עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מעניין אותי איזה סכיני גילוח הכי פופולאריים בשוק לכן פתחתי דיון באיזה סכין גילוח אתם משתמשים ?? אני משתמש בMACH 3 של ג'ילט דיון נעים...

• 125 תגובות
    • 33.2k צפיות
  2. שמעתי את זה ברדיו דרום בלילה בחמישי שעבר...יש תוכנית טראנס כל הזמן, וניגנו שם קטע חדש של אסטריקס שאני לא יודע את השם שלו והוא בדיוק בסגנון של Beyond The Senses. קטע אמביינט ענק.. מישהו יודע על מה אני מדבר? \=

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by TimoTy,

טוב אני יודע שזה נישמע *קצת* מוזר אבל אני ואבא החלטנו לעשות פרויקט משותף שבו אנחנו לוקחים פורד מוסטנג ישנה (65-70) ומשפצים אותה לרגל קבלת הרישיון שלי. אבל ניתקלנו בבעיה *קטנה* : אנחנו לא מוצאים פורד מוסטנג למכירה ורציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איפה להתחיל או אפילו להפנות אותי לכמה אתרים שיעזרו גם הם. נ.ב. כמה אמורה לעלות הובלה של MUSTANG לארץ ? תודה רבה מראש תום

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אני צריך לקנות את ערכת הספרים שנקראת Windows Server 2003 Resource Kit. לפני שבוע נכנסתי לאתר אמאזון וראיתי שהערכה נמכרת ב-250$ ע"י אמאזון עצמה. השבוע נכנסתי וראיתי שהערכה כבר לא נמכרת ע"י אמאזון, אבל כן אפשר לקנות אותה מספקים אחרים שמופיעים ברשימה. מצאתי ספק אמין שמוכר את הערכה בפחות מ-100$, אבל כשאישרתי את הרכישה הוצגה הודעת שגיאה שהערכה לא יכולה להישלח לכתובת שלי. אחרי שקראתי כל מיני תקנונים הגעתי לדף שמסביר שכל הספקים באמזון (חוץ ממנו עצמו) נכללים בקטגוריה Amazon Marketplace ויכולים לשלוח ספרים רק לכמות מוגבלת של מדינות, כשישראל כמובן לא כלולה בהן. הערכה: http://www.amazon.com/Microsoft%C2%AE-Windows-Server-2003-Resource/dp/0735622329/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&amp…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. NVIDIA, ATI, GIGABYTE, THERMALTEK וכו..

6. Started by SoHoN BuChO,

שלום אני עובר בקרוב לאילת ואני ניגש שם ללימודי בגרויות,עכשיו מה דעתכם על הקמפוס עצמו על היחס שם וצורת הלימוד,האם הרמת לימוד שם גבוהה? אשמח לתשובה מהירה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, יש לי סלולרי עתיק שאני צריך לעשות בו שימוש עכשיו, אבל הוא דורש להכניס קוד בן 8 ספרות. מדובר במוטורולה C650 (משנת 2006) שהופעל לראשונה עם SIM שאינו של חברת הסלולר שמכרה לי אותו כחבילה בזמנו (טלפון + שיחות). אחרי שניסיתי כמה קומבינציות הוא כותב משהו בסגנון "צור קשר עם ספק השירות". ברשת מצאתי מידע לפיו אם ממתינים כמה זמן ההודעה משתנה והוא מבקש את הקוד שוב. הכנסתי את הקוד שהוצע (*#073887) אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-Motorola Unlocker, כשהמכשיר מופעל ב-flash mode. התוכנה עשתה מה שעשתה, דיווחה על תהליך מוצלח, אבל הטלפון בשלו... מה עושים? אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by House M.D.,

שלום, לפני כשבועיים הזמנתי חבילה מארה"ב, מספר המעקב שלה היה כזה : LJxxxxxxxxUS . החבילה הגיעה אלי אתמול. מה שמוזר הוא שבאתר USPS הסטטוס של החבילה עדיין "התקבל למשלוח בסניף הדואר בניו יורק" ובדואר ישראל אין לה זכר. האם זה קשור למספר המעקב? כי הזמנתי עוד חבילה והפעם המספר שלה הוא CQxxxxxxxxUS . האם זו חבילה מסוג שונה שיהיה אפשר לעקוב אחריה? והאם מישהו נתקל בבעיה כזו שהמספר מעקב לא עבד בארץ?

• 8 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. אלף תודות למי שמי מוצא לי \ מוציא לי! ולא ה-am/dm המעאפן מאמפי3מיוזיק קו איל !

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

אהלן!!! נשרף לי הכרטיס מסך והחלפתי לחדש..(היה 5200 עכשיו 5500,כן כן ישן אבל מה לעשות זה מה שאני צריך..) מה אפשר לעשות עם הישן חוץ מלהוציא את הגוף קירור?!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. Started by alexbmw,

כאילו פאק זה הספורט הכי דפוק שראיתי בחיים שלי ולמה הם הולכים כמו איזה gayz כל הדרך והם הולכים באיזה 20 קמש כל הדרך אבל קראתי באיזה מקום שהליכה לא יעילה למהירויות יותר גבוהות מ 12 קמש ומעל זה ריצה גם יותר מהירה וגם פחות מבזבזת כוח אז מה הקטע של הספורט הזה?

