עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by y_a_n_i_k,

כרטיסים שנרכשו בארץ לשימוש בחול, מחו"ל לארץ עם טיסת מעבר והדף מידע הודפס פה, לפי איזה זמנים הנחיתות וההמראות??? לפי הזמן בארץ או לפי הזמן מקומי??? תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. אני משתמשת באופן קבוע בפונקציה "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו..." ולאחרונה היא עושה לי המון בעיות.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by X_Dror,

מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  4. כי זה נותן לי רק סוגי קבצים של תמונות.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. שלום , כמו שאפשר לראות בכותרת אני מחפש דפי מבחן ברמת המשתמש ולא יותר פשוט אני צריך את זה בכדי לעזור לתלמידה שיש לה מבחן בזה אך אין לה מחשב . הקטע הוא לזכור פעולות וקיצורים כגון : שמירה העתקה העברה .... וגם קצת פעולות של וורד ואקסל ,אני מדבר על רמה תיכונית בסיסית שזה אומר כתיבה נכונה פעולות עם גופנים יישורים סמלים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. שירות התמונות הפופולרי Google Photos מציין עשור עם קפיצת מדרגה טכנולוגית: כלי עריכה מבוססי בינה מלאכותית, שהיו נחלתם של משתמשי פרימיום ומכשירי פיקסל, זמינים כעת ללא עלות למיליארדי משתמשים, לצד חידושים בשיתוף ובחיפושלכתבה

8. Started by dodoboy,

הורדתי משחק עכשיו הוא בא ב4 חלקים פתחתי אותו והוא נפתח לחלק אחד מקובץ שאי אפשר להיכנס אליו רק דרך הדיימון טולס אפשר ....בנוסף ל4 חלקים הגיע עוד קובץ קטןן SFV איך אני צריך לצרוב את זה.... ובאיזה תוכנה משתמשים כדי לצרוב.... תודה רבה לעוזרים... עוד שאלה קטנה הקובץ הוא בגודל של 470 מגהביט העם אני יכול לצרוב את זה בדיסק רגיל וזה יעבוד בפלייסטיישן2?

9. תשיגו לי את השם בבקשה ויש עוד שיר נוסף איתו שאני מחפש שמופיע פה http://www.planetnana.co.il/jagoda/ ושיר אחרון חביב אתם מכירים את השיר הזה מומבסה אה מומבסה משהו כזה זה היה גם בפרסומת אני חושב .. של מי השיר תודה לכולם

10. Started by iakovl,

Zombiegrinder 60000 http://www.chilloutzone.de/files/05112003.html המוזיקה עושה את זה, שילוב טוב של מוזיקה למשחק רצח חסר מעצורים התוצאה הטובה ביותר שלי נכון לעכשיו 10:47 אני מת על המוזיקה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  11. קודם כל תודה לכל מי שיעזור. עכשיו, יש איזה מדריך או מישהו מוכן להסביר לי איך מעבירים קבצים לפלא דרך MPT3 כבר התקנתי אותה ודרייברים והמחשב מזהה את הפלא'. אבל אין לי מושג איך מעבירים ושניסיתי להעביר MP3 הוא כתב לי שהפורמט לא מתאים או משהו בסגנון. והשאלה השנייה - יש אתר שממנו אפשר להוריד דברים חינם ל-C650?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by gaf,

שלום לכולם , ראיתי את הסרט לפני כמה שנים טובות, זהו סרט מתח אנסה לספר מה שאני זוכר.. נראה לי זה סרט צרפתי, אבל אני לא בטוח. על משפחה שבה האם חושדת שאב המשפחה משתגע (יש להם 2 ילדים) לאט לאט, כל הסרט היא נתקלת בתופעות מוזרות שכביכול האב גורם להם, ובבית שהם גרים בו הייתה בעבר שריפה שכל הדיירים נהרגו בו. עכשיו יהיה ספויילר.. בסוף מתגלה שהאם היא המשוגעת ופשוט רואה את הכל הפוך, פורצת מריבה, שריפה וכו.. תודה מראש!!.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by ppe,

ממליץ לראות את הסרט זמנים קשים סרט תותח מעולה חג שמח

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by yoni321,

טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. יש למישהוא דרך להשיג את טופס מספר 7 של התוכנית הצבירה במתמטיקה (מועד א' כמובן) כי אני פשוט ממש חייב אותו וראיתי רק פטרונות שלו ובשום מקום כולל המאגר של משרד החינוך אין אותו... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
    • 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. זה חדש? סופסוף תרגום האתרים של נזגול עובד: www.nazgol.co.il אולי תרגום קצת עילג בגלל הסלנג, אבל זה עושה את זה ממש בצורה מצויינת.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. לא יודע למה רק האתר הזה לא עובד לי כל השאר עובד רגיל

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. תנו לי בבקשה אתר למכירון רכב טוב בלי תשלום

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. זה אומר שאין לי הראשה יש לי חשבון משתמש עד אפריל ועד עכשיו הורדתי בחמשה ימים זה אמר לי שהורדתי בערך 25 גיגה יש הגבלה אולי?

20. המעריצים מצפים לטריילר שני היום, 27 בדצמבר - תאריך משמעותי בתולדות רוקסטאר. בינתיים כבר חלפה יותר משנה מאז הטריילר הראשון של המשחק המצופה ביותר בתעשייהלכתבה

21. יש איזה אתר או מקום שאני יוכל לרכוש קצת ידע בכלכלה.. קצת מידע על דברים שצריכים כשמקימים חברה איך כל העניין עובד.. ודברים כאלה..

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. לא מצאתי כזה באתר ולא היה לי מושג באיזה פורום לפתוח את הנושא. רציתי לדעת האם יש מדריך מפורט באינטרנט עם תמונות, מכיוון שאין לי מושג מה הולך יש שם בתוך המארז.

23. לילה טוב לכולם ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

היי, זה שיר ששמעתי לכמה שניות פעם אחת ברדיו אז אני לא ממש זוכר\יודע הרבה עליו, בכל אופן אני חושב ששמעתי שורה כמו: i won't let you take this war on you או משהוא כזה.... בכל אופן, אם אתם לא מזהים לפי השורה אם אתם יכולים פשוט תירשמו שירים שהמילה WAR מופיע בהם (זה פופ עכשווי). תודה רבה!!!.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים