כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
צבי הנינגה חוזרים, עוד פרטים על מלחמת הכוכבים וקפטן אמריקה ואפילו קאמבק להארי פוטר, בערך. השבוע הזה היה עמוס בקדימונים מעניינים לסרטים וגם למשחקים, היכנסו לכאן בכדי לא לפספס שום דבר בדומה לשבוע שעבר, גם זה הנוכחי מלא בסרטונים חדשים מעניינים שאנחנו מאוד רוצים לחלוק איתכם, אז ללא עיכובים נוספים, קבלו את עשרת הטריילרים שכדאי מאוד שתצפו בהם, ממש עכשיו. הסרט הקודם ממש לא היה מבריק, אך נראה שעשה עבודה מספיק טובה בקופות – והנה מגיע לו פרק המשך לגירסה של מייקל ביי לצבי הנינג'ה, מגיבורי התרבות האהובים ביותר בשנות השמונים. מייקל ביי הוא עדיין המפיק, בכיסא הבמאי יושב בחור חדש בשם דייב גרין, ועל המרקע נראים לראשונה גם ביבופ ורוקסטדי. יש סיבה להתלהב? אתם מוזמנים ל…
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכם, לכל המשפחה נגמרו השבוע התחייבות בסלקום, והגיע הזמן להשתדרג. עכשיו הם אומרים שלמנוי שלי(עיסקי) יש התחייבות לעוד 18חודשים, למרות שעשיתי את החבילה הם אמרו בפירוש שזה ללא התחייבות, מה אפשר לעשות עם זה? בנוסף, שני מנויים הם מנויים עיסקים, ואני רוצה להעביר אותם לפרטיים לטובת חבילות טובות יותר(חיילים, ועוד חבילה), הבעיה שזה עולה 500ש"ח למספר, יש מה לעשות עם זה? כי אם הם לא מוותרים לי על זה כנראה שאני פשוט אעבור חברה(עם כל חמשת המנויים). אריאל
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם מספקים לך איזה אמצעי לתליה, או שרק את הפוסטר עצמו? ואיך הם באופן כללי?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הוא סוף סוף חזר!!! זה רק אני או שהוא יותר קשה מאשר מקודם?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו. תודה מראש גיל: מין: ז\נ א. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מועטה 4. בכלל לא ב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אאאממ... לא יודע, עלה לי בראש לרענן קצת את המראה של הפורום, אני לא מתכוון לשינוי סקינים לגמרי, או משו גדול במיוחד, סתם משו לרענן... כמו שבבית מזיזים את הכורסא לפינה אחרת.. =) : נגיד חשבתי על זה שכוכב ראשון ושני יהיה בצבע זהב כמו עכשיו, ושלישי ורביעי יהיה בצבעים אחרים, וחמישי צבע אחר, ואולי מי שיש לו 5 כוכבים יכול להוסיף עוד כתובית בין הכוכבים לכינוי... יש לכם רעיונות? אתם בעד? נגד? :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם זה אפשרי אבל לפי זה שאפשר לעשות OC לכרטיס מסך דרך וינדוס אז לא הגיוני שגם וירוס יוכל? שמעתי על וירוס שגורם לבלאי בדיסק הקשיח אבל לא כזה ששורף את הכרטיס מסך. בכל מקרה, נראה לכם שזה אפשרי? ואם תוקף אותי דבר כזה זה כלול באחריות? יכול להיות תירוץ טוב למי ששורף את הכרטיס ב OC ורוצה חדש ;D
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
היה פעם סרטון נדמה לי ב youtube או אתר נזבי בסגנון, אדון שמנמן ומשעשע לבוש גלימה נדמה לי כתומה (סטייל אערי כרישנע), שמתחיל לצחוק בטירוף ולהשתולל, נדמה לי שקראו לזה מדיטציית צחוק או משהו בסגנון... תודה (:
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
אהלן, אני כותב את האשכול הזה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה כי סיימתי י"ב כדי להעביר את הזמן עד הגיוס שלי אני חייב לעבוד ולהרוויח כסף.. אז חשבתי על לשכת התעסוקה שקרובה אליי(חדרה) אבל אמרו לי שיתנו לי שם חרא של עבודות וכולם בשכר מינימום ואני רק עוד חודשיים בן 18 וזה אומר 700 שקל פחות בחודש! (במקום 19.95 אני יקבל 17.80..).. אז יש לכם אולי הצעות איפה כדאי לעבוד באיזור חדרה? - מעבר חד למשהו לא קשור - אני אשמח לעצות או הצעות ממכם : אני מקבל דירה קטנה, יותר נכון חדר אבל לא בבית אבל עם מטבח ומקלחת והכל ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות איך אפשר להפוך אותו שייראה מיוחד.. ואני לא מתכוון לפוסטרים אלא למראה בכלל(לא ריהוט אלא יופי..).. - עוד נושא לא קשור : יש לי אוטו (פורד) וחוץ מ…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים לקנות שק איגרוף של 100KG לחצר, הוא יתלה על פרגולה(מבטון), ומידי פעם נצטרך להוריד אותו. חשבתי לתלות כננת ידנית בין שק האגרוף לפרגולה, וכשאר אני אצטרך להוריד את השק אני פשוט יוריד אותו לרצפה ואשחרר אותו מהכננת/גלגלת. מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות כזה דבר, וכמה הוא עולה? בנוסף, מישהו יכול להמליף על שק איגרוף איכותי? אריאל
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע מה שמו של המחזה (מסביבות 1955~) שבו נאמר המשפט "העולם הפך אותי לזונה ואני אהפוך אותו לבית-בושת" ? תודה רבה לכל העונים..!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בס"ד טוב, אז עם כל המצב הביטחוני, צריך איזו הפסקה טובה כדי לשמור על שפיות, אז אני רוצה להביא לכם סיפור על מלחמה הגונה כנגד אוייב בעייתי והרסני במיוחד.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2374010
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הכלב שלי כול הזמן בורח ורוב הזמן הוא בורח לגינה שהיא מטר מהבית שלי... ולפעמים הוא בורח לתוך העיר ולפעמים לכביש המהיר..... יש איזה מכשיר שאני יכול לשים עליו כדי למצוא אותו (לא צ'יפ)?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://one.revver.com/watch/323363 :lol: :lol:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים קורס שיווק ב EBAY? לא מדריך אינטרנטי או ספר אלקטרוני. קורס ממשי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יצא לכם כבר לראות את התקליט החדש שכולם מדברים עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודות למשתמש BLUESKY
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בראשון לציון, קרוב למרכז, לרוב יש חניה. לטכנאי מחשבים שמקבל לקוחות בבית ורוצה לעבוד מחנות מסודרת, אני מציע להשתמש בעסק שלי כמשרד ומעבדה, מציע גם חלקי מחשב במחיר עלות, שימוש בתוכנה לניהול קריאות שירות, שימוש בתוכנה למסמכים כמו הצ"מ, הזמנה, ת.משלוח, ח. עסקה, ח.מס קבלה ועוד. שימוש בכלי עבודה וחלקים להצלבה ושיתוף פעולה כללי. ללא התחייבות, אין שכירות, ארנונה, ביטוח, אינטרנט, חשמל וכו'. המחיר יהיה בין 1000 ל 1500 שח לחודש, תלוי בביקוש.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-