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. אני שמחה שזה נינעל כי האמת לא ידעתי איך בדיוק לסגור את זה בכל מקרה .... אני גם חושבת שכל הדיון הזה היה ממש מיותר ודפוק!! וזהו היה נחמד להכיר אותכם בה ביי!!

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  13. שאתה פותח ת'רד חדש על זה כי הקודם היה כל כך טוב ואתה לא רוצה להקפיץ אותו. זה כתוב בחתימה של מישהו: אתה יודע שאתה פריק מחשבים כשאתה מנסה להעיף זבוב מהמסך בעזרת סמן העכבר. זה הרגע קרה לי. זה היה מפחיד. קרה לי המון הת'רד ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302021.210

14. מישהו היה בו פעם אחת ויכול לספר עליו? אמרו לי שיש בו להקות רוק ומטאל וגם חשפניות באווירה אופנוענית (הרליס כאלה...). [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. עם לא יצא לכם לראות סרטים טובים השנה, ממליץ בחום לראות את הסרט הזה שפשוט יכול להיחשב כהגדה, סרט כל כך מגעיל שסרטי הזומבים יכולים ללכת הביתה, כמו כן עם יש לכם לב חלש עדיף שלא תראו את הסרט הזה ועל תגידו בכלל שזה לא הסרט הכי טוב בעולם

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם! אני מנסה כבר כמה זמן לשנות את הבאנר (איפה שכתוב "רשת מקומית") בנוקיה 8210 של סלקום שיש לי (גם נקרא לפעמים 8260) הקוד טכנאי הרגיל (*3001#12345#) לא משנה את זה גם אם אני משנה את ה-ALPHA TAG כמו בכל הנוקיות האחרות... שאלתי בסלקום והם אמרו שאני יבוא אליהם אבל אני רוצה לעשות את זה לבד. מישוה יכול לעזור?? נדב

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by Chiwawa,

אני מתכוון לקנות מחשב מחברת TMS השאלה היא איך אני יכול לבטוח בהם? אנשים שקנו מהחברה הזאת הגיבו מנסיונכם על חווית הקנייה והשירות ואם לא קניתם ב TMS במי אתם כן יודעים שאפשר לבטוח בוודאות!? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לא הצלחתי להתאפק - תמונה מתוך סרט דל תקציב בו נפגשת חבורת טרוריסטים בכפר ושמו...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Googleness,

טוב לא נעים בכלל למרות שסירבתי לעשות מבחני הסמכה (פשוט חפירה והתגלמות חוסר תועלת) יצא שקיבלתי מתנה 1000 שקל רק למבחן זה או אחר. אז המלצה בבקשה אם אפשר למבחן מועיל (רק מבחן בלי קורס) שהרף עלויות בחינה זה באזור 1000 - 4000 ש"ח ושלדעתכם גם יועיל במשהו לאחר מכן. יש לי ניסיון עם רשתות, מחשבים (חומרה ותוכנה), נגעתי גם בנושא של מחשבים ניידים וסלולרי. חוץ מזה הייתי בתיכון במגמת הנדסת תוכנה אבל זה בלתי נסבל לחלוטין אז משהו קליל אם תוכלו למליץ לי ולעזור לי אז תודה. אגב איזור הצפון, טבריה\חיפה וכיו"ב.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-or-shovaly-ethnologic

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nokobik,

אני גר במושב ליד ירושלים. התעוררתי בלילה מרעש, הייתי בטוח שמישהו ממול סגר את השער בכניסה שלו. התחילה אזעקה למשך כמה שניות והפסיקה, אמרתי לעצמי, שאולי בטעות הוא הפעיל את האזעקה שלו במקום לכבות אותה. קורה לפעמים ואני גם ככה לא ממש מזהה את האזעקה שלי. אבל לא שמעתי התנעה של האוטו ועדיין שמעתי רעשים, במבט ראשון לא ראיתי כלום מהחלון בחושך. שמעתי עדיין רעשים, הסתכלתי עוד פעם וקלטתי שאולי בכל זאת יש שם מישהו ליד האוטו, סעמק! עדיין לא הייתי בטוח ב-100%. עשיתי רעש וצעקתי "היי", הדלקתי את האור בכניסה יצאתי עם סכין וצעקתי לחברה שלי שתחייג למשטרה, והכלב הזה ברח כמו טיל ליער. היה פה עכשיו מישהו מהזיהוי, מתברר שההחרא הזה השתמש בכפפות ובנה על המזדה ספציפית, היו לו פה רכבים הרבה יותר שווי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם יש לזה סיבה מיוחדת? ההתייחסויות הן לכל השאר מלבד קולנוע ביתי. מאד מקווה שנקודת המוצא היא לא צפיה בסלון בלבד.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by subarel,

מה שיש לי: Bjork - Bachelorette Bjork - Big Time Sensuality Bjork - Cocoon bjork - hidden place Bjork - Human Behaviour Bjork - Hyperballad Bjork - It's Oh So Quiet Bjork - Joga Bjork - Pagan Poetry Bjork - Play Dead Bjork-Army Of Me Bjrk - All Is Full Of Love שאת Pagan Poetry, הכי אהבתי.. פושט יצירת מופת, ממליץ בחום... וגם , שהוא פשוט מדהים.בבקשה בלי ספאם ושטויות........ אם מישהו ראה משהו מעניין שלה (למרות שכמעט כל דבר שלה מעניין) אני אשמח לשמוע..

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.