עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guy King,

שלב א' בקבלה לעתודה הוא ציון הפסיכומטרי בלבד, ומי שעובר את הרף מתקבל. בשלב השני מחשבים את הציון הזה ביחד עם ציון הבגרות והמבחן הפסיכולוגי, משקללים ואז מנפים עוד כמה וכל השאר מתחילים ללמוד. רציתי לדעת - כמה בערך מנופים בשלב השני מאלו שעברו את השלב הראשון? כי את השלב הראשון די בטוח שעברתי, אבל אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור גם את השני.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by iem,

תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by BooYaka,

אבא שלי הביאי לי עוד חברה שמוכרת מחשבים והפעם הם: pcpro4all אם מישהו יודע עליהם משהו בבקשה להגיד כי פעם ראשונה שאני שומע עליהם... pcpro4all.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. מה לקנות ? כרגע יש לי 700 שח עוד 512 Ram 450 שח Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 420 שקל מקלדת ועכבר microsoft elite wireless 473 ספק כוח thermaltake 480 watt True power 490 ש"ח יש סיכוי שיש לי כסף לשני דברים אז מה הם יהיו?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  5. היי חברה, היתי רוצה לנסוע עם חברה שלי לצפון בחופשת ראש השנה.. אנחנו מתכננים להיות באוהלים והינו רוצים איפהשהו בטבע קרוב ליער ונהר כלשהו שאפשר להתרחץ אולי.. וגם שלא יהיה מאוד רחוק מהמרכז (לא חרמון או משהו).. הטיול הוא ליומיים.. אז אם יש לכם משהו להציע אז אני אשמח מאוד לשמוע! תודה! (:

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  6. סתם אבל תעשו את האתר שלכם יותר ידידותי למסירי פרסומות ותחלקו את זה לשניי תמונות. תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  7. זהו שיר באנגלית , קצבי עם מילים (יכול להיות שאני יטעה קצת בהגייה שלהם) ... המילים הם : i have to be .... by your side תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by musari,

יש לי מכשיר קשר של רכב מזה XMITמנורה דולקת????

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by Aviko,

שלום! רציתי לדעת קצת על PayPal, איך זה עובד, עם איזה כ"א, יש לי כ"א Direct, שזה כ"א רק לארץ, רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בו בPP?, חלופות אחרות שיכולות להכניס לPP כסף.. כדי שאוכל לקנות דברים מעבר לים... תודה Aviko

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by בלה,

מחפש קורס ללימוד ספרדית.. מישהו מכיר וממליץ על מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  11. שלום אני מחפש שמות של שירי אהבה מכל הזמנים בהעדפה לחדשים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by dudik007,

אחרי שאני נרשם לאתר ומביא את הכרטיס אשראי שלי אני לא מבין ולא יודע איך לראות אם יש משלוח לישראל וכאלה.. איך זה עובד כל העסק הזה מישהו יכול לעזור?..

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  13. Started by ronenvvv,

שלום , אני חדש פה ואני רוצה להביא עם חבר שלי מארה"ב(חוזר עוד שבועיים) מסך חדש. רציתי לדעת האם יש הבדלים במסכים, חיבורים שונים? האם הוא מתאים למערכות בארץ(חשמל). חוץ מזה אם הוא פשוט לוקח את זה ביד הוא צריך לשלם מכס וכאלו(מעמ אולי)? תודה רבה , רונן

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by TheWinneR,

במקרה שמעתי על הפורום.. נראה נחמד!

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  15. מישהוא מכיר אתר או משהוא בסגנון שמלמד Winrunner?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by 00000,

ולטראנסים האיכותיים שלו: http://www.mytempdir.com/2038143 עריכה: לא שלי

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. הבעיה: איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי. תודה.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  18. Started by תחמן מתימן,

זה הולך משהו ככה: close your eyes and no body else yeahhh no body else

19. Started by gil_y7,

שלום אני חדש בפורום אשמח להכיר עוד חבר'ה פה. אני גיל יצחק.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by toska,

מהיכן ניתן ללמוד טכנאות מחשבים, פרט לספרים? ישנם ספרים אונליין?אתרים? ת'נקיו.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  21. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי היום מתכונת במשפטים ואיבדתי את ההרצאה על דיני המעצרים. מה אני עושה עכשיו? גם צוואות וירושות איבדתי אבל אני יכול להסתדר עם זה.. בכל אופן, גם זה יתקבל בברכה. למישהו פה יש הרצאה, סיכום או כל דבר אחר מועיל ? אני בלחץ תודה מראש!!!! :-* עריכה : בדיני מעצרים אני יותר צריך את ההיבט של המשפט העברי. שוב תודה .

22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODEmdXJsX3BhZ2U9Ng== אני אהבתי את זה תראו ב-CON חחחחחחח Pros Sweet, gorgeous silence Good looks Easy to fit Supports every CPU you'd want to fit it to Awesome tubing Did I mention it was quiet? Cons Not cheap Your parents might think it's the latest in bong design

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  23. ארבעה שבועות בלבד הספיקו לפרק השביעי של מלחמת הכוכבים בכדי לשבור את כל השיאים שיצר עולם היורה מוקדם יותר השנה, וכעת כבר השלישי המכניס ביותר בהיסטוריה כולה ציפינו מראש ש'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' יהיה להיט גדול, אך ספק גדול אם גם האופטימיים שבמעריצים ציפו להצלחה בהיקף גדול כל כך. הפרק הקולנועי החדש סיים שבוע רביעי בבתי הקולנוע (בארה"ב, וכמה ימים יותר מזה במדינות מערביות אחרות) עם הכנסות בינלאומיות כוללות עצומות של 1.73 מיליארד דולר, שהדיחו מהמקום השלישי בטבלת כל הזמנים את 'עולם היורה', אשר צבר "רק" 1.67 מיליארד דולר לפני כמה חודשים. הכוח מתעורר כבר הפך לסרט המכניס ביותר בהיסטוריה של הקולנוע בארצות הברית, וכעת סוף השבוע הראשון שלו בשוק סיני סייע לו לשבור גם את ש…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by chenrp,

לא מצאתי את הנתון. כמה BLOGGER שווה כיום בכלל?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.