עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ^HocK^,

בזמן שאני כותב שורות אלו אני סובל מכאב ראש ובחילה הכי מטמטמים שהיו לי בחיים...ערב לפני הייתי במסיבת גיוס ואני מרגיש כאילו דרסו אותי... יש למישהו עצות טובות ליום שאחרי???

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Andrew,

מישהו יודע מה המחירון של מוסטנג 67'-69'?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  3. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פרטים על הפסטיבל "בראשית" שנערך בצפון?? תודה מראש, יאן.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by ofir123,

שמתי לב שיש כאן קבוצה של אנשי שנשארים עד מאוחר בלילה/בוקר ומעניין אותי לדעת מה אתם אוכלים בשעות האלה? למשל אני עכשיו ממש רעב ולא יודע מה לאכול, להתחיל לבשל משהו אמא שלי תאכל אותי.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by pro,

המשחק שהכי הגעיל אותי הוא BLOOD II בשלב השלישי שבטעות נופלים לברכה ונדבקת עליך לא יכלתי להסתכל על המסך רק יריתי עד היום אני זוכר את זה ואתם מה הכי הגעיל אתכם (משחקים אחרים)?

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by Crash5,

מעניין אותי לפגוש אנשים מהפורום שגרים ב"עיר היין". מכיוון שלא יוצא לי להכיר אנשים מהעיר שגם מתעניינים במחשבים אני אנסה את מזלי בפורום ;D

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by Delux,

לי יצא ליד חברים שלי מלא פעמים כגון שאני לא מתבייש יש לי שאלה אליכם יצא לכם בישיבה חשובה (לאנשי עסק) פלוץ בשיעור (ליד כל הבנות) פלוץ באמצע משחק כדורגל איפה יצא לכם לעשות את זה ת'אמת תגידו (בבקשה פרטים)

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by MiniMizer,

מי שמכיר את משחקון הפלאש הקטן שנקרא Poke the bunny (וניתן לראות אותו כאן) בוודאי ישמח נוכח המשחקון החדש, Poke the penguin. אז קדימה! Poke the penguin

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

מה יהיה לא נשארו אתרים חנמיים :AR15: :AR15: עד מעת גם HWZ יהיה עם כסף ואז זהו אין מה לעשות באינטריט יותר !!!!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash:

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by סלרי,

למישהו יש המלצות על חניות מחשבים במילנו או רומא?

• 7 תגובות
    • 7.1k צפיות
  11. Started by Chevy,

להוציא את כל הדיגיטליות ולהתחיל לצלם ! :smoke:

• 56 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. Started by PowerUser,

שלום אנשים בחודש האחרון אני וחברים מתאספים כל יום שישי למסיבת רשת, השבוע לא כולם יכולים לבוא, וחסרים לנו אנשים, רציתי לדעת אם יש עוד "חבורות" כמונו שנפגשים מדי פעם למסיבות רשת, ואולי יש אפשרות שנכיר ונפגש למסיבות כאילו, בעיקר לצורך הגדלת מספר השחקנים, אנחנו בסביבות גיל 25 מאיזור המרכז- ראשל"צ, פ"ת, ת"א, התיכנון הוא ליום שישי בערב, בראשון (ליד היקב) , 12 שחקנים, חסרים לנו בערך 6, בעיקרון אפשר גם להביא בודדים, אני לא מחפש דווקא קבוצת חברים, אז אם יש לך רישיון ורכב, מחשב טוב, ואתה אוהב משחקי רשת, תענה.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by none,

נתון: BF||AD AE||BC צ"ל MP x MC = MD x MR

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by 123456789,

מה הגיל שלכם

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by pro,

ע"פ הבקוש הרב החלטתי לעשות את סקר זה. PRO

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  16. מישהו יודע איפה ניתן להוריד את השירים של "קוקו" מהתוכנית???? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by pro,

יש לי דיסקים מחברה לא מוכרת ואי אפשר לנשום לידם למשהו יש מושג למה?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. .

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  19. יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by NaDav.p,

שלום לכולם... אני מחפש אתר שאפשר למצוא בוא מילים לשירים... מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור לי... תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yoav9,

אההה אל תנעלו עדיין!!! חשבתי על זה, צאיך לעשות אחת ולתמיד תר'ד שיסביר מה אסור לעשות בעייני חומרה (לקנות gpt, לבנות מערכת קירור בעצמך, להרכיב את המחשב בעצמך :'( וכו...) עכשיו כדי להוסיף רובד טיפה קומי אפשר גם להוסיף דבר אחד שאסור לעשות שלא קשור לענייני חומרה! (אפשר לגלות פה דברים מפתיעים) אני יתחיל: 1)להפעיל את המחשב בזמן שיש חוטים חשופים ולחשמל את המחשב (יש לי מארז אלומיניום) :'( 2)לקנות מחשב מחברת קבר ולא לבדוק אם כל הברגים מחוברים :-\ 3)לחבר תעלת איוורר מהמזגן למחשב (בום) 4)ללכת לשרותים ציבוריים יחף אל תקראו לי ספאמר כי אני לא

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pro,

אני ב 6-7 בבוקר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by buyom,

שלום אני הולך לארגן מסיבת רשת בדרום בישוב בשם להבים אני מעוניין לדעת כמה אנשים פה יקחו אותי ברצינות או מוכנים לנסוע כל הדרך מהצפון לפה

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by waizman,

אני נוסע מחר לטבריה ;D (חוף דוגית למי שמתעניין) ל 5-7 ימים של מסיבות :dazzler1:, ים :jarswim:, שמש, :bigglasses: , ובחורות :gorgeous: . רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני נוסע... :auto: נקווה שיהיה כיף, וסבבה. אז להתראות בעוד כמה ימים. כאן סלאמת עשאפי, עזה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ScreameR,

אני מתכוון לאקדח.. סתם מעניין אותי לדעת...

• 59 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים