עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. החברה תשיק ככל הנראה בסתיו הקרוב חנות סטרימינג חדשה שתאפשר למשתמשים לרכוש סדרות, סרטים ותכנים נוספים של מיטב רשתות השידור וספקיות התוכן בעולם. המטרה: להתחרות בחנויות התוכן של אמזון ואפללכתבה

2. Started by FARKASH7,

חבר שלי מחפש איזה שיר הוא תיאר לי אותו כמין רמיקס ששרים בו גבר ואישה. בחלק של האישה זה כול מה שהוא זוכר what a feeling ,feel belliving בחלק של הגבר in a world made of steal משהו כזה. זה לא הרבה אבל ראיתי כבר שיש פה אנשים כשרוניים, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  3. צריך המלצה לשירים טובים של הרכבים אלקטרונים ודאנס בסגנון של LASGO, SASH, BARTEZZ אני בטוח שיש עוד הרבה... לא שירים עם גיטרות חשמליות רק אלקטרוני

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. Started by shlomi767,

כיאלו מה אם מקבלם צקים הןא במזומן והאים אם מקבלים צקים עד כמה צקים אפשר לתת להם?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. האמממ אפשר בבקשה לקבל טאבים כי אני לא מוצא אותם בשום מקום

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. שלום , כמו שאפשר לראות בכותרת אני מחפש דפי מבחן ברמת המשתמש ולא יותר פשוט אני צריך את זה בכדי לעזור לתלמידה שיש לה מבחן בזה אך אין לה מחשב . הקטע הוא לזכור פעולות וקיצורים כגון : שמירה העתקה העברה .... וגם קצת פעולות של וורד ואקסל ,אני מדבר על רמה תיכונית בסיסית שזה אומר כתיבה נכונה פעולות עם גופנים יישורים סמלים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. ארבעה שבועות בלבד הספיקו לפרק השביעי של מלחמת הכוכבים בכדי לשבור את כל השיאים שיצר עולם היורה מוקדם יותר השנה, וכעת כבר השלישי המכניס ביותר בהיסטוריה כולה ציפינו מראש ש'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' יהיה להיט גדול, אך ספק גדול אם גם האופטימיים שבמעריצים ציפו להצלחה בהיקף גדול כל כך. הפרק הקולנועי החדש סיים שבוע רביעי בבתי הקולנוע (בארה"ב, וכמה ימים יותר מזה במדינות מערביות אחרות) עם הכנסות בינלאומיות כוללות עצומות של 1.73 מיליארד דולר, שהדיחו מהמקום השלישי בטבלת כל הזמנים את 'עולם היורה', אשר צבר "רק" 1.67 מיליארד דולר לפני כמה חודשים. הכוח מתעורר כבר הפך לסרט המכניס ביותר בהיסטוריה של הקולנוע בארצות הברית, וכעת סוף השבוע הראשון שלו בשוק סיני סייע לו לשבור גם את ש…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by תחמן מתימן,

תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. אני העלתי תמונה מתוך המחשב שלי לתוך ImageShack (כשהעלתי את התמונה בחרתי ברזולוציה הכי קטנה אני לא זוכר כמה) ובעריכת הפרופיל שלי העתקתי את הלינק ואחרי שאישרתי את השינויים בהגדרות באיזור התמונה רשום לי doing nothing או משהו כזה. מה לעשות?

10. Started by חן מ,

סוף סוף אחרי שמחכים להן חצי שנה,היום הגיעו המאנילות של אלה שהיו במיון תעסקותי,שגם אני אחד מהם אני מחכה בקוצר רוח לדעת מה יתנו לי שם,הבעייה שהיו זה רק הגיע אז יש לחץ על זה ועד שזה מתעדכן אצל כולם לוקח די הרבה זמן,לכן אמרו לי לחכות יום יומיים וזה יסתדר יש כאן עוד אנשים שהיו במיון תעסוקתי וקיבלו מאנילה כזו?על מה הם מבססים אותה?גם כן על קבא חדשה של המועמד או מה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by Ran_Alcobi,

שלום אני חדש כאן בפורום והאתר הזה נראה לי מקום מצויין לחובבי המחשבים. קוראים לי רן אלקובי סיימתי קורס A+ (תכנאות מחשבים) ואני מורעל של מחשבים וזה נראה לי הפורום המתאים בשבילי. אני מקווה להשתלב פה טוב! ותאחלו לי בהצלחה. תודה, רן

