך Acrobat גדול ואני רוצה להמיר אותו לקובץ של Word... some1?

13. Started by Googleness,

שלום אנשים טובים, יש לי קטע קשה עם A+ רציתי לעבור את הבחינה הזאת לפני שנים עוד כשהייתה במתכונת של 2006 (בדיוק זה היה חדש), בכל מקרה למרות שסביר להניח שהיא חסרת תועלת זה סתם בשביל ידע בסיסית וסיפוק שאיפות. בכל מקרה כשהתקשרתי לברר כמה עולה הבחינה (למדתי לבד יש לי איזה 4 קיטים של הקורס ממהדורה 2006 ועד 2009 החדשה, חוץ מזה שעסקתי בתחום בצורה קלילה ככה שיש לי גם ניסיון מעשי) רצו ממני קרוב ל2000 ש"ח לטופס. מישהו בזמנו המליץ לי דרך אחת המכללות בארץ לבדוק אתר שנקרא VUE או משהו כזה וככה הגעתי אל חברת pearson vue http://www.pearsonvue.com/ , אשר מפורסם באתר שלהם מחירון ובו המחיר הגבוה ביותר לטופס הוע בסביבות ה680 ש"ח לבחינה מה שקוסם לי. מישהו מכיר את החברה הנ"ל? מישהו יודע אם השירו…

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by SoapSeller,

כול מילה מיותרת: http://www.stud.ntnu.no/~arnesen/peltierbeer/index.html (מקור:http://slashdot.org/articles/03/06/02/0023219.shtml?tid=137)

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. Linkin Park Pendulum *איכות נמוכה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by Merrymoon,

> >People over 35 should be dead. > > > >Here's why > >According to today's regulators > >and bureaucrats, those of us > >who were kids in the 40's, > >50's, 60's, or even maybe > >the early 70's probably > >shouldn't have survived. > >Our baby cribs were covered > >with bright colored lead-based > >paint. > >We had no childproof lids > >on medicine bottles, doors > >or cabinets, .. and when we > >rode our bikes, we had no > >helmets. > >(Not to mention the risks > >we took hitchhiking.) > >As children, we would ride > >in cars with no seatbelts &g…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לכתבה

18. Started by sergey_k,

מבקש בכל לשון של בקשה לא לינעול אני חייב לדעת ויכוח עם חבר [attachment deleted by admin]

19. What do you think about that car ? i am thinking about buying one and i heared its quiet problematic car.. what do you think ? Thank you all...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by The UnKnown,

I know it not exactly the best forum to get some answers about cars but anyway i would like to hear couple opinions. THNX BTW, the specific model is : 307XR 1600 Auto.

• 86 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by QQQ,

לא מזמן חבר שלי מצא אתר כזה שבו מפרסמים שמות משתמשים וסיסמאות של אנשים של הXBOX LIVE. איך זה עובד? מישהו בונה אתר, שבו הוא מתיימר להיות חברה כלשהי, צד שלישי, שאתה מביא לו את השם משתמש וסיסמה שלך ולפי מה שהוא אומר, כמה ימים לאחר מכן אתה מקבל MICROSOFT POINTS (שקול ערך לכסף למעשה, נניח עבור 2000 נקודות כאלה אתה משלם 12.5 דולר). כמובן שכל התהליך הזה הוא בעצם נקרא, במונח "המקצועי" - PHISHING. כל הפרטים שנכנסים באתר מתועדים ונכנסים לLOG כלשהו. לאחר כל יום בערך, או יותר, אותו אדם מפרסם את הפרטים בפורום כלשהו, או מקום אחר, ואז ניתן להגיע אליו. מה גם, שחלק מהמשתמשים מכילים בתוכם (שמור בהם בעצם) פרטים של כרטיסי אשראי (יכול להיות 1 או יותר). אלה שכן יש להם את זה, כמובן שניתן בלי בע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MilkMan,

http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp אגב גם מדברים שם אז להדליק רמקולים\אוזניות. מדהים עד כמה שונאים אותנו.

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by Aviko,

הוא מתחיל לעלות תמונות ורושם שהוא נכשל להתחבר לשרת איך פותרים? Aviko

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Kriz,

אוקי.. אז הינה קצת מהתמונות של המסיבה האחרונה של CSL :> (יש הרבה וייתכנו עידכונים) -למי שלא יודע CSL מתמקדת במשחק CS בעיקר אך משחקים אחרים שוחקו גם כן לתמונות : http://csl.co.il/LP/csl_winter/

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים