עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omer_ico,

מישהו יודע איך קוראים לשיר מסאן אנדראס שיש תמיד במועדון ריקודים והוא גם רוקד במשימה של הריקוד בעיר הראשונה?????????

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by redti,

אהלן.. הייתי שבוע בטורקיה לא מזמן והיה שם בדיסקו של המלון את השיר summer jam להפתעתי המילים היו בספרדית והמקצב של המילים היה קצת שונה אבל המוזיקה ממש אותו דבר למישהו יש מושג איך קוראים לשיר ? אני מתקשה למצוא אותו

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by BooYaka,

אבא שלי הביאי לי עוד חברה שמוכרת מחשבים והפעם הם: pcpro4all אם מישהו יודע עליהם משהו בבקשה להגיד כי פעם ראשונה שאני שומע עליהם... pcpro4all.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by A-10,

שלום לכולם ! הנה לכם קצת מהמתרחש במרוץ החם והמטורף ביותר כרגע, מרוץ ה - A.I . https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/byupaujhc?tbref=hp שלא לומר, מי יביא עלינו את הקץ ?

5. שאאאאאלום מחר אני טס ללונדון ורציתי לדעת האם זה משתלם לקנות מוצרי אלקטרוניקה שם? [אני יודע שיקר טילים,אבל אולי בכל זאת זה זול יותר] בכל מקרה,אני מתכנן לבדוק בכמה מוכרים שם Microsoft Zune וכמה יעלה לי לקנות פלאפון פתוח K800I או K810i של Sony Ericsson. יש לכם המלצות לחנויות ו\או המלצות האם בכלל כדאי לקנות שם? אודה לכל מי שיגיב בהקדם [אתם יודעים...יש לי מגבלת זמן...אהממ..ייחודית משהו]

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  6. שלום אני מחפש שמות של שירי אהבה מכל הזמנים בהעדפה לחדשים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  7. חוץ מ- 3dGameMan

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by kikkler,

זה היה אחלה אתר / פורום

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  9. תנו לי בבקשה אתר למכירון רכב טוב בלי תשלום

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

שחכתי לבדוק אם החופש זה גם היום או שנגמר אתמול..

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  11. שלום לא מזמן קנינו פלאזמה לסלון עם מערכת קולנוע ביתית עכשיו מאותו זמן אני לא יודע מה עדיף להביא סרטים שלא כלכך עטורי אפקטים או משהו ששווה לראות בפלאמזה באיכות XVID ולהביא סרטים שכדאי לראות בפלאזמה בסלון בDVD אבל לעשות את התהליך של הוספת תרגום עברי לכל סרט תודה , סתם דילמה שיש לי

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  12. אנו ימים ספורים לפני השקת פלטפורמת מעבדים חדשה של אינטל ו-AMD מוצאת עיתוי מעניין עם שלל הכרזות מעניינות עבור מעבדיה הקיימים וגם טיזר למעבד חדש בסדרת X3D האגדית לגיימינגלכתבה

13. לא מצאתי כזה באתר ולא היה לי מושג באיזה פורום לפתוח את הנושא. רציתי לדעת האם יש מדריך מפורט באינטרנט עם תמונות, מכיוון שאין לי מושג מה הולך יש שם בתוך המארז.

14. Started by תחמן מתימן,

זה הולך משהו ככה: close your eyes and no body else yeahhh no body else

15. Started by freee,

שלום, מי שזוכר שפירסמתי פה את האתר שלי והרבה אמרו למה אני לא שם את האתר הזה באינדקס שלי ואמרתי שאני ישים. ובכך רציתי להגיד שעמדתי בהבטחה והיום הוספתי את האתר. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODEmdXJsX3BhZ2U9Ng== אני אהבתי את זה תראו ב-CON חחחחחחח Pros Sweet, gorgeous silence Good looks Easy to fit Supports every CPU you'd want to fit it to Awesome tubing Did I mention it was quiet? Cons Not cheap Your parents might think it's the latest in bong design

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by chenrp,

לא מצאתי את הנתון. כמה BLOGGER שווה כיום בכלל?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. אני צריך להזמין מוצרי מודינג בעיקר מאווררים שאין בארץ. אני מזמין על סך 200$ תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  19. לחבר שלי יש שם כסף מאתרי PTC והוא לא יודע מה לעשות עם זה.. עצות? חוץ מהמובן מאליו כמובן "תן לי"

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by סמיילי,

מכירים משהו? תודה

21. Started by tisan4us,

שלום חברה אני צריף דחוף שירי סלסה שהולכים במסיבות שתביאו לי קישוים או שמות כי יש לי מסיבה שישי הבא חברה בבבבבקשה זה דחוף מלך, פשוט מלך מי שעוזר !

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  22. מצטער אם זה לא הפורום, אנא העבירו במידה ולא :-)

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  23. אני זוכר שפעם הגעתי איכשהו לאתר עם צילומים (חלקם צבעוניים) של כל מיני דברים כמו חרקים, עלים, חול, מינרלים שונים וכו בSEM עכשו אני מחפש שוב את האתר ואשמח לעזרה. למי שלא יודע על מה אני מדבר, שימנע מספאם. SEM= scaning electron microscopy. שאלות נוספות לפרטי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  24. Started by Dark Respect,

בבית חוקי או לא?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  25. ביקרתי לפני כמה זמן בפלאפון עכשיו אמרו לי שם שהפלאפון כבר הישתחרר וקיים רק מרכז הארץ וזה ביגלל האין עדיין דור שלישי בצפון הארץ אבל ב 8 לחודש הזה הייתי בבן גוריון טסטי לחול ויש שם עמדת שירות של פלאפון שאלתי אותם בקשר למכישיר הזה והם אמרו לי ביכלל שהמכשיר עוד לא יצא אז קיצור למי שהוא יש מידע כל שהוא על המכשיר ועל התאריך היציא שלו דרך אגב סוף סוף פלאפון עברו ל gsm

• 0 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.