12. Started by BENNY66,

ביררתי בנוגע לצורב דיוידי של פיוניר דגם 06 ואצלהם זה זול בהפרש 180 שקל אבל זה בא בלי כלום רק הכונן השאלה שלי הגיוני שבלי קופסא זה יהיה הפרש כזה זה חדש חדש או שעשו שם קומבינות ולמה הם מביאים את האחריות ולא היבואן

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. אני צריך דחוף את סט המפות לאירופה של תוכנת הניווט דסטינאטור זה צריך לשקול איזה גיגה 900 בערך... תודה למי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by joni,

דבר ראשון איך בידיוק העסק הזה הולך ,איפה אפשר להשיג שרת כמה זה עולה ? , אני וחבר רוצים לעשות מעין שרת fun לwow .

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, שמעתי את זה בערוץ 24, שיר שך עידן רייכל בסגנון אתיופי (לא שמתי לב לשם השיר) מישהו יודע מה השם של השיר?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. אני מחפש מוסך טוב ומומלץ , שעושה את העבודה שלו כמו שצריך , עם שירות אמין . חיפה קריות ובסביבה . תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. טוב, כבר זה כמה חודשים שאני כל כמה זמן שואב את האבק מהמארז. משום מה, הבית שלי מלא באבק (בית חדש, ולידינו בונים עוד אחד), וכל פעם מצטבר בערך טון של אבק. אז היום, כמו כל פעם, החלטתי ש50 מעלות למעבד זה קצת לא טוב, במיוחד שהוא לא מתאמץ בכלל. אולם הפעם, החלטתי גם כן לפתוח את התושבת של הקירור למעבד ולנקות גם שם. יש לי קירור VOLCANO 7+ ממש ישן. ואין לכם מושג כמה הוא רועש. (ולא, זה לא בגלל האבק) עזבו את זה שבערך שעה לקח לי להבין איך להוציא את זה, אני לא ממש בעיסקי הקירור אבל לבסוף, הצלחתי! ואז, חשכו עיני. גוש ענק של אבק פשוט יושב שם עם עוד גוש של חול, מחכה למישהו שיפתח את המאורר ויתפוצץ בפניו. אני מצטער על הרגע שלא היתה לי מצלמה לצלם, אבל תארו לעצמכם שהגוש הזה מילא חצי ש…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by kawaii,

Happy new year to all of you. שתהיה שנה טובה,לפחות יותר טובה מהקודמת,שכולנו נצליח בחיים, ופשוט, All of best ונצטט מהשיר של ABBA: Happy new year Happy new year May we all have a vision now and then Of a world where every neighbour is a friend Happy new year Happy new year May we all have our hopes, our will to try If we don't we might as well lay down and die You and I

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by J0n1,

יישש כמה זמן חיכיתי לסדרה הזאת סופסוף סדרה שחזרה מפגרהה מישהו יכול להזכיר לי מה קרה בפרק האחרון? ואם כבר מדברים, אז מתי הפמיליה חוזרת?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. היי עשיתי סריקת מחירים קטנה בזאפ למחסניות דיו והשוותי עם DMO למרבה הפלא מצאתי מחסנית שחורה לדגם שאני מחפש כמעט בשליש מהמחיר ש-DMO מציעים! 35 שקל במקום 90! אז רציתי לשמוע רק ממי שקנה משם פעם איך האיכות דיו (למרות שזה לא כזה חשוב...זה רק לעבודות אבל שהשחור לא ייראה כמו לבן כן D; ) ואיך הם מבחינת משלוחים וכו' בקיצור התרשמות מהחנות http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=245&b=refzap תודה מראש לעונים, לירן.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by ccc,

SENDO M55 האורנג' הנפתח הזה... או מוטורולה V150 כמו מילניום רק צבעוני ... שניהם עולים אותו דבר. המוטו טיפה יותר זול...

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

שלום, ניסיתי להבין את הפורמט של הNBA עבור פרויקט שאני עובד עליו. בדקתי את האתר הרשמי, אבל הוא מסובך יחסית. הבנתי שהיו שלושה ערבים- שישי, שבת וראשון, שבהם שוחקו משחק של חדשים נגד ותיקים, תחרות שלשות\הטבעות ומשחק האולסטאר בהתאמה. האם היו עוד פעילויות מלבד משחקים אלו שקשורות בכדורסל? כיצד נבחרו השחקנים לאולסטאר? כמה שחקנים בכל קבוצה? מה הייחוד של התחרות ביום שבת? בתודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. חברה אתם יודעים אולי באיזה עיר באזור דרום אפשר לעשות תיאוריה ? תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים