עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני זוכר שפעם הגעתי איכשהו לאתר עם צילומים (חלקם צבעוניים) של כל מיני דברים כמו חרקים, עלים, חול, מינרלים שונים וכו בSEM עכשו אני מחפש שוב את האתר ואשמח לעזרה. למי שלא יודע על מה אני מדבר, שימנע מספאם. SEM= scaning electron microscopy. שאלות נוספות לפרטי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

סורי על כל הדיונים, בגרות 006 ביום שני, ויש תרגילים שאני לא מצליח ואין לי כ"כ את מי לשאול חוץ מאותכם "משני ישובים A ו-B יוצאים בו זמנית שני רוכבי אופניים זה לקראת זה. הם נפגשו כעבור שעתיים. רוכב האופניים שיצא מA יכול לעבור 1/4(רבע) מכל המרחק בין A לB בזמן הארוך בחצי שעה מן הזמן הדרוש לרוכב שיצא מB לעבור 1/3(שליש) מהמרחק בין A ל-B. בכמה שעות יכול כל אחד מרוכבי האופניים לעבור את המרחק בין היישובים A וB?" (המהירויות של שני הרוכבים קבועות) המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by עמיר שחר,

יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. Started by tombcatz,

בנות הן כמו הורדות באימיול-לוקח להן זמן,אבל בסוף הן יורדות.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  5. גם לילה גם בוקר!!

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  6. ואיך אני יכול לחשב כמה יוצא בשקלים להדליק את כל מחשב 24 שעות בחודש אחד ? (נגיד של ה24 שעות מאמץ מלא..אבל בטוח שזה לא..זה אולי משהו כמו 1-2 שעות ביום מתוך 24) (לפי המפרט של פ-4 שלי אני רוצה לחשב..)

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. היי רציתי לשאול איזה חנות יש שמתמקדת במוצרים של LG באיזור ר"ג פשוט אני רוצה לקנות תכף מסך שלהם ואני רוצה לראות אותו לפני אז סביר להניח שיהיה בתצוגה אם זה עוזר עברתי בקו 66 ולא ראיתי את השם של החנות זה היה באזור של המיני קניון הזה (לא איילון יש עוד אחד נידח יחסית בר"ג או משו באיזור) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by X1000P,

איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  9. לפני איזה חודשים לקחתי שיעור אחד בגיטרה. היה לי ממש קשה אז הלכתי על זה באיזי, עכשיו ממש לא קשה לי [ללחוץ] למדתי לבד לקראו אקורדים וטאבים רציתי לחזור ללמוד אבל הבעיה ששיעור עולה 110 שקל ותאמת זה ממש מלא לי. :-X ניסתי לחפש באינטרנט איזה מדריכים אבל לא מצאתי משהו ממש מפורט, אז החלטתי לקנות ספר אבל אין לי מושג מה לקחת איפה לקנות...? אז חשבתי שכאן בטח יעזרו לי [אם לא הבנתם אני צריך המלצה לספרים ללימוד גיטרה]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by שייט לעתיד,

היי,אתם מכירים את הסרטון הזה של מלחמת החיות שכמה לביות רודפים אחרי בפאלו ותופסים ואחרי זה כול המשפחה שלו באים ומצילים אותו משו כזה היה את זה בחדשות שמשהו צילם ויש את זה ביוטיוב אבל אני לא מוצא... משהו יכול להביא לי לינק.. תודה אבי עריכה:לא משנה מצאתי ^^

11. חברת Augmental הציגה בתערוכת CES 2025 את ה-MouthPad - התקן חדשני המאפשר שליטה במחשב ובטלפון באמצעות הלשון ותנועות ראש, ללא שימוש בידייםלכתבה

12. Started by חן מ,

סוף סוף אחרי שמחכים להן חצי שנה,היום הגיעו המאנילות של אלה שהיו במיון תעסקותי,שגם אני אחד מהם אני מחכה בקוצר רוח לדעת מה יתנו לי שם,הבעייה שהיו זה רק הגיע אז יש לחץ על זה ועד שזה מתעדכן אצל כולם לוקח די הרבה זמן,לכן אמרו לי לחכות יום יומיים וזה יסתדר יש כאן עוד אנשים שהיו במיון תעסוקתי וקיבלו מאנילה כזו?על מה הם מבססים אותה?גם כן על קבא חדשה של המועמד או מה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. מה לקנות ? כרגע יש לי 700 שח עוד 512 Ram 450 שח Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 420 שקל מקלדת ועכבר microsoft elite wireless 473 ספק כוח thermaltake 480 watt True power 490 ש"ח יש סיכוי שיש לי כסף לשני דברים אז מה הם יהיו?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by Gohan,

אני צריך שהוא יהיה גם פלאפון ועדיף שמערכת ההפעלה תהיה של microsoft ולא palmos שהמחיר יהיה עד400$ (אפשר גם מחול - עדיף שתתנו אתר אמין שגם שולך לארץ אם אתם ממליצים מחול) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. מחפש מדריך איך לרשום בדיוק קו"ח

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. אני מחפש מוסך טוב ומומלץ , שעושה את העבודה שלו כמו שצריך , עם שירות אמין . חיפה קריות ובסביבה . תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by Djx,

תראו איך מייקרוסופט וורד (בתמונה) לא יודעת את שם האוייב מספר 1 שלה (אבסורד) וגם פרסומת לטמפקס ( ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  18. שלום התחלתי לראות לפני כמה שבועות את הסופרנוס ובהוט הVOD יש רק 5 עונות ואין אתהעונה השישית מישהו יודע אם ישימו גם את העונה השישית ? או אם יש איזה דרך לראות את העונה השישית דרך האינטרנט ?[ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by status,

טוב אז מישהו יודע משהו על הדגם הזה של מוטורולה MOTOROLA C330? אשמח אם מישהו יחווה דעתו תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. זה הזמן להראות איפה זה.... כל מיני כורים בסיסי טילים זרים וכו....

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  21. חברה אתם יודעים אולי באיזה עיר באזור דרום אפשר לעשות תיאוריה ? תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  22. לא יודע מה נסגר, אבל נראה שלאחרונה ארמיין נתקף בבאג 1999 (באג הקלאב טראנס המשובח!) והתחיל לשחרר קטעים סוחפים בטירוף, כפי שהיה נהוג עוד בסוף המאה הקודמת. ;D Motorcycle - As the rush Comes (Armin Van Buuren Rmx) 9:54 יש לו גם דיסק חדש - "76", צריך להיות בהחלט איכותי.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by slip,

אני רוצה להקטין תמונה לגודל 128 על 64 וניסיתי כל מיני תוכנות אבל עם אף אחת לא הצלחתי להקטין ולשמור על האנימציה,אז אם מישהו מכיר תוכנה אז בבקשה תגידו לי.תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  24. Started by GGuyZ,

אני מנסה להדפיס פלאיירים שהכנתי בנייר רגיל וזה יוצא זוועה. מישהו יודע כמה עולה להדפיס נניח 100 פלאיירים באיכות טובה בחברה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. * מעבד פנטיום 3 733 = 180 ש"ח * זיכרונות ג'נריים 2X128. אחד RDRAM והשני DDRAM = 200 ש"ח * כונן FLOPPY ג'נרי = 25 ש"ח מארז פשוט BIT SYSTEMS (ללא מאווררים, ללא מכסה לצדדים וללא "סוגר" על כרטיסי PCI) = 70 ש"ח. סה"כ 475 ש"ח. הערכתי את המחירים לפי שיטוט בלוחות מכירה. אלה חלקים שאני מתכוון לקנות מבן דוד להשלמת מחשב. אין לו מושג במחירים. אני לא רוצה לנצל אותו והוא בנאדם עם אגו שלא מוכן לקחת כסף. בקיצור, מיני בעיה . הוא נותן בי אמון. מה אתם מציעים ? להוריד/להוסיף ...

• 5 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים