כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אנשים בבקשה אני צריך עזרה, אני חייב לדעת מה הדבל השעות ביניננו לבין ארה"ב, ואני יודע שזה 7 אבל אני צריך בדיוק לדעת איזה שעה יהיה בישראל עם בארה"ב השעה היא 9pm C.T שאני אפילו לא יודע מה זה C.T. מישהוא יכול להגיד לי? או אולי יש למישהוא אתר לדברים כאלה? בבקשה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש לי 3360 בסלקום והתאורה הצהובה\ירוקה דוחה אותי!! ראיתי הרבה אנשים שהחליפו לתאורה כחולה (כן,החליפו, המכשיר לא בא ככה.) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? תנו לי בפרטי, אל תפסרמו פה, מי שיודע....
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי אני מתנצל מראש לאחראי הפורום הזה אם אני שואל משהו פירטי פשוט אין לי מושג אם התוכנה שאני מחפש פירטית או לא בכל מקרה אני אשאל האם יש תוכנה שיכולה להעביר משחקים מפלייסטישן 1 שיעבדו על מחשב רגיל נדמה לי שראיתי כבר כמה פעמים דבר כזה אבל לא זוכר איפה תעזרו לי!!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למי שלא יודע היה היום בצהריים פיגוע בצומת אום אל פחם מחבל מתאבד התפוצצץ לייד שניח שוטרים אחד נהרג והשני נפצע זה שנהרג הוא בן דוד של חבר מאוד טוב שלי....והוא חזר עכשיו מהביית שלו..אני אישית דיברתי עם הבן אדם ביום שבת...ולהאמין שהוא כבר לא עימנו זה נורא...אני לא מעכל את זה! צריך למצוא פיתרון לכל המצב הזה זה לא יכול להיות שאימהות ימשיכו לקבור את הבנים שלהם! ראש הממשלה שלנו יודע רק לאכול כמו בהמה ולהשמין...שימצא פתרון למצב המחורבן הזה! יהי זכרו ברוך
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אפילו שזה יחשב כספאם , אני עוד לא יודע למי / לאן לפנות כדי לגלות את התשובה . אני באמת לא יודע , ובערך 80 אחוז מהאנשים ששאלתי אמרו לי שאין להם מושג . אודה לכל מי שיגיד לי מה הדבר הצמרי הזה עושה , ואם בכלל תמצאו אולי איפשהו קובץ אודיאו שימחיש לי את הקול , אודה מאוד . אתם מוזמנים גם להקליט את עצמכם במיקרופון ולצרף את הקובץ ! המערכת מודה לכם . שלום רב . ח"י שקלים . בס"ד ? ( או שזה צריך לבוא בהתחלה למעלה ? )
-
יש לי אפשרות לקנות ברוסיה פלאפון עד 150דולר היתי מקבל כל עצה חוץ מנוקיה \ מוטורולה \ סמסונג! (הם פשוט נמאסו עליי!) מצאתי איזה פלאפון נחמד שאני מחבב.. מה דעתכם עליו?? http://www.gsm.ru/phones/ericsson_a3618s.html
-
פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות משם 256 זיכרון SDRAM של 133.. וזה ייצא לי הכי זול כי גם זה בעיר שלי ואני יכול לקחת את החלק מהחנות ואז אין דמי משלוח וזה חוסך לי 30\40 שקל (אני חייב להוציא כמה שפחות!) . עכשיו אני יודע של KSP יש שם חרא ושהם מרמים את כולם ודברים כאלה. אבל זה באמת נכון ? כמה פעמים זה כבר קרה ? ונגיד שהם לוקחים משהו משומש ומתקנים אותו ומוכרים אותו , איך אתם יודעים מזה ? או שזה פשוט קרה פעם אחת למישהו ולחנות נדבק שם לא טוב כל כך... ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לוח של GIGABYTE GA-7IXE מצאתי אותו ב - eBay אבל כמובן אני מעדיף לקנות אותו בארץ
