עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רק למי שמבין בבקשה האם מורידים פרופיל על זה שיש יש לי מידה 1 וחצי במשקפיים או שזה רק סעיף?ואם זה סעיף אז מאיזה מספר מורידים פרופיל תודה רבה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  2. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sym,

שלום חברים אני עושה עבודת גמר במנהל עסקים על חברת גוגל ורני זקוק למספרר של המשרדים שלהם אני עושה עבודה על השפעת התרבות הארגונית על הצלחת הארגון ובחרתי בגוגל ואני דיי זקוק למישהו אנושי אשר יוכל לדבר איתי אשמח למספר טלפון מאוייש אשר אני יוכל לדבר עם מישהו אשמח אפילו לשיטה איך להשיג את המספר

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אהלן חבר'ה, אני עומד בפני רכישת מסך מחשב מסוג T220P . המחיר הזול ביותר בו מצאתי את המסך הוא 1160 ש"ח. מצד שני, עניין המכרזים מאוד מאוד קורץ לי. אם אצליח לבצע רכישה בסכום של 800 - 900 ש"ח אני מאוד אשמח... ראיתי כמה מכרזים כמו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QST220 או http://www.getit.co.il/Prod/48482/ שניהם ב "מחיר פתיחה" של פחות מ 500 ש"ח! איך אני יכול לזכות במכרז כזה? אפשר אולי טיפים/ המלצות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  5. אהלן, עזבו אותי אני טיפש. איך מחשבים מע"מ? השאלה בכותרת הייתה רצינית? איזה חישוב אני עושה כדי להוסיף לכל מחיר 15.5% מע"מ? תודה! עריכה: מ צאתי מחשבון מע"מ...חיחיחיחי... סתם לידע כללי , איך מחשבים?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. לא יוצא לי להשתתף בפורום עקב הנסיבות, כרגע לא יכול גם לפרט. שמעתי שהקונרו הגיע לארץ, וגם AMD קנתה את ATI, בקיצור יש אקשן בעולם המחשבים לא פחות מפה. אז ביי בנתיים חברים, שומר מהצפון. urib

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. יש כמה שאלות ואני צריך תשובות רציניות תודה הנח שאתה עובד בארגון בינוני המתמחה בייצור סחורות בנפח גבוה ובמחיר נצוך ללקוחות קצה בעלי מחזור מסחרי שנתי של 20 מיליון דולר הארגון החליט לישם מערכת ICT במטרה לנהל את יחסיה עם הספקים עם הלקוחות ובתוך הארגון עצמו לארגון יש כרגע מערכת PC בסיסית ובה קיימת מערכת של הזמנות ממוחשבות ותוכנת הנהלת חשבונות א.הסבר את ההיתרונות העסקיים שיתרחשו בארגון קבלת החלטות טקטיות ואסטרטגיות ברמות השונות בארגון ב.הסבר את תפקידיהם של החומרה, התוכנה , הציוד ההקיפי ורשתות התקשורת בהקמת מערכת המידע וזהה את הרכיבים האופיניים שישלימו האחד את השני. ג.מהם ההתחשבויות המרכזיות שעל הארגון לקחת בחשבון כאשר הוא מחליט על פלטפורמת התוכנה המתאימה ביותר(שרת מחשבי מיני וכ…

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  8. חברה ב- 31.8.07 אמור להסתיים לי המלווה עכשיו שמעתי משהו כזה שאני חייב לנהוג בלי מלווה רק יום אחרי מה שכתוב לי על הטופס שזה 1.9 אז תגידו לי אם זה נכון או שאני יכול לנהוג כבר ב- 31.8 בלי מלווה ושאלה נוספת איך ומתי מקבלים את הרישיון ככרטיס מגנטי? תודה~

9. שמעתי שבקרוב צריך לרדת המחירים של כול החלקים בצוורה משמעותית בגלל היציאה של המעבדים וכרטיסי מסך החדשים האם תוכלו להגיד לי מתי זה יקרה הירידת מחרים הזאת???

