כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
היי החליפו לנו בעבודה הכסאות עם מעט ריפוד לכסאות מאבן מאיפה אפשר לקנות ריפוד/כרית לכסא לאזור הישבן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
בעקרון אני צריך 2 רכיבים ספציפיים MMA1260D MMA2260D מישהו יודע על חנות (אלקטרוניקה) שמוכרת חיות כאלו\כיצד ניתן להשיג אותם בארץ? או לפחות חנות בחול עם משלוח לארץ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צירפתי תמונה לכפכף הספציפי שאליו אני מתכוון...! המון תודה, חג שמח וכשר כמובן ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בתאריך ה-9.5.05, בשעה 9:00 בבוקר תתקיים הבגרות במדעי המחשב ב'. (לגבי מדעי המחשב א', אני לא יודע מה השעה). לכן, לכל מי שניגש לבחינה ויש לו חומר ותרגילים לתרגול שיפרסם פה ויוכל לעזור לשאר הניגשים. אני למשל מחפש מקור שאלות + פתרונות שאוכל לתרגל לקראת הבגרות. אגב, לנבחנים במדעי המחשב ב' השנה, איזה מסלול הביה"ס שלך בחר? לנו זה מודלים חישוביים (ועיצוב תוכנה כמובן). תודה רבה, בהצלחה לכולם, רן!
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
תמיד יש לי בעיה\חשש לחוסר תאימות בין הקובץ שאני יוצר לבין התוכנה שמנסים להציג אותו, בגלל שאני משתמש בתוכנת וורד חופשית. לכן אני חושב לזנוח את עורך הטקסטים הרגיל ולעבור לכתוב את קורות החיים בHTML ואז אוכל ליצור קובץ קורות חיים שמסוגל לפעול בכל מחשב עם דפדפן ולהיפטר מבעיות תאימות שיש בין עורך הטקסט שהשתמשתי בו לבין זה שבית העסק מציג ומדפיס בו. האם נראה לכם שכדאי ליצור קורות חיים בHTML? לדעתם, זה יכל לתרום, להזיק או ייצור בעיות חדשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נשפכתי. נקרעתי מצחוק הם חושבים שמי שצופה בסרטון מטומטם ולא יודע מה זה: RAR, ZIP, WinACE יצא לי קישור כפול ולא יודע איך מוחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מיקרוסופט שיחררו עוד "פרסומת" שמעוררת שמועות... יש לכם ניחושים מזה בדיוק המיקרוסופט אלכסנדריה?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו צריך לדאוג לכם למוזיקה , לא ? ממש עכשיו .... http://205.188.234.161:8020 להנאתכם .
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה לא עלה על הפרק, הנדסת אוירונאוטיקה וחלל, הנדסת חומרים, רפואה, רפואה משלימה, פסיכולוגיה, אדריכלות, ביולוגיה, מדעי המחשב, אבל.. אף אחד מהם לא עשה לי תחושב של " כן זה מה שאני רוצה לעשות כשאני קמה בבוקר ליום עבודה". מאוד מעניין אותי מחקר, בעיקר רפואי. אז כנראה שמוסד הלימודים יהיה הטכניון, מרושע ככל שיהיה. אם למישהו יש דברים נחמדים להגיד עליו אני אשמח מאוד לשמוע. תל אביב לא נראה לי, וב"ש זה חור מידי.. עכשיו, הבנתי שביואינפורמטיקה זה טיפשי לעשות, כי אי אפשר לעשות עם זה במחקר ובשביל מתכנתים מעדיפים רק מדעי המחשב. אז השאלה היא בעצם, מה כדאי ללמוד.. הנדסת חומרים\כימית- אילו אפשרויות תעסוקה יש בזה אחרי תואר ראשון ומה המשכורות? מה נדרש ממני בסוף התואר כדי להמשיך במחקר ו\או לתוא…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חשד שזאת נימבאזז לאנדרואיד אבל זה יכול להיות כל דבר לאנדרואיד או למחשב. מה שקורה זה שאני מחובר 24\7 לפייסבוק ואני מקבל הודעות מההיסטוריה של הצ'אט של אנשים שחושבים שאני מחובר... מישהו נתקל פעם בזה? איך אני יכול לבטל דבר כזה? בנימבאזז חיפשתי קצת משהו שקשור להיסטוריה אבל בכלל לא מצאתי הגדרות...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון ב WEBMONEY אבל לא נראה לי שהם בכלל מעבירים כסף לבנקים בישראל. יש פה מישהו שיש לו חשבון שם ויודע איך אפשר לקבל מהם את הכסף בדרך הכי קלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני חצי שעה בערך הזמנתי דרך האתר שלהם מסך מחשב(Dell228WFP) ובמהירות לאחר פחות מרבע שעה הם מיהרו להתקשר ולהסדיר את הפרטים שלי ופרטי האשראי ציינתי שיבדקו לי את המסך לפני השליחה שלו ולבדוק אם קיימים פיקסלים שרופים או בעיות נוספות,הנציג אמר אין בעיה והכל וזה ישלח תוך 10 ימים. עכשיו לפי בדיקה בZAP ראיתי מספר תגובות מאוד מטרידות לגבי גיבור מחשבים שלפיהם הם שולחים לפעמים מסכים עם פיקסלים שרופים ומתנערים מהאחריות על להחליף את המסך על סמך זה שהמסך לא "פגום" וגם בעיות בשליחה שלפיהם הם מבטיחים 14 ימי עבודה ובעצם הם שולחים אחרי זמן ממושך יותר. והם מחייבים אותך ואז לאחר מספר ימים אומרים שהמסך בעצם לא זמין ובעצם כבר שילמת כסף על המסך. אני לא מעוניין בכאבי ראש ובריבים ולהתחיל לשלו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקי יש סיפור ארוך מאחורי לזה אין לי כוח לרשום.. בכל זאת אופיס דיפו צרכים לפצות אותי על כסא של אופני טראק מסוג 4300 מישהו יכול להביא לי קישור לאתר ההישראלי שמוכר אופני טראק..ושם אני יכול להשיג כסא מקורי שבא עם האופניים..?? אני אשמח מאוד!, זה די דחוף אני צריך ליידע אותם!, תודה, רן! :
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
השקה חלומית נוספת לעולם סרטי הקומיקס עם הפרק השלישי בהרפתקאותיו של הגיבור האמריקאי האולטימטיבי שנת 2016 ממשיכה להיראות כמו שנת הפריצה הגדולה של אולפני דיסני, אשר ממשיכים לספק לנו להיטי ענק בקצב מסחרר. כעת מדובר על קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים(Captain America: Civil War), אשר הושק בסוף השבוע הקודם בשווקים המרכזיים שלו בצפון אמריקה ובסין – ועומד כעת על הכנסות כוללות מטורפות של כ-765 מיליון דולר בכל רחבי העולם, כשבועיים מאז שהחל להיות מוקרן לראשונה. ההכנסות הללו גבוהות כבר עכשיו מסך ההכנסות הקולנועיות של סרטי קפטן אמריקה הקודמים, ועם ציונים מכובדים מאוד מהמבקרים והצופים כאחד – הפרק השלישי בעלילותיו של הגיבור הפטריוטי צפוי כעת להמשיך ולשבור קופות בשבועות הקרובים, בדרך…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המשחק 'כמה ולמה' נתן לי את ההשראה לפתוח את זה.. מי שלא מכיר את המשחק הזה והוא הרבה בפורומים, זהו חור בהשכלה חבר'ה. אבל בכל אופן לאלו שלא מכירים, אלו החוקים: נגיד והגבתי, הבא שיגיב יגיד עליי משהו וזה יכול להיות כל דבר.. 'מי שמעלי מושפע מהמארז שלו' כעקרון זה יכול להיות כל דבר.. טוב תתחילו, מכיוון שאני הראשון שמגיב אין מישהו מעליי אז אין לי מה להגיד עוד דבר (אם זה מנוגד לחוקים מצטער, אני עיינתי בזה לפני ואפילו הרצתי חיפוש פה ולא היה את הדיון יכול להיות שפספסתי מצטער)
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחר להגיש עבודה באיזה מקום, ואני צריך לכתוב משהו כמו דף-שניים על משוואת הדיפוזיה. אני עכשיו בכיתה י"א והחומר קצת קשה לי, אז אני צריך קצת הסברים למי שיכול לתת (וחיפשתי באינטרנט, הכול לא מובן כל כך והרוב באנגלית). בויקיפדיה מצאתי על חוק הדיפוזיה של פיק, אבל מדברים שם על גרדיאנטים ואני לא כל כך מבין מה זה... למשל: מה הפירוש של "גרדיאנט למשטח כלשהו" ובכלל.. ומי שיכול להסביר לי יותר על משוואת הדיפוזיה אני מאוד מאוד מודה לו :D תודה..
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-