כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לשים אווטר? או שואלי אני צריך להגיע לדרגה מסוימת בשביל לשים אווטר?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום והאתר הזה נראה לי מקום מצויין לחובבי המחשבים. קוראים לי רן אלקובי סיימתי קורס A+ (תכנאות מחשבים) ואני מורעל של מחשבים וזה נראה לי הפורום המתאים בשבילי. אני מקווה להשתלב פה טוב! ותאחלו לי בהצלחה. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
קוראים לי פדה Fede מקווה לעזור פה להרבה אנשים וללמוד בשבילי הרבה דברים חדשים וגם לצבור ניסיון אחלה פורום ועוד יותר אחלה אתר.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
נרשמתי לאתר ואז הופיע בצד למעלה קבללו בברכה את במבה גריל האם כל שאר המשתמשים רואים את זה כי אני לא רוצה את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני חדש פו שמי אמיר שכטר פורום נחמד מקווה שאני יתרום פו
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)
-
- 14 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום סוף סוף הצלחתי להרשם לפורום איזה כיף זה מקווה להכיר פה אנשים אחלה פורום כול יום אני נמצא בו פורום תותח :-*
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש... באתי כי שמעתי שזה פורום טוב... אז מה בדיוק הולך פה??
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
-
האם יש מצב למצוא אתר עולמי או איך שזה לא ניקרא.....לשלחת אס.אם.אס לחו''ל לכמה יעדי מדינות. אני צריכה את זה דחוף :s05:ראיתי בתחילת הפורום שילדה שאלה על אותו נושא. אם גם משלמים על זה או שיש הודעות אס.אם.אס חופשיות לחו''ל. מקווה שתעזרו לי שיהיה לכולם ערב נעים ומהנה......בתודה. מוזי
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה אתר אוו תוכנה של לימוד קסמים בבקשה תעזרו לי !! מחכה פה שבוע ולא עוזרים איזה פורום זה של עזרה נכון אז תעזרווו
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי אוטו מאזדה 323 97 מנוע 1800 דגם ba לאנטיס הסדאן, ולא 323f אני צריך לשים 4 פלאגים חדשים ושמעתי על פלאגים אירידיום-פלטינום חדשים 4 רגילים מקוריים עולים 65 שקל 4 פלטינום-אירידיום עולים 320 מה היתרונות והאם זה כזה משמעותי? והאם זה בכלל אפשרי לשים כאלו באוטו ישן כמו שלי ואם כן אשמח לשמוע הצעות לדגמים לפלאגים מומלצים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנו רובה אוויר. ושמעתי שיש בתל אביב איזה חנות, ממלכה קסומה הו משהוא כזה, ושהיא נמתצאת בסביבות, התחנה המרכזית החדשה, מישהו יכול להדקן אותי. והים יש כזאת חנות, איפה כדאי לקנות???? בשוק הו שמה???? (אגב אני מחפש משהו רציני עדיף חשמלי אוטומתי)
-
- 28 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
טוב אז לפי הכותרת אפשר להבין שאני רוצה לקנות מארז בארה"ב,וזאת פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל,כאילו הזמנתי אבל מקרובי משפחה,אבל עכשיו אני רוצה להזמין מחנות טובה,אז תנו לי בבקשה לינקים לחניות טובות,וגם אני רוצה לדעת על מישלוח וכל זה,מחירים,בקיצור כל מה שצריך לדעת.תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי קוראים לי נוה ואני מקוה שאני אוכל לעזור כמה שאוכל ושאנשים יעזרו לי כמה שיוכלו אני מקווה שאתקלם כמה מהר שאפשר
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני חושב שאסור לרשום פה אבל מכיוון שזה פורום ot אני ארשום סך הכל תנעלו אני חדש פה ואני מעוניין ללמוד כמה שיותר יש לי ידע בסיסי ביותר וכמובן אני מוכן לעזור לכל מי שיצטרך כל עוד אני מבין בזה אני שמח לבוא לפה כי היה לי רע בפורומים אחרים של תוכנה כי האנשים לא בדיוק מתייחסים לחדשים.. בכל זאת שלום ומקווה להתקבל פה! :
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בואו נגיד שהייתי גולש כאן וקורא רק את המאמרים ואת הביקורות שכאן..אז אני נחשב חדש רק בפורום. באתי עמוס בשאלות בכל הנושאים אז אני מקווה שיענו לי לכל דברי. שלא תבינו שאין לי מושג במחשבים.. אבל הרמה שיש בפורום הזה היא גבוהה מאוד ובכך אין לי מושג מה זה מה. בקיצור אני מקווה להשתלב פה רק שאלה בקשר לחוקים: "3. הקפצת ת'רדים:" - ת'רדים? מזה לעזאזל?!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מי שראה עכשיו את הקטע של שלום אסייג בתוכנית של יאיר לפיד,פשוט קרע אותי :lol: כמה דברים שהוא אמר הייתה ידיעה בעיתון על איזו אחת כוכבת פורנו מקרואטיה שתשתתף באירווזייון אז הוא אמר לאן נגיע שנה הבאה ישלחו קוקסינל אחר כך אמרו שהיא שומרת על מיתרי הקול שלה ובולעת 2 ביצים כל יום הוא דיבר על ל"ג בעומר ועל הילדים בהרצליה פיתוח הוא אמר שהם מזמינים קרשים מאיקאה קיצר הבן אדם ענק מי שראה את ההופעה שלו על הערסים גם אחד הדברים הכי חזקים שיש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רק למי שמבין בבקשה האם מורידים פרופיל על זה שיש יש לי מידה 1 וחצי במשקפיים או שזה רק סעיף?ואם זה סעיף אז מאיזה מספר מורידים פרופיל תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-