עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלי תלוי במצה הרוח אבל בכללי: Resist של Biohazard i stand alone של godsmack st.anger ו Whisky in the Jar של metallica 5 Minutes Alone של pantera לקום אם Red Hot Chili Peppers למינהם וFoo Fighters וVoices של Disturbed The Meaning Of Life של offspring מה השירים האוהבים שלכם?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש שיר רוק בערך משהו כמו קורן וגם בשירים שצועקים בהם תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מחפש אחר הג'אנר המסויים הזה, השירים הכיפים עם הכינור והמבטא האירי שמזיזים לך ת'גוף, מדביקים לך חיוך על הפנים וגורמים לך רצון לשתות. לדוגמא: Irish Rovers - The Scotsman מה שנשמע כשיר Live. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Toxin II,

אהלן, קיבלתי לאחרונה מחבר אוסף עצבני של אלבומים של Pearl jam האוסף כ"כ גדול [אלבומים מאז שנת 1990 בערך ], שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להכנס לזה. יש לכם אולי שירים מומלצים ו\או אלבומים מומלצים שלהם כדי שאני אוכל למצוא את מה שמתאים לי יותר מהר מבלי לבזבז ימים על שירים סבירים מינוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. נכון היה כבר המון פעמים... אז? יאללה להתחיל לשים שירים איכותיים... להקה איכותית!! הינה שיר "רגוע" אחד שלה שאני אוהב כל השאר בואו נגיד שההורים שלכם לא היו מתים עליהם... System of a Down - Aerials השירים שכדי לישמוע בלי הורים... ;D אבל שירים יכותיים מאוד!! system of a down - forest System of a Down - Know System of a Down - Marmalade System of a Down - Psycho System Of A Down - Toxicity System of a Down - War סתם שיר יפה! Carpenters - Why Do Bird Suddenly Appear זמר ענק 3 שירים איכותים משהו BEST סוף הדרך שמאלה: Eagle Eye Cherry - Falling in Love Eagle Eye Cherry - Save Tonight Eagle Eye Cherry - Are You Still Having Fun ניבחר לשיר הרוק הכי איכותי במילניו…

• 111 תגובות
    • 7.9k צפיות
  7. מישהו? זה למתנה לסבא שלי ליומולדת 70 שלו [שיחיה גם עד 200]

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by MasterGal,

תמיד ששמעתי שיר ברדיו או במחשב בבית אמרתי, איזה מגניב אם הייתי בדרך לאילץ גג פתוח ושומע את השיר הזה, אז זה המקום לכתוב את כל השירים שלדעתכם יתאימו לנסיעות ארוכות (כביש הערבה וכאלה....)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

מישהו פעם ניסה להגביר את המהירות של השירים אצלו ולהקשיב להם? עכשיו אני מנסה וזה ממש כיף אני רציני, נהנה יותר לשמוע ככה והכי מעצבן זה כשמחזירים למהירות הרגילה היא נשמעת איטית מידי בגלל ההתרגלות :-) :jump: :jump: :jump:

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by pergola,

אני ישן בחדר של המחשב.. ואם אני רוצה שהשעון מעורר שלי יהיה שירים במחשב.. למשל שאני יכוון שבשעה 9 בבוקר המחשב יתחיל שיר מסויים שהחלטתי מראש.. וככה יעיר אותי.. יש כזאת אפשרות? תוכנה או משהו?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by MilkMan,

תמליצו לי על שירים כמו gorillaz. אגב מה זה הסגנון הזה?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by Lev-UFO-Child,

שלום יש למישהו המלצות לשירים ברוסית>?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Lord Richard,

שלום אני מחפש שירים בסגנון FREE BIRD של לינריד סקינרד. שיהיו באותו סגנון, עם שיר יפה וסולו טוב.

14. Started by CaRTeR,

אוקיי אז ככה אני מבקש עזרה בזיהוי של השירים הבאים בקליפ הבא יש 2 שירים. http://planet.nana.co.il/CaRTeR2/fsdf.WMV פה הראשון הוא החשוב. http://planet.nana.co.il/CaRTeR2/vbvd.WMV עכשיו אם מישהו במקרה פה יש לו את הסרטון של מכוניות בישראל בשםShipurimLoShfuyim1 ויודע את שמות 2 השירים מוזמן להגיד. כמו כן אם אפשר שם של גרסא קצבית ל ozone ואחרון חביב אם יש איזה שהו מיקס טרנס ל DJ Sammy - California Dreaming תודה לכם חברים.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by guy94,

הנה כמה המלצות לשירים ישנים שעברו חידוש/הסבה רצינית למוזיקה אלקטרונית: Madhouse - Like a prayer Gigi D'agostino - The riddle Atb - You're not alone Aguagen - Hard To Say I Am Sorry 4 Clubbers - Children Dj Sammy and Yanou ft Do - Heaven להנאתכם... ומי שרוצה קצת דברים אלקטרונים אחרים: Yves Deruyter - Back To Earth (Public Domain Mix) - גירסה חדשה !!1 Sonic Inc - The Taste Of Summer (Fire and Ice Remix) (מומלך לשמיעה בפול ווליום ברכב - במיוחד לבעלי רוקפורד ;D) Reloop - Fucking Society אם תרצו עוד תגידו.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Guitar X,

שלום! אני צריך לנגן מול איזה במה...טקס...3 שירים לפחות...אז חשבתי שתציעו אולי איזה 3 שירים...והטאבים שלהם... (שירים בסגנונות של...רוק,רוק כבד ופאנק) אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!!! תודה למי שיעזור...

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by rk666,

אני מחפש שירים מהאיטיז, אני פשוט לא זוכר את השמות של הלהקות או השירים (שמעתי אותם מלא פעם, אבל אני זוכר מהם שהם היום טובים וזה הכל ) אם מישהו יכול להביא לי שמות של שירים טובים, שיביא תודה מראש RK

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by pergola,

נורא אשמח אם אנשים יביאו לי שירים שאוהבים.. בתקווה שגם אני יאהב ;D אם יש רשימה של שירים עוד יותר טוב.. (אם למישהו יש גם טראנסים טובים אשמח אם תביאו לי שם..)

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

בא לי לגוון קצת מלבד מוזיקה שחורה וטראנסים. אני שמעתי לאחרונה כמה שירים יפים בטלוויזיה משנות השישים בערך כמו " only you" "a mans love" וכל השאר.. מישהו יכול להמליץ לי פה על שירים יפים וישנים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by J0n1,

מישהו מכיר עוד שירים כאלו? סגנון מטאל, הליריקה היא פרקים מהתנ"ך... יש עוד משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by איתמר,

חברה אני נואשתי מלחפש שירים לשמוע באייפוד אולי אתם יכולים להמליץ לי על שירים בשביל האייפוד לא משנה איזה סוג

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by UltraWaveMUSA,

איזה שירים יש לגיטרה לשבת מסביב למדורה ולשיר? חיפשתי ישראלים באתר MP3 אבל הם לא מתאימים... כמובן שאני מדבר רק על אקורדים ולא על טאבים [ובטח שבטח על גיטרה קלאסים ולא חשמלית ]

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by UltraWaveMUSA,

אני לוקח איתי את הגיטרה מחר ללג בעומר יש המלצות לשירים יפים?כמו נגיד המתוקות האחרונות של אריק ברמן או אשם של סנרגיה וכאלה... תודה :-*

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by TermiNal,

או בקיצור - טראנסים טובים יענטו האוסים וכאלה דברים שטוב לרקוד איתם, מוזיקה שחורה טובה ככה, ועם יש דברים טובים בעברית או ז'אנרים אחרים טובים שיתאימו אז גם בשמחה.. אבל שיתאים למסיבות תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by Dark Respect,

עאדל הנחמד מבית לחם צובע לי תבית פנקתי אותו עם גלידות קולה ומוזיקה ערבית קצבית אבל אין לי הרבה שירים בערבית. תמליצו לי על שירים שאני אוריד כדי שיהיה לו כיף ויעשה עבודה טובה

• 8 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.