10. Started by DAVIDD,

מחר בשעה 5 אני ממריא למוסקווה ועוזב את הארץ לכמה שנים :'( :'( :'( :'( :'( אז אני לוקח הפסקה קטנה מהפורום כיוון שלא יהיה לי אינטנרט ישר בבית אלא אחרי תקופה

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אממ אני פותח אתר של סאות פארק ואני צריך אנשים שיעזרו לי לכתוב כתבות... =] מי שיכול לעזור לי בבקשה... ניתן לתפוס אותי ב: Msn: Dj_Samsong@Walla.Co.il icq: 188834 e-mail: Samsong@Sp-israel.com אם לא מותר לשאול דברים כאלה אז מראש סליחה..

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. מזל טוב לי...... אנא משתמש חדש... איסמי ליאור

• 36 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by אופירה,

הלכתי לאיבוד...... מה הדרך היעילה והפשוטה ביותר לשלוח תמונות במילי? בסביבות 50 תמונות למייל אחד. התמונות כבדות כי אין לי תוכנה שמכווצת אותן תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by amiros20,

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה אשמח לקבל חוות דעת שונות שלכם לגבי חיבור לvpn מסויים אני מתגורר בחול ורוצה להפעיל את החשבון של הyes go

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by dark13666,

היי אני חדש ורציתי לומר שלום לכולם!!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by ronin,

בשעה טובה אני מעוניין להחליף את המחשב נמאס לי מהשידרוגים היכן כדאי לי לרכוש (אם אפשר ברשת) ממקום אמין וזול שנמצאים בעניינים תנו לי כתובות של אתרים כאלו בבקשה בתודה מראש נ.ב אני מכיר את אקסלנט , רכשתי מהם בעבר איך הם?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by FireAngel15,

מקווה להשתלב בפורומים המעולים שיש כאן. אם מישהו מכיר אותי אני מפורום רוטר בכינוי FireAngel. אני אתרום לכם מהידע שלי, וכאשר אצטרך עזרה אעזר בכם !

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by paper_clip,

אחלה פורום יש לכם. מישהו מוכן לעזור לי עם חתימה?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eran256,

שבוע הבא אני רונה מחשב חדש, כמה שאלות על החנות: חיפשתי חו''ד דעת עליהם אבל מצאתי רק מלפני שנה, האם חנות מומלצת? המחירים שלהם מאוד זולים ולכן יש לי שאלה נוספת: האחריות היא של היבואן הרישמי או שלהם? תודה מראש ערן.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  21. שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי פלאפון דגם lg u8120i האם אפשר לצרוב לו קשוחה של ה-u8331i ? תודה רבה לעוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by Patriot,

היי כולם מה המצב ? טוב השאלה שלי היא כזאת אני ומשפחתי שוקלים או להצטרף ל-YES או להישאר עם HOT ולקבל 3 חבילות (בנתיים אנחנו עם HOT רק כמובן יש לנו את החבילה הבסיסית) יחד עם ההעצה של HOT יש את ההצעה של YES שכוללת 3 ממירים 3 חבילות המחיר הוא בערך אותו מחיר כידוע Yes גובים דמי התקנה של הצלחת ו-Hot לוקחים על כל ממיר 10 שקלים לחודש עוד עובדה קטנה שבעקבותה אני נוטה לטובת HOT היא: יש לי 5 טלוויזיות בבית והצעה שקיבלנו היא ל-3 ממיירים כמובן שאם נחליט לצרף עוד שני ממירים גובה המחיר יגדל דבר אחרון אם באמת אני בסוף אמצא ש-YES טובים יותר מאשר HOT אז העובדה שציינתי כאן תהפוך לשולית יותר

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לדעת עם בגיל שלי(16.5)אפשר להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים תודה לכולם eli_Asus .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.