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני הרבה הרב זמן, שהאתר עדיין לא היה קיים, PCPRO היה בחיים וצוות MENTOR לא התגייס עדיין החלטתי שאני רוצה מחשב חדש! כמובן שאז לא הבנתי כלום וחשבתי לקחת כרטיס KYRO2 ומעבד אינטל 1000 או משהו כזה... למזלי אבא שלי עיקב את הקנייה עד הימים האלה וזמן שעבר הספקתי לבלות הרבה מאוד זמן באתרי חומרה ופורומים מהארץ ומהעולם, עקבתי אחרי חידושיים טכנולוגיים, ולמדתי טוב ורע :-[ היום עברתי ליד הידיעה הבאה: כרטיס מסך למקצוענים עם זכרון (XXX) (מהיר ביותר הקיים בשוק!) בנפח 128 MB... ישומים גרפיים ומשחקים באיכות ללא תקדים ... כמובן שאם הייתי רואה רק את שני המשפטים הנ"ל הייתי חושב על GEFORC 4 4600 או RADEON 9700, אבל, נחשו למה מתכוונים! http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=6403…
-
The smiley :-) and its many variants are an important (and fun!) part of the worldwide online social culture -- allowing emotions to be conveyed in plain text. It has been in widespread use since the early '80s, when it was first proposed. Yet the original message in which the smiley was invented had been lost -- until now. :-) After a significant effort to locate it, on September 10, 2002 the original post made by Scott Fahlman on CMU CS general bboard was retrieved by Jeff Baird from an October 1982 backup tape of the spice vax (cmu-750x). Here is Scott's original post: 19-Sep-82 11:44 Scott E Fahlman :-) From: Scott E Fahlman <Fahlman at Cmu-2…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כבר 3 שבועות שזיגזג בעמוד הראשי מוכרת כרטיס של חברת הרשקולס... (פורטיסימו הרשקולס)
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://home.planetinternet.be/~bbaeyen2/thb/index.html
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נמאס כבר לדבר בלי לדעת עם מי אז יאללה חברה לפרסם תמונות! הנה כמה משלי: זה אני (התמונה צולמה בחורף אשתקד). כמה תמונות באמצע מסיבה (קפצתי שנייה הבייתה ואמא התעקשה על צילום. ) שימו לב לתמונה המגניבה הזאת: זה אני עם הדודנית החמודה שלי מארה"ב (הייתי שם בחופש הגדול אשתקד), שימו לב לתאומים מאחור! אחרי שבוע הם נפלו... :-\ קדימה חברה אני רוצה תמונות!
-
- 137 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. היום יום ראשון בסביבות הבוקר נכנסתי למכונית של חברי , ואופ כמה צילומים. רק חבל שהאתר לא עלה , כך הייתם רואים את האתר במחשב. וואללה:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שעדיין לא קרא : הודעת הנטישה/הפסקת פעילות של את'לון ידידנו משכבר הימים. מה קרה? למה? מי? איפה? כיצד ומדוע? השארת אותנו במתח ! חבל חבל. בחור נחמד (אם כי קצת "קר" אם אתם מבינים למה אני מתכוון - את'לון בטוח מבין...) , עם הרבה ידע והכי חשוב נתינה לקהילה. (פעם אחת הציל אותי מקנייה של לוח אם שחשבתי שהוא שבק חיים באופן טוטאלי) לפחות "תן סיבה, תן סיבה אתה לא נותן סיבה..." יום עצוב. :'( הייה שלום בכל אשר תלך ותעשה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר\ים שיהיו כמו אנציקלופדיה גדולה אני צריך לסכם כרגע (במסגרת ביה"ס כמובן) על בית הלל, בית שמאי, ויוסף בן מתתיתיהו אני בטוח שבמהלך השנים שנשארו לי בביה"ס אני אצטרך להכין עוד לא מעט סיכומים אז אם מישהו יכול לתת לי כתובת של אתר (בעברית), שיהיו בו סיכומים במכלול נושאים -אני אשמח מאוד :saint: שנה טובה וקלה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-