כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
אני נוסע מחר לטבריה ;D (חוף דוגית למי שמתעניין) ל 5-7 ימים של מסיבות :dazzler1:, ים :jarswim:, שמש, :bigglasses: , ובחורות :gorgeous: . רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני נוסע... :auto: נקווה שיהיה כיף, וסבבה. אז להתראות בעוד כמה ימים. כאן סלאמת עשאפי, עזה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לאקדח.. סתם מעניין אותי לדעת...
-
- 59 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה, חברות ומחשבים לא הולכים ביחד... זה פשוט לא בריא... בוא נגיד את זה ככה, באה אלי פעם ילדה למוד למתמתיקה ואחרי כמה זמן הראתי לה מארזים בvirtual hide-out... :-\ (Gay) אני באמת... האם אתם, עמוד הטווח של ארצנו, המודרים ואנשי המחשבים, האם לכם יש חברות???? ואיך אתם עושים את זה!!!!!!!!!! אל תקראו לי ספאמר כי אני לא omerk!!!
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה לכם כתובת שתסביר הכל אני פשוט לא יודע איך מעלים לינק אם מישהו מוכן להסביר אני אודה לו אפשר גם בפרטי כמובן ביי ותהנו <סודר> <סורי - הלינק סודר אבל הוא שבור... העמוד לא שם>
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התחלתי בקורס פסיכומטרי לקראת הבחינה באוקטובר אז בהזדמנות זו רציתי לשאול מה בכלל דעתכם על הבחינה, מה אתם חושבים עליה ועשיתי גם סקר כדי לבדוק את הלך הרוחות. למעשה אני עושה אותה עכשיו בגלל שאחרי י"ב(שמתחיל בספט') אני מתכוון לעבוד ואחר כך לעתודה אקדמאית ולכן אני עושה עכשיו את הפסיכומטרי כדי לא להלחץ אחרי הבגרויות וי"ב ולהיות בראש שקט. טוב, מספיק על עצמי, דברו אתם והביעו את דעתכם בהמוניכם!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם משהו נחמד. שטויות במחשבים
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בכל הלוחות שהסתכלתי בהם יש בדרך כלל שם, דגם, לפעמים מחיר, אבל מה שאני מחפש זה תמונה של הרכב, ותהיתי אם למישהו יש לינק לאתר טוב אם תמונות של מכוניות לפי יצרן\דגם\שנה? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
אנא רישמו את סם הכוסית ואת אתה יכולים תביאו גם תמונות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.internetintheuk.com/ (תראד זה חסין מפני ערנבים, ישןים, ספויילרים ושאר מזיקים)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנהל האתר southpark4U האתר עוד לא ממש נפתח אבל כמעט כולו מוכן. פתחתי פורומים לאתר - הפורומים אני צריך שתציעו לי כותרות לנושאים לפורומים. כמו שיש לדוגמא בפורמים של HWZONE את הנושאים - חומרה , מעבדים , תוכנה , כללי וכו'... אז אני צריך כאלה שקשורים לסאות'פארק. בקיצור - מי שיש לו רעיון שיציע הצעות אם יש פה מישהו שרוצה להיות מנהל בפורומים שיצור איתי קשר דרך אי סי קיו מספר - 154095782
-
והפעם לשאלה היומית שלנו: מי אתם רוצים להיות בעתיד? אני אישית מסתכל על תחום המחשבים ואם להיות מדויק על תחום הנדסת התוכנה אבל עדיין לא הולחט סופית מה איתכם? נ.ב עריכה- בשביל משתמשים חכמולוגים - כן, כולנו יודעים שאתם רוצים להיות מנהל hwzone בעתיד אז לא צריך לבזבז הודעה על זה....
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
תחשבו על זה, השמש בפנים, הרוח בשער, אתם על מגלשי סקי במים במהירות גבוה... כמעט טוב כמו לאכול סנוויץ' שוקלד איכותי? אם כן תמשיכו לקרוא! מי שיודע ומי שלא, יש פה להמצלה למקום היחיד בתל אביב שבאמת שווה לשלם 64 שקל בשביל להכינס! זה נמצא בפארק דרום (בדרום העיר) בתחנה זה קו 16 גם ממונית שירות וגם מאוטובוס, כזה OWNZ!!! מישהו פה עשה סקי? נכון יש את הt-bar? בקיצור זה עובד אותו הדבר, יש אגם מלכותי שמקיף אותו מין t-bar, אתה תופס וזה מושך אותך, היינו שם כבר פעמיים זה ROX פעם ראשונה עשיתי סקי רגיל והייתי rullz פעם שניה (היום) עשיתי wakeboarding (המקביל של snowboard) והייתי lame בצורה בלתי רגילה, צריך לקבוע מקום ראשון, אני יכתוב פה את הטלפון מחר! מומלץ בחום, תבואו אם חברים, משפחה או לא …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פעם אחר שבתוכו (בלי הוררדת תוכנה או משהוא כזה...) יש מילים עם המנגינה ברקע... אני צריך את האתר שוב... אם למישהוא מכיר את האתר אשמח לכתובת... תודה....
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הנה הכתובת: http://www.halo-game.com/images/video/halo_warthog_jump_high.mov עריכה: והנה עוד אחד לכל הסטאר וורז פאנז שיש לנו פה EnJoY
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני יסביר בקיצור מכיוון שהכל כבר מוסבר בעצומה הכתובת www.mhaifa.co.il בכניסה יקפץ לכם החלום של העצומה זה מאוד מאוד חשוב ודחוף משום שאנחנו שולחים את זה לממשלה אז גלו התחשבות ותחתמו אבל הדבר היותר חשוב יהיה אם תעבירו את זה לאנשים העצומה הזאת מתוכננת להגיעה ל 20,000 חתימות ויותר אז יאללה תתחילו לגייס נ.ב אשמח לראות תגובות JAMOOS
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תגידו לא חשבתם על זה פעם? מה המשמעות של הקיום שלנו? למה אנחנו קיימים ומהיא מטרתינו בעולם הזה? מה אתם חושבים? נ.ב: מנהלים, אל תגידו לי לעשות חיפוש בפורום ;D
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה אתם נועלים פה לפעמים הודעות הרי לפי דעתי הכל פה ספאם! וזה לא בסדר לנעול הודעה ולהגיד שהיא ספאם! שהרי כל ההודעות בפורום הזה הם ספאם! אתם לא חושבים כך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לחוף טוב בצד המערבי של הכנרת שיהיה מסודר (שרותים מקלחות) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר את המולטיפלייר המקורי של הלף לייף... (לא לא CS) זה פשוט Deathmatch (לא Classic DM). אם אתם רוצים תגידו ונכנס יכול להיות כיף! יש שרת אחד שומם פה: 192.114.166.165:27015 של vgames. מי שרוצה שיגיב!
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-